خبر رسمی تعدیل گسترده در مایکروسافت؛ نزدیک به ۲۰ درصد کارکنان Xbox اخراج می‌شوند

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
1000013820.jpg

مایکروسافت در مجموع ۴۸۰۰ نفر از کارکنان خود را تعدیل می‌کند؛ ۳۲۰۰ نفر از بخش Xbox خواهند بود

مایکروسافت به‌طور رسمی اعلام کرده است که در مجموع حدود ۴۸۰۰ نفر از کارکنان خود را تعدیل خواهد کرد. این تعدیل‌ها عمدتاً بخش‌های فروش و Xbox را هدف قرار داده‌اند.

بر اساس گزارش‌های منتشرشده، حدود ۱۶۰۰ نفر از کارکنان Xbox از همین حالا تعدیل شده‌اند و این روند تا پایان سال مالی ادامه خواهد داشت تا مجموع تعدیل‌های این بخش به حدود ۳۲۰۰ نفر برسد؛ رقمی که معادل نزدیک به ۲۰ درصد از نیروی انسانی Xbox است.

همزمان با این بازسازی گسترده، مایکروسافت در حال فروش یا مستقل کردن چند استودیوی بازی‌سازی و ساده‌سازی ساختار مدیریتی Xbox است. این اقدامات بخشی از برنامه بازسازی کسب‌وکار گیمینگ این شرکت عنوان شده است.

خبر تکمیلی:

استودیوهای ‌Double Fine و Compulsion Games از مایکروسافت جدا می‌شوند و دوباره به مالکیت مستقل بازخواهند گشت.

Ninja Theory و Undead Labs نیز در حال فروش به مالکان جدید هستند، اما بودجه ساخت پروژه‌های فعلی آن‌ها حفظ خواهد شد تا بازی‌های در دست توسعه تکمیل شوند.

مایکروسافت همچنین در حال بررسی آینده Arkane Studios است. گزارش‌ها می‌گویند به‌دلیل افزایش هزینه‌ها و تأخیر پروژه Marvel's Blade، فروش یا حتی تعطیلی این استودیو همچنان یکی از گزینه‌های روی میز است، اما هنوز تصمیم نهایی گرفته نشده است.
- Business Insider

آخرین ویرایش:
محمد من دوست نداشتم انصافی. یعنی من فقط کمپین بازی میکنم، مالتی پلیر اصلا نمیزنم. کمپینشم حس ناقص بودن داشت. اصلا این حسو بهم میداد که خواستن هیلو 1 رو یه شکل دیگه دوباره بسازن. حالا اینکه گرافیکشم برام ضد حال بود بماند. بعد اون همه داستانی که سر 20 ترافلاپ و اینا درآوردن فکر میکردم H:I یه بنچ مارک اساسی باشه که نبود. ولی خوب مشکل اصلیم با نبود نوآوری و تنوع و ناقص بودنه.

ولی با قسمت دوم حرفت موافقم. من نمیدونم واقعا اکتی قراره چی از هیلو در بیاره؟ خیلی برام بعیده اینا به داستان برسن و فکر میکنم تقلیلش میدن به یه مالتی پلیر محض. و شاید بترکونه و خیلی خفن و بفروش باشه... ولی خوب دوست داران داستان هیلو رو ارضا نمیکنه.

E-Day به نظر من امتیازات خوبی میگیره. خیلی چیز عجیب و نوآورانه ای نیست، گیم پلی هاش رو که دیدم عملا ریمیک GeoW1 ـه، با اندکی تغییرات و مراحل جدید، ولی خوب همینم خوبه. به نظرم میتونه 80 85 باشه. بیشتر بره که اصلا شاهکار کردن و باید براشون ایستاده کف زد انصافی. ولی خیلی بعید میدونم فروش خوبی بکنه. و در نتیجه کوآلشنم وضع آشفته ای خواهد داشت در آینده.

من میگم کلا باید امیدوار باشیم E-Day و Fable و Clockwork Revolution بازی های خیلی خوبی در بیان و حسابی ام بفروشن. که اگه دست از عرضه دی وان رو گیم پس بردارن ممکنه. وگرنه اینا هم شکست تجاری بشن یا تعطیل میکنه مایکرو یا در بهترین حالت ادغام.

پ.ن: کلا ویدئو گیم خیلی بد شده. داشتم دیروز فکر میکردم آیا در این چند وقت اخیر اصلا خبر خوبی داشتیم؟ یه چیزی که همه رو سر ذوق بیاره و حس کنیم داره به جلو حرکت میکنه! یکی دوتا بازی خوبو فاکتور بگیریم همش اخبار بد و منفی و هیته! اون ذوقه نیست دیگه! یه چیزی معرفی بشه همه براش کف و خون قاتی کنن! حتا GTAVI ـم با اون عظمت معرفی میشه ملت ایراد میگیرن و بعضا دیدم مثلا یه لحظه بیرون آوردن موبایل لوسیا رو روش زوم میکنن میگن 13 سال منتظر این بودیم؟ آدم مغزش سوت میکشه!
اگر نمیتونین تحت تاثیر جوسازی رسانه ها و astroturfing شبکه های اجتماعی قرار نگیرین اخبار رو نخونین
مثال بزنم Wolverine عینا همون چیزیه که سونی تا حالا چندین بار با موفقیت بسیار بالای تجاری و نقد های خیلی مثبت منتشر کرده ولی حالا معلوم نیست پول منتقدا رو ندادن یا چی جو منفی دورش شکل گرفته. اگر اعتقاد دارین Wolverine زباله خالصه ولی GoW های جدید خوبن باید از نظرات فیک بات و تشنه لایک و ویو دوری کنین.

ژورنالیست نما های اکتیویست چپی یک کلام به مخاطبشون اطلاع ندادن که کوجیما ۳ ماهه در به در دنبال ناشر میگرده و سونی کارخونه عظیم تولید بلوری خام رو تغییر کاربری داده ولی M&A مایکروسافت رو با کل جزییات میگیرن بعد خبر بیکار شدن سازنده ها رو عین تیزر گیم تیکه تیکه پخش میکنن :))

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: reach usa
جدا دلیل تعدیل کارگردان داستانی Gears چند روز قبل عرضه خیلی عجیبه. دلیلش واقعا چی می‌تونه باشه؟
احتمالا به خاطر اینکه ساخت بازی تموم شد و ایشون هم چون کارگردان داستانی بودن عملا وظیفه اش هم با پایان ساخت کار بازی تموم شد. حالا برای نسخه های بعد یا خودشون یا کسی دیگه رو استخدام میکنن. بعضی شغل ها پیمانکاری میمونه وقتی پروژه تموم میشه خوب یک سری ها کارشون تموم میشه. حالا این حدس خودمه. معمولا تو استدیوها هست این موضوعات

جدا دلیل تعدیل کارگردان داستانی Gears چند روز قبل عرضه خیلی عجیبه. دلیلش واقعا چی می‌تونه باشه؟
هرچیزی برای خاله آشا پول پارو نکنه، درش تخته میشه. inexile و کوالیشن هم فعلا چون بازی نزدیک به عرضه دارن جون سالم به در بردن، بعد از عرضه هم چند ماه هم با بهونه پورت ps5 وقت میخرن. سال بعد همین موقع خبر ادغام و تعدیل و فروش اینا هم میاد. همین الان هم گویا نیرو هایی مثل این کارگردان داستانی که کارش تموم شده و به درد پورت ps5 هم نمیخوره تعدیل کردن.

کدوم ریشه‌س؟ بیشتر برامون از مشکلش بگو، ما هم دوست داریم بدونیم.
زیاده٬ همه رو یادم نیست
خرید نوکیا ٬‌ اسکایپ
شکست اولین پردازنده Arm رو surface (مقایسه کنید با اولین پردازنده اپل یعنی M1)
داغون بودن سیستم عامل ویندوز
وضعیت ایکس باکس هم که همه دیدیم این سال ها٬ اگه کمپانی ثروتمندی نبود ایکس باکسی دیگه وجود نداشت.

• Like
Reactions: FOX VS XOF
اون بنده خدا هی می‌گفت تلفظش این‌طوری نیست (یادم نیست چه تلفظی به کار برد، ولی خیلی هم دقیق نبود و شاید مثلاً «کائوس» بود!)
ژاپنیا خیلی جدی و رسمی کائوس تلفظش میکنن همیشه :D کلا به نظرم اینکه هیچوقت هیچی درست حسابی و رسمی واسه ما لوکالایز نمیشه باعث شده تو کلمات این مدلی به مشکل بخوریم وگرنه شاید همون هالو واسه ما منطقی تر و راحت تره یا حتی مائم اوکیه بگیم کائوس. کلا همه جا تلفظ وارد شده در وهله اول باید با گویش زبانی اون کشور هماهنگ سازی بشه. کیاس یا هیلو یه مقدار غریبه به حساب واسه زبان فارسی. یا مثلا من خودم همیشه evil رو ایول میگم ولی واقعا منطقیش اینه که تو زبون فارسی اویل بگی چون راحت تر و آشنا تره.

• Like
Reactions: Dinosaur
خیلی مسخره است بازی ای که نیومده و اتفاقا ملت از لحن روایی اش تو تریلرها و پیش نمایش ها راضی اند (حالا نمیدونم بازی اصلی چطوره، هیچ کس نمیدونه)
یهو قبل عرضه بیان کارگردان روایی اش رو بیرون کنن

خب برادر من تو اولین چیزی که برای حفظ هویت سری احتیاج داری نگه داشتن همین آدمایی اند که بهترین بخش های بازی ات رو میسازن. بیرون کردن شون فقط دوباره میزنه زانوی فرنچایز رو میشکونه

مثال نینتندویی و اخیر هم میزنم بفهمید منظورم چیه

الان من داشتم فکر می کردم مغز متفکر پشت Fire Emblem Fortune's Weave کیه تو نینتندو. نه فقط من، خیلیای دیگه، یکی از پست های اصلی ردیت بعد بیرون اومدن Credits بازی این بود که کی پشت سناریو و داستان بازیه. کاشف به عمل اومده یه کوساکیهارا توشیوکی نامی ـه تو IntSys این بنده خدا از 2008 تو استدیوئه (10 سال قبلش جاهای دیگه بوده)
لامصب همه کار کرده واسه سری
دیزاین مپ کرده
سناریو نوشته
کارگردان هنری بوده
گرافیک دیزاینر بوده
کاراکتر دیزاینر بوده
خالق Lore و اینا هم تو 3H بوده
این دست مایکروسافت بود تا الان تو این نزدیک 20 سال فکر کنم پنج بار تعدیل می شد :D
خو عوضش گرفته الان کارگردانی جفت Three Houses و Fortune's Weave رو کرده نتیجه اش رو می بینیم. فرنچایز رو رسما تو یه سطح دیگه برده به لحاظ تجاری و عملکرد. الان این آدم جدی هویت اصلی و آدم کلیدی فعلی فرنچایزه تو نینتندو
اصن دلیل این که FE4W الان این جوری موفقه اینه که اکثر اونایی که Three Houses رو با منابع محدود ساختن پاشدن همه تجربیات شون رو دوباره استفاده کردن و خیلی از اونا هم از دوران Shadow Dragon و Awakening تجربه کار با فرنچایز رو داشتن.

این نیست تو مایکروسافت لعنتی
من نمیدونم چه تصوری دارن هیئت مدیره اون خراب شده در مورد نیروی انسانی شون.

احتمالا به خاطر اینکه ساخت بازی تموم شد و ایشون هم چون کارگردان داستانی بودن عملا وظیفه اش هم با پایان ساخت کار بازی تموم شد. حالا برای نسخه های بعد یا خودشون یا کسی دیگه رو استخدام میکنن. بعضی شغل ها پیمانکاری میمونه وقتی پروژه تموم میشه خوب یک سری ها کارشون تموم میشه. حالا این حدس خودمه. معمولا تو استدیوها هست این موضوعات
اخه پوزیشن خیلی مهمی هست. این نسخه یه جورایی حکم شروع دوباره برای سری گیرز داشت. طرف احتمالا روی آینده و ادامه دادن رشته های داستانی فکر کرده بوده. واقعا عجیبه. یه وقت نکنه اینا هیچی نشده بخوان این نسخه Gears رو حساب نکنن و دوباره ریبوت کنن از اول.

خیلی مسخره است بازی ای که نیومده و اتفاقا ملت از لحن روایی اش تو تریلرها و پیش نمایش ها راضی اند (حالا نمیدونم بازی اصلی چطوره، هیچ کس نمیدونه)
یهو قبل عرضه بیان کارگردان روایی اش رو بیرون کنن

خب برادر من تو اولین چیزی که برای حفظ هویت سری احتیاج داری نگه داشتن همین آدمایی اند که بهترین بخش های بازی ات رو میسازن. بیرون کردن شون فقط دوباره میزنه زانوی فرنچایز رو میشکونه

مثال نینتندویی و اخیر هم میزنم بفهمید منظورم چیه

الان من داشتم فکر می کردم مغز متفکر پشت Fire Emblem Fortune's Weave کیه تو نینتندو. نه فقط من، خیلیای دیگه، یکی از پست های اصلی ردیت بعد بیرون اومدن Credits بازی این بود که کی پشت سناریو و داستان بازیه. کاشف به عمل اومده یه کوساکیهارا توشیوکی نامی ـه تو IntSys این بنده خدا از 2008 تو استدیوئه (10 سال قبلش جاهای دیگه بوده)
لامصب همه کار کرده واسه سری
دیزاین مپ کرده
سناریو نوشته
کارگردان هنری بوده
گرافیک دیزاینر بوده
کاراکتر دیزاینر بوده
خالق Lore و اینا هم تو 3H بوده
این دست مایکروسافت بود تا الان تو این نزدیک 20 سال فکر کنم پنج بار تعدیل می شد :D
خو عوضش گرفته الان کارگردانی جفت Three Houses و Fortune's Weave رو کرده نتیجه اش رو می بینیم. فرنچایز رو رسما تو یه سطح دیگه برده به لحاظ تجاری و عملکرد. الان این آدم جدی هویت اصلی و آدم کلیدی فعلی فرنچایزه تو نینتندو
اصن دلیل این که FE4W الان این جوری موفقه اینه که اکثر اونایی که Three Houses رو با منابع محدود ساختن پاشدن همه تجربیات شون رو دوباره استفاده کردن و خیلی از اونا هم از دوران Shadow Dragon و Awakening تجربه کار با فرنچایز رو داشتن.

این نیست تو مایکروسافت لعنتی
من نمیدونم چه تصوری دارن هیئت مدیره اون خراب شده در مورد نیروی انسانی شون.
نگران نباشید میدن ai ادامشو مینویسه.

زیاده٬ همه رو یادم نیست
خرید نوکیا ٬‌ اسکایپ
شکست اولین پردازنده Arm رو surface (مقایسه کنید با اولین پردازنده اپل یعنی M1)
داغون بودن سیستم عامل ویندوز
وضعیت ایکس باکس هم که همه دیدیم این سال ها٬ اگه کمپانی ثروتمندی نبود ایکس باکسی دیگه وجود نداشت.
دیوار موش داره، موشم گوش داره، پس مرغ شیر میده. عالی عالی👏👏👏👏

-----------------------------------

تعداد افرادی که دکمه‌شون زده شده رو اعلام نکردن؟

اگه پلن این باشه که بخش مالتی پلیر E-Day رو فعلا ادامه بدن و تا اطلاع ثانوی خبری از بازی جدید نباشه دیگه مسخره و عجیب نیست.

اگه پلن این باشه که بخش مالتی پلیر E-Day رو فعلا ادامه بدن و تا اطلاع ثانوی خبری از بازی جدید نباشه دیگه مسخره و عجیب نیست.
فعلا برنامه این نیست
https://kotaku.com/gears-of-war-e-d...er-celebrating-the-game-going-gold-2000736518
چون طبق منبع کوتاکو کمتر از یه دست از کوالیشن اخراج شدن. یعنی کمتر از 5 تا. پس فعلا خبری از بازسازی نیست، شاید این اخراجا بعد دیگه ای داشتن
چون خودشون نمیدونستن میخوان بازم بعد e day بسازن یا برن 6. بین علما اختلاف بوده، اگه eday نتونه انتظاراتشونو پاس کنه احتمال بازسازی زیاده

فعلا برنامه این نیست
https://kotaku.com/gears-of-war-e-d...er-celebrating-the-game-going-gold-2000736518
چون طبق منبع کوتاکو کمتر از یه دست از کوالیشن اخراج شدن. یعنی کمتر از 5 تا. پس فعلا خبری از بازسازی نیست، شاید این اخراجا بعد دیگه ای داشتن
چون خودشون نمیدونستن میخوان بازم بعد e day بسازن یا برن 6. بین علما اختلاف بوده، اگه eday نتونه انتظاراتشونو پاس کنه احتمال بازسازی زیاده
این بنده خدا که هنوز نتیجه کارش رو ندیدیم هر چند به نظر خیلی امیدوار کننده است متاسفانه .
ولی به هرحال وقتی از یکی از نویسنده های شاهکار The Line میتونه خروجی Wolverine دربیاد با کاراکتری با کوهی از پتانسیل !
دیگه خیلی رو فرد حساس نباید شد به نظرم جهت گیری کارگردان خلاق پروژه و مقایسه قدرتش با قدرت مشاوران بیرونی میتونه مهم تر باشه که بستگی به محل تامین بودجه هم داره .

• Like
Reactions: dark souls
فعلا برنامه این نیست
هم کوآلیشن و هم inxile باید بازیاشون منتشر بشن و ببینن چقدر میفروشن.
همین کوالیشن اگه زیردست سونی بود تا الان درش رو تخته کرده بودن!

نسخه ۶ هیچ محبوبیت خاصی برای طرفدارا نداره و کسی از ۳ تا قهرمان اصلی بازی اصلا خوشش نمیاد.
بهتره همین E-Day رو ادامه بدن.
راجع به E-Day
بازی گرافیک بی نظیری داره.
بخش هورد سیج خیلی خوب و سرگرم کننده هست و میشه ساعت ها درگیرش بود. اگه مرتب براش محتوای جدید بدن و مپ اضافه کنن میتونه خیلی توی فروش بازی تاثیر داشته باشه توی بلند مدت.
بخش مولتی پلیر متوسط هست و به نظرم یجورایی این مدل ارینا شوتر دیگه قدیمی شده. برای کسی هم که تازه بخواد بهش وارد بشه مقداری سخت هست.
بخش سینگل پلیر خیلی خوب میزنه ولی تا نیاد نمیدونیم چی ازش در میاد. به شخصه فکر میکنم از گیرز ۴ و ۵ خیلی بهتر باشه ولی خیلی سخته که بخواد موفقیت نسخه ۲ و ۳ رو تکرار کنه.( امیدوارم اشتباه کنم)
رک بگم: گیرز ۱ و ۲ و ۳ بازی های مردونه ای بودن که برای مردای بالغ ساخته شده بودن و درک کردنش حتی برای تینیجرا هم راحت بود چون خودشون دلشون میخواد به این مرحله برسن.
همچین دیدگاهی من فکر نمیکنم دیگه توی صنعت گیم وجود داشته باشه و همچنین توی کوالیشن. پس شاید فروش هم اون مقداری که دلشون بخواد نباشه.
در هر صورت اگه بازی موفق نشه استودیو رو هم قیچی میکنن و گیرز هم ریبوت میشه کلا و میره زیر نظر اکتیویژن.

وضعیت کارگردان داستانی گیرز 😆😁

8ff623_26Screenshot-2026-09-23-16-30-03-938-com-android-chrome-edit.jpg

اینم بود البته :D
اگه بخوان هیلو رو فاحشه کنن باید بدن به اکتیویژن، اگه بخواه شوتر خوب ازش بسازن باید بدن به id، با تشکر :دی
نه ولی جدای از شوخی منم الان واقعا یه امیدی به هیلو پیدا کردم.ظاهرا هم گفتن میخوان از اول سری رو ریبوت کنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or