Multi Platform Control: Resonant

سازنده
Remedy Entertainment
تاریخ انتشار
24Sep, 2026
ناشر
Remedy Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
1765514328372.png
نقد و نمرات بازی Control: Resonant
بررسی بازی Control Resonant توسط بازی سنتر

Control: Resonant یک عنوان اکشن، با تمرکز بر روی مبارزات تن به تن است که داستان نسخه اول را ادامه خواهد داد اما این بار، بازیکن را در قامت برادر «جسی»، یعنی «دیلن» قرار می‌ دهد و وی را با مقابل دنیایی بزرگ‌ تر، تهدید هایی خطرناک‌ تر و دشمنانی متفاوت روبرو می‌ کند.

تریلر رونمایی از بازی در The game awards 2025
تریلر گیمپلی در State of Play 2026
مروری بر آنچه در بازی 1 Control گذشت
1765513939060.png CTRL_R_Announce_Art_FINAL_4K_NoLogo-d6bb169cb96eaf7b2768.jpg ss_4f6b8163b8aea5608f3196ca380e28a11ca978a1.1920x1080.jpg

Control-Resonant-1024x576.jpg CTRL_R_Announce_SS_2-e627a5912dda09c7d52a.jpg ss_7077752e1450db6e34350faf00008080ae65a57c.1920x1080.jpg ss_78ea62ce924c2629d8d1084b9b9f287418ea2dec.1920x1080.jpg ​

آخرین ویرایش:
چیز خاصی نداره؟!:|
عملا میتونی خودت رو نامیرا کنی و با یک ضربه تمام enemy هارو بکشی
خب همه که نباید از همه بازیها خوششون بیاد.
یکسری از پلیرها کلا با چالشی بودن بازیها مشکل دارن.
البته این بازی که واقعا چالش خاصی هم نداره ولی خب باز حتما یکسری هستن که باهاش ارتباط نمیگیرن.
کاریش نمیشه کرد، بازیهای مختلف در دسترس هستن و برای پر کردن سلایق مختلف هم کلی گزینه مختلف وجود داره.

یکی خوشش نمیاد دیگه، از اون گزینه های کمکی همش رو هم اگه روشن کنه باز هم شاید ارتباط نگیره.

• Like
Reactions: beh1382
Assist Mode
control-resonant-assist-mode.jpg

کلا تو این بازیها باید کمی صبوری داشته باشیم که شخصیت لول آپ بشه و قویتر.
اینکه از اول بخوایم بیفتیم توی مپ و همه رو خفت کنیم که نمیشه.
بازیها یه منحنی چالش دارن که اوایل سخت تره و به مرور که شخصیت پیشرفت میکنه و ویژگیهای جدید به دست میاره کم کم بازی راحت تر میشه و احساس OP بودن به پلیر دست میده.
خب این مرحله گاهی چندساعت طول میکشه.

اما اگه حوصله ندارین و احساس میکنین مجبورین که بازی کنین خب بازی گزینه های مختلفی جلوتون میزاره.
شاید فقط کمی زیاد کردن دمیج خروجی خودش خیلی کمک کننده باشه.
باقیش که عملا چیته.

والا بخدا بازی خیلی سخته . اگر واقعا تنظیماتی داشت که بشه آسونش کرد خوشحال میشدم ولی الان فقط اعصاب خورد کنیه
من‌ دیروز فقط تا باس اول رو زدم و یک مقدار کمی جلو رفتم.
بازی تا الان سختی خاصی نداشته، اتک های دشمنا خیلی واضح و قابل دیدن هست و فعلا زمان بندی پیچیده یا چیزای عجیت قریبی که از بازی های مثلا فرام سافتور میبینی نداره.
ممکنه مثلا جایی رفته باشید که دشمنا از نظر لول خیلی از شما بالاتر باشن؟ بالا سرشون یک اسکلت هست و فکر کنم اونا بدیهی هست که سخت باشن.

جدا از این، بازی از همون شروعش دقیقا دی ان ای بازی های رمدی رو داره. مثل الن ویک ۲ به اون سنگینی نیست و فازش خیلی خوشحال تره! ولی بازم خاص هست. این حالت شهر مثل اینسپشن هم دیدنش تو تریلر یک چیزه، تجربه‌اش در بازی یک چیز دیگه!

انتقاد هم بکنم میشه گفت، صدای جسی تو بخشی که پیش درامد و اتفاقات نسخه قبل بود برای من یک جوری بود (کمی کرینج، البته من هنوز درست درک نمی‌کنم این کلمه استفاده درستش چطوریه، ولی دیگه کلاس داره دیگه).

باس فایت اول هم با اینکه از نظر طراحی خفنه، زیادی آسون بود، پتانسیل بالای داشته و به نظرم اصلا ازش درست استفاده نشده.

به نظرم کامبت بازی هم سطحی هست، یک کومبو سه حرکتی در ابتدا برای اتک اصلی و دو حرکتی برای ثانویه. مخلوط هم نمیشه کردشون.

نمیشه چیز خاصی نداره . از سختی زیاد تو ذوقم خورده واقعا حیف
برو تو options تو همون تب اولی قسمت accessibility options بعد assist mode رو باز کن همه گزینه ها باز میشن میتونی دمیج که به دشمن میدی ، دمیجی که بهت میدن ، aggression دشمنا ، tracking melee همه اینا رو کم و زیاد کنی گزینه اینکه نمیری و وان شات کنی هم داره .

سخت نیست بازی من الان ۱۷ ساعت بازی کردم اذیت نکرده تازه جلوتر بری لول آپ هم کنی خیلی راحت انمی ها معمولی کشته میشن حس اسفنجی بودن هم دیگه ندارن .
ولی سیستم کامبت بازی بر اساس این ساخته شده که بیلد خوبی بسازی همینطوری الکی نمیشه مثل بقیه بازیا یه دکمه اسپم کنی دشمن بکشی ، مثلا میتونی بیلدی بسازی دنبال این‌ باشی سریع خط falter رو پر کنی execute شون کنی یا بیلدی بسازی power رو سریع پر کنی دمیج زیاد بدی حواست هم باشه ability هایی که باز میکنی مربوط به بیلدی که ساختی باشه.
من خودم strike با فینیشر uppercut surge و‌ drill استفاده میکنم با استراک سریع میشه کومبو رو تموم کرد فینیشر رو زد دشمنا airborne میشن وقتی هم تو هوا هستن هیچ کاری نمیتونن بکنن با drill تو هوا نگهشون میداری میکشیشون ، حتی یوتوب بگردی ملت یه سری بیلد با glaive ساختن خیلی op ه همه رو سلاخی میکنن .
اگر هم بیلدی که الان داری خوب نیست راحت میتونی ریستش کنی .
اگر هم دیدی کادر بالا سر دشمنا قرمزه این محیط برای لول تو نیست برو یه محیط دیگه برای اینکه لول خودت هم بفهمی توی تب loadout مثلث بزن ( پی سی نمیدونم ) بالا سمت چپ نوشته لول چندی .

به نظرم کامبت بازی هم سطحی هست، یک کومبو سه حرکتی در ابتدا برای اتک اصلی و دو حرکتی برای ثانویه. مخلوط هم نمیشه کردشون.
نمیخوام اسپویل کنم ولی هرچی بری جلو تر ability های بیشتری باز میشه اون ۶ تا جایگاهی که پایین سمت راست hud هست میتونی پر کنی ، اتک ثانویه هم با اپگرید ۳ حرکتی میشه .
اگر میخواین ability combat باز کنید باید باس resonant بکشید .
اگر ability transversal میخواین باز کنید باید fault ها جسی انجام بدین .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or