امتیازات بازی Gears of War: E-Day

پیش بینی شما از متای بازی؟

• 70>

• 70-74

• 75-79

• 80-84

• 85-88

• 89-90

• 90<

Results are only viewable after voting.

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
امتیازات بازی Gears of War: E-Day

1790273726165.png
​
توسعه دهنده:The Coalition, People Can Fly
ناشر:Xbox Game Studios
سبک:Third-Person Shooter / Action
پلتفرم ها:Xbox Series X|S, PC
تاریخ عرضه:6 اکتبر 2026 (14 مهر 1405)
دسترسی زودهنگام:1 اکتبر 2026 (9 مهر 1405) - مخصوص خریداران نسخه Premium Edition

​

​

تاریخ و زمان برداشتن امبارگوی بررسی ها​
پنج شنبه 1 اکتبر 2026 - ساعت 16:30

​

​
بازی Gears of War: E-Day جدیدترین نسخه از فرنچایز محبوب شوتر سوم شخص مایکروسافت است که توسط استودیوی The Coalition و با همکاری استودیوی People Can Fly ساخته می شود. این عنوان پیش درآمدی بر اولین بازی مجموعه محسوب می شود و وقایع آن دقیقا چهارده سال پیش از حوادث نسخه اول، در روز سرنوشت ساز و هولناک Emergence Day در شهر Kalona رخ می دهد؛ روزی که تهاجم ناگهانی ارتش شیاطین زیرزمینی Locust Horde آغاز شد و تمدن بشری در سیاره Sera را به مرز نابودی کشاند. روایت بازی بر دوران جوانی دو همرزم کهنه کار، Marcus Fenix و Dominic Santiago، تمرکز دارد و چگونگی شکل گیری پیوند برادری ناگسستنی میان آن دو را به تصویر می کشد. همچنین تلاش این دو سرباز در کنار همرزمانشان برای تشکیل جوخه Bravo Squad و رویارویی با هجوم ارتش بی رحم لوکاست ها محور اصلی داستان را تشکیل می دهد.

در این نسخه، لوکاست ها موجوداتی رعب آور، ناشناخته و غیرقابل پیش بینی هستند که حس دلهره و وحشت بقا در ساعات اولیه یک فاجعه بزرگ را بازآفرینی می کنند. هسته اصلی گیم پلی بر پایه سنگرگیری و تیراندازی تاکتیکی استوار است، اما با بازطراحی سیستم حرکتی و افزودن لغزش، پرش و عبور از موانع پویایی نبردها به اوج رسیده است. علاوه بر سلاح های نام آشنا نظیر Lancer اره برقی دار و Longshot، اسلحه های مرگبار تازه ای چون نارنجک انداز Gutpuncher و شاتگان Incinerator در دسترس خواهند بود. بخش داستانی علاوه بر حالت تک نفره، از تجربه دو نفره Split-screen و چهار نفره Co-op به صورت آنلاین پشتیبانی می کند. در بخش چندنفره نیز نبردهای رقابتی 4v4 در کنار حالت دوازده نفره نوآورانه ای به نام Horde Siege تعبیه شده که در آن سه جوخه باید برای بقا همکاری کنند. این اثر به طور کامل با موتور گرافیکی قدرتمند Unreal Engine 5 ساخته شده و از پیشرفته ترین قابلیت های نورپردازی Lumen و Nanite بهره می برد. فیزیک تخریب پذیری بالا و اجرای فوق العاده روان با وضوح تصویر 4K و نرخ 60 فریم بر ثانیه تجربه ای نسل نهمی و بی نقص را برای مخاطبان رقم خواهد زد.

آخرین ویرایش:
خیلی سخته بازی شوتر از یک حدی فراتر بره برای همین به نظرم سقفش ۸۶ هست.
یعنی اگه همچین متایی بیاره یعنی خیلی خوب بوده
پیش بینی خودم هم ۸۳ هست
پ.ن: یعنی از الان میتونم کامنت ها رو تصور کنم😂مخصوصا بعد از نمره ولورین هر دو طرف آماده هستن

بازی گرافیک فوق العاده ای داره قطعا Performance خوبی هم خواهد داشت قبلیا که همینطوری بودن ولی بازی ای نیست که من براش هایپ باشم مگر اونایی که روز اول با کرک و ظرفیتی تمومش میکنن به قولی طرف با پرداخه 8 میلیون تمام بازی های سال رو بازی کردن :D برا همین بحث پول و بودجه اینها براشون بی معنیه

گیم پلی بازیم که نمیشه تغییر داد از روز اول تا الان همینطوری مونده ، حجم بازی های gear بشدت بالاست حداقل 113 گیگ فضای خالی می خواد ، بعد چرا بهش میگید انحصاری ؟ همین الان رو PC هست دیگه این انحصاری محسوب نمیشه

• Like
Reactions: Thundersky
دوست دارم بین ۸۸-۸۹ باشه . هرچند گیرز همیشه برای من ۹۰+
ولی زیر ۸۶ ناامید میشم

به امید یک بازی ترسناک پر از لحظات دلخراش ، تراژدیک و تاثیر گذار با یک موسیقی فوق العاده. گیرز رو همیشه با این امضا میشناسیم. E-Day پتانسیلش رو داره :x

آخرین ویرایش:
همون‌طور که دوستان دیگه هم گفتند منتقدها از نسل هفت به بعد به شوترها سخت نمره می‌دن، به متای Doom Eternal یا TitanFall 2 نگاه کنید‌ دو تا بازی ای که عملا کالت هستند و جایگاهشون در بین بهترین شوترهای تاریخ در سطح غول های پایان دهه‌ی نود و ابتدای قرن بیست و یکمه. اما هیچ کدوم به ۹۰ نرسیدند.
اگر E-Day موفق بشه از ۸۵ عبور کنه یه موفقیت کامل برای کوالیشن هست.

همون‌طور که دوستان دیگه هم گفتند منتقدها از نسل هفت به بعد به شوترها سخت نمره می‌دن، به متای Doom Eternal یا TitanFall 2 نگاه کنید‌ دو تا بازی ای که عملا کالت هستند و جایگاهشون در بین بهترین شوترهای تاریخ در سطح غول های پایان دهه‌ی نود و ابتدای قرن بیست و یکمه. اما هیچ کدوم به ۹۰ نرسیدند.
حالا Doom Eternal ـو درک میکنم بخاطر سرعت بالای گیمپلیش خیلیا باهاش مشکل داشتن اما Titanfall 2 واقعا باید متا 93-94 میداشت :دی
کمپین بازی جز به یاد موندنی ترین کمپین نظامیای تاریخ بود میشد 50 بار رفتش، مولتی پلیرشم که جز Iconic ترین آنلاینای تاریخه که پایه ریز Apex legends ام شد.

جدی وقتی این نتونه +90 بگیره واقعا نمیدونم چی میتونه دیگه.

اون دوتایی که شما مثال زدی fps بودن چه ربطی به E day داشت :D سختم نمره نمیدن نوآوری و جذابیتشون کم شده همین e day کافیه چند ثانیه گیم پلی رو ببینی که متوجه بشی همون فرمون همیشگی و تکراری سری هست حالا منم امیدوارم خوب دربیاد ولی نظر شخصی خودم در حد شاهکار و بالای ۹۰ نمیشه.
تو همون fps هم که مثال زدی این نسل metroid prime remastered و doom dark ages revelations رو با متای بالای ۹۰ داشتیم eternal واقعا در حد شاهکار نبود اصلا. تایتان فال ۲ هم چیشو نگاه کنیم؟ متا ۸۹ بود دیگه:D

Titanfall 2 عالی بود^:)^ . حالا یکی دو نمره کمتر از ۹۰ بود ولی برای من بازی ۱۰۰ بودش . بی نظیره\:D/

گیرز جدید دقیقا جنسش عالیه که من انتظار دارم فقط امیدوارم تنوع محیطی خوبی داشته باشه تا یکنواخت نشه . غول و باس زیاد داشته باشه :ar!

متاش قطعا بالای ۸۰ ولی کمتر هم بشه برای من مهم نیست . کرکی می زنیم بر بدن :-c

(به عنوان فن سری GEARS OF WAR ) با بودجه 400 میلیونی / ازادی عمل کامل / استخدام یه استودیو ثردپارتی برای ساخت بازی / این سومین تلاش Coalition برای ساخت GEARS OF WAR هیچ بهانه ای برای زیر 88 وجود نداره / حدود 80 شکست محسوب می شه

(به عنوان فن سری GEARS OF WAR ) با بودجه 400 میلیونی / ازادی عمل کامل / استخدام یه استودیو ثردپارتی برای ساخت بازی / این سومین تلاش Coalition برای ساخت GEARS OF WAR هیچ بهانه ای برای زیر 88 وجود نداره / حدود 80 شکست محسوب می شه
سوای متا

فروش و استقبال شدید باشه کافیه برای رئیس استدیو و روسای کل

IMG_1083.jpeg

کوالیشن پارسال یه گروه از پلیر های حرفه ای گیرز رو دعوت کرده ونکور به استودیو و همه باهم جلسه گرفتن و ازشون مشاوره گرفته و این نشونه خیلی خوبیه

الان هم کد های نقد به دست منتقدا و همچنین کسایی که محتوای گیرز تولید میکنن رسیده .

من ویدیوی این پلیر ها رو از چن سال پیش دنبال میکردم و اکثرا گیرز 4 و ۵ رو به شدت کوبیدن. از داستان و شخصیت پردازی و مراحل بگیر تا مولتی پلیر و هورد. و البته گیرز های کلاسیک رو ستایش میکردن.

این که کوالیشن صدای پلیر ها رو شنیده واقعا خوبه. امیدوارم بازی بفروشه و موفق بشه

آخرین ویرایش:
سال هاست از گیرز قبلی گذشته و کوالیشن هم سال ها برای این نسخه زمان داشته ... دیگه راد فرگوسن هم در کار نیست که تقصیر ها رو گردن اون بندازن ...
۸۹-۹۰ انتظارم هست ...
استودیو فرست پارتی هست و بازی هم انحصاری و مشهور نه یک استودیو مستقل با بودجه محدود
در نتیجه بالاترین انتظار رو ازش دارم

به عنوان یکی از ۳ پرچمدار اصلی مایکروسافت با این بودجه فوق العاده بالا و تعداد نفرات نامحدود که یکی از بالاترین تعداد نفرات بین استدیوهای مایکروسافت رو داره و استخدام های زیادی کرده و این همه سال فرصت و زمان داشته که برای ساخت و بهینه سازی صرفا 15-10 ساعت تایم گیمپلی اختصاص بده و بازگشت به ریشه ها و شخصیت های قدیمی واقعا زیر ۹۰ بگیره و فروش زیادی نکنه ناامیدی بزرگی هست و دیگه هیچ وقت نمیتونه بالای ۹۰ بشه و احتمال زیاد یا بازنشسته میشه و استدیو تعطیل میشه یا برای مدت طولانی ساخته نمیشه و استدیو تعدیل نیروی زیادی خواهد داشت.
یه بازی معمولی با بودجه محدود از یه ناشر ناشناخته نیست که صرفا متای 85-80 و فروش 6-5 میلیونی برای مایکروسافت موفقیت و راضی کننده باشه چون بازی های ضعیفی مثل نسخه ۴ و ۵ که میراث سگانه رو نابود کردن هم، چنین متا و فروشی داشتن. با این بودجه و نفرات و تکنولوژی فقط متای بالای ۹۰ و فروش ۱۰ میلیون نسخه ای میتونه موفقیت باشه و استدیو و بازی رو از خطر تعطیلی نجات بده

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or