خبر رسمی کوجیما به صورت رسمی با سونی قطع همکاری کرد . Xbox پروژه Physint را منتشر خواهد کرد

Ffmmdreza

کاربر سایت
منبع

استودیو کوجیما پروداکشنر تایید کرد که Physisnt برای اکس باکس هم در حال توسعه ست

عنوان جدید کوجیما پروداکشن Physint دیگه با همکاری پلی استیشن ساخته نمیشه و پس از اینکه اواسط ماه ژوئن پلی استیشن به کوجیما میگه که عنوان رو کنسل خواهد کرد، اونا دنبال شریک جدید گشتن و عنوان Physint در کنار پروژه OD با همکاری XBOX ساخته خواهد شد!

ترجمه ماشینی توییت پلی استیشن :

ترجمه ماشینی توییت های کوجیما :

Last edited by a moderator:
ولی با همه توضیح و توجیهاتتون حتی متال گیر ها هم سیستم سلر محسوب نمیشن وا بدین لطفا :D

من مشتاقانه منتظرم ببینم Physint چقدر باعث فروش کنسول بعدی مایکروسافت میشه. اگه تا N سال بعد که بازی میاد هنوز زنده بودیم و دوستان خلاصمون نکرده بودن، برمیگردیم اینجا دوباره این پست هارو میخونیم. بوک مارک کنه کسی گم و گور نشن:دی

البته چرا راه دور؟ OD هم هرچند برای خودش سیاه چاله ایه و معلوم نیست کی میاد، اما میشه تاثیر این بازی تو فروش Xbox رو دید. ببینیم چقدر کنسول سلره و کنسول های مایکروسافت رو میسله:دی

من مشتاقانه منتظرم ببینم Physint چقدر باعث فروش کنسول بعدی مایکروسافت میشه. اگه تا N سال بعد که بازی میاد هنوز زنده بودیم و دوستان خلاصمون نکرده بودن، برمیگردیم اینجا دوباره این پست هارو میخونیم. بوک مارک کنه کسی گم و گور نشن:دی

البته چرا راه دور؟ OD هم هرچند برای خودش سیاه چاله ایه و معلوم نیست کی میاد، اما میشه تاثیر این بازی تو فروش Xbox رو دید. ببینیم چقدر کنسول سلره و کنسول های مایکروسافت رو میسله:دی

والا عیسی مسیح هم رو گیم پس ظهور کنه بازم بعیده ایکس باکس بتونه دوباره اعتماد بازار رو جلب کنه. وضع اینا خیلی خراب تر از این حرفاست :دی
(جدا از این که همه این بازی ها رو PC هم عرضه میشن)

کوجیما کلا خرجش بالاست :D البته بقیه هم همینقدر هزینه میکنن
wolverine بودجه 300$ میلیون دلار
Gears of war E-day هم 400$ میلیون دلار
Cyberpunk 2077 بودجه 441 میلیون دلار
intergalactic بودجه 600$ میلیون دلار
GTA VI هم 2 بیلیون دلار😬
کنکورد رو فراموش کردی
اونم ۴۰۰ میلیون بود
ولی بازی حتی ۱ دلار هم سود نداشت و به تاریخ پیوست

به طور کلی نظری ندارم که سری متال گیر سیستم سلر محسوب میشد یا نه. ولی MGS 4 با هر متر و معیاری قطعا سیستم سلر به حساب میومد. یبار برید نمایش رونماییش تو کنفرانس E3 سونی رو ببینید از واکنش ها مشخصه سیستم سلر بوده یا نه.

کاپ رو مونده بودم به md makan بدم یا شما تو زمینه ارادت به استاد که بالاخره به شما رسید:دی
ما میگیم حتی دموی قابل بازی MGS2 رو کوجیما گذاشته تو بازی مکای ژاپنی (که امثال خودمم بازی نکردیمlol) اون بازی فروخته بعد باز میگی سیستم سلر نیست، واقعا عالی:دی
آخه من کجای این بازی کثیفم؟ :D
متنها رو وارونه میخونی :))

کنکورد رو فراموش کردی
اونم ۴۰۰ میلیون بود
ولی بازی حتی ۱ دلار هم سود نداشت و به تاریخ پیوست
اون اینقدر فاجعه است که حتی به فکرمم نرسید لحاظ کنم و واقعا ۴۰۰میلیون برای کنکورد دادن دیگه نمیدونم چی بگم…

یادش بخیر زمان ریلیز مگس ۴ توی بازیسنتر کسی می‌گفت بازی سیستم سلر محسوب نمیشه ده تا بن حداقل اتفاقی بود که میفتاد :D

دوران پرایم بازیسنتر بود :دی انگار همین دیروز بود ولی ۱۸ سال گذشته!!!
MGS4 نهایت سیستم سلر بودن بود.
این رو فکر کنم چندباری گفتم ، مخصوصا در توضیح عمق دیوونه بودن و تخصصی که در جلوگیری از اسپویل شدن و... دارم :D
من از 2008 که بازی اومد صبر کردم ، جلوی خودم رو گرفتم که ویدیویی نبینم و تو تاپیکی نرم که اسپویل بشم و نهایتا 2015 یا 2016 یک عدد PS3 خریدم که فقط اون رو تجربه کنم.
مطمئنم مثل من که فقط کنسول خریدن که اون رو تجربه کنن هم تو روز انتشار بازی تعدادشون کم نبوده و هم طی عمر PS3.

تا این حد هم تاریخ رو سلیقه ای دیدن و ورچین کردن حقایق رو ببرین جاهای دیگه که گیمر نیستن و چیزی سرشون نمیشه.

والا عیسی مسیح هم رو گیم پس ظهور کنه بازم بعیده ایکس باکس بتونه دوباره اعتماد بازار رو جلب کنه. وضع اینا خیلی خراب تر از این حرفاست :دی
(جدا از این که همه این بازی ها رو PC هم عرضه میشن)

نه دیگه نشد:دی اینجا همه دارن در خصوص کنسول سلر بودن صحبت میکنن، و اینکه این امر توجیه کننده هزینه بالا تولید و زیر بار شرایط خاص کوجیما رفتنه. کنسول سلرم یعنی لیترالی بیاد یه یه کنسول ارزش بده و ملت بخاطر اون بازی بخرنش، حالا هرچی هست. اینجا هم پس یعنی OD و Physint باید کنسول سلر باشن و فروش Xbox رو ببرن بالا. دبه نکنید:دی ولی خوب من با یه ارفاق بهت میگم بگو DS2 چه ادد ولیویی برای PS5 داشت؟ اون که اعتبارش سرجاشه و نیازمند ظهور آن حضرت نیست؟ بازی که کل فروشش رو یه کنسول با Installed Base بالا 50 60 میلیونی زیر 2 میلیون نسخه بوده، اونم با انحصار نه عرضه همزمان رو PC، چه اعتباری به عنوان کنسول سلر داره؟ نمیگم بازی بدیه ها! DS2 شاهکاره! یکی از بهترین بازی های سال پیش من بود، فقط میپرسم کجاش کنسول سلر بود؟ چون اتفاقا برعکس فروشش نشون میده فقط چهار تا پیرمرد عین من بازیو خریدن که از ابتدا عاشق استاد بودن و فیلم خر و پف کردنشم به عنوان بازی جدید بده بیرون با هزار به به چه چه میگیریم و غرق میشیم در دریای نوآوری های این مردک جذاب:دی

کلا این عبارت کنسول سلر یه مقدار اینجا داره اشتباه و سطحی بکار میره! من نظرم خیلی متفاوته و فکر میکنم دیگه اصلا به مفهوم قدیم وجود نداره. یعنی عوض بازی ها این کامیونتی ها و پروفایل های دیجیتال هستن که اهمیت پیدا کردن. یه زمانی، 30 سال پیش، 20 سال پیش، بازی ها مهم بودن، باندل ها تعیین میکردن کی بخصوص تو کریسمس برای بچه اش یا دوستان چی کادو بگیره، الان دیگه اون شرایط نیست. حداقل نه به اون غلظت. الان به نظرم کامیونتی ها هستن که مخاطب جذب میکنن. ملت بخاطر عرضه یه بازی نمیرن تو استیم، بلکه این خود پلتفرم هست که ملت رو میکشونه سمت خودش. این در خصوص PS ـم صدق میکنه و کامیونتی ها و پروفایل ها و هویت دیجیتالی آدم ها باعث شده بچسبن به این کنسول.

نه اینکه بازی کنسول سلر نداشته باشیم، چرا داریم، ولی دیگه خیلی خاص و محدودن. و جالبم اینجاست که من هرچی بازی کنسول سلر به اون معنای گذشته تو ذهنم میاد مال نینتندو ـه که اتفافا کنسولش به نسبت PS و استیم هنوز سنتی تره، یعنی اون ماهیت آنلاین و دیجیتال رو نداره و کلاسیک تر مونده. در نتیجه مثلا ماریو برای نینتندو کنسول سلره، یا زلدا، ولی مثلا وقتی از خودم میپرسم آیا عرضه زلدا میتونه فروش کنسول Xbox رو به اندازه خود Switch رشد بده یا نه، جوابی که بهش میرسم یه نه بزرگه!

ولی حالا جدی ببینیم OD چه تاثیری رو فروش Xbox میزاره. و یا اضافه کردن به مشترکین گیم پس. کلا آورده اش برای مایکروسافت چی بوده؟ و اینایی که به بهانه حاشیه سود 30% ـی این همه استدیو رو قلع و قمع کردن، چرا حاضر شدن شیرین 600 تا 800 میلیون دلار ناقابل رو برای این دوتا بازی کوجیما که صاحبشم نیستن هزینه کنن؟ آیا این دو بازی حاشیه سود 30% ـی داره؟ سود رو ول کن اصلا، خرج خودشو در میاره؟ کنسول میفروشه براشون؟ مشترکین گیم پس رو یه درصدی افزایش میده؟ اعتبار از دست رفته Xbox رو بازیافت میکنه؟ الان OD چه آورده ای برای Xbox داشته؟ غیر اینکه مدیران درجه سه چهار بیان با کوجیما عکس بگیرن پست کنن تو سوشال میدیا با لایک های زیاد خودارضایی کنن. نفع عملی منظورمه.

آخر الزمون شده:دی
ماکان کلود استریف هم رسما داره مثل اون دوستمون میگه بازیای کوجیما فروششون در حد بازی حاج Ghasem هست:دی اونم با وجود اینهمه مدرک که اوردیم حتی سیستم سلر هم هستن/لاکن کلا منکر حتی تاثیرشون رو پلتفرمن!
عجیب فضای سایت سوررئال شده:دی

پ.ن: راستی الان که کوجیما بازیاش فروش ندارن و بدبخت شده بگید چیکار کنه چه خاکی بر سرش بریزه بیچاره؟ بازی بده همه غی باشن توش؟ بازی انلاین برای گروه سنی الف؟

ماکان کلود استریف هم رسما داره مثل اون دوستمون میگه بازیای کوجیما فروششون در حد بازی حاج Ghasem هست:دی اونم با وجود اینهمه مدرک که اوردیم حتی سیستم سلر هم هستن/لاکن کلا منکر حتی تاثیرشون رو پلتفرمن!

پ.ن: راستی الان که کوجیما بازیاش فروش ندارن و بدبخت شده بگید چیکار کنه چه خاکی بر سرش بریزه بیچاره؟ بازی بده همه غی باشن توش؟ بازی انلاین برای گروه سنی الف؟
یه بازی دیگه با سونی بسازه اینا همه فراموش میشه :دی

سود رو ول کن اصلا، خرج خودشو در میاره؟ کنسول میفروشه براشون؟ مشترکین گیم پس رو یه درصدی افزایش میده؟ اعتبار از دست رفته Xbox رو بازیافت میکنه؟ الان OD چه آورده ای برای Xbox داشته؟ غیر اینکه مدیران درجه سه چهار بیان با کوجیما عکس بگیرن پست کنن تو سوشال میدیا با لایک های زیاد خودارضایی کنن. نفع عملی منظورمه.
من به بخشای دیگه کار ندارم که تقریبا هم نظرم ولی اینجاش با هر متر و معیاری صد در صد منطقیه. میگم بیخیال واژه ها بشید میتونه بازی سود بیاره یا نه؟
اینکه قبلا چی ساخته،مهم نیست، حال رو بنگر. میگن دث اگه انحصاری بود سیستم سلر میشه، بعد میگن niche هست نفروخته.فروش دث حتی انحصارم بود از این چندان بالاتر نمیرفت ولی چون od و physint رو دنباله معنوی pt و متال میدونن باید این دو تا بفروشن. کنسول سلر و سیستم سلر اهمیت نداره الان خود کنسول تا خرتناق دارن با ضرر فروخته میشن و خود سونیش هم راه افتاده دنبال فروش نرم افزار بیشتر به هر کاربر تا فروش سخت افزار.
اینکه کوجیما از دوران خودش جلوتره، مفهومی نداره، الان بیاد یکی تا خرتناق تکنولوژی جدید بکنه تو بازیش و تهش نتونه حاشیه سود مناسب در بیاره،چه جلویی ای داره. هر هزینه کردی باید یه طرح مناسب برا بازگشت سرمایه داشته باشهو گر نه شکسته.

این همونیه که فیبل رو با gta vi مقایسه میکرد و نتیجه گرفت که gta vi بازی بهتریه! چه توقعی ازش داری :D

جالب اینجاست که عنوان تاپیک مشخصن درباره Physint هستش. که اینطور که میگن قراره دنباله معنوی mgs باشه.
موضوع بحث فعلی هم درباره کنسول سلر بودن یا نبودن mgs و خب به تبع اون Physint هستش.

حالا ایشون با فنون خاص خودش یهویی لنگ od رو میکشه وسط. اصلن od چه ربطی به این تاپیک داره و کی و کجا گفته شده که کنسول سلره، هنوز در هاله ای از ابهامه :D

جالب اینجاست که فکر میکنه کسی هم نمیفهمه چرا داره هی روی od مانور میده. چون شرط بستن روی Physint ریسک بالاتری داره و od یه جورایی ایزی تارگته. :D

سری MGS بدون شک (تَکرار می‌کنم، بدون شک) سیستم سلر بود! :دی
سری DS سیستم سلر نبود و حتی با وجود تبلیغات و هایپ زیاد هم سونی و کوجیما نباید انتظارش رو داشتن که با اون سبک خاص، محبوبیت خیلی عظیمی پیدا کنه.
OD هم بعید می‌دونم سیستم سلر باشه و گذشته از اینکه کیفیتش چطوری باشه، حال و هواش بیشتر به یه اثر تجربی می‌خوره تا یه بلاک‌باستر عامه‌پسند.
ولی حس می‌کنم Physint در این زمینه بیشتر شبیه MGS باشه و در صورت داشتن کیفیت خوب و تبلیغات مناسب، ازش انتظار محبوبیت بالایی رو دارم. البته هنوز چیز زیادی در موردش نمی‌دونیم و خیلی زوده برای نظر دادن، ولی بعید نیست در نهایت تبدیل به اثری بشه که در کنار خلق یه دنیای جدید، کوجیما ایده‌های MGS6 (یه نسخه فرضی که توی دنیای موازی با همکاری کونامی ساخته) رو توش به کار ببره. :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or