توجیه الکیه ؟
پروژه بزرگی با کوجیما داره و بعد یه دفعه ترکید و رقیب هم پروژه رو قاپید ؟ فاصله این دو اتفاق چند سال ؟
قرارداد physint سال 2020 / 2021 با جیم رایان بسته شده
بازی کی معرفی شده ؟ 2024
بعد استاد کوجیما دبه کرده

اصرار کرده که من اول باید death stranding 2 بسازم ( قطعا سونی هیچ علاقه ای به ساخت ds2 نداشته )
در نهایت گفتن به درک این بودجه / این یک سوم گوریلا / این انجین دسیما , برو هر کسی رو دوست داری استخدام کن و ds 2 بساز
درست همزمان با این بحث ها و زمانی که مایکروسافت کمر به نابودی ps بسته بود ( بله استراتژی فیل اسپنسر موفق نشد اما این شکست تغییری در اصل موضوع ایجاد نمی کنه ) اخبار قرارداد xbox با استاد کوجیما منتشر شد
بعد از تمام این ماجرا ها , معرفی رسمی physint / عرضه ds2 چه اتفاقی افتاد ؟
استاد کوجیما باز هم ساخت physint عقب انداخت ............... اول OD رو عرضه می کنم بعد از اون فول پروداکشن physint شروع می شه ( سونی حتی حاضر شد این هم قبول کنه )
یک سال بعد ( خرداد امسال ) مدیران PS پرسیدن بازی که ما 5 سال پیش قرارداد ساخت اش بستیم در چه مرحله ای از روند ساخت قرار داره ؟
در مرحله عکس برداری از بازیگر ها ...................................................
View attachment 423431
بودجه مورد نیاز چقد ؟ 500 میلیون
تاریخ احتمالی انتشار ؟ 2030
پس بازی به عنوان انحصاری PS6 عرضه می شه ؟ نه نهایت 6 ماه بعد روی PC عرضه می شه / دو سال بعد روی یخچال و TV ........
چه شکلی کنسل شده ؟
View attachment 423430
سونی 10 سال بودجه کل استودیو رو داده / انجین داده / یک سوم گوریلا رو داده / استاد با مایکروسافت هم قرارداد بسته / 5 سال از قرارداد ساخت physint گذشته بعد استاد حتی حاضر نیست یه جلسه ویدیوی با مدیران سونی برگزار کنه

حالا من از سفر برگشتم با هم صحبت می کنیم

بالاخره مدیران سونی خسته شدن و بودجه 500 میلیونی دادن به بانجی تا DESTINY 3 بسازن ( قطعا چند برابر physint درامد زایی داره )