آخرین ویرایش:
ظرفیت 1 میگیری 800 ؟الان قضیه صبر کردن تخفیف و این چیزا واسه بازیایی که ارزش نداره یعنی چی ؟
بازی رو با 800 هزار تومن میشه بازی کرد الان دیگه دشواری نداره
به نظر میرسه واقعی باشههنوز نگفتن این بودجه 300 میلیونی خرج کدوم قسمت ها شده ؟؟
اصلا این بودجه 300 میلیونی واقعیه یا از تخیلات فضای مجازیه؟؟
به هر حال اون طراح و متخصص ها استودیوهای غربی پایه حقوقشون خیلی بالاعه. این شکلی نیست که این پول خرج خاصی از بازی بشه. هزینه نیروی انسانی رفته بالا.هنوز نگفتن این بودجه 300 میلیونی خرج کدوم قسمت ها شده ؟؟
ضعیفترین عنوانش Fuse , بعدش همینخب من بازی رو دیروز تموم کردم. نمیخوام دوباره نظرمو تکرار کنم ولی خواستین تاپیک امتیازات بخونین. البته میدونم خیلی ها احتمالا مخالف باشن ولی بازی بنظرم ضعیف ترین عنوان Insomniac هستش.
منظورم از اسپایدرمن ۱ به اینور بودضعیفترین عنوانش Fuse , بعدش همین
نمیدونم Fuse و چند نفر یادشونهمن اون و ۲۰ دقیقه بازی کردم و بیخیالش شدم
هنوز نگفتن این بودجه 300 میلیونی خرج کدوم قسمت ها شده ؟؟
نهيه بخش ضخيمش احتمالا هزينه لايسنس از طرف مارول باشه.
بعد اون لیک های 2024 کارگردان بازی تغیر کرد و احتمالا کل بازی از اول ریبوت شده.هنوز نگفتن این بودجه 300 میلیونی خرج کدوم قسمت ها شده ؟؟
نه
هزینه لایسنس برای تولید مبلغ ناچیزی هست و معمولا درصدی از حق فروش رو مارول برمیداره
لایسنس فقط 10 میلیون دلار بوده، بودجه اولیش و ما بقی رو از فروش بر میداره
من حدسی که میزنم اینه که احتمالا یه نیمچه ریبوتی تو دولوپ بازی انجام شده و دلیل هزینه بالاشم ممکنه همین باشه.
چندین ویدیو دیدم ازش که با چند تا پرش و بالا رفتن از درودیوار میشه از لیمیت مپ خارج شد و محیطایی که نباید اکسپلور کنی رو اکسپلور کرد، یه سری جاها که حتی تو دید دوربین هم نیستن انگار براشون وقت گذاشته شده حتی Collision هم دارن.
انگار که مثلا قرار بوده اول یه چیز نیمه اپن ورد یا حداقل غیر خطی بسازن اما بعدا زدن زیرش و خط کشی کردن و تبدیلش کردن به یه بازی خطی.
بازی عملا از ۲۰۲۴ به بعد سافت ریبوت شده. حالا اینکه دلیلش چی بوده دقیقا معلوم نیست شاید بودجه زیادی رفته بالا یا به اون دیدی که اول ساخت بازی داشتن نمیتونستن برسن. برداشتن مراحل رو که خیلی باز تر از الان بوده تا حد ممکن خطی کردن مراحل جین گری که کلا حذف شده داستان رو هم تغییر دادن نسبت به ورژن لیک شده. کلا یه چیزی سر هم کردن که قابل قبول باشه و بتونه به تاریخ عرضه ای که در نظر داشتن برسه.اين گليچاى رفتن به جاهاى به ظاهر بسته شده نقشه رو منم ديدم.
كلا بازى يه وايبى ميداد كه انگار يه چيزى روى اصلا يه چيز ديگه سوار شده؛ شايد علتش همين باشه.
كلا به نظرم كم كارى و كم دقتى و تف مالى زيادى به چشم ميومد.
حالا دليلش چى بوده اونم اين استوديو خدا ميدونه.
دقیقاً، اگر میومدن بر اساس بودجه ساخت قیمتگذاری میکردن بازی رو آره، میشد نظر داد، ولی اینکه حاج غلام حسین از دوگوز آباد نمونه که حتی از نزدیکیه خرید بازی هم رد نشده درباره هزینه ساخت نظر میده رو واقعاً درک نمیکنم. این حساسیت رو بودجه ساخت بازی رو متوجه نمیشم مگه شما پول ساخت بازی رو دادید؟![]()