خبر رسمی تعدیل گسترده در مایکروسافت؛ نزدیک به ۲۰ درصد کارکنان Xbox اخراج می‌شوند

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
1000013820.jpg ​

مایکروسافت در مجموع ۴۸۰۰ نفر از کارکنان خود را تعدیل می‌کند؛ ۳۲۰۰ نفر از بخش Xbox خواهند بود

مایکروسافت به‌طور رسمی اعلام کرده است که در مجموع حدود ۴۸۰۰ نفر از کارکنان خود را تعدیل خواهد کرد. این تعدیل‌ها عمدتاً بخش‌های فروش و Xbox را هدف قرار داده‌اند.

بر اساس گزارش‌های منتشرشده، حدود ۱۶۰۰ نفر از کارکنان Xbox از همین حالا تعدیل شده‌اند و این روند تا پایان سال مالی ادامه خواهد داشت تا مجموع تعدیل‌های این بخش به حدود ۳۲۰۰ نفر برسد؛ رقمی که معادل نزدیک به ۲۰ درصد از نیروی انسانی Xbox است.

همزمان با این بازسازی گسترده، مایکروسافت در حال فروش یا مستقل کردن چند استودیوی بازی‌سازی و ساده‌سازی ساختار مدیریتی Xbox است. این اقدامات بخشی از برنامه بازسازی کسب‌وکار گیمینگ این شرکت عنوان شده است.

خبر تکمیلی:

استودیوهای ‌Double Fine و Compulsion Games از مایکروسافت جدا می‌شوند و دوباره به مالکیت مستقل بازخواهند گشت.

Ninja Theory و Undead Labs نیز در حال فروش به مالکان جدید هستند، اما بودجه ساخت پروژه‌های فعلی آن‌ها حفظ خواهد شد تا بازی‌های در دست توسعه تکمیل شوند.

مایکروسافت همچنین در حال بررسی آینده Arkane Studios است. گزارش‌ها می‌گویند به‌دلیل افزایش هزینه‌ها و تأخیر پروژه Marvel's Blade، فروش یا حتی تعطیلی این استودیو همچنان یکی از گزینه‌های روی میز است، اما هنوز تصمیم نهایی گرفته نشده است.
- Business Insider

آخرین ویرایش:
نماد ایکس باکس قراره تبدیل بشه به یه کمپین ۳ ساعته و مولتی اسکین صورتی و بنفش ۳۰۰ گیگابایتی! :D اکتیویژن با چندین هزار نیرو خودش زیر کالاف زاییده و صد ساله یه کمپین درست حسابی نداره و کلا هم سه چهار ساعت بیشتر نیست و سابقه متای زرد و حتی ۵۵ هم داره قراره مهم ترین ip ایکس باکس رو مدیریت کنه:))=))واقعا جالب میشه! این اشا هم داره نشون میده یه اسپنسر درون داره و البته همونطور که اسپنسر فدایی بی قید و شرط داره این زنه هم مثل اینکه چنین فدایی هایی رو داره اونم با این نوع مدیریت:D

دراماتیک‌ترین مورد، ادغام T10 با Playground ـه؛ اصلا ازش میشه یه فیلم مستند دیدنی ساخت. احتمالاً برای بسیاری از اعضای قدیمی‌ترِ T10، امروز یکی از تحقیرآمیزترین و باورنکردنی‌ترین روزهای زندگی حرفه‌ایشونه! اینا تو نسل 6 و به خصوص نسل 7 عجب غول شکست‌ناپذیری بودن!

آبسیدین از نظر حال و هوا خیلی به بتزدا می‌خوره، ولی 343 و Rare...
Rare اگه ۲٪ احتمال داشت که سراغ بازی‌هایی مثل دوران قدیمش بره، دیگه همون احتمال هم از بین رفت و بعید نیست کل تمرکزشون رو بذارن روی چیزی مثل Sea of Thieves 2 که نسخه اولش خیلی موفق بوده، ولی متأسفانه به سلیقه من نمی‌خوره.
در مورد 343 یا Halo Studios هم چی بگم والا! :دی Halo کوچیک‌ترین ربطی به CoD نداره و از زمین تا آسمون متفاوت هستن! اینکه 343 در حد انتظار ظاهر نشده و تنبل هم بوده، به نظرم دلیل نمی‌شه که بچپوننش توی اکتیویژن. ولی باید صبر کنیم ببینیم چی می‌شه دیگه. از الآن می‌شه پیش‌بینی کرد که حتی اگه از نظر تجاری هم موفق عمل کنه، یه سری اعتراضات راه می‌افته که «بازی خوبیه، ولی Halo خوبی نیست» و از این صحبت‌ها.
Turn 10 هم که از زمان عرضه آخرین نسخه Forza Motorsport برای من تبدیل شد به یکی از عجیب‌ترین ماجراهای صنعت بازی که چطوری استودیویی که یه دورانی یه سال در میون ریسینگ‌های باکیفیت می‌ساخت، یه دفعه به مدت ۶ سال ناپدید شد و در نهایت هم چیزی رو تحویل داد که هم پایین‌تر از انتظارات بود و هم در زمان عرضه کلی باگ و مشکلات مختلف داشت و مشخص بود که حتی بعد از این همه سال هم در نهایت با عجله منتشرش کردن.
نینجا تئوری هم روحش شاد و یادش گرامی باد. :(

بحث این نیست که بخوایم گناه مایکروسافت رو بشوریم
لعنت به قبر کل اون کمپانی که نتونست Tango رو بعد Hi-Fi Rush نگه داره و داشت رسما تعطیل شون می کرد

ولی وقتی تو به عنوان استدیوی پرچم دار Halo که حمایت همه جانبه کمپانی پشت سرته ایــــــــــــن جوری پشت سر هم خطا میزنی
خطاهایی هم که خیلی مشخصه مشکل مثلا زمان و پول و سرمایه و این چیزا نیست
کلا معلومه اینا از بیخ و به صورت دیزاینی حالیشون نیست دارن چیکار می کنن. مگه میشه تو استدیوی مخصوص فرنچایز پرچم دار کمپانی باشی و بازی هات یکی از یکی بی هویت تر باشه؟

(برعکس این موضوع برای Id برقراره و اگه خط به ابروش بیفته فقط اسلام میتونه دست و پام رو ببنده چیزی نگم :دی)
تانگو بدون میکامی به هیچ دردی نمی‌خورد. قطعا با فاز توهمی باهاش برخورد کردن و خر برشون داشته. اگر همون موقع می‌گفتن بازی فوق‌العاده بساز، مالتی پلتفرمش هم بکن، ول نمی‌کرد بره.
به نظرم کار خوبی کرد فروختش. اگر نمیفروختش تا الان ۳ بار تعطیلش می‌کرد!

از مایکروسافت و Activision خواهشمندیم برای روشن شدن مجدد موتور نبوغ و خلاقیت Rare و رها شدن اعضای استودیو از گشادی مزمن و همچنین برای شادی روح و روان ما فن‌ها، به عنوان اولین مأموریت، این استودیو رو مسئول ساخت یه Spyro جدید (اگر ریبوت بشه که چه بهتر) کنن :x

حالا شانس من همین senua که قسمت سوم هلبلید هست اکشن تر شده میخوان تعطیلش کنن. خوب قبلا گفتن بازیهایی که در حال ساخت هست بودجه اشون قطع نمیشه یعنی الان senua 2027 که قراره بیاد ریلیز میشه بعد اگه به توافق جدیدی دست پیدا نکردن تعطیل میشه یا کلا اون بازی کنسل میشه؟ چون چند ماه پیش خود مدیران ماکرو گفته بودند بازیهاایی که دارن ساخته میشن کنسل نمیشن. الان گیج شدم بالاخره قسمت سوم هلبلید 2027 میاد یا نه؟

Coalition فقط بازیساز نیست کلی کار ساپورت هم انجام میده احتمالا اونقدر شدید تحت تاثیر قرار نگیره
کوآلیشون واقعا بدرد نخوره. چیکار تونسته بکنه؟ یه انجین اختصاصی که کاملا برای ساخت بازی‌های انحصاری ساخته بشه درست می‌کردن. نشستن هی UE5 رو کاستوم می‌کنن. انگار خدنگ اپیکن. بازی‌هایی که ساختن هم شت بوده. به نظر من ساختن Gears واقعی، از یه مشت کانادایی افتاب مهتاب ندیده بر نمیاد. من باشم منتقلش می‌کنم تگزاس یا عراق و افغانستان 🤣🤣
خشونتشون صورتیه. برای بازی خشن‌‌+۱۷ یا ۱۸ ساختن نکبت‌های لگبت رو باید بری،ن دور.
یسری چیزا به یسریا نمیاد. من باشم از ریشه میزنم. این زن داره خیلی لطف می‌کنه.

دراماتیک‌ترین مورد، ادغام T10 با Playground ـه؛ اصلا ازش میشه یه فیلم مستند دیدنی ساخت. احتمالاً برای بسیاری از اعضای قدیمی‌ترِ T10، امروز یکی از تحقیرآمیزترین و باورنکردنی‌ترین روزهای زندگی حرفه‌ایشونه! اینا تو نسل 6 و به خصوص نسل 7 عجب غول شکست‌ناپذیری بودن!
T10 رو مگه نبستن؟ فکر کردم کامل تعطیلش کردن!
من خیلی دلم می‌خواست یه سیمولوشن خفن ببینم که از دوران X360 توانایی ساختش رو از دست دادن و به مفت خوری روی اوردن. اون دوران GT رو میزد، الان نسخه قبلیش، نسخه جدیدش رو میزنه🤣😁

اون ماجرای مذاکرات برای خریداری Undead Labs که اسم شرکت موردنظر رو اعلام نمی‌کردن هم متأسفانه به سونی ختم نشد که بخندیم! :دی
خود Undead Labs حق و حقوق مربوط به استودیو رو خریده و قراره به شکل مستقل به فعالیتش ادامه بده.
The new owner of Undead Labs is… Undead Labs

اوج گندکاری اسپنسر و رفقا هر روز بیشتر به چشم میاد. دم آشا گرم خیلی خوب اکس باکس رو بازسازی کرد ساختارشو.
بعد از این همه تجربه، از این زنه هم از الان داری بُت درست میکنی؟؟ حداقل صبر کن یکسال بگذره lollllll
اکثر اینایی که الان میگن الان میفهمیم اسپنسر چه مزخرفی بوده در تمام دوران اسپنسر و تا روز آخر به به و چه چه براش میکردن
یکسال دیگه و فحش دادنهای به آشا که شروع شد اون موقع میفهمی

بعد از این همه تجربه، از این زنه هم از الان داری بُت درست میکنی؟؟ حداقل صبر کن یکسال بگذره lollllll
اکثر اینایی که الان میگن الان میفهمیم اسپنسر چه مزخرفی بوده در تمام دوران اسپنسر و تا روز آخر به به و چه چه براش میکردن
یکسال دیگه و فحش دادنهای به آشا که شروع شد اون موقع میفهمی
منم خودم موافقم هنوز خیلی زوده و باید صب کرد دید این تصمیماتش جواب میده یا وضعو بدتر میکنه، ولی چجوری میتونی به یکی بگی "حداقل صب کن یه سال بگذره" بعد خودت از الان نسخشم پیچیدی که سال دیگه قراره فحش بخوره و بفهمن چه آشغالیه؟ :دی

• Like
Reactions: RoadRash
بنظر من هیلو اینفینیت تا الان بهترین شوتر نسل بوده و به عنوان کسی که تمام نسخه های هیلو رو جوییده میتونم بگم کلیت کار حتی با یه سری ایراداتی که داشت هیلوی خیلی خوبی بود
بزرگترین مشکل این استودیو از روز اول و تا همین الان که احتمالا روز آخره:D مدیریت این استودیو بود وگرنه از لحاظ تلنت مشکلی نداشتن
ایده آل ترین حالت برای هیلو این بود که Halo Studios بره زیر مجموعه اکتیویژن بشه و مدیریت استودیو رو خود اکتیویژن بر عهده بگیره
کلا رفتن هیلو زیر سایه اکتیویژن میتونه خیلی اتفاق مثبتی واسه این فرانچایز باشه به شرطی که تیم جدید آشنایی کامل و دقیقی از لور و دنیای هیلو داشته باشن. اضافه کردن یه سری افرادی که سابقه کار روی این مجموعه رو داشتن باید حتما توی دستور کارشون قرار داشته باشه. از لحاظ تکنولوژی و انجین و پشتیبانی و این موارد خیالم کاملا راحته که اکتیویژن از پس کار بر میاد
در مورد کمپین cod ها و مقایسش با هیلو هم بنظرم کار غلطیه. اکتیویژن کمپین cod ها رو همینجوری میسازه چون واسه مخاطب cod اهمیت خاصی نداره که بخواد روش آنچنان وقت و هزینه ای بذارن
اگر اکتیویژن واقعا بخواد یه کمپین مثل نسل ۷ واسه cod بسازه قطعا یه چیزی میسازه که پشمای همه بریزه دوباره:D ولی هیلو ماجراش کلا فرق داره و بخش کمپین همیشه در اولویت اصلی قرار داشته واسه مخاطب مجموعه
و البته امیدوارم این پشتیبانی محشر اکتیویژن یه بالانسی بین بخش کمپین و آنلاین داشته باشه و باعث نشه در دراز مدت یه سری افراد وارد فن بیس هیلو بشن که فقط بخش آنلاین بازی واسشون مهم باشه!:D

در مورد بقیه استودیوها هم بنظرم بهترین کار ممکن رو انجام دادن و ایرادی نمیشه بهشون وارد کرد واقعا

یه سری ایده هم مطرح کنم شاید جالب باشه:D
ادغام id و ماشین گیمز میتونست واسه هر دو استودیو اتفاق خیلی خوبی باشه خصوصا واسه id و وضعیت فعلیش
و اینکه ادغام Ninja Theory و کوالیشن چیز جالبی میشد بنظرم:D بخش موشن کپچر نینجا به لطف دوران اسپنسر یکی از بهترین های صنعت و شونه به شونه هالیوود هست
هر دو و به خصوص کوالیشن هم که متخصص آنریل انجین هستن
ادغام این دوتا یه غول عجیبی رو در زمینه ویژوال تو صنعت میتونست به وجود بیاره.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or