خبر رسمی کوجیما به صورت رسمی با سونی قطع همکاری کرد . Xbox پروژه Physint را منتشر خواهد کرد

Ffmmdreza

کاربر سایت
منبع

استودیو کوجیما پروداکشنر تایید کرد که Physisnt برای اکس باکس هم در حال توسعه ست

عنوان جدید کوجیما پروداکشن Physint دیگه با همکاری پلی استیشن ساخته نمیشه و پس از اینکه اواسط ماه ژوئن پلی استیشن به کوجیما میگه که عنوان رو کنسل خواهد کرد، اونا دنبال شریک جدید گشتن و عنوان Physint در کنار پروژه OD با همکاری XBOX ساخته خواهد شد!

ترجمه ماشینی توییت پلی استیشن :

ترجمه ماشینی توییت های کوجیما :

Last edited by a moderator:
اون بخش صاحب ip نشدنش با اينهمه هزينه و آزادى عمل واقعا مسخرس.
يعنى از مسخره واقعا يه چيزى اونور تره.
اصلا نميتونم بفهمم چرا در مرحله اول بايد همچين قراردادى ببندى كه بعد بخواى اينجورى كنسلش كنى.

تاثير لايبررى ديجيتال نسل ٨ و ٩ يجوريه كه من بعيد ميدونم كوجيما افكت بخواد تو مهاجرت پلتفرمى پلير ها تاثيرى بذاره.
در نهايت بعد دو تا پروژه پرخرج با سود كم (تازه اينجا زالويي مثل گيم پس هم هست) استاد اين ناشر دست به جيب رو هم از دست ميده.

بابا سن و سالى ازت گذشته يا برو تو سينما يا روى مسير مشخص ويديو گيم حركت كن ديگه :D

• Like
  • Smile
Reactions: RoadRash and 779
خود کوجیما چون ۲ سالی قراردادی با جایی نداشته ؟؟؟؟؟
کی گفته نداشته ؟

اگه با سونی قرارداد نداشتDEATH STRANDING DIRECTOR'S CUT چه شکلی ساخته شد ؟ با بودجه کی این تریلر 4 دقیقه ای TheGameAwards 2022 رو ساخته ؟ بدون اجازه سونی جدیدترین نسخه دسیما رو استفاده کرده ؟ بدون اجازه سونی از امکانات موشن کپچر استفاده کرده ؟

زنگ زدنی از جیم رایان نمیشه!؟
در فاصله 7 ماه دو بار با استاد کوجیما ملاقات کرد
View attachment 423465View attachment 423467
هرمن هم کل سال درگیر استاد کوجیما بود
View attachment 423460View attachment 423461View attachment 423462View attachment 423463
اینقدر که این 2 نفر با هم عکس دارن , زن و شوهر ها ندارن :))
View attachment 423468View attachment 423469View attachment 423470

اون زمان سونی حاضر بود برای physint بیشتر از 500 میلیون هم به استاد کوجیما بده اما خودش قبول نکرده و درعوض DS2 رو ساخت
چیزایی که میگی درمورد DS1 هست. قراردادی که بوده و روندش پیش میرفته. هیچ چیزی در مورد DS2 وجود نداره. اینکه چند نفر توی یه خونه زندگی کنن، دلیلی بر ازدواجشون با هم نیست! Physint قضیه‌ش هنوز به توسعه بازی نرسیده. نه سونی سال ۲۰۲۰-۲۰۲۱-۲۰۲۲ چیزی بهش داده، نه قراردادی بسته شده. وقتی با جایی قرارداد میبندی، نمی‌تونی اون رو بندازی دوم، این رو بندازی سوم. ۲۰۲۴ با سونی بسته. سونی خودش می‌دونسته بازی قراره کی عرضه بشه، ولی بنابر سیاست جدیدش قرارداد رو فسخ کرده.

با مایکروسافت هم در مورد ایده‌ای صحبت کرده و قراردادی بستن. خود OD معلوم نیست ۱۰ درصدش پیش رفته یا ۵۰ درصد، خودش می‌دونه و MS!

درنهایت OD دایرکتورکات اول نسل بعد واس همه چی میاد. اون یکی هم تهش ۲ سال بعد. مگر اینکه باز بتونه MS رو تیغ بزنه.

آخرین ویرایش:
اون بخش صاحب ip نشدنش با اينهمه هزينه و آزادى عمل واقعا مسخرس.
يعنى از مسخره واقعا يه چيزى اونور تره.
اصلا نميتونم بفهمم چرا در مرحله اول بايد همچين قراردادى ببندى كه بعد بخواى اينجورى كنسلش كنى.

تاثير لايبررى ديجيتال نسل ٨ و ٩ يجوريه كه من بعيد ميدونم كوجيما افكت بخواد تو مهاجرت پلتفرمى پلير ها تاثيرى بذاره.
در نهايت بعد دو تا پروژه پرخرج با سود كم (تازه اينجا زالويي مثل گيم پس هم هست) استاد اين ناشر دست به جيب رو هم از دست ميده.

بابا سن و سالى ازت گذشته يا برو تو سينما يا روى مسير مشخص ويديو گيم حركت كن ديگه :D
بازی استاد رو بخوان صاحب IP بشن، حداقل باید ۱.۵ بیلیون دلاری پیاده شن دیگه. طرف وقتی میبینه سونی استودیو میخره با خروجی صفر و آخرش هم احتمالا درش رو میبنده، میگه چرا من نه؟😁
ایده‌های استاده و‌ گرونه😁 ۴۰ سال گل لگد کرده، الان دنبال پول جمع کردن و آرامشه😁

چرا کسی باید صرفا بخاطر لایبری بازیاش پلتفرم عوض نکنه؟
وقتی پلتفرم فعلیش داغون شده دیگه لایبری میخواد چیکار همه رو اب میکنه دوباره رو جدیده میگیره دیگه. مگه اینکه براش تروفی مهم باشه یا عناوین شیرین جنگولک بازی انلاین مناسب دهه نود🤠
بعد بازیهای یکی مثل کوجیما اصطلاحا سیستم سلر هستن، خیلیا اصلا لایبری اینا دیگه حالیشون نیست تو این موارد.
اتفاقا ریزش خیلی خوشگلی شاهد خواهید بود...
طرف رسما قید بازیای ژاپنی رو‌ زده یکی از مدیرای ارشد بخش ژاپنش رو ایکس باکس استخدام کرده به عنوان مسئول بخش آسیا! اصلا ابعاد قضیه فقط به کوجیما ختم نمیشه... الان همین پارت سوم FF VII کلا دو روزم انحصاری نیست دیگه و خیل بازیهایی که بزودی میبینیم به همین داستان دچار میشن و باید دید باز شاهد تحسین دوستان و تایید بصیرت مدیران سونی هستیم یا نه:دی
اینکه بازار ژاپنو دارن دو‌ دستی میدن رقیبشون (البته مهم تر از مایکرو نینتندو هم کمین کرده سهمشو بیشتر کنه) بد تبعاتی داره. ضربه کاری ممکنه سونی بخوره سر این قضیه... مگه اینکه یه خونه تکونی تو تیم مدیریتی ایجاد شه. کلا بیخیال جنگولک بازی انلاین، ووک و گیمای کامیک بوکی بشن. برگردن به همونی که نسل ۵ و ۶ بودن.

آخرین ویرایش:
چرا کسی باید صرفا بخاطر لایبری بازیاش پلتفرم عوض نکنه؟
وقتی پلتفرم فعلیش داغون شده دیگه لایبری میخواد چیکار همه رو اب میکنه دوباره رو جدیده میگیره دیگه. مگه اینکه براش تروفی مهم باشه یا عناوین شیرین جنگولک بازی انلاین مناسب دهه نود🤠
بعد بازیهای یکی مثل کوجیما اصطلاحا سیستم سلر هستن، خیلیا اصلا لایبری اینا دیگه حالیشون نیست تو این موارد.
اتفاقا ریزش خیلی خوشگلی شاهد خواهید بود...
طرف رسما قید بازیای ژاپنی رو‌ زده یکی از مدیرای ارشد بخش ژاپنش رو ایکس باکس استخدام کرده به عنوان مسئول بخش آسیا! اصلا ابعاد قضیه فقط به کوجیما ختم نمیشه... الان همین پارت سوم FF VII کلا دو روزم انحصاری نیست دیگه و خیل بازیهایی که بزودی میبینیم به همین داستان دچار میشن و باید دید باز شاهد تحسین دوستان و تایید بصیرت مدیران سونی هستیم یا نه:دی
اینکه بازار ژاپنو دارن دو‌ دستی میدن رقیبشون (البته مهم تر از مایکرو نینتندو هم کمین کرده سهمشو بیشتر کنه) بد تبعاتی داره. ضربه کاری ممکنه سونی بخوره سر این قضیه... مگه اینکه یه خونه تکونی تو تیم مدیریتی ایجاد شه. کلا بیخیال جنگولک بازی انلاین، ووک و گیمای کامیک بوکی بشن. برگردن به همونی که نسل ۵ و ۶ بودن.
میشه بفرمایید کدوم بازی استاد سیستم سلر بوده که این دومیش باشه؟خیلی مشتاقم بدونم!دث استرندینگ که اندازه مبارزه در خلیج عدن هم نفروخت و سونی مجبور شد محترمانه عذر استاد رو بخواد متال هم با اینکه بازی خیلی خوبی هست و خودم هم دوسش دارم ولی به عنوان فرانچایز که هزار تا نسخه ازش اومده کلا 60-50 میل مجموعا فروش داره که میشه نهایتا یه تک بازی مثل ویچر ۳!
بازی های کوجیما هیچ وقت سیستم سلر نبوده و نیست

• Smile
Reactions: RAFA_1992
میشه بفرمایید کدوم بازی استاد سیستم سلر بوده که این دومیش باشه؟خیلی مشتاقم بدونم!دث استرندینگ که اندازه مبارزه در خلیج عدن هم نفروخت و سونی مجبور شد محترمانه عذر استاد رو بخواد متال هم با اینکه بازی خیلی خوبی هست و خودم هم دوسش دارم ولی به عنوان فرانچایز که هزار تا نسخه ازش اومده کلا 60-50 میل مجموعا فروش داره که میشه نهایتا یه تک بازی مثل ویچر ۳!
بازی های کوجیما هیچ وقت سیستم سلر نبوده و نیست

مشکل تو تعریف سیستم سلره
هر بازی ای که مخاطب مجزای خودش رو داشته باشه و صرف انحصارش، اون مخاطب جذب کنسول شن عملا سیستم سلره.

یعنی یه چی مثل زنوبلید و بایونتا واسه نینتندو سیستم سلره چه برسه متال گیر سالید که کم هم نمیفروخته واقعا. متال گیر سالید 4 تقریبا هم اندازه Uncharted 2 فروخته طبق آماری که از جفت شون هست. و خب مخاطبای جفت سری با هم تفاوت های مشخصی دارن

این که Death Stranding عنوان Niche تریه مسلما توش شکی نیست
ولی عدم هم پوشانی مخاطب های اون بازی با سیستم سلرهای اصلی سونی حتی شدیدتر از متال گیر ـه. صرف تکیه به یه دامنه از مخاطب (هر چند بزرگ) فقط دامنه تاثیرگذاری سیستم سلرهات کم میشه
یکی مثل من که علاقه اش تو های فانتزی های حماسه ای یا بازی های پلتفرمره، Astro Bot و GOW: Ragnarok و ریمیک Demon Souls منو هل میدن تا کنسول رو بخرم (که خب کشش نینتندو برای من قویتره این جا به طور مثال) و یه چی مثل اینترگلکتیک و گوست آو یوته و Saros جدی اون قدره کشش نداره برای من نوعی. یکی میتونه برعکس باشه. یکی میتونه همه رو شامل شه، یکی هم هیچ کدوم رو. حالا کار سونی به نظر من خوبه تو این زمینه. نقدم به اون نیست.
ولی میخوام بگم یه چی مثل Saros و Returnal هم که فروش شون از خلیج عدن هم پایین تره هم سیستم سلر محسوب میشن صرف درخشش شون تو ژانر و ستینگ خودشون چه برسه DS.

مشکل اصلی DS اینه که اصن انحصاری نیست که بخواد سیستم سلر شه :D
به محض این که رو PC بیاد سر و کله اون دامنه مخاطب از PC درمیاد. همه اون پتانسیل جذب مخاطب دود میشه میره هوا
سر اینه که سونی قطع همکاری کرده. نمی صرفه تو واسه بازی ای که مخاطب خاص خودشو اصن جذب دستگاهت نمی کنه پول بدی.
که تا حدی منطقیه ولی توجیح نمی کنه تا الان رو چه حسابی با کوجیما همکاری می کردن :دی (و Stellar Blade و...)

• Like
Reactions: Dante _Sparda

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• PXG
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or