PlayStation Wolverine

سازنده
Insomniac Games
تاریخ انتشار
TBA
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
photo_2021-09-10_01-07-19.jpg
➿➿➿➿➿➿

به روز می شود...

- توسعه توسط اینسامنیاک گیمز
- برایان هورتون (creative director)
- کامرون کریستین (game director)
- دارای روایتی احساسی و عاطفی و گیم پلی cutting-edge

➿➿➿➿➿➿

1.png
Marvel's Wolverine - PlayStation Showcase 2021: Announcement Teaser Trailer
4K/1080p/UTUBE

آخرین ویرایش:
هنوز نگفتن این بودجه 300 میلیونی خرج کدوم قسمت ها شده ؟؟
اصلا این بودجه 300 میلیونی واقعیه یا از تخیلات فضای مجازیه؟؟
به نظر میرسه واقعی باشه
دیگه ۲۰۰ تا برای استودیو های غربی عملا حداقل پول لازم برای ساخت بازی هست و زیر این مبلغ عجیب میشه
نصف این پول رو بدن استودیو های شرقی یه گوتی تحویل میدن

به هر حال اون طراح و متخصص ها استودیوهای غربی پایه حقوقشون خیلی بالاعه. این شکلی نیست که این پول خرج خاصی از بازی بشه. هزینه نیروی انسانی رفته بالا.

خب من بازی رو دیروز تموم کردم. نمیخوام دوباره نظرمو تکرار کنم ولی خواستین تاپیک امتیازات بخونین. البته میدونم خیلی ها احتمالا مخالف باشن ولی بازی بنظرم ضعیف ترین عنوان Insomniac هستش.
نکته ی قوت بازی برای من اول گیمپلی و بعدش گرافیک بازی هستش که گیمپلی بازی بعد قسمت ژاپن برام حوصله سر بر شد. مثلا همین معرفی گروه Hands میتونست خفن باشه ولی خیلی معمولی بود. یک مورد رو هم بگم من احساس کردم کل بازی یه سری ست پیس مجزا هستش که بهم وصل شده و شخصیت های فرعی هیچ عمقی ندارن. رومنس بازی هم خیلی بی منطق و اساس بود
کل بازی لوگان و جیل شیمی خیلی معمولی داشتن ولی باس آخر لوگان به سینیتر گفت "من جونمم برای جیل میدم، جون چیه من کل دنیارو فداش میکنم" دی، مگه داریم

ولی بازی از نظر ویژوال مخصوصا قسمت های خطی خیلی بالا بود.

خب من بازی رو دیروز تموم کردم. نمیخوام دوباره نظرمو تکرار کنم ولی خواستین تاپیک امتیازات بخونین. البته میدونم خیلی ها احتمالا مخالف باشن ولی بازی بنظرم ضعیف ترین عنوان Insomniac هستش.
ضعیفترین عنوانش Fuse , بعدش همین
نمیدونم Fuse و چند نفر یادشونه :دی من اون و ۲۰ دقیقه بازی کردم و بیخیالش شدم

يه بخش ضخيمش احتمالا هزينه لايسنس از طرف مارول باشه.
نه
هزینه لایسنس برای تولید مبلغ ناچیزی هست و معمولا درصدی از حق فروش رو مارول برمیداره
لایسنس فقط 10 میلیون دلار بوده، بودجه اولیش و ما بقی رو از فروش بر میداره

بعد اون لیک های 2024 کارگردان بازی تغیر کرد و احتمالا کل بازی از اول ریبوت شده.
بخاطر محدودیت زمان هم مراحل Jean حذف شده و بازی که قرار بوده نیمه جهانباز باشه رو خطی کردن.

من یه ویدیو دیدم توی یکی از مراحل دور ساختمون دیوار کشیده شده و جالب اینجاست یکی با Glitch رد میشه اونور دیوار و میشه توی شهر راه رفت و NPC ها برای خودشون راه میرن. یعنی بازی قرار بوده جهان باز باشه ولی بعدا خطی شده.
یه ویدیو دیگه (قسمت ژاپن) بازی قرار بوده جهانباز باشه.

من حدسی که میزنم اینه که احتمالا یه نیمچه ریبوتی تو دولوپ بازی انجام شده و دلیل هزینه بالاشم ممکنه همین باشه.

چندین ویدیو دیدم ازش که با چند تا پرش و بالا رفتن از درودیوار میشه از لیمیت مپ خارج شد و محیطایی که نباید اکسپلور کنی رو اکسپلور کرد، یه سری جاها که حتی تو دید دوربین هم نیستن انگار براشون وقت گذاشته شده حتی Collision هم دارن.
انگار که مثلا قرار بوده اول یه چیز نیمه اپن ورد یا حداقل غیر خطی بسازن اما بعدا زدن زیرش و خط کشی کردن و تبدیلش کردن به یه بازی خطی.

اين گليچاى رفتن به جاهاى به ظاهر بسته شده نقشه رو منم ديدم.
كلا بازى يه وايبى ميداد كه انگار يه چيزى روى اصلا يه چيز ديگه سوار شده؛ شايد علتش همين باشه.
كلا به نظرم كم كارى و كم دقتى و تف مالى زيادى به چشم ميومد.
حالا دليلش چى بوده اونم اين استوديو خدا ميدونه.

نه
هزینه لایسنس برای تولید مبلغ ناچیزی هست و معمولا درصدی از حق فروش رو مارول برمیداره
لایسنس فقط 10 میلیون دلار بوده، بودجه اولیش و ما بقی رو از فروش بر میداره

نميدونم من يادمه واسه اسپايدرمن مارول پول زيادى گرفته بود.

اینسامنیاک تو کالیفرنیاس کالیفرنیا هم گرون ترین ایالت امریکاس دلیل هزینه ساخت بالاش دستمزد بالای سازنده هاشه. نباید هزینه ساختش با بازیهای لهستانی و چینی مقایسه بشه. این حساسیت رو بودجه ساخت بازی رو متوجه نمیشم مگه شما پول ساخت بازی رو دادید؟:دی

من حدسی که میزنم اینه که احتمالا یه نیمچه ریبوتی تو دولوپ بازی انجام شده و دلیل هزینه بالاشم ممکنه همین باشه.

چندین ویدیو دیدم ازش که با چند تا پرش و بالا رفتن از درودیوار میشه از لیمیت مپ خارج شد و محیطایی که نباید اکسپلور کنی رو اکسپلور کرد، یه سری جاها که حتی تو دید دوربین هم نیستن انگار براشون وقت گذاشته شده حتی Collision هم دارن.
انگار که مثلا قرار بوده اول یه چیز نیمه اپن ورد یا حداقل غیر خطی بسازن اما بعدا زدن زیرش و خط کشی کردن و تبدیلش کردن به یه بازی خطی.
اين گليچاى رفتن به جاهاى به ظاهر بسته شده نقشه رو منم ديدم.
كلا بازى يه وايبى ميداد كه انگار يه چيزى روى اصلا يه چيز ديگه سوار شده؛ شايد علتش همين باشه.
كلا به نظرم كم كارى و كم دقتى و تف مالى زيادى به چشم ميومد.
حالا دليلش چى بوده اونم اين استوديو خدا ميدونه.
بازی عملا از ۲۰۲۴ به بعد سافت ریبوت شده. حالا اینکه دلیلش چی بوده دقیقا معلوم نیست شاید بودجه زیادی رفته بالا یا به اون دیدی که اول ساخت بازی داشتن نمیتونستن برسن. برداشتن مراحل رو که خیلی باز تر از الان بوده تا حد ممکن خطی کردن مراحل جین گری که کلا حذف شده داستان رو هم تغییر دادن نسبت به ورژن لیک شده. کلا یه چیزی سر هم کردن که قابل قبول باشه و بتونه به تاریخ عرضه ای که در نظر داشتن برسه.

. این حساسیت رو بودجه ساخت بازی رو متوجه نمیشم مگه شما پول ساخت بازی رو دادید؟:دی
دقیقاً، اگر میومدن بر اساس بودجه ساخت قیمت‌گذاری میکردن بازی رو آره، میشد نظر داد، ولی اینکه حاج غلام حسین از دوگوز آباد نمونه که حتی از نزدیکیه خرید بازی هم رد نشده درباره هزینه ساخت نظر میده رو واقعاً درک نمیکنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or