خبر رسمی تعدیل گسترده در مایکروسافت؛ نزدیک به ۲۰ درصد کارکنان Xbox اخراج می‌شوند

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
1000013820.jpg ​

مایکروسافت در مجموع ۴۸۰۰ نفر از کارکنان خود را تعدیل می‌کند؛ ۳۲۰۰ نفر از بخش Xbox خواهند بود

مایکروسافت به‌طور رسمی اعلام کرده است که در مجموع حدود ۴۸۰۰ نفر از کارکنان خود را تعدیل خواهد کرد. این تعدیل‌ها عمدتاً بخش‌های فروش و Xbox را هدف قرار داده‌اند.

بر اساس گزارش‌های منتشرشده، حدود ۱۶۰۰ نفر از کارکنان Xbox از همین حالا تعدیل شده‌اند و این روند تا پایان سال مالی ادامه خواهد داشت تا مجموع تعدیل‌های این بخش به حدود ۳۲۰۰ نفر برسد؛ رقمی که معادل نزدیک به ۲۰ درصد از نیروی انسانی Xbox است.

همزمان با این بازسازی گسترده، مایکروسافت در حال فروش یا مستقل کردن چند استودیوی بازی‌سازی و ساده‌سازی ساختار مدیریتی Xbox است. این اقدامات بخشی از برنامه بازسازی کسب‌وکار گیمینگ این شرکت عنوان شده است.

خبر تکمیلی:

استودیوهای ‌Double Fine و Compulsion Games از مایکروسافت جدا می‌شوند و دوباره به مالکیت مستقل بازخواهند گشت.

Ninja Theory و Undead Labs نیز در حال فروش به مالکان جدید هستند، اما بودجه ساخت پروژه‌های فعلی آن‌ها حفظ خواهد شد تا بازی‌های در دست توسعه تکمیل شوند.

مایکروسافت همچنین در حال بررسی آینده Arkane Studios است. گزارش‌ها می‌گویند به‌دلیل افزایش هزینه‌ها و تأخیر پروژه Marvel's Blade، فروش یا حتی تعطیلی این استودیو همچنان یکی از گزینه‌های روی میز است، اما هنوز تصمیم نهایی گرفته نشده است.
- Business Insider

آخرین ویرایش:
Halo انقدر وضعش خراب بود که هرچی میشد بهتر از موندن Halo Studios بود. شاید با رفتن زیر اکتیویژن یکم ساپورت مولتی پلیر رو یاد بگیرن. Infinite گیم پلی داشت ولی Direction و داستان سرایی قوی نداشت. ولی هنوزم از نظر گیمپلی شاید فقط دووم بتونه تو اول شخص باهاش رقابت کنه.

نینجا تئوری بدردنخور ترین استدیو ویدیوگیم بود :D تنها کاربردش تو این دو نسل این بود که هر سال یه تیزر ازش نشون بدن سنوئا دندوناشو نشون بده یه سری تو اینترنت دیتیلشو ببینن شات بذارن عشق کنن.
یه استدیو بی استعداد که پول نامحدود مایکرو هم نتونست ازشون یه خروجی درخور بگیره. اگر اسپنسر انقدر پوپولیست نبود نینجا تئوری باید سال ها پیش تعطیل میشد.

درمورد تصمیماتی که گرفته شد هم در کل به نظرم بهترین اتفاقی بود که میتونست بیفته. کلا این پراکندگی استدیوها که هرکیم ساز خودشو میزنه هم مایکرو رو به فنا داد هم سونی رو داره به فنا میده. قشنگ تو این دوتا کمپانی هر کی یه استدیو دادن دستش صد نفرو جمع کرده دور خودش داره سلطنت میکنه با بودجه نامحدود هر 5 سالم یه چیزی میندازه جلوی ناشر.

ابسیدین به ارزوش رسید و شد فال اوت ساز، اونم با آنریل که از انجین تاریخ گذشته تاد خلاص شیم، نمیدونم مثبتش به منفیش میچربه یا نه
اتفاقا بنظر من رفتن زیر مجموعه بتسدا شدن که با خیال راحت و رضایت قلبی تاد هاوارد :D با Creation دلها فالوت رو بسازن! :D
کجا گفتن با آنریل ساخته میشه؟

در 3 سال از 30 تا استودیو و بیش از 50 پروژه
1790097297057.png

رسیدیم به اینجا
1790097447264.png
ترن 10 رسما بسته شده / rare هم بازی دیگه ای اماده عرضه نداره و تا زمانی که SOT پلیر داره زنده میمونه

---------
قرار بود 1200 نفر اخراج بشن :-?? یه دور دیگه اخراج باقی مانده ؟

الان دم مرغ فروشی بودم، بعد پشت تلفن داشتم به رفیقم می‌گفتم که اکتیویژن قراره Halo رو احیا کنه، یهو همه مرغ‌های داخل ویترین شروع کردن به خندیدن و در رفتن! خلاصه خودم هم دارم از دست صاحب مرغ‌فروشی فرار می‌کنم 😆😁

اتفاقا بنظر من رفتن زیر مجموعه بتسدا شدن که با خیال راحت و رضایت قلبی تاد هاوارد :D با Creation دلها فالوت رو بسازن! :D
نمیدونم با چی اشتباه کردم تو ذهنم بود با آنریل معرفی شده ولی معرفی نشده. جز کوردن یه جا گفته بود پروتوتایپ بازی 2 سال تو دست ساخت بوده احتمالا اونجا آنریلی تو ذهنم مونده بود ولی جایی هنوز معرفی نشده.

🔳 گزارش: نزدیک به نیمی از کارکنان World’s Edge توسط مایکروسافت تعدیل شدند

▫️طبق پستی که از سوی یک Creative Director تأییدشده در مایکروسافت منتشر شده، استودیوی World’s Edge، تیم مسئول فرنچایز Age of Empires، از موج تعدیل نیروهای اخیر Xbox در امان نمانده است.

▪️به گفته این فرد که خودش نیز در میان نیروهای تعدیل‌شده قرار دارد، نزدیک به نیمی از کارکنان World’s Edge شغل خود را از دست داده‌اند.

▫️این تعدیل نیرو هم‌زمان با بازسازی گسترده ساختار Xbox انجام شده است؛ فرایندی که طی آن مسئولیت World’s Edge نیز به Activision سپرده شده است.

🔲 MoonMedia.ir

🔳 گزارش: استودیوی The Coalition نیز تحت تأثیر تعدیل نیروهای جدید Xbox قرار گرفته است

▫️به نظر می‌رسد موج جدید تعدیل نیرو در Xbox به The Coalition، سازنده مجموعه Gears of War، نیز رسیده است. Juan Vaca، کارگردان روایی این استودیو، تأیید کرده که امروز شغل خود را از دست داده است.

▪️در حال حاضر تعداد دقیق کارکنانی که در The Coalition تعدیل شده‌اند مشخص نیست و ممکن است جزئیات بیشتری طی ساعات آینده منتشر شود. مایکروسافت به‌طور رسمی تأیید کرده که در موج جدید تعدیل نیرو، ۲۶۸ موقعیت شغلی در Halo Studios، سایر استودیوهای First-Party و بخش‌های مدیریتی و مرکزی Xbox حذف می‌کند.

🔲 MoonMedia.ir

Juan vaca کارگردان روایی گیرز هم اخراج شده!هر دم از این باغ بری می رسد فک کنم با این هزینه ای که برای گیرز شده و از اون طرف هم فعلا انحصاریه اگه فروش بالایی نداشته باشه و نمرات بالایی دریافت نکنه اینم تعدیل یا ادغام میشه میره پی کارش[-([-(
ضمنا بعضی ها هم که برای raven و بخش داستانی هیلو رویاپردازی میکنن اونم تعدیل داشته!فعلا باید کلاه خودش رو بچسبه باد نبره هیلو ساختن پیشکش!

تانگو بدون میکامی به هیچ دردی نمی‌خورد. قطعا با فاز توهمی باهاش برخورد کردن و خر برشون داشته. اگر همون موقع می‌گفتن بازی فوق‌العاده بساز، مالتی پلتفرمش هم بکن، ول نمی‌کرد بره.
به نظرم کار خوبی کرد فروختش. اگر نمیفروختش تا الان ۳ بار تعطیلش می‌کرد!
Hi Fi Rush با اون همه سر و صدا جزو اولین بازی های مولتی پلتفرم Xbox بود عملا هیچکس رو PS5 نخریدش
کلا بازیای مایکروسافت اینجوریه که حتی با وجود گیم پس مردم فقط میرن گیم پلی تو یوتیوب نگاه میکنن که وقتی بازی شکست خورد و استودیو به فنا رفت فن نمایی بکنن. به عبارتی Absolute LARP
به خدا قسم ۹۹٪ کسانی که از بسته شدن تانگو ناراحتن فقط کاتسین ها و باس های بازی رو تو یوتیوب دیدن

تری آرک و raven هم تعدیل داشتن.
_______

Call of Duty's Activision to make next Halo game as Xbox cuts more jobs
رییس اکتی مصاحبه کرده و گفته میخوایم بزرگترین هیلو رو بسازیم و در حال جمع آوری تیم هستیم
_________
حالا شانس من همین senua که قسمت سوم هلبلید هست اکشن تر شده میخوان تعطیلش کنن. خوب قبلا گفتن بازیهایی که در حال ساخت هست بودجه اشون قطع نمیشه یعنی الان senua 2027 که قراره بیاد ریلیز میشه بعد اگه به توافق جدیدی دست پیدا نکردن تعطیل میشه یا کلا اون بازی کنسل میشه؟ چون چند ماه پیش خود مدیران ماکرو گفته بودند بازیهاایی که دارن ساخته میشن کنسل نمیشن. الان گیج شدم بالاخره قسمت سوم هلبلید 2027 میاد یا نه؟
کمی بهت امیدواری بدم
ماکرو هفته قبل senua رو ثبت تجاری کرده.مشخص نمیکنه که میخواد نینجا رو نگه داره تا ریلیز بشه یا ببندش و خخودش ریلیز کنه با کمک استودیوی دیگه یا صرفا ثبت کرده که کسی ثبت نکنه
EUIPO - eSearch
ولی به نظر میاد میخوان هر جور هست عرضش کنن تو این شرایط

دیگه کاری هست که انجام شده و هر چی غر بزنیم فایده نداره :دی فقط باید دعا کنیم آینده روشن مد نظر دوستان این شکلی نباشه 😆

b72722_26Screenshot-2026-09-22-22-20-55-054-com-android-chrome-edit.jpg

من اون زمان که هنوز جدا بودن و احتمال میدادم که دارن یه نسخه فرعی جمع و جورتر از فالوت رو میسازن ... میگفتم دارن با آنریل میسازن ولی الان دیگه خب 100 درصد با کریشن میسازن.
نهایتا شاید بخوان آنریل رو به عنوان لایه گرافیکی استفاده کنن.

یه فالوت تا این حد رسمی از مجموعه خود بتسدا اینکه بدون Creation ساخته بشه یه فاجعه بیشتر نمیتونه باشه.
Creation Engine از لحاظ پرفورمنس گاهی ، گرافیکی خیلی، فنی بیش از حد ... لنگ میزنه و رسما فسیله ولی با تمام این موارد جهت ساخت TES/Fallout باز هم به آنریل ترجیح داره.
همین حس تعامل با دنیا ، زنده بودن محیط ، روتین هوش مصنوعی و... میچربه به کل آنریل.

UE حداقل تا زمان انتشار ویچر 4 که یک پیشرفت عظیم رو درش شاهد خواهیم بود... هیچ جوره نمیتونه کلی از قابلیتهای CE رو داشته باشه و پاسخگوی یه همچین بازیی باشه.
اصلا گزینه مناسبی برای جایگزینی CE نیست.

من الان داشتم چارت جدید استدیوهای مایکروسافت رو میدیدم، به نظرم منهای این لی آف ها که خوب بده، و ادقام ها که هندونه دربسته است، و باز تعطیلی استدیوها که باز رو مخه، به صورت لانگ شات مایکروسافت کار درست و بسیار رو به جلویی برای بیزنس خودش کرده. قبلا هم نظرم این بود که مایکروسافت باید بیزنسش رو جمع و جور کنه، و الان این رو به وضوح میشه دید. نون خورهای اضافه حذف شدن، و البته به شکل خیلی درست، یعنی اجازه داده مستقل بشن و NT هم ببینید چی بود که هیچ رقمه نشد قالبش کنن به یه نفر دیگه! در صورتی که مثلا UL علی رغم اینکه عملا N ساله داره SoD3 رو میسازه و معلوم نیست پروژه به کجا رسیده باز تونست خودشو بخره، حتا دابل فاین که برای ادامه حیات دم شابدولعظیم سن فرنسیسکو بسات کرده، تیم شیفر میرقصه بقیه کلاه میچرخونن بلکه سنار دو شاهی بیاد دستشون بازی بسازن... میخوام بگم اینا هم تونستن مستقل شن اما NT نه که خوب نشون میده تعطیل کردن بهترین لطفیه که میشه در حق این لوزرها کرد.

مخلص کلام استدیوهای مایکروسافت خوب نبودن و الان یا تلفیق شدن یا حذف و مایکروسافت داره جراحی درستی میکنه. من حتا در زمینه هایی که شخصا راضی نیستمم باز تصمیم مایکروسافت رو درست میدونم، مثل تعطیلی مفت خور اعظم 343 که کارخونه سوزوندن دلار بود، همینطور Rare هم که ظاهرا خلاصه شده تو SoT و توان ساخت یه بازی تازه رو نداره... T10 هم باز به نظرم تعطیلی ادغامشون با PG تصمیم درستیه، چون به وضوح ادامه دادن Forza عاقلانه نیست و باید در عوض قوی بچسبن به همین FH که کارخونه چاپ پوله.

کلا من هیچ تصمیم اشتباهی تو کار مایکروسافت نمیبینم. و هرچی تلخی و کثافتم وجود داره واقعا بخاطر خریت های گذشته و اون احمق هایی هست که همینطور پشت سر هم استدیو میخریدن، ول میکردن به امون خدا، تا صرفا یه آشغالی بسازن بندازن تو گیم پس...

به نظرم جراحی بعدی ام باید تو گیم پس باشه. الان وضعیت استدیوها استیبله. گام بعدی اینه که بشنویم گیم پس زیر و رو شده. بهترین شروعم عرضه نکردن Day 1 بازی ها رو این سرویسه. مینیموم باید 3 تا 6 ماه تنفس بدن. بازی حداقل ویندو یک تا سه ماهه فروش رو داشته باشه، بعد بره رو سرویس.

آخرین ویرایش:
Hi Fi Rush با اون همه سر و صدا جزو اولین بازی های مولتی پلتفرم Xbox بود عملا هیچکس رو PS5 نخریدش
کلا بازیای مایکروسافت اینجوریه که حتی با وجود گیم پس مردم فقط میرن گیم پلی تو یوتیوب نگاه میکنن که وقتی بازی شکست خورد و استودیو به فنا رفت فن نمایی بکنن. به عبارتی Absolute LARP
به خدا قسم ۹۹٪ کسانی که از بسته شدن تانگو ناراحتن فقط کاتسین ها و باس های بازی رو تو یوتیوب دیدن
بازی که با فاصله زمانی عرضه بشه، از دهن افتاده. چیزی واس ارائه نداره. حالا می‌خواد Game of the year باشه، یا یک بازی متوسط رو به بالا.

دیگه کاری هست که انجام شده و هر چی غر بزنیم فایده نداره :دی فقط باید دعا کنیم آینده روشن مد نظر دوستان این شکلی نباشه 😆

b72722_26Screenshot-2026-09-22-22-20-55-054-com-android-chrome-edit.jpg
همین با متای ۵۰ توی ۵ روز بیشتر از ۱۰ میلیون نسخه فروخته. درامد کلیش رو نمی‌دونم. اگر تلاشی بکنن و به اوج برگردن احتمالا ۴۰ میلیون نسخه هم‌ می‌تونن بفروشن.
کلا بازی‌هایی که عرضه سالانه دارن، کسی دیگه به امتیازشون اهمیتی نمیده، یسری زامبی دارن که میخرن و کاری به چیزی ندارن. اگر بخش داستانی رو قوی کنن و می‌تونن فروش متفاوتی رقم بزنن.
هیلو که کلا از Reach به بعد نابود شد. اینکه زنده بشه رو نمی‌دونم ولی لیاقت ۲۰ سال پول مفت رو نداشت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or