خبر رسمی کوجیما به صورت رسمی با سونی قطع همکاری کرد . Xbox پروژه Physint را منتشر خواهد کرد

Ffmmdreza

کاربر سایت
منبع

استودیو کوجیما پروداکشنر تایید کرد که Physisnt برای اکس باکس هم در حال توسعه ست

عنوان جدید کوجیما پروداکشن Physint دیگه با همکاری پلی استیشن ساخته نمیشه و پس از اینکه اواسط ماه ژوئن پلی استیشن به کوجیما میگه که عنوان رو کنسل خواهد کرد، اونا دنبال شریک جدید گشتن و عنوان Physint در کنار پروژه OD با همکاری XBOX ساخته خواهد شد!

ترجمه ماشینی توییت پلی استیشن :

ترجمه ماشینی توییت های کوجیما :

Last edited by a moderator:
دونا مساله هست یکی اینکه این مبلغ ۴۰۰ فقط هزینه ساخت نبوده و قطعا یه رقمیش گیر سران استودیو میومده قطعا وقتی سونی این رقمو نمیده کوجیما مجبوره دنبال ناشر بگرده و با رقم کمتر حاضر بشه بسازه
اما امیدوارم اسکیلو تعییر نده که بعیدم نیست
چون سونی اجازه بلند پروازی رو میده اما اکسباکس خیلی تجاری میبینه قضیه رو و اونقدر براش کیفیت تو اولویت نیست

e3 2009 وقتی کوجیما اومد رو صحنه پشمهای همه ریخت! اونجا 90 درصد از هوادار هاش (سونی فن ها) از دست داد الانم دوباره تاریخ داره تکرار میشه
کلا استاد نه خوشم از خودش میاد نه از بازیهاش به نظرم خیلی بیش از اینکه لیاقتش باشه بولد شده خلاصه اینکه این تیم عوض کردن هاش عادی دل بهش نبدین 200 بیشتر بدی شهرستانم میاد

its-a-trap-64580413527183640165487382926495.jpg

متال گیر سیستم سلر نبوده! از اون چیزاس که فقط توی بازی سنتر یافت میشه!
Mgs4 روی ps3 باندل داره دیگه از این واضح تر سیستم سلر!؟
View attachment 423569
اونایی که mgs4 رو سیستم سلر نمیدونن که تکلیف شون مشخصه ....ولی حداقل یه راه برگشتی برای خودتون بذارین... :D
۲ روز دیگه دوباره برگشت سمت سونی حداقل روتون بشه دوباره طرفداری کنین...:D
InShot_۲۰۲۶۰۹۲۷_۱۲۴۸۲۷۳۸۱.jpg
اینم باندل خودم از mgs4 که باندل نقره ای هست
بعید میدونم باندل نقره ای با کارتن فابریک توی ایران به تعداد انگشت های دست بشه پیدا کرد ولی این قدر این بازی ارزش داشت که حتی فن های XBOX هم براش PS3 خریدن ....

اونایی که mgs4 رو سیستم سلر نمیدونن که تکلیف شون مشخصه ....ولی حداقل یه راه برگشتی برای خودتون بذارین... :D
۲ روز دیگه دوباره برگشت سمت سونی حداقل روتون بشه دوباره طرفداری کنین...:D
View attachment 423653
اینم باندل خودم از mgs4 که باندل نقره ای هست
بعید میدونم باندل نقره ای با کارتن فابریک توی ایران به تعداد انگشت های دست بشه پیدا کرد ولی این قدر این بازی ارزش داشت که حتی فن های XBOX هم براش PS3 خریدن ....

حالا من نميدونم تعريفتون از سيستم سلر چيه ولى واقعا غير از بازار ژاپن كه من يادمه حتى يه مقطعى از wii هم ps3 پر فروش تر شد (جهش ٧ برابرى تو يه هفته) ولى تو باقى دنيا جهش معنادارى تو فروش كنسول رخ نداد زمان عرضه mgs4.
ولى فروش نرم افزارى خيلى خوبى داشت (٧-٨ مليونى فروخت) يعنى يجورايي انگار هر كى منتظرش بود خود بخود اومده بود از قبل روى اين كنسول.
ولى از حيث پرستيژ و نويد بخش بودن خيلى تاثير داشت چون عملا تا قبلش سونى فقط يه نسخه اول از آنچارتد رو به عنوان بازى خوب داشت و كاملا قافيه رو باخته بود.
خيلى روزاى سياهى بود و همينجا اتفاقا همين نفروختن كنسول بعد mgs 4 رو هم قطار هاتون ترول ميكردن ولى خب الان يهو شده سيستم سلر :D

شرایر قدیم اخبار دقیقی میداد، اما در‌مورد od و physint یچیزی گفته. هنوز مطمئن نیست قرارداد سونی‌چقدر بوده، قرارداد مایکرو چقدره. همین‌OD رو هواست. مشخص نیست‌پروژه چقدر پیش‌ رفته و ایا برای کنسول نسل بعدی XBOX میاد یا همین نسل؟ فیزینت هم بهترین حالت شاید نگارشش تموم شده باشه و یچیزی در حد الفا و کوتاه برای نمایش به مدیریت ساخته باشه. مشخصا زودتر از ۲۰۳۰ نمیاد.
اینکه چند نفر روی OD باشن. چند نفر روی این یکی، بهرحال تا ۲۰۳۰ خرجش رو MS میده و نگرانی بابتش نداره.

درکل حرف شرایر، یچیزی پروندن هست بر اساس دانش کلی که داره، بعید می‌دونم از سورس خاصی چیزی شنیده باشه. اما قدیم اینطور نبود و واقعا حرفش سند بود.
فکر کنم اولین نفر دلایل جدایی کوجیما رو شرایر گفت و در کنارش هم گفت رقم دارم و وقتی درینگ رقم داد اومد گفت و خودشم میگه رقم دقیق رو نمیتونم مشخص کنم و معتبرتریتن ژورنالیست حوزه گیم دقیقا همین جیسونه که تمام تغییرات الانم اول خودش میگه.
همه اینکه پروژه ها کجان، سالی 20 تا مصاحبه کرده و تمام دیتاهاش هست، خواستی بزن wikipedia physint اونجا بخش زیادی از خلاصه مصاحبه ها با لینکشون هست و میبینی که physint تو چه مراحلی بوده. تا اخر 2025 فقط خودش روش بوده و استودیو مال ماکرو نیست که بخواد خرجشو بده یه ددلاین مالی و زمانی تو قراردادها تعبیه باشه و بودجه سر ددلاین ها تزریق میشه. همین جوری نیست هر کی هر کاری خواست بکنه، یا علی مدد

حالا من نميدونم تعريفتون از سيستم سلر چيه ولى واقعا غير از بازار ژاپن كه من يادمه حتى يه مقطعى از wii هم ps3 پر فروش تر شد (جهش ٧ برابرى تو يه هفته) ولى تو باقى دنيا جهش معنادارى تو فروش كنسول رخ نداد زمان عرضه mgs4.
ولى فروش نرم افزارى خيلى خوبى داشت (٧-٨ مليونى فروخت) يعنى يجورايي انگار هر كى منتظرش بود خود بخود اومده بود از قبل روى اين كنسول.
ولى از حيث پرستيژ و نويد بخش بودن خيلى تاثير داشت چون عملا تا قبلش سونى فقط يه نسخه اول از آنچارتد رو به عنوان بازى خوب داشت و كاملا قافيه رو باخته بود.
خيلى روزاى سياهى بود و همينجا اتفاقا همين نفروختن كنسول بعد mgs 4 رو هم قطار هاتون ترول ميكردن ولى خب الان يهو شده سيستم سلر :D
آمارهای فروش mgs4 اینجوری بوده هر کی بنا به انتظاراتش بگه چی بوده.
MGS4 sells 476K units first week in Japan; UK PS3 sales impact 'minimal' - Engadget
تو ژاپن 476 هزار تو 4 روز اولش فروخته و فروش کنسول از 10 هزار به 77 هزار رسیده تو هفته
تو بریتانیا دومین عنوان سریع الفروش ps3 بعد gta 4 و رشد حداقلی 7 درصدی کنسول
تو هفته اول اروپا یه میلیون فروخته، آمار کنسول نداره
تو ماه ریلیز فروش کنسول دوبل شده 774 هزار تا بازی فروخته با باندل نزدیک یه میلیون

آخرین ویرایش:
من فکر نمیکنم فقط رقم قرارداد برای سونی مشکل بوده باشه
منتهی سونی تجربه دوتا پروژه رو با کوجیما داشته
حالا هم فیدبکهای اون دوتا پروژه هست و هم اینکه کانسپت این پروژه و عملکرد کوجیما شاید براشون مطلوب نبوده
اینکه تصمیم درستی گرفتن یا نه رو واقعا تا زمانی که پروژه ریر دست اکس باکس ببینیمم چی میشه و تو مسیر تولید چه اتفاقی براش میوفته رو نمیشه واقعا گفت
ولی ولی ولی وقتی سونی با کسی قطع همکاری میکنه با قضیه کونامی متفاوته
من خودم بازیهای کوجیما عالیه اما نمی تونم صرفا رو علاقه بگم حق با کوجیماست

شیخ چطوری
از Grok پرسیدم ...
اینم اسکرین از نتایج
Screenshot_۲۰۲۶۰۹۲۷_۱۷۱۶۲۹_Grok.jpg
اینم نتیجه کلی
Screenshot_۲۰۲۶۰۹۲۷_۱۷۱۷۰۴_Grok.jpg

• Like
Reactions: omid0 and z2s sas
شیخ چطوری
از Grok پرسیدم ...
اینم اسکرین از نتایج
View attachment 423671
اینم نتیجه کلی
View attachment 423672

سوالو خيلى بد ازش پرسيدى و نتيجه گيرى هم درست نيست چون نقطه ايي و تك بازارى نگاه كرده.
اين نمودار مقايسه ايي كلاود از تعطيلات اخر سال ٢٠٠٧ تا تعطيلات اخر ٢٠٠٨ هست.
نقاط و وقايع مهم هم روش مشخص شده.
ديگه اگه اين سيستم سلينگ محسوب ميشه كه هيچى :D
تفاوت بايد معنادار و با يه حداقلى از پايدارى و تعميم باشه.

IMG_3182.jpeg

منابع دیتای فروش جهانی PS3 (نمودار فصلی):

منابع بخش‌های قبلی گفتگو (برای مرجع کامل):

⚠️ یادآوری: دیتای سونی «sold» (فروش به مصرف‌کننده) است، نه شیپمنت.

• Like
Reactions: Love Console
فکر کنم اولین نفر دلایل جدایی کوجیما رو شرایر گفت و در کنارش هم گفت رقم دارم و وقتی درینگ رقم داد اومد گفت و خودشم میگه رقم دقیق رو نمیتونم مشخص کنم و معتبرتریتن ژورنالیست حوزه گیم دقیقا همین جیسونه که تمام تغییرات الانم اول خودش میگه.
همه اینکه پروژه ها کجان، سالی 20 تا مصاحبه کرده و تمام دیتاهاش هست، خواستی بزن wikipedia physint اونجا بخش زیادی از خلاصه مصاحبه ها با لینکشون هست و میبینی که physint تو چه مراحلی بوده. تا اخر 2025 فقط خودش روش بوده و استودیو مال ماکرو نیست که بخواد خرجشو بده یه ددلاین مالی و زمانی تو قراردادها تعبیه باشه و بودجه سر ددلاین ها تزریق میشه. همین جوری نیست هر کی هر کاری خواست بکنه، یا علی مدد
من نمیگم آدم بیخودی هست، سابقه‌ی خوبش کامل روشنه. میگم قدیم سورس‌های خیلی قویی داشته ولی الان مثل قبل نیست. قدیما همه چیز رو ۱۰۰/۱۰۰ دقیق می‌گفت، الان شاید نمی‌ذارن خبر دقیقی بهش برسه و کمپانی‌ها جلوی نشر اخبار رو بهتر از قبل می‌گیرن. بجاش خودش میشینه تحلیل‌هایی می‌کنه که ۱۰۰٪ دقیق نیست و حدودیه.

حالا سیستم سلر بودن یا نبودن MGS4 یه بحثه که کاملا میشه این رو ادامه داد.

ولی دوستان یادشون رفته که MGS4 تو بازه ای اومد که PS3 رسما هیچ بازی مهم دیگه ای در این سطح نداشت و عملا داشت فروش کنسول رو Carry‌ میکرد و نزاشت از فروشش بیفته تا دوره انتشار شاهکارهای پشت به پشت پلی استیشن 3 برسه.
یادمون نره تمام بازیهای مهم پلی استیشن مثل Uncharted 2 / Tlou / GT5 / Killzone/Infamous و... همش از 2009 و 10 به بعد منتشر شدن.

تو اون دوره هرکسی میومد سمت PS3 عملا گزینه اصلیش برای بازی کردن یه بازی انحصاری همین MGS4‌ بوده و بس.

اصلا جای دوری نمیخواد بریم ، برید تو همین انجمن خودمون و تو تاپیکهای مربوط به این بازی رو ببینین که از قدیم پلیرها دارن این رو تکرار میکنن که از دلایل خرید PS3 تو اون دوره براشون همین MGS4‌بوده یا عقیدشون این بوده که ملت برای MGS4‌ رفتن کنسول خریدن.

تو انجمن سرچ کردم مثل این پستها کم نداریم.
این برای 2012 :
تو توررنت metal gear cutscene رو search کنید، تمام داستا تو خود بازی توضیح داده شده،.
یکی از دلایلی که باعث شد من ps3 بخرم همین Metal Gear بود.

این پست از 2007:
بيشتر كسايي كه پلي3 ميگيرن به خاطر بازي هست(منظورم mgs4) هست :biggrin1:

این پست آریا از 2007:
دقیقآ ! سونی این یکی رو دیگه به هیچ وجه نباید از دست بده. توی همین سایت خودمون فکر کنم بودن کسانی که فقط به خاطر MGS4 رفتن PS3 گرفتن و آمار فروشش هم که گویاست. به جز MGS4 سونی باید از همین الآن به فکر انحصاری کردن نسخه بعدی هم باشه.
--------------------------
منتظر پروژه پیتر جکسون هستیم ! :دی ( اگه پروژه نترکیده باشه ! )

این هم از 2007:
ببین Mass Effect بحثش جداس من 360 رو فقط بخاطر این بازی خریدم و PS3 هم بخاطر MGS4 و خیلی بازیهای دیگه میخرم پس شروع نکن که به بازی خاصی گیر بدی!

پ.ن: این فیلم رو از دست ندین حتما ببینید!
2007:
در اینکه mgs4 یکی از بهترین بازیهای 2008 بشه شکی نیست به شرطی که در2008 منتشر بشه:biggrin1:
و به حرفهای این کوجیما نمیشه زیاد اعتماد کرد نمنونشم همین که تایه mgs می سازه میگه این آخرین شمارشه ولی باز چندماه بعد میگه داره جدیدشو می سازه:laughing:
خلاصه که فقط برای این بازی ps3 خریدم ولی خیلی دوست دارم واسه xbox360 هم بیاد.
موفق باشید.

فکر کنم بسه دیگه،‌ از اینترنت و کاربرهای خارجی مثال نیاریم.

خلاصه اینکه یه بازی سیستم سلر فقط به این معنی نیست که فروش کنسول رو به دو بازه قبل و بعد از انتشارش تقسیم کنه و یکدفعه جهش تو آمار فروش ایجاد کنه...
میگم فقط معنیش این نیست!

همینکه دلیل خرید یک عده برای کنسول باشه کافیه که بهش بگیم سیستم سلر حتی اگه آنچنان تغییری تو آمار کلی و جهانی ایجاد نشه و فقط باعث تداوم فروش بشه.
حالا MGS4 که خیلی فروش خوبی داشت ولی PS3‌ بازیهایی از این دست که دلیل خرید اون کنسول بود کم نداشت ، مثل Killzone 2 که آمار فروشش خیلی کمتر از MGS بوده (حداقل آمار رسمیش اینطوره) و خیلی به چشم نمیاد.
ولی حتی به اون هم میشه گفت که سیستم سلر بوده و سونی روش حساب کرده.

سوالو خيلى بد ازش پرسيدى و نتيجه گيرى هم درست نيست چون نقطه ايي و تك بازارى نگاه كرده.
اين نمودار مقايسه ايي كلاود از تعطيلات اخر سال ٢٠٠٧ تا تعطيلات اخر ٢٠٠٨ هست.
نقاط و وقايع مهم هم روش مشخص شده.
ديگه اگه اين سيستم سلينگ محسوب ميشه كه هيچى :D
تفاوت بايد معنادار و با يه حداقلى از پايدارى و تعميم باشه.

View attachment 423673

منابع دیتای فروش جهانی PS3 (نمودار فصلی):

منابع بخش‌های قبلی گفتگو (برای مرجع کامل):

⚠️ یادآوری: دیتای سونی «sold» (فروش به مصرف‌کننده) است، نه شیپمنت.
شیخ اماری که زحمت کشیدی دادی که درسته ....ولی اخه به فرانچایزی که ۶۶ میلیون فروخته با چه معیاری بگیم سیستم سلر نبوده... :D
حالا ریمستر ۳ گانه و فانتوم پین که مولتی بود هیچ...ولی با هر متر و معیاری متالگیر ۱ تا ۴ که انحصاری ps بود من یکی نمیتونم بگم سیستم سلر نبوده ...

• Like
Reactions: omid0
شیخ اماری که زحمت کشیدی دادی که درسته ....ولی اخه به فرانچایزی که ۶۶ میلیون فروخته با چه معیاری بگیم سیستم سلر نبوده... :D
حالا ریمستر ۳ گانه و فانتوم پین که مولتی بود هیچ...ولی با هر متر و معیاری متالگیر ۱ تا ۴ که انحصاری ps بود من یکی نمیتونم بگم سیستم سلر نبوده ...

بابا ٦٦ مليون طى ٧-٨ تا نسخه خدايي درسته واسه سبك خودش خيلى خوبه ولى مثلا اندازه بازيايي مثل gt و اينا نيست ديگه :D .
كلا مقوله سيستم سلر شدن تك بازى هم خيلى چيز نادريه مثلا همين ps3 دقت كنى از gta و mgs يه تكونى خورد بعد دو سه ماه lbp اومد و بعد كيلزون و در ادامه انچارتد ٢ و با همين فرمون تا اخر نسل رفت.
در نهايت كاتالوگ كلى تاثيرگذاره ؛ مگه يه چيزى مثل gta بخواد عرضه بشه كه يه تاثير معنادار و پايدارى بذاره.

• Like
Reactions: Love Console
بابا ٦٦ مليون طى ٧-٨ تا نسخه خدايي درسته واسه سبك خودش خيلى خوبه ولى مثلا اندازه بازيايي مثل gt و اينا نيست ديگه :D .
كلا مقوله سيستم سلر شدن تك بازى هم خيلى چيز نادريه مثلا همين ps3 دقت كنى از gta و mgs يه تكونى خورد بعد دو سه ماه lbp اومد و بعد كيلزون و در ادامه انچارتد ٢ و با همين فرمون تا اخر نسل رفت.
در نهايت كاتالوگ كلى تاثيرگذاره ؛ مگه يه چيزى مثل gta بخواد عرضه بشه كه يه تاثير معنادار و پايدارى بذاره.

خوب با جی تی ای فقط فیفا و کاد رقابت میکنن
منتهی سیستم سلر بودن برای یه بازی انحصاری الزاما مثله اونا نباید باشه یعنی مثلا ۴۰ میلیون نسخه بازی بفروشه تا سیستم سلر حسابش کنیم
اون بحثت درسته که مجموعه بازیها رو فروش تاثیر میذارن اما اون مجموعه تو سالهای پشت هم پدید اومدن مثال بزنم سال ۲۰۱۶ چه عنوانی سیستم سلر بود ؟گاد ۲۰۱۸ یا لست ۲۰۲۰ ؟قطعا نه
اما سال ۲۰۲۰ هردوشون سیستم سلر هستن
عنوانی که بتونه هایپ ایجاد کنه و یه عده رو بکشونه به خرید کنسول سیستم سلره
الان فروش ۶ میلیونی متال هم همینو میگه دنبال ازقام بالاتر هم نباید بود چون تا ۲۰۰۸ مگه کلا چقدر پلی ۳ فروش رفته که بگیم این عدد بالا نیست و قطعا خیلی کمک کرده
ضمن اینکه وقتی باندل اختصاصی میزنن یعنی ای پی مهمی هست

بنابراین کلیت حرفت درسته که مجموعه عناوین کمک میکنن به فروش منتهی این مجموعه تو یه بازه زمانی بلند مدت تاثیر میذارن و تک عنوان ها تو بازه های کوتاه تر .

swiftcamzz_0_۲۰۲۵۰۱۳۰_۱۸۰۶۰۵  0b3cc71c Video To Gif fd2fe208.gif

• Love
Reactions: SaDrA-HhH

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or