خبر رسمی تعدیل گسترده در مایکروسافت؛ نزدیک به ۲۰ درصد کارکنان Xbox اخراج می‌شوند

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
1000013820.jpg ​

مایکروسافت در مجموع ۴۸۰۰ نفر از کارکنان خود را تعدیل می‌کند؛ ۳۲۰۰ نفر از بخش Xbox خواهند بود

مایکروسافت به‌طور رسمی اعلام کرده است که در مجموع حدود ۴۸۰۰ نفر از کارکنان خود را تعدیل خواهد کرد. این تعدیل‌ها عمدتاً بخش‌های فروش و Xbox را هدف قرار داده‌اند.

بر اساس گزارش‌های منتشرشده، حدود ۱۶۰۰ نفر از کارکنان Xbox از همین حالا تعدیل شده‌اند و این روند تا پایان سال مالی ادامه خواهد داشت تا مجموع تعدیل‌های این بخش به حدود ۳۲۰۰ نفر برسد؛ رقمی که معادل نزدیک به ۲۰ درصد از نیروی انسانی Xbox است.

همزمان با این بازسازی گسترده، مایکروسافت در حال فروش یا مستقل کردن چند استودیوی بازی‌سازی و ساده‌سازی ساختار مدیریتی Xbox است. این اقدامات بخشی از برنامه بازسازی کسب‌وکار گیمینگ این شرکت عنوان شده است.

خبر تکمیلی:

استودیوهای ‌Double Fine و Compulsion Games از مایکروسافت جدا می‌شوند و دوباره به مالکیت مستقل بازخواهند گشت.

Ninja Theory و Undead Labs نیز در حال فروش به مالکان جدید هستند، اما بودجه ساخت پروژه‌های فعلی آن‌ها حفظ خواهد شد تا بازی‌های در دست توسعه تکمیل شوند.

مایکروسافت همچنین در حال بررسی آینده Arkane Studios است. گزارش‌ها می‌گویند به‌دلیل افزایش هزینه‌ها و تأخیر پروژه Marvel's Blade، فروش یا حتی تعطیلی این استودیو همچنان یکی از گزینه‌های روی میز است، اما هنوز تصمیم نهایی گرفته نشده است.
- Business Insider

آخرین ویرایش:
ریمیک هیلو شاید بازی خوبی باشه ولی کلی ایراد داره!
از نبود مولفه مهمی به اسم بخش انلاینش گرفته تا اضافه شدن چندتا ماموریت بشدت افتضاح. خود بخش کمپینم با اینکه جذابه ولی وسط این همه بازی بزرگ امسال هیچ شانسی برای دیده شدن نداره!
یه همچین ریمیکی وقتی جواب بود که مثل TR بیان بگن نسخه جدید یکی دو سال دیگه داره میاد و بشدت بزرگ و جاه طلبانس و تا اون زمان بیاین ریمیک نسخه قدیمیشو بازی کنین. پلیرام که تشنه اون بازی جدیده هستن یکم سرگرم ریمیک بشن.
هیلو اون از اینفینیتش که فارکرای کلون بود. نسخه ای که ادعا میکردن قراره چندین و چندسال گسترشش بدن و محتوا بهش اضافه کنن. محوای داستانی که براش نیومد هیچ، ول شد به امون خدا و آنلاین رایگانشم دد شد. این چندسالم فقط اخبار منفی از تیم سازندشون میومد که زرت و زرت یا نسخه اصلی کنسل شده یا فلان عنوان بتل رویالش کنسل شده یا بازی شبیه دستینیشون چراغ سبز نگرفته یا nتا چیز دیگه.
این IP از نسخه پنجم یه روز خوش ندیده اونم فرنچایزی که نماد Xbox بود. طبیعیه پلیرا وقتی برنامه ای برای این IP نباشه و تازه از انحصار دراورده باشنش به مرور دایورتش کنن. بهترین اتفاق همینه بیفته دست اکتیویژن و یه برنامه ثابت و معینی داشته باشه. اکتیویژن نشون داده پاش بیفته بخش آنلاین و کمپین خوبیم میتونه برای بازیاش بسازه (نمونش MW2019 و MW4ی که همین امسال داره میاد و بتاش فوق العاده بود). دیگه بدتر از فجایع هیلو ۵ و اینفینیت که نداریم.

من فقط امیدوارم این جا به جایی های استدیو ها تهش به این معنی نباشه که بازی های زیرمجموعه اکتیویژن و بتسدا مولتی پلتفرم می مونن... و قراره عناوین کنسول سلرشون به این 4 استدیو خلاصه بشه(که تو همینا هم خوده موجانگ مولتی پلتفرمه، عملا سه استدیو)

من سادیسم ندارم که بخوام یکسری عناوین رو همه تجربه نکنند... اصلا برامم مهم نیست... ولی تنها راهی که ممکنه پلی استیشن به رقابت برگرده هم انحصاری شدن عناوین بزرگ هست... وگرنه اگه قراره صرفا عناوین پلی گراند و inxile و کوالیشن انحصاری بشن(اگر این دو استدیو آخر تعطیل یا تعدیل نشن) عملا شرایط با نسل 9 هیچ فرقی نمی کنه...

صرفا آشا کسی بوده که سیاست کلی مایکی رو داره پیش می بره...فقط اومده بی نظمی های اسپنسر رو جمع کنه و جلوی خرج های اضافه رو بگیره!!!!!

آخرین ویرایش:
بنظر من که بهترین کارو کردن Haloرو دادن به اکتیویژن چون واقعا این سبک شوتر اول شخص خیلی اشباع شده و نمیشه از سبکش چیز خاصی در اورد وقتی امثال Doom وضع فروشش اونه دیگه Halo که با انواع مشکلات جای خود داره پس Halo در درجه اول باید بخش انلاین قوی داشته باشه تا مخاطب جذبش بشه و اکتیویژن تو این کار خوبه!

• Like
Reactions: dark souls
الان دو نسل گذشته مایکرو کلی ریخت و پاش کرده ولی هنوز یک چیزی رو نتونسته به ثبات برسونه . انتشار بازی کنسول سلر با متای بالای 90 . اینجا فروم گیمینگ با هم که تعارف نداریم . تا وقتی مایکروسافت نتونه چند تا بازی کنسول سلر درست حساب در حد لول FH منتشر کنه همچنان بیزینس Xbox رو به افول خواهد بود . سونی داره پشت سر هم گند میزنه ولی ماکرو هنوز نشون نداده برگ برنده های کنسول سلر داره یا نه . بماند که همچنان سر این انحصاری هم هنوز تکلفیش با خودش مشخص نیست و همچنان یکی به میخ میخواد بزنه یکی به نعل !!!!

الان یـ جوی را افتاده که همه قربون صدقه آشا دارن میرن . اشا الان هیچ کاری نکرده صرفا فقط اومده یـ خونه تکونی اساسی کرده و سیاست های غلط ماکرو رو برگردونده به قبل گند کاریای سارا باند و فیل اسپنسر همین . اگه یـ درصد هم فک میکیند اینا همش تصمیمات کسی ـه که تا الان تو حوضه گیمینگ فعالیت نداشته و ربطی به نرسیدن به اهداف بلند مدت مایکرو بعد این همه ریخت و پاش و فشار مدیر های بالایی نداره سخت در اشتباهید .

تا وقتی اینا یـ IP به ابهت God of War نتونن خلق بکنن محکومن به درجا زدن حالا هرچقدر هم که از نظر ساپورت و خدمات کنسول نسبت به سونی برتری پیدا کنن . نسل بعد حتی بیان همون تاکتیک سونی اول نسل هشت رو پیاده کنن و دیسک درایو اضافه کنن به کنسولشون بازم به نرم افزار یونیک و باکیفیت نمیرسه و نخواهد رسید . سونی نسل هفت رو همینجوری ریکاور کرد نسل هشت رو هم همینجوری پیروز شد این قضیه که ماکرو اول نسل هشت اشتباه کرد و نمیتونه دیگه ریکاور کنه همش افسانس . چهار تا بازی که هر سال برند Xbox رو سر زبون ها بندازه منتشر کن ببین چجور ملت سویچ میکنن . سونی یـ دلیلی داره که اینقدر به خودش مغرور ـه و CFO ـش میاد زل میزنه به دوربین و میگه ملت دارن اعتراض میکنن و ما به اونجامونم نیست !!!

راستیاتش با این روندی که ماکرو همچنان در پیش گرفته و رسما با تلنت هاش اینجوری داره رفتار میکنه و اصلا پشیزی براش مهم نیست و واسه کم کردن هزینه ها تر و خشک رو با هم میسوزونه هیچ امیدی بهش ندارم . وقتی میاد میزنه اون بلا رو سر id میاره نشون میده اینا هنوز هیچ درکی از ساخت بازی با کیفیت ندارن . بله ماکرو باید یـ خونه تکونی اساسی میکرد . بله باید اسلحه میزاشت بالا سر تیم هاش و Deadline میزاشت تا پروژه هاشون رو سریع تر تحویل بدن . بله باید منتالیتی و کالچر استدیوهاش رو جوری تنظیم میکرد که متای بالا و کیفیت توشون حرف اول رو بزنه ولو اینکه مجور میشدن کرانچ کنن . ولی اینکه بیای یـ تیمی مثل id رو نصف کنی و در استدیوی با پتانسیلی مثل نینجا تئوری رو ببندی نشون میده هنور در داره رو همون پاشنه قبل میگرده .

پ.ن :
سونی دقیقا به همین تفکر دچار شده و تمام فکر و ذکرش کاهش هزینه ها و بالا بردن درصد سود بخش PS ـه . نه دیگه واسش پرستیژ برند مهمه نه متعهد موندن به مخاطب های سنتیش . اگه همینجوری پیش بره قطعا کیفیت IP هاش به مرور افت میکنه .

آخرین ویرایش:
درمورد GeOW:E-Day من‌ که‌ پیشاپیش به دلم صابونی نمیزنم! آمار فروشی هم نخواهد داشت. هم اینکه دی‌وان روی گیمپس هستش آمار فروش فقط در حد استیم میدن و اینکه انحصاریش کردن تا بتونن گند پروفسور‌ نادلا به همراه بانوی امور مالی که شبیه کارن‌ها هست رو جمع‌ کنن. شاید بتونن یه مقداری یوزر‌های گیمپس رو برگردونن. یه مقداری هم فن‌بیس بسازن و جلوه‌ی xbox که کاملا فِیس‌لِس یا همون شِ.فِیس (رادیو چهرازی) شده رو بازسازی کنن.

من‌ نمایش‌ بازی رو دوست داشتم ولی از ریشه‌های بازی حس می‌کنم هنوز دوره. دارک نیست. گیم‌پلیش یچیزای مسخره‌ای داشت، مثلا مارکوس بابا با انیمیشن از قفسه‌ها میرفت‌ بالا، کاملا بی‌خود و بیجهت! یسری ایده‌ی‌ نپخته توش داشتن مثل پریدن! امیدوارم در این‌حد احمقانه نباشه، مثلا مراحلی باشه پازل طور مارکوس بره بالای چیزی، با طناب خودش رو بالا بکشه و بپره سمت دیگه‌ای و در رو برای بقیه باز کنه! البته بعید میدونم و به نظرم قراره ایده‌های نپخته توش ببینیم. اگر ووک هم‌ داخل بازی باشه و ماجرای برادر‌ها رو در‌ جنگ رو هم‌ نتونن پیاده کنن و مثلا یکیشون رو نکبت‌ لگبت کنن، خودم رو آویزون‌ می‌کنم‌-_-

• Like
Reactions: S0lid Snake
دیگه ریشه تر از شماره اول که نداریم. این وضع ریمیکشونه.

View attachment 423356
View attachment 423357

نمیگم شماره های آخر کیفیت ساختشون فوق العاده بود. که البته تو همین تاپیکم خیلیا اعتقاد دارن حداقل اینفینیت بازی با کیفیتی بوده. ولی دلیل کم مخاطب شدن این فرنچایز ها صرفا از کیفیت پایینشون نیست.

این اصرار فن ها به ریشه دودمان آی پی های خیلی خوبی رو از گذشته تا الان به باد داده. اگر سانتامونیکا هم میخواست به حرف فن ها بچسبه به گذشته الان سال ها بود GOW رو خاک کرده بودیم. یا RE که هنوزم یه سری اصرار دارن RE واقعی شماره 1 تا 3 با اون زاویه دوربین و گیم پلی بودن.

البته پایبندی به ریشه از نظر منم چیز خیلی خوب و درستیه ولی مشکل اینه کل اجزای بازی های گذشته رو ریشه در نظر بگیری نه فقط ستون های اصلی که آی پی روشون بنا شده.

چند وقت پیش بحثش شد گفتم، کلا Gears و Halo و خیلی بازی های دیگه، نیازمند آدم هایی هستن که بیان کلا بریزن پایین، از ابتدا این IP هارو ابداع کنن. DNA رو بگیرن، باقی بره تو جوب آب. فقط از این طریق میشه احیاشون کرد. اما چون سازنده ها توان این کارو ندارن، همینطور جرات ریسکشو، فکر میکنن راه حل کپی پیست کردن دقیق تر فرمول موفق نسخه های اوله!

همین Halo با 5 به قهقرا رفت، با H:I خواست بیشتر CE رو کپی کنه، بلکه اینجوری مخاطب جمع کنه، یا E-Day که بعد تلاش ناموفق در ادامه دادن سری با یه دایرکشن جدید، دوباره دست به دامن نسخه یک شد و رفت سراغ این ایده تا بتونه بدون تعارف همون بازی اولو کپی پیست کنه، با اندکی بهبود.

هیچ کدوم نمیخوان یه بازی جدید بسازن. یه کار تازه، یه ابداع واقعا! اصلا طرف بیاد بگه اوکی این بازی در ترکیب با گیم امروز چطور باید باشه؟ نه اینکه باز همون قبلیا رو به شکل جدید به خورد مخاطب بدن... و در این فرایند یادشون میره اصلا که بابا بخش عمده کسایی که اون زمان این بازی هارو دوست داشتن الان احتمالا سینه قبرستونن، یا کلا گیم رو گذاشتن کنار... مخاطب جدیدم اصلا نمیدونه این بازی ها چی هست و عین ما در اون زمان با این چیزها حال نمیکنه...

کلا هرچی میگذره من بیشتر به ارزش کاری که کوری برلاگ با GoW کرد پی میبرم. واقعا ریسک و جرات خیلی زیادی پشتش بود و سونی ام خیلی خوب پای این ایده وایستاد!

دیگه ریشه تر از شماره اول که نداریم. این وضع ریمیکشونه.

View attachment 423356
View attachment 423357

نمیگم شماره های آخر کیفیت ساختشون فوق العاده بود. که البته تو همین تاپیکم خیلیا اعتقاد دارن حداقل اینفینیت بازی با کیفیتی بوده. ولی دلیل کم مخاطب شدن این فرنچایز ها صرفا از کیفیت پایینشون نیست.

این اصرار فن ها به ریشه دودمان آی پی های خیلی خوبی رو از گذشته تا الان به باد داده. اگر سانتامونیکا هم میخواست به حرف فن ها بچسبه به گذشته الان سال ها بود GOW رو خاک کرده بودیم. یا RE که هنوزم یه سری اصرار دارن RE واقعی شماره 1 تا 3 با اون زاویه دوربین و گیم پلی بودن.

البته پایبندی به ریشه از نظر منم چیز خیلی خوب و درستیه ولی مشکل اینه کل اجزای بازی های گذشته رو ریشه در نظر بگیری نه فقط ستون های اصلی که آی پی روشون بنا شده.
این دو تا ریمیک که کاملا بیخود و فقط برای PS5 بودن
Gears Reloaded صرفا فقط آپگرید نسل ۹ برای Gears 1 Ultimate بود که مایکروسافت حتی رایگان روی پی سی و کنسول به اکانت هایی که اون نسخه رو داشتن داد
Campaign Evolved هم همینطور بود، ریمیک Halo CE جزوی از MCC بود و فقط روی PS5 عرضه نشده بود که اینطوری شد :دی

چند وقت پیش بحثش شد گفتم، کلا Gears و Halo و خیلی بازی های دیگه، نیازمند آدم هایی هستن که بیان کلا بریزن پایین، از ابتدا این IP هارو ابداع کنن. DNA رو بگیرن، باقی بره تو جوب آب. فقط از این طریق میشه احیاشون کرد. اما چون سازنده ها توان این کارو ندارن، همینطور جرات ریسکشو، فکر میکنن راه حل کپی پیست کردن دقیق تر فرمول موفق نسخه های اوله!

همین Halo با 5 به قهقرا رفت، با H:I خواست بیشتر CE رو کپی کنه، بلکه اینجوری مخاطب جمع کنه، یا E-Day که بعد تلاش ناموفق در ادامه دادن سری با یه دایرکشن جدید، دوباره دست به دامن نسخه یک شد و رفت سراغ این ایده تا بتونه بدون تعارف همون بازی اولو کپی پیست کنه، با اندکی بهبود.

هیچ کدوم نمیخوان یه بازی جدید بسازن. یه کار تازه، یه ابداع واقعا! اصلا طرف بیاد بگه اوکی این بازی در ترکیب با گیم امروز چطور باید باشه؟ نه اینکه باز همون قبلیا رو به شکل جدید به خورد مخاطب بدن... و در این فرایند یادشون میره اصلا که بابا بخش عمده کسایی که اون زمان این بازی هارو دوست داشتن الان احتمالا سینه قبرستونن، یا کلا گیم رو گذاشتن کنار... مخاطب جدیدم اصلا نمیدونه این بازی ها چی هست و عین ما در اون زمان با این چیزها حال نمیکنه...

کلا هرچی میگذره من بیشتر به ارزش کاری که کوری برلاگ با GoW کرد پی میبرم. واقعا ریسک و جرات خیلی زیادی پشتش بود و سونی ام خیلی خوب پای این ایده وایستاد!
دقیقا همینیه که میگی. مشکل این نیست اومدن بازی رو تغییر دادن نگرفت پس کلا باید برگردن همونی که بود. نگرفت چون بد ساختنش. نتونستن اونجوری که باید اورهالش بکنن.

کلا ما تقریبا هر دو نسل کنسولی، یه تغییر نسل تو مخاطب ویدیوگیم داریم. یعنی برای مثال اگر از NES بخوایم بگیم با شروع نسل 5 و عصر 3D مخاطب های جدید هم وارد مارکت شدن و خیلی از استدیوها تو همون برهه از بین رفتن چون نتونستن خودشونو تطبیق بدن. نسل 6 هم یه جورایی تکمیل کننده و ادامه راه نسل قبلش بود و با شروع نسل 7 دوباره یه تغییر نسل جدی و بزرگ داشتیم. بعد از انتشار موج اول بازیا استدیوهای ژاپنی متوجه این تغییر نسل شدن منتها اشتباه مایکرو رو کردن و فکر کردن همین که شبیه قبل نباشه کافیه. که شد اون وضعیت اسف باری که تو اون نسل داشتن. یه سری مثل کپکام تونستن خودشونو نجات بدن ولی مثلا اسکوئر هنوزم اندرخم یه کوچس.

بعد از اون تقریبا از اواخر نسل هشتم دوباره اون تغییر نسل مخاطب اتفاق افتاد و دقیقا از همون نقطه افول استدیوهایی که تو این چند سال خبر تعطیلی و ادغامشونو میشنویم شروع شد. خیلیا که کلا چسبیدن به گذشته و از بین رفتن و دارن میرن کماکان. یه سریم مثل همین کوالیشن و 343 با یه سری تغییرات اشتباه وضعیتو واسه خودشون بدترم کردن. 343 که تکلیفش مشخص شد ولی کوالیشن باز داره اشتباه میکنه و برگشته نسخه اول رو داره بازیافت میکنه. من تو تاپیک e-day هم گفتم واقعا این بازی رو هیچ فرقی با یه ریمیک ساده نداره. از لول دیزاین بگیر تا باقی چیزاش کاملا یه بازی نسل هفتمیه. همونجور که وولورین بود. همونجور که متروید بود.

مثلا نینتدو چون بازیسازای خفنشو از گذشته حفظ کرده همیشه تونسته این تغییرات رو به خوبی اعمال کنه و کلا بنای آی پی هاشم از اول رو یه بستر قوی میذاره که تغییرات توش راحت تر باشه. سونی به برکت اون فاجعه اولش نسل 7 کلا خودشو کوبید از نو ساخت واسه همین تقریبا نیمه اون نسل تا آخر نسل 8 اونجوری انفجاری جلو اومد. منتها اینم دیگه کلا چون تصمیم داشت تمرکزشو رو لایوسرویس بذاره اصلا براش مهم نبود دیگه چه بلایی سر بازی های دیگش میاد.
این دو تا ریمیک که کاملا بیخود و فقط برای PS5 بودن
Gears Reloaded صرفا فقط آپگرید نسل ۹ برای Gears 1 Ultimate بود که مایکروسافت حتی رایگان روی پی سی و کنسول به اکانت هایی که اون نسخه رو داشتن داد
Campaign Evolved هم همینطور بود، ریمیک Halo CE جزوی از MCC بود و فقط روی PS5 عرضه نشده بود که اینطوری شد :دی
اینا همش توجیهه راستش :D آقا هیشکی با اینکه مارکوس راه بیفته اره بکنه تو شکم این و اون بدوئه بره جلو حال نمیکنه دیگه :D حالا بیایم بگیم نه این ریمستر بود. این قبلا رو اکس باکس بود. این نورپردازیش خراب شده.

خب چرا رو ps5 نفروخت؟ دقیقا کاربرد این ریمیک ها جذب مخاطب جدیده. این که حتی یه فن بیس جدیدم داشت که از قدیم تا جدید گستردگی داشت. چرا بازم هیشکی حاضر نشد بازیش کنه؟

• Like
Reactions: Cloud Strife
به نظر من چندان به کیفیت بازی ها مربوط نیست. گرز نمایش هاش عالیه، خود هیلو هم اثر کم کیفیتی نبوده این دو نسخه اخیرش یعنی اینفینیت و ریمیک .
از نظر من سلیقه گیمر امروزی دگرگون شده. الان کال اف دیوتی مثلا چه فرمول خاص و عجیبی داره توی هر نسخه ش ارائه میده که فروش میلیونی داره؟! چقدر به لحاظ کیفیت واقعا میشه در کنار همون هیلو اینفینیت قرارش داد؟! از این فروم و فروم های تخصصی گیم بگذرید، اکثر گیمرهای عمومی فقط اسم کال اف دیوتی رو میشناسن، کیفیت چندان براشون محلی از اعراب نداره، سلیقه این مخاطب ها الان عموم جامعه گیم را تشکیل داده، بازی هایی که صرفا هیجان آنی تزریق میکنن، بازی های سرویس محور، بازی های آنلاین، بازی هایی که بر پایه ریواردها و اچیومنت ها بنا میشن تا مخاطب حس پیشرفت رو داخلش احساس کنه و عطش سرگرمیش رو پاسخگو باشه، سرگرمی هایی بر پایه سود و زیان.
بازی هایی با لور فوق العاده مثل همین هیلو، یا مکانیزم های خیلی نوین و جذاب مثل doom و... و جهانسازی های عمیق بیشتر برای همون گیمرهای قدیمی تر هستن به عقیده من.
عناوین رمدی مثل همین الن ویک ۲ کیفیت پایینی داشتن؟!
به جایی رسیدیم که حتی اسم برند هم نمیتونه نجات بخش باشه. الان سلیقه گیمرها کاملا دچار تغییرات تکنیکی و تاکتیکی شده. من استنباطم کاملا اینه حالا شاید اشتباه کنم ولی جیزی که میبینم و حس میکنم منو به این مسیر برده.

خیلی‌ها میگن HALO خوبه. اولین نسخه از HALO وقتی عرضه شد، تمامی موجودیت بازی‌های FPS رو گذاشت تو جیبش و چیزای جدیدی رو کرد. داستان غنی توش مطرح کرد، رانندگی حین بازی و شلیک و محیط‌های عجیب با جوی که بانجی عالی ساخته بودش. تعریف جدیدی بود. مثل Gears که اپیک تونست یه تعریف جدید پیاده کنه، هم‌ گرافیکی و هم‌ گیمپلی.

الان اونقدر FPS از انواع مختلف وجود داره که HALO اگر بخواد دوباره خودی نشون بده، دیگه نمی‌تونه HALO باشه. مگر اینکه بیان توی داستان خاص مثل REACH پلیر‌ها رو غرق کنن. الان بازی‌های FPS از لحاظ سبک بازی و اکشن همه چیز دارن. فقط ۲ تا چیز ندارن، داستان فوق‌العاده قوی و بازی به نسبت طولانی که پلیر رو خسته نکنه. متاسفانه بعید می‌دونم یچیزی مثل Reach هم نهایت ۸ تا ۱۰ ساعت باشه.مگر اینکه درگیر‌کننده بسازن با پازل و قسمتایی از بازی‌که ساید کوئست قوی و کشش دار داشته باشه تا بشه مثلا ۱۴-۱۵ ساعت توش عشق کرد.

من که بعید می‌دونم حادثه‌ای رخ بده، امیدوارم وقت بذارن اگر بقیه دنیای Halo براشون‌ مفید از اون بسازن، یا کلا برن سراغ یه IP دیگه. واقعا این همه سال تلاش، بدون خروجی مطلوب اشتباهه. حالا می‌خواد، RE باشه، HALO باشه متال‌گیر باشه یا هر بازی دیگه‌ای.

• Like
Reactions: RAFA_1992

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or