امتیازات بازی Gears of War: E-Day

پیش بینی شما از متای بازی؟

• 70>

• 70-74

• 75-79

• 80-84

• 85-88

• 89-90

• 90<

Results are only viewable after voting.

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
امتیازات بازی Gears of War: E-Day

1790273726165.png
​
توسعه دهنده:The Coalition, People Can Fly
ناشر:Xbox Game Studios
سبک:Third-Person Shooter / Action
پلتفرم ها:Xbox Series X|S, PC
تاریخ عرضه:6 اکتبر 2026 (14 مهر 1405)
دسترسی زودهنگام:1 اکتبر 2026 (9 مهر 1405) - مخصوص خریداران نسخه Premium Edition

تاریخ و زمان برداشتن امبارگوی بررسی ها​
پنج شنبه 1 اکتبر 2026 - ساعت 16:30
​

​
بازی Gears of War: E-Day جدیدترین نسخه از فرنچایز محبوب شوتر سوم شخص مایکروسافت است که توسط استودیوی The Coalition و با همکاری استودیوی People Can Fly ساخته می شود. این عنوان پیش درآمدی بر اولین بازی مجموعه محسوب می شود و وقایع آن دقیقا چهارده سال پیش از حوادث نسخه اول، در روز سرنوشت ساز و هولناک Emergence Day در شهر Kalona رخ می دهد؛ روزی که تهاجم ناگهانی ارتش شیاطین زیرزمینی Locust Horde آغاز شد و تمدن بشری در سیاره Sera را به مرز نابودی کشاند. روایت بازی بر دوران جوانی دو همرزم کهنه کار، Marcus Fenix و Dominic Santiago، تمرکز دارد و چگونگی شکل گیری پیوند برادری ناگسستنی میان آن دو را به تصویر می کشد. همچنین تلاش این دو سرباز در کنار همرزمانشان برای تشکیل جوخه Bravo Squad و رویارویی با هجوم ارتش بی رحم لوکاست ها محور اصلی داستان را تشکیل می دهد.

در این نسخه، لوکاست ها موجوداتی رعب آور، ناشناخته و غیرقابل پیش بینی هستند که حس دلهره و وحشت بقا در ساعات اولیه یک فاجعه بزرگ را بازآفرینی می کنند. هسته اصلی گیم پلی بر پایه سنگرگیری و تیراندازی تاکتیکی استوار است، اما با بازطراحی سیستم حرکتی و افزودن لغزش، پرش و عبور از موانع پویایی نبردها به اوج رسیده است. علاوه بر سلاح های نام آشنا نظیر Lancer اره برقی دار و Longshot، اسلحه های مرگبار تازه ای چون نارنجک انداز Gutpuncher و شاتگان Incinerator در دسترس خواهند بود. بخش داستانی علاوه بر حالت تک نفره، از تجربه دو نفره Split-screen و چهار نفره Co-op به صورت آنلاین پشتیبانی می کند. در بخش چندنفره نیز نبردهای رقابتی 4v4 در کنار حالت دوازده نفره نوآورانه ای به نام Horde Siege تعبیه شده که در آن سه جوخه باید برای بقا همکاری کنند. این اثر به طور کامل با موتور گرافیکی قدرتمند Unreal Engine 5 ساخته شده و از پیشرفته ترین قابلیت های نورپردازی Lumen و Nanite بهره می برد. فیزیک تخریب پذیری بالا و اجرای فوق العاده روان با وضوح تصویر 4K و نرخ 60 فریم بر ثانیه تجربه ای نسل نهمی و بی نقص را برای مخاطبان رقم خواهد زد.

آخرین ویرایش:
خود بازى كه بعيده گند بزنه ؛ يعنى واقعا بايد همشونو با كتك بيرون كنن اگه خود بازى خوب نباشه.
مساله اصلى همون سودآورى و برگشت سرمايه هست.
كه الان يه سرى موانع داره.
اوليش گيم پس و انحصارى بودنش كه خود همين مساله يجورايي عامل يه سرى از باقى موانع هم هست.
مشخصا بازى خوب باشه فن بيس قديمى ترغيب ميشن برن سمتش اما سوال اينجاس چند درصدشون ايكس باكس هنوز دارن؟ چند درصد پى سى پلير هستن؟ باز از توى همينا چند درصد مستقيما بازيو ميگيرن و به گيم پس بسنده نميكنن؟
در مرحله بعديم اينكه چقد ميتونه مشترك گيم پس جديد بياره.

اين حاج خانوم جديد زودتر و قبل همه اين از ريشه زدن ها يه فكريم بايد به حال اين يادگار مديريت قبلى بكنه.​
فک کنم بخاطر همین گیم پس بعد چند ماه بازی رو ps5 منتشر خواهد شد تا یه بخشی از هزینه ها رو برگردونه. از اول هم قصدشون همین بود ولی آشا به یه ری برندینگ و خودی نشون دادن احتیاج داشت و اون موقع دم دستی ترین مورد همین انحصاری کنسولی کردن این بازی بود.

کلا تا وقتی نسخه گیم پس رو نپیچن(یا کلا حذفش کنن یا بحث دی وان و .... رو حذف کنن) مایکروسافت تو فروش بازیهاش مشکلات عدیده ای خواهد داشت

.​

یه چیز عجیب تو نمرات دث استردینگ و استارفیلد دیدم تو متا

بازی سنتر به دث استرندینگ ۱۰ داده
به استارفیلد هم ۹
که نمرات منطقیه واقعا حداقل اگخ بازیسنتر رو به عنوان دائقه پلیرهای ایرانی بدونیم.

ولی نکته عجیب نمرات ۷ گیم اسپات و ای جی ان به بازی استارفیلد
و نمره ۶/۸ ای جی ان به بازی کوجیماست.

با توجه به نمرات ۱۰ و ۹ ای که این دوتا بازی دارن این اختلاف و نمرات ۶ و ۷ عجیبه واقعا اونم با ضرایب بالای این دوتا سایت
نمرات گیم اسپات و IGN درست هستن و نزدیک تر به عیار واقعی اون دو عنوان

بازیسنتر سلیقه ای نمره داده . دث استرندینگ شماره اولش خاص بود . شماره دوم همون شماره یک با کمی ارتقا گیم پلی بودش . ولی خب داستانش بی نظیره

• Like
Reactions: Tatsumaru
فک کنم بخاطر همین گیم پس بعد چند ماه بازی رو ps5 منتشر خواهد شد تا یه بخشی از هزینه ها رو برگردونه
من فکر نمی کنم. این کار رو با gears reloaded و halo ce و حتی doom tda تست کردند و هر کدوم به زور حدود 500 هزار تا نسخه روی ps5 فروش رفت و فکر نکنم اون طوری که انتظار داشتن هزینه ای براشون برگشته شده باشه با این فروش ها
تازه دو مورد اول ورود این آی پی ها به ps بود و احتمالا انتظار فروش بیشتری داشتند

فک کنم بخاطر همین گیم پس بعد چند ماه بازی رو ps5 منتشر خواهد شد تا یه بخشی از هزینه ها رو برگردونه. از اول هم قصدشون همین بود ولی آشا به یه ری برندینگ و خودی نشون دادن احتیاج داشت و اون موقع دم دستی ترین مورد همین انحصاری کنسولی کردن این بازی بود.

کلا تا وقتی نسخه گیم پس رو نپیچن(یا کلا حذفش کنن یا بحث دی وان و .... رو حذف کنن) مایکروسافت تو فروش بازیهاش مشکلات عدیده ای خواهد داشت

.​
نسخه PS5 که کاملا آماده انتشار هست ولی احتمالا برای دور شدن از لانچ gta vi و cod mw4 و ولورین تاخیر زدن. حتی توی دایرکت گیرز هم سوتی دادن و تریلر اصلی رو با لوگوی ps5 نشون دادن :D

p896ltrqk46h1-3.png

نهایت بهار یا تابستان سال بعد نسخه ps5 هم میاد، تا اون موقع دیگه honeymoon آشا هم تموم شده و رفته کنار اسپنسر ملعون

نمرات گیم اسپات و IGN درست هستن و نزدیک تر به عیار واقعی اون دو عنوان

بازیسنتر سلیقه ای نمره داده . دث استرندینگ شماره اولش خاص بود . شماره دوم همون شماره یک با کمی ارتقا گیم پلی بودش . ولی خب داستانش بی نظیره

یه اصلی هست به نام تجمیع ارا یعنی وقتی میانگین وزنی ارا به سمت یه عدد خاص باشه و چند تا نمره فاصله ریادی داشته باشه به اون نمره ها باید شک کرد

برای همینم متا خودش یه ملاکه چون میانگین نمرات در نظر گرفته میشه
حالا اگه متا رو ۷۵ باشه نمرات ۶ و۷ طبیعین
اما واسه متای ۸۵ یعنی اکثریت نمرات روی ۹ و ۱۰ بوده و یه تعداد زیادی هم هشت که تا اینجا منطقیه اما این وسط نمرات ۷ و کمتر بیشتر بنظر سلیقه ای و خارج از ۴ چوب نظرات اکثریت منتقدین هست.

• Cool
Reactions: Thundersky
نسخه PS5 که کاملا آماده انتشار هست ولی احتمالا برای دور شدن از لانچ gta vi و cod mw4 و ولورین تاخیر زدن. حتی توی دایرکت گیرز هم سوتی دادن و تریلر اصلی رو با لوگوی ps5 نشون دادن :D

View attachment 423716

نهایت بهار یا تابستان سال بعد نسخه ps5 هم میاد، تا اون موقع دیگه honeymoon آشا هم تموم شده و رفته کنار اسپنسر ملعون
این همه انتظار برای یه زباله با متای زیر ۹۰ خیلی عجیبه :-?

آخرین ویرایش:
این همه انتظار برای یه زباله با متای زیر ۹۰ خیلب عجیبه :-?
دیگه باید بری یقه مایکروسافت گیمینگ رو بگیری که چرا اینقدر به پلتفرم پلی استیشن اهمیت میده و بهترین نسخه کنسولیشه، تازه تریلر اختصاصی هم دادن برای مولتی پلتفرم شدن گیرز :-? وگرنه رفیقت چند تا پست بالاتر نوشته بازی هاش ۵۰۰ هزار هم فروش نمیره

images.jpeg

دیگه باید بری یقه مایکروسافت گیمینگ رو بگیری که چرا اینقدر به پلتفرم پلی استیشن اهمیت میده و بهترین نسخه کنسولیشه، تازه تریلر اختصاصی هم دادن برای مولتی پلتفرم شدن گیرز :-? وگرنه رفیقت چند تا پست بالاتر نوشته بازی هاش ۵۰۰ هزار هم فروش نمیره

View attachment 423721
والا من گیمر کاری به کسی ندارم. انتظار دارم بازی خوب باشه و بیاد و بازی کنم
حتی اگه روی پلی استیشن هم بیاد باز تجربه من رو تغییری نمیده.

فقط خیلی واسم عجیبه که شما و رفیقات بهش میگین زباله و متنظرین شکست بخوره جشن بگیرین، بعد دنبال اخبار انتشارش روی پلی استیشن هستین :D

مث این میمونه که من بعد از این همه خندیدن و مسخره کردن ولورین متنظر باشم بیینم کی روی پی سی میاد که بازی کنم. در صورتی که از ته دل امیدوارم انحصاری بمونه

حالا فعلا نت شبانه بگیر که قراره واکترو بازی رو از یوتیوب دنبال کنی .... :D

فقط خیلی واسم عجیبه که شما و رفیقات بهش میگین زباله و متنظرین شکست بخوره جشن بگیرین، بعد دنبال اخبار انتشارش روی پلی استیشن هستین :D

مث این میمونه که من بعد از این همه خندیدن و مسخره کردن ولورین متنظر باشم بیینم کی روی پی سی میاد که بازی کنم. در صورتی که از ته دل امیدوارم انحصاری بمونه
کی به بازی گفته زباله میشه نشون بدی ؟ شماین که دارین بازی رو پایین میارید میگید بازی خوبی نخواهد شد در حد ۸۰-۸۲ هست ، نظر ما با توجه به ۷ سال زمان ساخت و n میلیون هزینه و بازگشت به ریشه ها ۹۰+ هست . چه عیبی داره یک نفر منتظر باشه یکی از نامزد های گوتی امسال پورت بشه برای ps تا بتونه روی pro با کیفیت بهتر بازی کنه ؟

کی به بازی گفته زباله میشه نشون بدی ؟ شماین که دارین بازی رو پایین میارید میگید بازی خوبی نخواهد شد در حد ۸۰-۸۲ هست ، نظر ما با توجه به ۷ سال زمان ساخت و n میلیون هزینه و بازگشت به ریشه ها ۹۰+ هست . چه عیبی داره یک نفر منتظر باشه یکی از نامزد های گوتی امسال پورت بشه برای ps تا بتونه روی pro با کیفیت بهتر بازی کنه ؟
داستان از خودتون درست نکنید
ما داریم انتظاراتمون رو پایین نگه میداریم که بعدا نا امید نشیم.
نامزد گوتی و بودجه بینهایت و کارمند بی نهایت هم توهماتی هست که شماها تو ذهنتون دارید.

بهترین کیفیت رو میخوای؟ روی پی سی هست همین چن روز دیگه. نیازی به صبر نیست که روی پرو بیاد.

الانم برو بگو سالید اسنیک بعدی بیاد نقل قول کنه و دوباره تکرار کنه اینارو.

بودجه بی نهایت- کارمند بی نهایت- گوتی ۲۰۲۶ - متای بالای ۹۰

داستان از خودتون درست نکنید
ما داریم انتظاراتمون رو پایین نگه میداریم که بعدا نا امید نشیم.
نامزد گوتی و بودجه بینهایت و کارمند بی نهایت هم توهماتی هست که شماها تو ذهنتون دارید.

بهترین کیفیت رو میخوای؟ روی پی سی هست همین چن روز دیگه. نیازی به صبر نیست که روی پرو بیاد.

الانم برو بگو سالید اسنیک بعدی بیاد نقل قول کنه و دوباره تکرار کنه اینارو.

بودجه بی نهایت- کارمند بی نهایت- گوتی ۲۰۲۶ - متای بالای ۹۰

بنظرم بهت گفت داری دمیج کنترل انجام میدی خودتم چرا اعتراف کردی؟ :دی

داری با دشمن فرضی میجنگی. کی به بازی گفته زباله و منتظر شکسته؟ ما بی طرفیم فقط برای اطلاع رسانی اخبار انتشار روی پلی استیشن رو میذاریم. نه خوشحالیم و نه ناراحت، آمار فروش هم همینو میگه ولی همیشه هستن کسایی که از اخبار مولتی پلتفرم شدن عصبانی میشن و حمله میکنن که بشین تا بیاد و بسته شبانه بخر و اسپانسر گیم پس هستی و فلان، به من چه مگه من پورت میکنم؟ برو یقه آشا و اونایی که برای پلی استیشن پورت میکنن رو بگیر :-?? تازه مایکروسافت گیمینگ نشریه هارو تهدید کرده که سرخود به بازی ها مثل starcraft نگید انحصاری! اینم لابد کار منه؟

Tom Henderson - "Gears of War budget is insane. I've heard upwards of 400 Million dollars"​

اون قضیه مولتی کردن انحصاریها توهین مستقیم ماکرو به فنهاش بود و اگه کسی ناراحت نشه عجیبه مفهوم کنسولو از بین برد با اونکارش .
حالا روی این بازی اعلام کرده که انحصاریه ایا ممکنه بعدا بیاد رو فایو شاید.
اما نباید با یه احتمالی که اصلا معلوم نیست بشه یا نه بیایم بقیه رو ناراحت کنیم .
ایراد اصلی هم نه به سونی فن برمیگرده نه ماکرو فن
تقصیر مدیریت داغون ماکروسافته که پرستیژ برندو نابود کرده

• Like
Reactions: RAFA_1992

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or