PlayStation Wolverine

سازنده
Insomniac Games
تاریخ انتشار
TBA
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
photo_2021-09-10_01-07-19.jpg
➿➿➿➿➿➿

به روز می شود...

- توسعه توسط اینسامنیاک گیمز
- برایان هورتون (creative director)
- کامرون کریستین (game director)
- دارای روایتی احساسی و عاطفی و گیم پلی cutting-edge

➿➿➿➿➿➿

1.png
Marvel's Wolverine - PlayStation Showcase 2021: Announcement Teaser Trailer
4K/1080p/UTUBE

آخرین ویرایش:
300 میلیون دلار پول پای اکانت ظرفیتی گوست آف یوتی داده خب حق بده بهش دم به دقیقه هیت بده! تو هم جاش بودی هر تاپیکی یه سیخونکی به ولورین میزدی که روی اعصاب بقیه بری و طلبکارانه خزعبلات سرهم کنی! :D
ای کاش مدیریت یه فکری به حال بعضیا بکنن. رسما تاپیکارو به گند کشیدن از بس که فقط هیت و هیت و هیت میدن! وارد تاپیک میشه ببینی اوضاع از چه قراره طرف اکانت گوست آف یوتیشو زده زیر بغلش جار میزنه که ولورین فلانه ولورین بیساره!

داداش چی میگی؟؟

همچنان ربط اين حرفاتون به اينكه از بازى بايد يكى خوشش بياد يا نياد يا بخره يا نخره اصلا معلوم نيست :D
٣٠٠ مليون هزينشه،ممكنه سودش كم باشه يا زياد يا هر چى؛ خب الان به من مصرف كننده چه ربطى داره و چه كارى ازم بر مياد؟

بابا یه سوال کردم گفتم این 300 میلیون که میگن خرج بازیه خرج چی شده
ربطی هم سوال من به خوش اومدن و خوش نیمدن کسی از بازی نداره
حالا یه عده میان میگن چرا سوال میپرسی ، خب در مورد این قضیه باید کجا سوال کرد
اگه منظورتون از هیت دادن و این حرفا منم که خب خدا رو شکر همیشه سعی کردم که از سازنده حمایت کنم
ولی بعضی اوقات سازنده خودش خراب میکنه
ربطش هم به مصرف کننده اونجاست که سر یه بازی اگر سازنده ضرر بکنه ممکنه درش تخته شه و دیگه از اون سازنده بازی نبینیم
یه اعلام نگرانی از وضعیت خودساخته عزیزان هست
کاری هم از شما بر نمیاد
خوش باشید بابا

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: FERYGAMER
بچه ها دوست باشین با هم لاقل مراعات یه سریا که طول روز دو دقیقه فرصت می‌کنن سر بزنن فروم رو کنین که اعصاب ـشون با محتوای فاخر چند تا یوزر مشخص همیشگی به هم نریزه :دی
هر کی گیم رو خواست می‌گیره پلی می‌ده هر کی هم نخواست نمی‌گیره دیگه این حرفای بچگانه چیه می‌زنین. گیم خفنی هم شده از هر لحاظ بحث سر چیه جدی؟

Screenshot 2026-09-23 201354.png

تاپیک در مورد بحث در مورد بازیه
پست های در مورد "بودجه" و "خرید بازی حرامه یا حلال" یا "منتقدها در حق بازی جفا کردن و..." یا مال تاپیک های حواشی ـه یا تاپیک امتیازات بازی

از این به بعد خارج از بحث در مورد خود بازی مابقی پست ها رو به عنوان اسپم پاک می کنم. خیلی تاپیک منحرف شده.

آخرین ویرایش:
خوب منم تایم کوتاهی ولورین بازی کردم تا اینجا نظرم اینه:
کامبت بازی خوب
گرافیک خوب
خشونت بازی خوب
دیالوگ های بازی بد
دکمه زنی بازی احمقانه
مخفی‌کاری سطحی.
این سه مورد آخر باعث میشه حس کنم اگه بازی خشونت کافی نداشت میتونست برای مثبت 3 سال هم عرضه بشه.
( به صورت کلی تا اینجا بازی کردنش بهم حال داده ولی نمیشه به متای بازی هم خورده گرفت جلوتر برم ببینم چی میشه.)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or