خبر رسمی تعدیل گسترده در مایکروسافت؛ نزدیک به ۲۰ درصد کارکنان Xbox اخراج می‌شوند

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
1000013820.jpg ​

مایکروسافت در مجموع ۴۸۰۰ نفر از کارکنان خود را تعدیل می‌کند؛ ۳۲۰۰ نفر از بخش Xbox خواهند بود

مایکروسافت به‌طور رسمی اعلام کرده است که در مجموع حدود ۴۸۰۰ نفر از کارکنان خود را تعدیل خواهد کرد. این تعدیل‌ها عمدتاً بخش‌های فروش و Xbox را هدف قرار داده‌اند.

بر اساس گزارش‌های منتشرشده، حدود ۱۶۰۰ نفر از کارکنان Xbox از همین حالا تعدیل شده‌اند و این روند تا پایان سال مالی ادامه خواهد داشت تا مجموع تعدیل‌های این بخش به حدود ۳۲۰۰ نفر برسد؛ رقمی که معادل نزدیک به ۲۰ درصد از نیروی انسانی Xbox است.

همزمان با این بازسازی گسترده، مایکروسافت در حال فروش یا مستقل کردن چند استودیوی بازی‌سازی و ساده‌سازی ساختار مدیریتی Xbox است. این اقدامات بخشی از برنامه بازسازی کسب‌وکار گیمینگ این شرکت عنوان شده است.

خبر تکمیلی:

استودیوهای ‌Double Fine و Compulsion Games از مایکروسافت جدا می‌شوند و دوباره به مالکیت مستقل بازخواهند گشت.

Ninja Theory و Undead Labs نیز در حال فروش به مالکان جدید هستند، اما بودجه ساخت پروژه‌های فعلی آن‌ها حفظ خواهد شد تا بازی‌های در دست توسعه تکمیل شوند.

مایکروسافت همچنین در حال بررسی آینده Arkane Studios است. گزارش‌ها می‌گویند به‌دلیل افزایش هزینه‌ها و تأخیر پروژه Marvel's Blade، فروش یا حتی تعطیلی این استودیو همچنان یکی از گزینه‌های روی میز است، اما هنوز تصمیم نهایی گرفته نشده است.
- Business Insider

آخرین ویرایش:
والا من کامنتای زیر پستای هیلو و فن پیجا رو میخوندم حتی اونا هم میگفتن باید در این استودیو رو چند سال پیش گل میگرفتن :دی هیچ استودیویی زیر نظر مایکروسافت اینقد شانس بهش داده نشد.
یکی از محبوب ترین آی پی های دنیا زیر دستشون بود اما نتیجه چی شد، یادمونم نره چه بودجه ای حروم کردن سر هیلو اینفینیت که تهش یه بازی ناقص ریلیز کنن که یکی دوسال بعدش تازه کامل شد! البته حماقت مدیریتی اکس باکس هم خیلی تاثیر داشت اما خب واقعا به خرجش نمیرزید این استودیو.

رفتن Halo زیردست اکتیویژن و رفتن آبسیدین زیردست بتزدا بنظرم جز واضح ترین چیزایی بود که باید خیلی زودتر انجام میشد :دی
بعد انتشار اینفینیت ،انصافا استودیو کوبیده شد و از نو ساخته شد. بایدیک فرصت دیگه میدادند . در کل الان باید دست به دعا باشیم که کاد ها رو نریزن تو هیلو ها:))

حتی هیلو ۵ ارزش داره به هزارتا کاد های چند سال اخیر!

واقعا بعیده اینا انقدر درک داشته باشن. ریون از 2010 تا الان داره فقط کاد رو ساپورت می کنه. نمی‌دونم چقدر از تیم اون زمانشون مونده هنوز، اما از زیر مجموعه های به شدت خلاق اکتین اینا. هنوز شوتر مثل Singularity نداریم بعد این همه سال

کوجیما الان دو تا سکته ناقص رو رد کرده 😆 رفتن Halo زیر مجموعه Acti حقیقتا فاجعه محض هست. باز این Halo Studio هر چی بود هر چند سال یه Halo داستانی می‌ساخت و دست بر قضا چندین برابر CoD ها کیفیت داشت 😁 الان Acti که خودش زیر CoD زاییده، دقیقا چطور می‌خواد Halo بسازه؟ اگر فقط بخواد آنلاین بسازه که به لعنت خدا هم نمی‌ارزه. اگر بخواد یه بازی کامل بسازه که باید تو روند عرضه CoD تجدید نظر کنه که خب این هم واقعا بعیده. الان دوستان دارن میگن چقدر اتفاق خوبی، آره خیلی خوبه دیگه Halo نمی‌بینیم، انگار مایکروسافت داشت از جیب من و شما خرج ساخت بازی رو می‌داد 😆😁

ادغام T10 و PG کاملا محتمل بود، اگر این باعث بشه یه روزی دوباره Forza Motorsport با کیفیت ببینیم خیلی خوبه که البته اینم بعیده 😁

تو این بیانیه خبری از The Coalition و inXile نیست یعنی اینکه سرنوشت اینا هم به بازی در حال ساختشون بستگی داره و هر لحظه ممکنه بوی الرحمن اینا هم بلند بشه!

خلاصه مطلب اینکه فعلا خاک تو سر مایکروسافت تا ببینیم بعدا چی میشه :دی
ببین اکتیویژن یه جوری COD رو در آورده بقیه استودیو ها یک هزارمش هم نمیتونن
همین بازی های ناقصی که جدیدا دادن نتیجه این بود که سال ۲۰۲۰ استودیو SHG یه جوری گند زد بازیش کامل کنسل شد و 3arc خارج از نوبت اومد تو کمترین زمان ممکن Black Ops Cold War رو سر هم کرد و به خاطر همین کلا برنامه سری به هم خورد :دی هر استودیو دیگه ای بود کل فرنچایز رو کنسل کرده بود :دی

• Like
Reactions: Love Console
آقا یکی توضیح بده Rare چرا رفته زیرمجموعه Acti؟ من هنوز تو شک این قسمتم، نتونستم اتفاقات بعدی رو پراسس کنم! چه ربطی به هم دارن؟
لایو سرویسا دست اکتیویژن نقش آفرینی ها دست بتسدا بقیه هم دست مایکروسافت

ببین اکتیویژن یه جوری COD رو در آورده بقیه استودیو ها یک هزارمش هم نمیتونن
همین بازی های ناقصی که جدیدا دادن نتیجه این بود که سال ۲۰۲۰ استودیو SHG یه جوری گند زد بازیش کامل کنسل شد و 3arc خارج از نوبت اومد تو کمترین زمان ممکن Black Ops Cold War رو سر هم کرد و به خاطر همین کلا برنامه سری به هم خورد :دی هر استودیو دیگه ای بود کل فرنچایز رو کنسل کرده بود :دی
کدوم بخش رو نمی‌تونن؟ 😁 عملکرد تجاری؟ خب این چه دخلی به ما داره؟ :دی الان Halo بین عرضه سالانه CoD دقیقا تو کدوم چرخه قرار می‌گیره؟ همین CoD بعضی سال‌ها یه جوری گند می‌زنه که مشخصه یه آشغال رو سر هم بندی کردن و دادن بیرون که عرضه سالانه به هم نخوره. چطور می‌خوان وسط این عرضه سالانه، Halo هم بسازن؟!

آقا یکی توضیح بده Rare چرا رفته زیرمجموعه Acti؟ من هنوز تو شک این قسمتم، نتونستم اتفاقات بعدی رو پراسس کنم! چه ربطی به هم دارن؟
احتمالا کراشی چیزی میسازه و میشه toys for bob جدید
رده های مدیریتی دارن کم میشن
به طرز عجیبی inXile از زیر همه این تغییر و تعدیل ها قسر در رفته.
فکر کنم برایان فارگو آتویی چیزی از اینا داره. :دی
اما احتمالا inXile هم میره زیر مجموعه بتزدا، مگه اینکه بازخرید کنن استدیو را.
با توجه به سابقه ای که با بتزدا دارن، تعطیل بشن سنگین تره به نظرم. :/
تا بازیشون نیاد و فروششون مشخص نشه امنن و به اندازه ای توشون fallout veteran دارن که برن یه فال اوت بسازن
________
هیلو بستگی داره اگه از همینا ببرن که بنظر قلع و قمع شدن، داستان ترسناکه. بازم اگه یکسری از بانجی بدرد بخورها رو ببرن بازم امید بهش هست و گر نه هیچی.
در مورد 500 میلیون اون رقم هیچ جا نیومده و یه مطلب فیکه بعدم انجین داشتن و بازی ناآماده رو بردن رو نمایش.
هیلو کادی ترسناکه.در مورد نینجا تئوری هم قبلا با استناد به صورتهای مالیش گفتیم بودجه فورزا میگرفت ولی در مقابل بازی 4 ساعته تحویل داد که نفروخت و فقط دنبال گرافیک بودن، برا همینم مشتریا لفت میدن و گر نه اندد لبزو بردن راحت.
فقط world edge تو اکتی میخاد چیکار کنه؟؟؟

بعد انتشار اینفینیت ،انصافا استودیو کوبیده شد و از نو ساخته شد. بایدیک فرصت دیگه میدادند . در کل الان باید دست به دعا باشیم که کاد ها رو نریزن تو هیلو ها:))

حتی هیلو ۵ ارزش داره به هزارتا کاد های چند سال اخیر!
حالا واقعا شد؟ :دی چون حس میکنم بیشتر Rebrand بود تا چیز دیگه!
Infinite سال 2021 ریلیز شد حالا بگیر تا 2022 هم پرزور داشتن ساپورت میکردن، این 4 سال بعدی دقیقا چیکار داشتن میکردن :دی چون ریمیک که واقعا چیزی نداشت که 4 سال بخواد زمان ببره، اَسِت ها که آماده بود، آنریل انجین که آمادس و دیگه نیازی به آپدیت انجین هم نداشتن.

من به شخصه از ریمیک راضی بودم ولی تقریبا هرچی هیلو فن رو نت میدیدم میکوبیدنش، مخصوصا این چندتا مرحله جدیدی که بهش اضافه کرده بودن جوری هیت گرفت که همه میگفتن اینا که دوتا مرحله خوب واسه ریمیک نتونستن درست کنن چجوری میخوان هیلو کاملا جدید بسازن :دی

حس میکنم چند سال دیگه دستشون میموند کلا آی پی هیلو نابود میشد، باز اینجوری هرچی باشه اکتیویژن بلده بازیو زنده نگهداره.

کدوم بخش رو نمی‌تونن؟ 😁 عملکرد تجاری؟ خب این چه دخلی به ما داره؟ :دی الان Halo بین عرضه سالانه CoD دقیقا تو کدوم چرخه قرار می‌گیره؟ همین CoD بعضی سال‌ها یه جوری گند می‌زنه که مشخصه یه آشغال رو سر هم بندی کردن و دادن بیرون که عرضه سالانه به هم نخوره. چطور می‌خوان وسط این عرضه سالانه، Halo هم بسازن؟!
ناشر دیگه ای سراغ داری هر سال بتونه یه بازی با سه گیم مود جدا بده؟ :دی همین COD های ناقص و نصفه نیمه رو خیلیا نمیتونن به مرحله لانچ برسونن :دی

حالا واقعا شد؟ :دی چون حس میکنم بیشتر Rebrand بود تا چیز دیگه!
Infinite سال 2021 ریلیز شد حالا بگیر تا 2022 هم پرزور داشتن ساپورت میکردن، این 4 سال بعدی دقیقا چیکار داشتن میکردن :دی چون ریمیک که واقعا چیزی نداشت که 4 سال بخواد زمان ببره، اَسِت ها که آماده بود، آنریل انجین که آمادس و دیگه نیازی به آپدیت انجین هم نداشتن.

من به شخصه از ریمیک راضی بودم ولی تقریبا هرچی هیلو فن رو نت میدیدم میکوبیدنش، مخصوصا این چندتا مرحله جدیدی که بهش اضافه کرده بودن جوری هیت گرفت که همه میگفتن اینا که دوتا مرحله خوب واسه ریمیک نتونستن درست کنن چجوری میخوان هیلو کاملا جدید بسازن :دی

حس میکنم چند سال دیگه دستشون میموند کلا آی پی هیلو نابود میشد، باز اینجوری هرچی باشه اکتیویژن بلده بازیو زنده نگهداره.
بردن است ها زمانبره و اون ریمیک تقصیر واقعا مدیریته. سیاست مولتی کردنو میخاستن اجرا کنن هیلو رو ببرن رو ps پروموت کنن و برا فروش رو بقیه چند تا مرحله دادن.
همزمان داشتن رو دو عنوان دیگه هم کار میکردن یه پروژه از اکتی که الان همونو دارن میسازن مثل اینکه
و هیلو بعدی سینگل، تغییرات مدیریتی مداوم بهشون ضربه زد. هر کی یچی میگفت

ناشر دیگه ای سراغ داری هر سال بتونه یه بازی با سه گیم مود جدا بده؟ :دی همین COD های ناقص و نصفه نیمه رو خیلیا نمیتونن به مرحله لانچ برسونن :دی
باشه دستشون درد نکنه :دی ولی من Halo داستانی می‌خوام نه گیم‌مد جدید که صرفا به درد فن‌های CoD می‌خوره!

باشه دستشون درد نکنه :دی ولی من Halo داستانی می‌خوام نه گیم‌مد جدید که صرفا به درد فن‌های CoD می‌خوره!
به شخصه یه مولتی پلیر جداب هیلو برام مهمتر از بخش داستانی هست. داستانی رو تموم میکنیم و تا چن سال فقط راجع بهش بحث میکنیم. مولتی اگه خوب باشه تا چندین سال بازیش میکنیم.

• Like
Reactions: Love Console

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or