Multi Platform Control: Resonant

سازنده
Remedy Entertainment
تاریخ انتشار
24Sep, 2026
ناشر
Remedy Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
1765514328372.png
نقد و نمرات بازی Control: Resonant
بررسی بازی Control Resonant توسط بازی سنتر

Control: Resonant یک عنوان اکشن، با تمرکز بر روی مبارزات تن به تن است که داستان نسخه اول را ادامه خواهد داد اما این بار، بازیکن را در قامت برادر «جسی»، یعنی «دیلن» قرار می‌ دهد و وی را با مقابل دنیایی بزرگ‌ تر، تهدید هایی خطرناک‌ تر و دشمنانی متفاوت روبرو می‌ کند.

تریلر رونمایی از بازی در The game awards 2025
تریلر گیمپلی در State of Play 2026
مروری بر آنچه در بازی 1 Control گذشت
1765513939060.png CTRL_R_Announce_Art_FINAL_4K_NoLogo-d6bb169cb96eaf7b2768.jpg ss_4f6b8163b8aea5608f3196ca380e28a11ca978a1.1920x1080.jpg

Control-Resonant-1024x576.jpg CTRL_R_Announce_SS_2-e627a5912dda09c7d52a.jpg ss_7077752e1450db6e34350faf00008080ae65a57c.1920x1080.jpg ss_78ea62ce924c2629d8d1084b9b9f287418ea2dec.1920x1080.jpg ​

آخرین ویرایش:
خب همه که نباید از همه بازیها خوششون بیاد.
یکسری از پلیرها کلا با چالشی بودن بازیها مشکل دارن.
البته این بازی که واقعا چالش خاصی هم نداره ولی خب باز حتما یکسری هستن که باهاش ارتباط نمیگیرن.
کاریش نمیشه کرد، بازیهای مختلف در دسترس هستن و برای پر کردن سلایق مختلف هم کلی گزینه مختلف وجود داره.

یکی خوشش نمیاد دیگه، از اون گزینه های کمکی همش رو هم اگه روشن کنه باز هم شاید ارتباط نگیره.
حرف شما کاملا درسته
من در جواب دوستمون که گفت بازی خیلی سخته پیشنهاد دادم که تو بخش accessibility بازی رو برای خودش آسون تر کنه که راحت تر بتونه جلو بره (مثل بیشتر کردن دمیج به انمی ها یا کم کردن hp انمی ها).
ایشون هم فرمودن بازی چنین چیزی نداره که باعث تعجب من شد و اون حرف رو بهشون زدم

بازی واقعا آسونه . همون اول دابل جامپ و از همه مهم تر دابل Dodge میده که خیلی راحت میشه از دسشمنا فرار کرد . دو سه تا کار رو درست انجام بدی خیلی راحت میتونی از پا درشون بیاری
فقط کسی اینجا با RT رو PC مشکل داره ؟ من وقتی فعالش میکنم بازی کرش میکنه و تا فایل ستینگ بازی رو پاک نکنم و تنظیماتش ریست نشه بالا نمیاد !!!

بازی واقعا آسونه . همون اول دابل جامپ و از همه مهم تر دابل Dodge میده که خیلی راحت میشه از دسشمنا فرار کرد . دو سه تا کار رو درست انجام بدی خیلی راحت میتونی از پا درشون بیاری
فقط کسی اینجا با RT رو PC مشکل داره ؟ من وقتی فعالش میکنم بازی کرش میکنه و تا فایل ستینگ بازی رو پاک نکنم و تنظیماتش ریست نشه بالا نمیاد !!!
داخل محل نصب بازی
فایل d3d12.dll رو به winmm.dll تغییر نام بدید درست میشه \m/

• Like
Reactions: K I 1 1 E R
هر چی دیدگاه منفی بهش داشتم بعد شروع بازی شست برد :D اصلاً مگه رمدی بازی بدم میسازه!

images.jpg

رمدی طبق معمول محصول تکراری عرضه نکرده و بازی چیز نویی هست؛ فایت ها و باس ها خیلی جذاب و فعلاً تا حد مقبولی چالشیه و مکانیک های متنوعی داره و اصلاً one-button combat نیست. Traversal بازی هم خوب طراحی شده و لذت بخشه. فقط گرافیک به نظر میاد اصلاً پیشرفتی نداشته از نسخه قبل....دیوونه بازی های رمدی و هم چنین بازی با ذهن پلیر هم تو بازی مشهوده و امضاش پاش هست. جای جیمز مک کافری فقید هم خالیه که تو اکثر بازی هاشون حضور داشت

کارهای رمدی یه فرمول تکراری و بی روح داره که توی الن ویک نسخه اول و کوانتوم بریک به اوج میرسه

کنترل نسخه اولش خوب بود واسم فضاهای انتزاعی بازی جذاب بود و اینکه محل ماموریتها هم روی مپ کامل مشخص نبود به جذابیتش برای من کمک کرد و خوب تنوع سلاح هم قابل قبول بود
الن ویک دو رو من اصلا متا ۹۰ نمی دیدم خصوصا قسمتهایی که ساگا بودیم بشدت حوصله سر بر و پوچ بود و فقط قسمت الن اونم توی هتل و امفی تئاتر خوب بود.
پلات توییستهای بازیش خیلی قابل حدسه و بازیهاش عمدتا از پیوند زدن عناصر بازیهای دیگه بدست میاد

این رزونانت هم باز همون مساله رو داشت فضاسازیها واقهعا خاص و خوب اما مکانیزم گیم پلی معمولی و تغییر دادن سبک از شوتر به میلی هم عجیب بود .
متا نشون میده خراب کاری نکردن و ارزش تجربع داره.

کارهای رمدی یه فرمول تکراری و بی روح داره که توی الن ویک نسخه اول و کوانتوم بریک به اوج میرسه

کنترل نسخه اولش خوب بود واسم فضاهای انتزاعی بازی جذاب بود و اینکه محل ماموریتها هم روی مپ کامل مشخص نبود به جذابیتش برای من کمک کرد و خوب تنوع سلاح هم قابل قبول بود
الن ویک دو رو من اصلا متا ۹۰ نمی دیدم خصوصا قسمتهایی که ساگا بودیم بشدت حوصله سر بر و پوچ بود و فقط قسمت الن اونم توی هتل و امفی تئاتر خوب بود.
پلات توییستهای بازیش خیلی قابل حدسه و بازیهاش عمدتا از پیوند زدن عناصر بازیهای دیگه بدست میاد

این رزونانت هم باز همون مساله رو داشت فضاسازیها واقهعا خاص و خوب اما مکانیزم گیم پلی معمولی و تغییر دادن سبک از شوتر به میلی هم عجیب بود .
متا نشون میده خراب کاری نکردن و ارزش تجربع داره.
کامنت فاقد اهمیت.

اینکه سر نخ ها رو‌جمع میکرد و رو‌تابلو به اصطلاح معما حل میشد ایده بدی نبود منتهی حل شدن معماها چیز خاصی نداشت
اون دوتا برادره کخ یعنی اعضای کالت بودن واقعا بی معنی بودن و قسمت شهربازی اصلا هیچی نبود حتی قسمت اسایشگاه هم جالب نبود اما بیمارستانه اوکی تر بود
کلا ای پی جاهایی که خوب میشد نهایتش شبیه رزیدنت بود و یسری جاها هم که فقط فیلر بود
این تکرار شدن فضاها واقعا ایده خفنی نیست که به اسم حل معما یا بازی با زمان تو بازیهاش انجام میده .

• Like
Reactions: saeedonly
چون تنظیمات درجه سختی و راحت کردن بازی تو هیچ کجای منو یافت نشد علارغم این که بازی رو خیلی دوست داشتم به خاطر سختی زیاد بازی مخصوصا باس ها بازی رو متاسفانه دراپ کردم
خدا بگم چیکار کنه اونی رو که سبک سولز لایک اختراع کرد که رمدی هم بیاد به تقلید از اون درجه سختی رو زیاد کنه !
​

یکی از باس های بازی اونی که اسمش فراری هستش و توی اون کارخونه آتیش گرفته پیدا میشه
هیچ جوره نتونستم بکشمش ! اخه لامصب یه راهی بزار که دمیج وارد کنم ! از سر تا پاش آتیش میباره
نزدیکشم که میشی چون رو زمین پر از آتیشه تا بخوای دمیج بزنی از جونت کم میشه !
هزار تا ضربه باید بزنی تا یه فاز از باس کم بشه از اون طرف با دو سه تا ضربه کار من تمومه !​

خلاصه که بازی زهر مار شد برام ...​

چون تنظیمات درجه سختی و راحت کردن بازی تو هیچ کجای منو یافت نشد علارغم این که بازی رو خیلی دوست داشتم به خاطر سختی زیاد بازی مخصوصا باس ها بازی رو متاسفانه دراپ کردم
خدا بگم چیکار کنه اونی رو که سبک سولز لایک اختراع کرد که رمدی هم بیاد به تقلید از اون درجه سختی رو زیاد کنه !
​

یکی از باس های بازی اونی که اسمش فراری هستش و توی اون کارخونه آتیش گرفته پیدا میشه
هیچ جوره نتونستم بکشمش ! اخه لامصب یه راهی بزار که دمیج وارد کنم ! از سر تا پاش آتیش میباره
نزدیکشم که میشی چون رو زمین پر از آتیشه تا بخوای دمیج بزنی از جونت کم میشه !
هزار تا ضربه باید بزنی تا یه فاز از باس کم بشه از اون طرف با دو سه تا ضربه کار من تمومه !​

خلاصه که بازی زهر مار شد برام ...​

اینم نحوه استفاده از assist mode
قندشکن رو روشن کنی ویدیو بالا میاد

هیچوقت وقت نشد CONTROL نسخه اولو بازی کنم.. و الان خیلی دوس دارم این جدیده رو بازی کنم...

درکل هم alan wake 1-2 و quantom break رو تموم کردم و در جریان دنیاشون هستم

الان باید کنترل 1 بازی بشه بعد بیام سراغ این؟ کاملا ادامه اونه؟ یا جداس.. در جریان این هیس و این چیزا ام تا حدپدی هستم اولای نسخه یکو رفتم ..
کلا control 1 رو میخاستم بزارم بعدا بازی کنم اگر شدنیه؟

هیچوقت وقت نشد CONTROL نسخه اولو بازی کنم.. و الان خیلی دوس دارم این جدیده رو بازی کنم...

درکل هم alan wake 1-2 و quantom break رو تموم کردم و در جریان دنیاشون هستم

الان باید کنترل 1 بازی بشه بعد بیام سراغ این؟ کاملا ادامه اونه؟ یا جداس.. در جریان این هیس و این چیزا ام تا حدپدی هستم اولای نسخه یکو رفتم ..
کلا control 1 رو میخاستم بزارم بعدا بازی کنم اگر شدنیه؟

نه این نسخه به اون شکل ادامه نسخه اول نیست
بستگی داره اگه به میلی کامبت علاقه داری و مبارزات شبیه دویل می کرای اینو شروع کن
اگه شوتر دوست داری نسخه اولو برو

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or