خبر رسمی تعدیل گسترده در مایکروسافت؛ نزدیک به ۲۰ درصد کارکنان Xbox اخراج می‌شوند

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
1000013820.jpg

مایکروسافت در مجموع ۴۸۰۰ نفر از کارکنان خود را تعدیل می‌کند؛ ۳۲۰۰ نفر از بخش Xbox خواهند بود

مایکروسافت به‌طور رسمی اعلام کرده است که در مجموع حدود ۴۸۰۰ نفر از کارکنان خود را تعدیل خواهد کرد. این تعدیل‌ها عمدتاً بخش‌های فروش و Xbox را هدف قرار داده‌اند.

بر اساس گزارش‌های منتشرشده، حدود ۱۶۰۰ نفر از کارکنان Xbox از همین حالا تعدیل شده‌اند و این روند تا پایان سال مالی ادامه خواهد داشت تا مجموع تعدیل‌های این بخش به حدود ۳۲۰۰ نفر برسد؛ رقمی که معادل نزدیک به ۲۰ درصد از نیروی انسانی Xbox است.

همزمان با این بازسازی گسترده، مایکروسافت در حال فروش یا مستقل کردن چند استودیوی بازی‌سازی و ساده‌سازی ساختار مدیریتی Xbox است. این اقدامات بخشی از برنامه بازسازی کسب‌وکار گیمینگ این شرکت عنوان شده است.

خبر تکمیلی:

استودیوهای ‌Double Fine و Compulsion Games از مایکروسافت جدا می‌شوند و دوباره به مالکیت مستقل بازخواهند گشت.

Ninja Theory و Undead Labs نیز در حال فروش به مالکان جدید هستند، اما بودجه ساخت پروژه‌های فعلی آن‌ها حفظ خواهد شد تا بازی‌های در دست توسعه تکمیل شوند.

مایکروسافت همچنین در حال بررسی آینده Arkane Studios است. گزارش‌ها می‌گویند به‌دلیل افزایش هزینه‌ها و تأخیر پروژه Marvel's Blade، فروش یا حتی تعطیلی این استودیو همچنان یکی از گزینه‌های روی میز است، اما هنوز تصمیم نهایی گرفته نشده است.
- Business Insider

آخرین ویرایش:
ولی مشخص هست تیم PR رو هم کامل عوض کردن 😆 قبلا خبر تعطیلی یه دونه استودیو ده نفره‌ رو که اعلام می‌کردن همه تا یه هفته فحش می‌دادن! الان رسما سه تا استودیو باسابقه رو تعطیل کردن ولی اینجوری اعلام کردن که خب این رو بردیم زیر مجموعه اون، اون یکی رو ادغام کردیم، یکی دیگه رو هم دلمون می‌خواست بفروشیم‌ ولی خب نشد دیگه 😆 و نتیجه این میشه که تقریبا کسی فحش نمیده :دی
قبلش هم خبر همکاری با کوجیما رو منتشر کردن که به عنوان دمیج کنترل عمل کرد.

• Like
Reactions: ArefTheGreat
ولی مشخص هست تیم PR رو هم کامل عوض کردن 😆 قبلا خبر تعطیلی یه دونه استودیو ده نفره‌ رو که اعلام می‌کردن همه تا یه هفته فحش می‌دادن! الان رسما سه تا استودیو باسابقه رو تعطیل کردن ولی اینجوری اعلام کردن که خب این رو بردیم زیر مجموعه اون، اون یکی رو ادغام کردیم، یکی دیگه رو هم دلمون می‌خواست بفروشیم‌ ولی خب نشد دیگه 😆 و نتیجه این میشه که تقریبا کسی فحش نمیده :دی
مهم ترین و اصلی ترین قدمی که برداشتن همین بود
سونی رسما نصف کارمندای Insomniac رو بعد از موفقیت وحشتناک SM2 اخراج کرد الان بگی کسی اصلا یادش نیست بعد مایکروسافت از استودیویی که بازیشو رو گیم پس هم کسی بازی نمیکرد تعدیل میکنه یقه دریدن ها شروع میشد :))

• Like
Reactions: z2s sas and m.a.t
بحث اصلا xbox و استودیوها نیستن ... مایکروسافت سالیان ساله که مشکل داره مشکلشم ریشه ایه ... با اخراج و این داستانام درست نمیشه ...
کدوم ریشه‌س؟ بیشتر برامون از مشکلش بگو، ما هم دوست داریم بدونیم.

کوجیما که کلا داستانش متفاوته و ربطی به این لی‌آف تعطیلیا نداره.

بلایی که سر این استودیو‌ها اومده واقعا راضی کننده‌س. وقتی هیچ کار مفیدی نمی‌تونن انجام بدن، نه بازی بلدن بسازن که کاربر حس خوبی داشته باشه، نه سودی واس سهامدار دارن. تعطیلی‌شون اهمیتی نداره واس گیمر اهمیتی نداره، واس سهامدار هن نشونه‌ی مثبتی هست. اینکه تا الان تعطیل نشدن عجیب بود!

آخرین ویرایش:
Juan vaca کارگردان روایی گیرز هم اخراج شده!هر دم از این باغ بری می رسد فک کنم با این هزینه ای که برای گیرز شده و از اون طرف هم فعلا انحصاریه اگه فروش بالایی نداشته باشه و نمرات بالایی دریافت نکنه اینم تعدیل یا ادغام میشه میره پی کارش[-([-(
ضمنا بعضی ها هم که برای raven و بخش داستانی هیلو رویاپردازی میکنن اونم تعدیل داشته!فعلا باید کلاه خودش رو بچسبه باد نبره هیلو ساختن پیشکش!
به این کارگردان گیرز تازه ترفیع دادن بعد اخراجش کردن قشنگ دیوونه خونس:))

• Like
Reactions: HalfLife G
جمله "این استودیو رو ادغام کردیم با فلان استودیو"، معادل ادبی "استودیو رو تعطیل کردیم و چند نفر باقیمونده رو پخش کردیم" هستش. :D
عین کمله "ناترازی" که معادل ادبی " برق و گاز و زیر ساخت نداریم" هستش.

تقریبا کل خریدای مایکرو یا به باد رفت یا بی اهمیت شد....یه دونه همین cod اشون باقیمونده. هیلو رو هم که نابود کردن رفت........بازی که DNA محشر خاص خودشو داشت رفت زیر دست اکتی تا یه cod فضایی بسازن

مایکرو توانش رو داشت کرکترهای بازی رو هم اخراج میکرد و کل بازیا رو میفروخت...احتمالا دارن افسوس میخورن که چرا این مورد ممکن نیس :D

.​

یه بنده خدایی هم که گویا Story Director بازی Gears of War: E-Day بوده، ترکوندنش رفت!
خیلی وضعیت سورئالی هست که ۵ روز قبل با خوشحالی از گلد شدن بازی بنویسی و بعدش این خبر رو منتشر کنی:

eee223_26sdsd3.jpg

حداقل می‌ذاشتن دو هفته دیگه بمونه که یه کیکی، پیتزایی، چیزی توی جشن انتشار داخل استودیو بخوره! :| :دی
------
یه آف‌تاپیک هم بدم. خیلی عجیبه که با این همه پیشرفت در زمینه ترجمه انگلیسی به فارسی، توی اون توئیت به جای «هیلو» نوشته «هالو»! :دی
یاد سال‌ها قبل افتادم که اکس‌باکس اوریجینال داشتم و اون زمان Halo توی ایران زیاد شناخته‌شده نبود. منم تلفظش رو نمی‌دونستم و هر وقت توی جاهایی مثل مدرسه بحثش می‌شد، می‌گفتم یه بازی خفنی به نام «هالو» هست (با تلفظ باکلاس و سنگین مثل Hollow، نه ضایع مثل Haaloo) که تا حالا شبیهش رو ندیدین و فلان و چنان. یه بار یکی‌شون که سطح سوادش بهتر از ما بود، گفت تلفظش «هیلو» هست و منم برای اینکه کم نیارم، گفتم آره خودم می‌دونم ولی هالو یه حالت شیک و قشنگی داره و برای همین این‌طوری می‌گم! :-"

شک فرهنگی من تلفظ Chaos بود! یه بازی بود قدیم، Chaos Legion، کپکام میساخت و HnS خفنی بود، ما تو مدرسه به این میگفتیم چائوس لجیون. خیلی هم از بابت این تلفظ خوشحال بودیم. وقتی فهمیدم تلفظ درستش کِآس لیجنه، کمرم شکست واقعا.

جالب تر البته اولین بار بود که Xbox معرفی شد، اون موقع ما نمیدونستیم به کنسول بازی میگن، کنسول، یکی از بچه ها تبلیغشو تو ماهواده دید، امد گفت یه پلی استیشن جدید امده، اسمش ایکس بوکسه. خیلی دوران سیاهی بود.
ما هم ماجرا داشتیم با این Chaos! :دی
یه بازی بود به نام Chaos Island در ارتباط با پارک ژوراسیک. یه روز پسرخاله‌م که ۲۰ سالی از من بزرگ‌تره، اومده بود خونه‌مون و داشت این رو روی پی‌سی نصب می‌کرد و من و برادرم هم سوژه گیر آورده بودیم که چرا اسم بازی چُس هست! :دی اون بنده خدا هی می‌گفت تلفظش این‌طوری نیست (یادم نیست چه تلفظی به کار برد، ولی خیلی هم دقیق نبود و شاید مثلاً «کائوس» بود!) ولی ما هم ول نمی‌کردیم و دیگه افتاده بودیم روی دور خوشمزه‌بازی و چُس‌چُس! :دی

آخرین ویرایش:
یه بنده خدایی هم که گویا Story Director بازی Gears of War: E-Day بوده، ترکوندنش رفت!
خیلی وضعیت سورئالی هست که ۵ روز قبل با خوشحالی از گلد شدن بازی بنویسی و بعدش این خبر رو منتشر کنی:

eee223_26sdsd3.jpg

حداقل می‌ذاشتن دو هفته دیگه بمونه که یه کیکی، پیتزایی، چیزی توی جشن انتشار داخل استودیو بخوره! :| :دی
------
یه آف‌تاپیک هم بدم. خیلی عجیبه که با این همه پیشرفت در زمینه ترجمه انگلیسی به فارسی، توی اون توئیت به جای «هیلو» نوشته «هالو»! :دی
یاد سال‌ها قبل افتادم که اکس‌باکس اوریجینال داشتم و اون زمان Halo توی ایران زیاد شناخته‌شده نبود. منم تلفظش رو نمی‌دونستم و هر وقت توی جاهایی مثل مدرسه بحثش می‌شد، می‌گفتم یه بازی خفنی به نام «هالو» هست (با تلفظ باکلاس و سنگین مثل Hollow، نه ضایع مثل Haaloo) که تا حالا شبیهش رو ندیدین و فلان و چنان. یه بار یکی‌شون که سطح سوادش بهتر از ما بود، گفت تلفظش «هیلو» هست و منم برای اینکه کم نیارم، گفتم آره خودم می‌دونم ولی هالو یه حالت شیک و قشنگی داره و برای همین این‌طوری می‌گم! :-"
ترجمه open to work اش هم جالبه
---
بیرون کردن یه سری از این افراد در این پست ها به آدم این حس رو میده که ممکنه توی اون استودیو قرار نیست پروژه جدیدی شکل بگیره

جمله "این استودیو رو ادغام کردیم با فلان استودیو"، معادل ادبی "استودیو رو تعطیل کردیم و چند نفر باقیمونده رو پخش کردیم" هستش. :D
عین کمله "ناترازی" که معادل ادبی " برق و گاز و زیر ساخت نداریم" هستش.

تقریبا کل خریدای مایکرو یا به باد رفت یا بی اهمیت شد....یه دونه همین cod اشون باقیمونده. هیلو رو هم که نابود کردن رفت........بازی که DNA محشر خاص خودشو داشت رفت زیر دست اکتی تا یه cod فضایی بسازن

مایکرو توانش رو داشت کرکترهای بازی رو هم اخراج میکرد و کل بازیا رو میفروخت...احتمالا دارن افسوس میخورن که چرا این مورد ممکن نیس :D

.​

دقیقا همینه، یعنی عملا 3 تا استدیو بزرگ رو بستن، Halo و Rare و T10 و NT هم تعطیل شد. ولی کار بدی نکردن به نظرم. من همش برام سوال بود اینا با این رزومه اصلا چرا بازن؟

تنها جایی که من نگرانشم همین دادن IP ـه Halo به Acti ـه. اصلا نمیدونم قراره تهش چی در بیاد، بخصوص که میگن اکتی میخواد کلا هیلو رو ریبوت کنه. البته تصمیم درستیه، وقتی کلا تیم سازنده عوض میشه و بازی قراره با یه کالچر و تز جدید ساخته بشه منطقی نیست روند قبلی رو ادامه بدن، ولی خوب Halo دست پخت Acti چی میشه واقعا؟ البته من باز چون H5 و H:I رو دوست نداشتم به خودم میگم دیگه از اینا که بدتر نمیسازن:دی ولی خوب حس میکنم Halo در ترکیب با Acti هویت داستانی و کمپین خودشو کامل از دست داده و مبدل به یه چیز خالص مالتی پلیر میشه. امیدوارم ولی تیمی که میاد سر Halo ماهایی که کمپین هیلو رو دوست داشتیم دور نریزه، و نگه یه درصد کوچیکی بودن، برن به جهنم، بازی رو فقط مختص مالتی پلیرها بسازیم.

شک فرهنگی من تلفظ Chaos بود! یه بازی بود قدیم، Chaos Legion، کپکام میساخت و HnS خفنی بود، ما تو مدرسه به این میگفتیم چائوس لجیون. خیلی هم از بابت این تلفظ خوشحال بودیم. وقتی فهمیدم تلفظ درستش کِیآس لیجنه، کمرم شکست واقعا.

جالب تر البته اولین بار بود که Xbox معرفی شد، اون موقع ما نمیدونستیم به کنسول بازی میگن، کنسول، یکی از بچه ها تبلیغشو تو ماهواده دید، امد گفت یه پلی استیشن جدید امده، اسمش ایکس بوکسه. خیلی دوران سیاهی بود.

آخرین ویرایش:
دقیقا همینه، یعنی عملا 3 تا استدیو بزرگ رو بستن، Halo و Rare و T10 و NT هم تعطیل شد. ولی کار بدی نکردن به نظرم. من همش برام سوال بود اینا با این رزومه اصلا چرا بازن؟

تنها جایی که من نگرانشم همین دادن IP ـه Halo به Acti ـه. اصلا نمیدونم قراره تهش چی در بیاد، بخصوص که میگن اکتی میخواد کلا هیلو رو ریبوت کنه. البته تصمیم درستیه، وقتی کلا تیم سازنده عوض میشه و بازی قراره با یه کالچر و تز جدید ساخته بشه منطقی نیست روند قبلی رو ادامه بدن، ولی خوب Halo دست پخت Acti چی میشه واقعا؟ البته من باز چون H5 و H:I رو دوست نداشتم به خودم میگم دیگه از اینا که بدتر نمیسازن:دی ولی خوب حس میکنم Halo در ترکیب با Acti هویت داستانی و کمپین خودشو کامل از دست داده و مبدل به یه چیز خالص مالتی پلیر میشه. امیدوارم ولی تیمی که میاد سر Halo ماهایی که کمپین هیلو رو دوست داشتیم دور نریزه، و نگه یه درصد کوچیکی بودن، برن به جهنم، بازی رو فقط مختص مالتی پلیرها بسازیم.

شک فرهنگی من تلفظ Chaos بود! یه بازی بود قدیم، Chaos Legion، کپکام میساخت و HnS خفنی بود، ما تو مدرسه به این میگفتیم چائوس لجیون. خیلی هم از بابت این تلفظ خوشحال بودیم. وقتی فهمیدم تلفظ درستش کِآس لیجنه، کمرم شکست واقعا.

Halo Infinite که خیلی خوب بود 😁 Halo 5 خوب نبود. ولی اکتیویژن یه چیزی تحویلمون میده که دلمون برای همون Halo 5 هم تنگ بشه 😆😁

راستی از الان دعا کن Gears حداقل امتیازاتش خوب بشه، چون در غیر این صورت این رو هم میدن دست اکتیویژن همچین قشنگ احیا کنه 8-> 😆

همین چند روز پیش بود داشتم تو تاپیک wolverine میگفتم سونی و مایکرو تو گند زدن دارن باهم رقابت میکنن الان مایکرو جلو زد باز :D
یاد scalebound خدا بیامرز افتادم یادمه چقدر فنای ایکس باکس ذوق میکردن و پشت اسپنسر بودن برا اون بازی اخر کنسل شد :D اینم اگه یکم بگذره بگن همکاریمون کنسله تعجب نمیکنم

Halo Infinite که خیلی خوب بود 😁 Halo 5 خوب نبود. ولی اکتیویژن یه چیزی تحویلمون میده که دلمون برای همون Halo 5 هم تنگ بشه 😆😁

راستی از الان دعا کن Gears حداقل امتیازاتش خوب بشه، چون در غیر این صورت این رو هم میدن دست اکتیویژن همچین قشنگ احیا کنه 8-> 😆

محمد من دوست نداشتم انصافی. یعنی من فقط کمپین بازی میکنم، مالتی پلیر اصلا نمیزنم. کمپینشم حس ناقص بودن داشت. اصلا این حسو بهم میداد که خواستن هیلو 1 رو یه شکل دیگه دوباره بسازن. حالا اینکه گرافیکشم برام ضد حال بود بماند. بعد اون همه داستانی که سر 20 ترافلاپ و اینا درآوردن فکر میکردم H:I یه بنچ مارک اساسی باشه که نبود. ولی خوب مشکل اصلیم با نبود نوآوری و تنوع و ناقص بودنه.

ولی با قسمت دوم حرفت موافقم. من نمیدونم واقعا اکتی قراره چی از هیلو در بیاره؟ خیلی برام بعیده اینا به داستان برسن و فکر میکنم تقلیلش میدن به یه مالتی پلیر محض. و شاید بترکونه و خیلی خفن و بفروش باشه... ولی خوب دوست داران داستان هیلو رو ارضا نمیکنه.

E-Day به نظر من امتیازات خوبی میگیره. خیلی چیز عجیب و نوآورانه ای نیست، گیم پلی هاش رو که دیدم عملا ریمیک GeoW1 ـه، با اندکی تغییرات و مراحل جدید، ولی خوب همینم خوبه. به نظرم میتونه 80 85 باشه. بیشتر بره که اصلا شاهکار کردن و باید براشون ایستاده کف زد انصافی. ولی خیلی بعید میدونم فروش خوبی بکنه. و در نتیجه کوآلشنم وضع آشفته ای خواهد داشت در آینده.

من میگم کلا باید امیدوار باشیم E-Day و Fable و Clockwork Revolution بازی های خیلی خوبی در بیان و حسابی ام بفروشن. که اگه دست از عرضه دی وان رو گیم پس بردارن ممکنه. وگرنه اینا هم شکست تجاری بشن یا تعطیل میکنه مایکرو یا در بهترین حالت ادغام.

پ.ن: کلا ویدئو گیم خیلی بد شده. داشتم دیروز فکر میکردم آیا در این چند وقت اخیر اصلا خبر خوبی داشتیم؟ یه چیزی که همه رو سر ذوق بیاره و حس کنیم داره به جلو حرکت میکنه! یکی دوتا بازی خوبو فاکتور بگیریم همش اخبار بد و منفی و هیته! اون ذوقه نیست دیگه! یه چیزی معرفی بشه همه براش کف و خون قاتی کنن! حتا GTAVI ـم با اون عظمت معرفی میشه ملت ایراد میگیرن و بعضا دیدم مثلا یه لحظه بیرون آوردن موبایل لوسیا رو روش زوم میکنن میگن 13 سال منتظر این بودیم؟ آدم مغزش سوت میکشه!

.

پ.ن: کلا ویدئو گیم خیلی بد شده. داشتم دیروز فکر میکردم آیا در این چند وقت اخیر اصلا خبر خوبی داشتیم؟ یه چیزی که همه رو سر ذوق بیاره و حس کنیم داره به جلو حرکت میکنه! یکی دوتا بازی خوبو فاکتور بگیریم همش اخبار بد و منفی و هیته! اون ذوقه نیست دیگه! یه چیزی معرفی بشه همه براش کف و خون بریزن! حتا GTAVI ـم با اون عظمت معرفی میشه ملت ایراد میگیرن و بعضا دیدم مثلا یه لحظه بیرون آوردن موبایل لوسیا رو روش زوم میکنن میگم 13 سال منتظر این بودیم؟ آدم مغزش سوت میکشه!
بستگی داره کجارو نگاه کنیم. این اواخر یکی dlss5 خیلی دلچسب و خفن بود یکی هم تمام اخبار مربوط به نینتندو و بازیاش که طبق معمول پشت هم شاهکار میدن بیرون. فقط سونی و مایکرو مدام در حال گند زدن هستن وگرنه کپ کام و کونامی هم سر عقل اومدن اخبار مربوط به بازیای چینی هم جذابه.
اون gta vi هم با اینکه برای من اهمیتی نداره ولی بخاطر اینه که کل سوشیال مدیا شده شت پست و ragebait. از اینا دور بشی طرفداراش منتظرشن و ذوق دارن. وگرنه این چرتو پرتا و ایراد گرفتنا رو که یه عده رو تمام بازیا دارن شاهکار ترین بازی دنیا یه عده ایراد میگیرن اشغال ترینم باشه یه عده طرفدارشن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or