خبر رسمی تعدیل گسترده در مایکروسافت؛ نزدیک به ۲۰ درصد کارکنان Xbox اخراج می‌شوند

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
1000013820.jpg ​

مایکروسافت در مجموع ۴۸۰۰ نفر از کارکنان خود را تعدیل می‌کند؛ ۳۲۰۰ نفر از بخش Xbox خواهند بود

مایکروسافت به‌طور رسمی اعلام کرده است که در مجموع حدود ۴۸۰۰ نفر از کارکنان خود را تعدیل خواهد کرد. این تعدیل‌ها عمدتاً بخش‌های فروش و Xbox را هدف قرار داده‌اند.

بر اساس گزارش‌های منتشرشده، حدود ۱۶۰۰ نفر از کارکنان Xbox از همین حالا تعدیل شده‌اند و این روند تا پایان سال مالی ادامه خواهد داشت تا مجموع تعدیل‌های این بخش به حدود ۳۲۰۰ نفر برسد؛ رقمی که معادل نزدیک به ۲۰ درصد از نیروی انسانی Xbox است.

همزمان با این بازسازی گسترده، مایکروسافت در حال فروش یا مستقل کردن چند استودیوی بازی‌سازی و ساده‌سازی ساختار مدیریتی Xbox است. این اقدامات بخشی از برنامه بازسازی کسب‌وکار گیمینگ این شرکت عنوان شده است.

خبر تکمیلی:

استودیوهای ‌Double Fine و Compulsion Games از مایکروسافت جدا می‌شوند و دوباره به مالکیت مستقل بازخواهند گشت.

Ninja Theory و Undead Labs نیز در حال فروش به مالکان جدید هستند، اما بودجه ساخت پروژه‌های فعلی آن‌ها حفظ خواهد شد تا بازی‌های در دست توسعه تکمیل شوند.

مایکروسافت همچنین در حال بررسی آینده Arkane Studios است. گزارش‌ها می‌گویند به‌دلیل افزایش هزینه‌ها و تأخیر پروژه Marvel's Blade، فروش یا حتی تعطیلی این استودیو همچنان یکی از گزینه‌های روی میز است، اما هنوز تصمیم نهایی گرفته نشده است.
- Business Insider

آخرین ویرایش:
حالا واقعا شد؟ :دی چون حس میکنم بیشتر Rebrand بود تا چیز دیگه!
Infinite سال 2021 ریلیز شد حالا بگیر تا 2022 هم پرزور داشتن ساپورت میکردن، این 4 سال بعدی دقیقا چیکار داشتن میکردن :دی چون ریمیک که واقعا چیزی نداشت که 4 سال بخواد زمان ببره، اَسِت ها که آماده بود، آنریل انجین که آمادس و دیگه نیازی به آپدیت انجین هم نداشتن.

من به شخصه از ریمیک راضی بودم ولی تقریبا هرچی هیلو فن رو نت میدیدم میکوبیدنش، مخصوصا این چندتا مرحله جدیدی که بهش اضافه کرده بودن جوری هیت گرفت که همه میگفتن اینا که دوتا مرحله خوب واسه ریمیک نتونستن درست کنن چجوری میخوان هیلو کاملا جدید بسازن :دی

حس میکنم چند سال دیگه دستشون میموند کلا آی پی هیلو نابود میشد، باز اینجوری هرچی باشه اکتیویژن بلده بازیو زنده نگهداره.
همون انتقال انجین با اون گیمپلی خاص halo واقعا سخت و طاقت فرساست و ۴سال منطقیه . بگذریم که تو این ۴ سال این انجین slipspace بلای جونشون شده بود .از اونور تغییراتی که در استودیو رخ داد حکم
ریبوت کامل داشت و اینجوری نبود که ۴سال تخمه میشکستند .کل تیم مدیریتی با رفتن بانی راس و امدن هینتزه عوض شد بگذریم که موج های اخراجی های سال های گذشته هم این استودیو خیلی آسیب دید . کلا سال های خیلی شلوغی براشون بود. در کل اگر اکتی صرفا نظاره گر بود خوب میشد ولی انگار از این استودیو چیز زیادی باقی نمونده.. حیف هیلو جدید تحت مدیریت جدید ندیدیم حیف شد=((
فن های هیلو به نظرم یکی از توکسیک ترین فن ها هستند:D ایراد هایی که به ریمیک میگیرن واقعا منطقی نیست . البته یکجاهایی هم درست میکن ولی الان دیگه ۲۰۰۱ و اینا نیست.

• Like
Reactions: majidred2011
آینده ی Halo الان خیلی روشن تره، غر الکی نزنید :دی
مگه شما نگفتید که هیلو بره زیر نظر اکتی فاحشه میشه؟;))
الان halo یک فاحشه محسوب میشه؟ :-/
یادمه یکی از بچه ها داشت راجب سناریوهای مختلف هیلو صحبت میکرد و میگفت اگه halo بره زیر مجموعه Activision, اکتی اونو تبدیل به یک سلیطه میکنه:D

به نظرم صرف بستن استودیو هیلو کافی نیست و باید مثل دوران طاعون کل مکان رو هم آتیش بزنن تا لجن کاری اینا به کسی سرایت نکنه
بعد از دو تا بازی ناموفق و بلعیدن بودجه تازه سر هیلو اینفینیت یاد گرفتن که هیلو یعنی چی.
کمپین بسیار خوب و گیم پلی فوق العاده ای دادن اما چه فایده؟؟
اینقدر با حواشی و اون نمایش افتضاح و ساپورت رقت انگیز از بخش مولتی گند زدن که بازی عملا دفن شد
۵ سال هم از عرضه نسخه قبلی بازی میگذره و تنها دستاوردشون ریمیک بوده
اما این که اکتیویژن خودش با وجود کالاف می‌تونه هیلو بسازه یا نه مبهمه

کال آف rts بسازه :D
مثل اینکه اینه
Second, we are reorganizing our studios. The goal is to strengthen our franchises and games by operating fewer business units, aligning groups that already work closely together, and focusing our publishing expertise
چون خود world edge تیم توسعه نیست، فرستادنش زیر نظر اونا مدیریت بشه که تو مدیریت کلی نشر موفقتره.
سر همینم ابسیدین رو دادن بتسدا چون فال اوت میسازه
چون king هم بازی موبایلی میسازه microsoft casual games هم دادن اون.
هیلو هم شوتره و خود اکتی داره هیلو بعدیو میسازه هیلو استودیو که ساپورت بازیشونه رو هم دادن دستش.
_______

با توجه به وضع استودیوها، تصمیم هایی که گرفته شده بنظرم معقول بودن. حداقل با این ادغام ها از تعطیل کردن خیلیاشون جلوگیری شد. من فکر میکردم تعداد بیشتری درشون تخته بشه. نینجا که خب واقعا گند خودشون بوده و هیچ جوره نمیشد جمعش کرد. دابل فاین هم شانس آوردش مگرنه با وضعیتی که دارن به لعنت خدا هم نمیرزیدن. هیلو استودیو هم چندین ساله با توالت عمومی فرقی نداره، واقعا مفت نمیرزیدن:دی بامزه ترین ادغام هم برای پلی گراند و T10 بودش:دی اینا خودشون فرتزا رو مدیون T10 هستن ولی انقدری از خالق اثر جلو زدن که حالا T10 میشه زیرمجموعشون:دی
خبری از id نشد؟ سالم موندن؟

مایکروسافتی که پابه پای پرایم سونی رقابت میکرد الان به جنازشم داره باخت میده .
حسی ندارم واقعا به این تعدیل ها ، همونطور که خرید استودیو ها خروجی ملموسی برای من مصرف کننده نداشته ،
خروجی این تعدیل ها هم نتیجش نامعلومه و بی اهمیت .
ولی ای کاش به بستن استودیو ها یی مثل تیم نینجا یا زبونم لال آرکین خطم نمیشد ...

آینده ی Halo الان خیلی روشن تره، غر الکی نزنید :دی

روشن تره، ولی مثبت و امیدوار کننده برای حداقل بخشی از فن ها نه...

به نظر من بهترین اتفاقی که برای هیلو میتونه زیر نظر اکتی بیفته اینه که یه مالتی پلیر خیلی خفن از توش در بیارن. و در درازمدت کال آو دیوتیزه بشه. بخش داستانی هم رسما به فنا میره.

ایده Halo RPG هم برای همیشه سرش گرد میشه

بعد انتشار اینفینیت ،انصافا استودیو کوبیده شد و از نو ساخته شد. بایدیک فرصت دیگه میدادند . در کل الان باید دست به دعا باشیم که کاد ها رو نریزن تو هیلو ها:))

حتی هیلو ۵ ارزش داره به هزارتا کاد های چند سال اخیر!
البته سر همین هیلو ریمیک ، همکاریشون با Abstraction و قطع همکاری که منجر شد به حذف نسخه مولتی پلیر خود هیلو استودیوز ...
دوباره کاریهایی که مجبور شدن خودشون روی نسخه ریمیک انجام بدن تا بازی رو برسونن هم باز مشکل داشتن.

کلا بند ناف این استودیو رو با دوباره از صفر شروع کردن برای هر نسخه بریده بودن.
هر سری هم میخواستن چرخ رو دوباره از نو اختراع کنن ، کلا آینده نگری و فراهم کردن یه بستر که بتونن 10سال ازش نسخه های مختلف بکش بیرون و... رو باهاش آشنا نبودن.

یه بار اومدن خیز بردارن برای این حرکت که با اینفینیت خرابکاری کردن.
اینها یه مدیر درست و حسابی میخوان که شلاقشون بزنه (به معنای مثبت) و از پتانسیل خوبی که دارن استفاده کنه و ازشون خروجی بگیره.
یه نفر یا گروه راد فرگوسن طور باید بیاد بالاسرشون که نتیجه گرا باشن و بتونن هدفگذاری کنن و یکی یکی اونها رو پاس کنن.

که البته این ادغامه تو اکتیویژن حداقل از لحاظ رسوندن پروژه ها میشه بهشون اطمینان کرد.
حالا باید دید کیفیت خروجی چی از آب در میاد.

اعصابم خورده حوصله نقل قول ندارم 😆😁 فقط میگم لعنت بر مایکروسافت و اکتیویژن! :دی این آشا شارما هم صرفا آوردن که استودیوهای مایکروسافت رو کم کم ببره زیر دست اکتیویژن و بتزدا و خودشون رو راحت کنن.

مایکرو همین الآن افتاده به جون Halo Studios و داره قلع و قمع میکنه استودیو رو. مثلا تهیه کننده ارشد و چنتا از اعضای با سابقه دیگه تو لینکدین گفتن که اخراج شدن.

https://www.polygon.com/halo-studios-layoffs-campaign-evolved/

نظریه نامحبوبی که من دارم اینه که کلا سری هیلو رو بسپاره به اکتیویژن یکسال COD بسازه یه سال هیلو :D (با این فرمونی که مایکروسافت میره، اعضای Halo Studios هم قطعا از این چیزی که الآن هستن بیشتر آب میرن. منطقیش اینه هسته اصلیشون در استودیوهای اکتیویژن حل بشن)

آقا اینو من چند وقت پیش تو یه تاپیک دیگه گفتم و بنظرم در نهایت همین میشه!
یعنی یه سال COD یه سال هیلو از رگ گردن بهمون نزدیک تره :D

• Sad
Reactions: Starless
البته سر همین هیلو ریمیک ، همکاریشون با Abstraction و قطع همکاری که منجر شد به حذف نسخه مولتی پلیر خود هیلو استودیوز ...
دوباره کاریهایی که مجبور شدن خودشون روی نسخه ریمیک انجام بدن تا بازی رو برسونن هم باز مشکل داشتن.

کلا بند ناف این استودیو رو با دوباره از صفر شروع کردن برای هر نسخه بریده بودن.
هر سری هم میخواستن چرخ رو دوباره از نو اختراع کنن ، کلا آینده نگری و فراهم کردن یه بستر که بتونن 10سال ازش نسخه های مختلف بکش بیرون و... رو باهاش آشنا نبودن.

یه بار اومدن خیز بردارن برای این حرکت که با اینفینیت خرابکاری کردن.
اینها یه مدیر درست و حسابی میخوان که شلاقشون بزنه (به معنای مثبت) و از پتانسیل خوبی که دارن استفاده کنه و ازشون خروجی بگیره.
یه نفر یا گروه راد فرگوسن طور باید بیاد بالاسرشون که نتیجه گرا باشن و بتونن هدفگذاری کنن و یکی یکی اونها رو پاس کنن.

که البته این ادغامه تو اکتیویژن حداقل از لحاظ رسوندن پروژه ها میشه بهشون اطمینان کرد.
حالا باید دید کیفیت خروجی چی از آب در میاد.
همه این ها زیر سر این بانی راس و رویاهای احمقانش بود~X( بالاخره چندسال طول میکشه گندکاری های گروه قبلی رو جمع کنی. پیر هینتزه یکی از جنس خود خالقین هیلو بود .همین ریمیک رو نگاه کنی کافیه بفهمی این تیم جدید بینش و دانش خیلی خوبی از dna هیلو دارند . مراحل اضافه هم اصلا ساخت این ها نبود و اون گند تعطیلی استودیو کمکی پیش اومد . همین که تونستند با انجین کاملا جدید همچین خروجی بیرون بدند نشون از کفایت و شایستگی تمام برای ساخت یک هیلو جدید و جدی داشت. حالا دوباره باید استرس بکشیم چه آشی قراره برامون بپزند~X(

هیلو اینفینیت با هیچ معیاری بازی خوبی نبود و عجیبه که همچین بازی ضعیفی که صرفا فقط حس شوتینگش خوبه بیاد اون متارو بگیره! صرفا یه فارکرای با تم هیلو بود!
خدایی چند نفر ماموریت بخصوص یا لحظه حماسی و تاثیرگذاری از این نسخه یادشونه؟!
اوپن ورلد خسته کننده، اکتیویتیهای تکراری و نبود هیچ تنوعی توی محیطی که خلق کرده بودن! صرفا مراحلی که خطی میشد یه جذابیت و dnaی داشت! مولیتشم با اینکه خوب بود ولی حتی با F2P بودنش نتونست کاربراشو نگه داره!
بهترین اتفاق همینه که IP رو از دست اون تیم مضحک و بی عرضه و احمق کشیدن بیرون دادن اکتیویژن. یه کمپین آدمیزادی نساختن اینا از بعد هیلو ۴! همش درجا پشت درجا.
نینجا تئوری هم امیدوارم درش تخته بشه برن پی کارشون. اون از اول نسل که آشغالی به اسم Bleeding Edge ساختن که یه نفر نبود بگه این چه عنوانیه! وسط نسلم که اومدن دموی گرافیکی دادن! ۲۰۲۴ سالی نیست که بیای دمو گرافیکی بدی و نه گیم پلی داشته باشی نه چیزی جز گرافیک و فقط بیای روی چشم و مژه های کاراکتر تمرکز کنی! ۲بار شانس بازیسازی این نسل داشتن و جفتشو با جفنگیات هدر دادن. همون بهتر دکمشونو بزنه مایکروسافت!
_
همه این گندکاریا میراث فیل اسپنسره. خداروشکر با اردنگی انداختنش بیرون وگرنه هنور داشت استودیو میخرید و تیمارو بدبخت میکرد.

آقا اینو من چند وقت پیش تو یه تاپیک دیگه گفتم و بنظرم در نهایت همین میشه!
یعنی یه سال COD یه سال هیلو از رگ گردن بهمون نزدیک تره :D
نه نمیشه از هیلو تو بازه سالیانه عنوان داد.
_____
تغییرات خوب بودن rare سالها از sot میگذره و بازی نداده و الان میتونه toys for bob بشه
ابسیدین به ارزوش رسید و شد فال اوت ساز، اونم با آنریل که از انجین تاریخ گذشته تاد خلاص شیم، نمیدونم مثبتش به منفیش میچربه یا نه
فورزا و ترن 10 یکی شدن، اتفاقی که مدتهاست افتاده بود
شاید با همکاری king و casual games بازیهای جذابتری رو خود ویندوز ببینیم
انتقال world of edge تغییر خیلی خاصی نمیده
اما گل سر سبد هیلو هست که فعک نکنم طرفدارای آفلاین بازشو راضی کنه. باید صبر کرد ولی کالاف های اخیر به خودش وفادار نبودن چه برسه بخوای یه هیلو در بیاری با یه داستان جذاب. دلم dlc های اینفینیت میخاد چقدر تئوری نوشتیم برا ادامه هیلو که میتونن برن به دوران precursor ها و .....
_______
هر چی بقیه تغییرات و جدا شدن چند تا استودیو مثبت قابل ارزیابی هست، این هیلوئه نه. امیدوارم هیلو،هیلو بمونه نشه کالاف با روکش هیلو

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or