خبر رسمی تعدیل گسترده در مایکروسافت؛ نزدیک به ۲۰ درصد کارکنان Xbox اخراج می‌شوند

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
1000013820.jpg ​

مایکروسافت در مجموع ۴۸۰۰ نفر از کارکنان خود را تعدیل می‌کند؛ ۳۲۰۰ نفر از بخش Xbox خواهند بود

مایکروسافت به‌طور رسمی اعلام کرده است که در مجموع حدود ۴۸۰۰ نفر از کارکنان خود را تعدیل خواهد کرد. این تعدیل‌ها عمدتاً بخش‌های فروش و Xbox را هدف قرار داده‌اند.

بر اساس گزارش‌های منتشرشده، حدود ۱۶۰۰ نفر از کارکنان Xbox از همین حالا تعدیل شده‌اند و این روند تا پایان سال مالی ادامه خواهد داشت تا مجموع تعدیل‌های این بخش به حدود ۳۲۰۰ نفر برسد؛ رقمی که معادل نزدیک به ۲۰ درصد از نیروی انسانی Xbox است.

همزمان با این بازسازی گسترده، مایکروسافت در حال فروش یا مستقل کردن چند استودیوی بازی‌سازی و ساده‌سازی ساختار مدیریتی Xbox است. این اقدامات بخشی از برنامه بازسازی کسب‌وکار گیمینگ این شرکت عنوان شده است.

خبر تکمیلی:

استودیوهای ‌Double Fine و Compulsion Games از مایکروسافت جدا می‌شوند و دوباره به مالکیت مستقل بازخواهند گشت.

Ninja Theory و Undead Labs نیز در حال فروش به مالکان جدید هستند، اما بودجه ساخت پروژه‌های فعلی آن‌ها حفظ خواهد شد تا بازی‌های در دست توسعه تکمیل شوند.

مایکروسافت همچنین در حال بررسی آینده Arkane Studios است. گزارش‌ها می‌گویند به‌دلیل افزایش هزینه‌ها و تأخیر پروژه Marvel's Blade، فروش یا حتی تعطیلی این استودیو همچنان یکی از گزینه‌های روی میز است، اما هنوز تصمیم نهایی گرفته نشده است.
- Business Insider

آخرین ویرایش:
چرا من فکر میکنم خبرها رو دارن قطره چکونی میدن و قراره در ادامه خبرهای بدی بشنویم؟
اشتباه میکنم آیا؟ :D

اینهایی که من میبینم واقعا در حد خبر بدی نیست که میگفتن موج دوم تعدیل و اخراج و...:-?
آرکین لیون مشخص نیست چه تصمیمی براش گرفتن گفتن احتمالا تا آخر سال طول میکشه

نینجا تئوری بسته میشه در کل 268 نفر اخراج میشن ​

بیانیه مت بوتی:

تیم،

دارم این را مینویسم تا چند بهروزرسانی را بهعنوان بخشی از بازتنظیم XBOX که اوایل امسال توضیح داده شد، به اشتراک بگذارم.

اول، ما ۲۶۸ موقعیت شغلی را در Halo Studios، سایر استودیوهای فرستپارتی، و لایه مدیریت و وظایف مرکزی XGS حذف میکنیم. اقدامات انجامشده از جولای، از جمله واگذاری استودیوها، ما را حدوداً به سهچهارم مسیر بازساختاری که پیشتر اعلام شده بود رساندهاند. من عمیقاً برای آنچه همکارانمان ساختهاند سپاسگزارم و میدانم امروز برای کسانی که خارج میشوند و تیمهای اطرافشان چقدر دشوار خواهد بود.

دوم، ما استودیوهایمان را بازسازماندهی میکنیم. هدف این است که فرنچایزها و بازیهایمان را با اداره واحدهای تجاری کمتر، همراستا کردن گروههایی که از قبل نزدیک با هم کار میکنند، و تمرکز دادن تخصص انتشارمان تقویت کنیم.

Activision دامنه مسئولیت خود را به World’s Edge و همچنین Rare گسترش میدهد. Activision همچنین عنوان بعدی Halo را توسعه خواهد داد؛ به رهبری یک تیم جدید و اختصاصی که جدا از توسعه جاری و برنامههای Call of Duty است. یک تیم کوچک در Halo Studios به پشتیبانی از جامعه Halo و بازیهای موجود در بازار ادامه خواهد داد.

Bethesda دامنه مسئولیت خود را گسترش میدهد تا Obsidian را نیز شامل شود؛ Obsidian به پروژههای فعلیاش، از جمله Grounded، و همچنین پروژه جدید Fallout که با همکاری Bethesda Game Studios ساخته میشود، ادامه خواهد داد.

King دامنه مسئولیت خود را گسترش میدهد تا Microsoft Casual Games را نیز در بر بگیرد و بدین ترتیب دو رهبر جهانی ما در طراحی بازیهای کジュアル و عملیات لایو را متحد میکند.

Playground و Turn 10 بهعنوان یک استودیو یکی میشوند که بر فرنچایزهای Forza و Fable تمرکز خواهد داشت. این دو استودیو بیش از یک دهه شریک خلاق و فرنچایزی بودهاند و تغییرات امروز کارشان را رسماً در یک تیم ادغام میکند.

سوم، بهروزرسانی درباره واگذاری استودیوهایمان: در آگوست، Compulsion و Double Fine با مالکیت فکری، کاتالوگهای پیشین و بودجه ادامه فعالیت خود به مدیریت بازگشتند. Undead Labs نیز اکنون با شرایط مشابه با موفقیت منتقل شده است و با یک ناشر جدید، State of Decay 3 را در روز اول روی Game Pass منتشر خواهد کرد. متأسفانه، دو توافق جداگانه برای Ninja Theory منتفی شد. ما اکنون رایزنی با کارکنان را درباره تعطیلی پیشنهادی آغاز میکنیم و در همان حال به بررسی راههای دیگر پیش رو ادامه میدهیم. رایزنی با Arkane همچنان در جریان است و انتظار میرود تا پایان سال ادامه یابد.

امروز، تمرکز ما باید بر حمایت از افراد آسیبدیده و رفتار با یکدیگر با مراقبت و احترام باشد. من در هفته پیش رو زمانی را با استودیوهایمان سپری خواهم کرد. در جلسه عمومی ۶ اکتبر، بهعنوان یک تیم ALL-XBOX گرد هم میآییم تا درباره پیشرفت خود تأمل کنیم و به یکی از قویترین فهرستهای بازی در تاریخمان چشم بدوزیم.

مت

Team,

I’m writing to share several updates as part of the XBOX reset outlined earlier this year.

First, we are eliminating 268 roles across Halo Studios, other first-party studios, and the XGS management and central functions layer. The actions completed since July, inclusive of the studio divestitures, bring us roughly three-quarters of the way through previously announced restructuring. I am deeply grateful for what our colleagues have built, and I know how difficult today will be for those leaving and the teams around them.

Second, we are reorganizing our studios. The goal is to strengthen our franchises and games by operating fewer business units, aligning groups that already work closely together, and focusing our publishing expertise.

Activision will expand its remit to World’s Edge, as well as Rare. Activision will also be developing the next Halo title, led by a new, purpose-built team that is separate from ongoing development and plans for Call of Duty. A small team at Halo Studios will continue supporting the Halo community and games in-market.

Bethesda will expand its remit to include Obsidian, which will continue its current projects, including Grounded, as well as the new Fallout project made in collaboration with Bethesda Game Studios.

King will expand its remit to include Microsoft Casual Games, uniting our two global leaders in casual game design and live operations.

Playground and Turn 10 will come together as one studio focused on the Forza and Fable franchises. These two studios have been creative and franchise partners for over a decade, and today’s changes will formally move their work into one team.

Third, an update on our studio divestitures: In August, Compulsion and Double Fine returned to management with their IP, back catalogs, and runway funding. Undead Labs has now successfully transitioned on similar terms and, with a new publisher, will release State of Decay 3 day one on Game Pass. Unfortunately, two separate agreements for Ninja Theory fell through. We will now begin consultation with employees on a proposed closure while continuing to explore other paths forward. Consultation with Arkane remains underway and is expected to continue through the end of the year.

Today, our focus should be on supporting those affected and treating one another with care and respect. I will spend time with our studios over the next week. At our October 6 town hall, we will come together as an ALL-XBOX team to reflect on our progress and look ahead to one of the strongest game lineups in our history.

Matt

هیلو رسما بسته شده و فقط یه تیم کوچیک برا پشتیبانی از عناوین میمونه و ساخت عنوان جدید کاملا توسط یه تیم جدید تو اکتی انجام میشه
ادغام ترن 10 و پلی گراند @m.d.makan
بخش بازیهای کژوال ماکرو میره تو king
هنوز حدود 1000 تا اخراجی مونده
آندد لبز منتقل شده، اون complusion و double fine مستقل شدن و ip ها شونو گرفتن
ولی نینجا در آستانه تعطیله (هنوز دنبال راه حل هستند ولی دو تا ناشر باهاشون توافق نکردن)
آرکین هنوز مشخص نشده

آخرین ویرایش:
من HB2 رو خیلی دوست داشتم ولی واقعا به بیراهه رفته بودند :D :-??
هیلو خبر خوبی نیست.
بستگی به تیمی که برای ساخت ادامه هیلو تشکیل دادن دارد. تا اسامی اون تیم مشخص نشه نظر قطعی نمیشه داد.

آخه چرا دوباره یه hack n slash اساسی نساختی نینجا تئوری :دی
واقعا ناراحت شدم استودیویی که DmC (جدا از آرت استایلش واقعا بازی خوبی بود) و Heavenly Sword و Journey To The West رو ساخت یهو زد تو فاز اکشن فوق سینماتیک و دیگه یه اکشن تمیز و خوب ازشون ندیدیم

بستگی به تیمی که برای ساخت ادامه هیلو تشکیل دادن دارد. تا اسامی اون تیم مشخص نشه نظر قطعی نمیشه داد.
هر کی باشه به احتمال زیاد خوب مدیریت میشه. به پروسه تولید بعضی بازیهای سری COD نگاه کنی واقعا متعجب میشی چطور اصلا تونستن بازی لانچ کنن.

واقعا بیشتر دارم میفهمم تو دروان اسپنسر، چیزی به نام مدیریت اصلا وجود خارجی نداشت، استودیوی ۳۴۳ باید ۱۰ سال پیش جمع میشد نه الان.
اسپنسر فقط پول میداد میگفت بسازین :دی
گاهی اوقات از نظر هنری نتیجه خیلی خوبی میداد ولی از نظر تجاری فاجعه بود

به طرز عجیبی inXile از زیر همه این تغییر و تعدیل ها قسر در رفته.
فکر کنم برایان فارگو آتویی چیزی از اینا داره. :دی
اما احتمالا inXile هم میره زیر مجموعه بتزدا، مگه اینکه بازخرید کنن استدیو را.
با توجه به سابقه ای که با بتزدا دارن، تعطیل بشن سنگین تره به نظرم. :/

کوجیما الان دو تا سکته ناقص رو رد کرده 😆 رفتن Halo زیر مجموعه Acti حقیقتا فاجعه محض هست. باز این Halo Studio هر چی بود هر چند سال یه Halo داستانی می‌ساخت و دست بر قضا چندین برابر CoD ها کیفیت داشت 😁 الان Acti که خودش زیر CoD زاییده، دقیقا چطور می‌خواد Halo بسازه؟ اگر فقط بخواد آنلاین بسازه که به لعنت خدا هم نمی‌ارزه. اگر بخواد یه بازی کامل بسازه که باید تو روند عرضه CoD تجدید نظر کنه که خب این هم واقعا بعیده. الان دوستان دارن میگن چقدر اتفاق خوبی، آره خیلی خوبه دیگه Halo نمی‌بینیم، انگار مایکروسافت داشت از جیب من و شما خرج ساخت بازی رو می‌داد 😆😁

ادغام T10 و PG کاملا محتمل بود، اگر این باعث بشه یه روزی دوباره Forza Motorsport با کیفیت ببینیم خیلی خوبه که البته اینم بعیده 😁

تو این بیانیه خبری از The Coalition و inXile نیست یعنی اینکه سرنوشت اینا هم به بازی در حال ساختشون بستگی داره و هر لحظه ممکنه بوی الرحمن اینا هم بلند بشه!

خلاصه مطلب اینکه فعلا خاک تو سر مایکروسافت تا ببینیم بعدا چی میشه :دی

من HB2 رو خیلی دوست داشتم ولی واقعا به بیراهه رفته بودند :D :-??
هیلو خبر خوبی نیست.
والا من کامنتای زیر پستای هیلو و فن پیجا رو میخوندم حتی اونا هم میگفتن باید در این استودیو رو چند سال پیش گل میگرفتن :دی هیچ استودیویی زیر نظر مایکروسافت اینقد شانس بهش داده نشد.
یکی از محبوب ترین آی پی های دنیا زیر دستشون بود اما نتیجه چی شد، یادمونم نره چه بودجه ای حروم کردن سر هیلو اینفینیت که تهش یه بازی ناقص ریلیز کنن که حتی Core feature ـای سری رو هم نداشت (اسپلیت اسکرین و فورج و ...)
یکی دوسال بعدش تازه کامل شد! البته حماقت مدیریتی اکس باکس هم خیلی تاثیر داشت اما خب واقعا به خرجش نمیرزید این استودیو.

رفتن Halo زیردست اکتیویژن و رفتن آبسیدین زیردست بتزدا بنظرم جز واضح ترین چیزایی بود که باید خیلی زودتر انجام میشد :دی

تو بخش کمپین کاد ها واقعا غیر قابل تحمل شدن،.اینفینیت یک ریبوت خوب بود که پتانسیل زیادی داشت . اگر تبدیل به کالاف دیوتی فضاییش نکنن باید بگیم خیلی شانس آوردیم =((
اصلا دوست ندارم نسخه فضایی بتلفیلد و کاد بشه

هر کی باشه به احتمال زیاد خوب مدیریت میشه. به پروسه تولید بعضی بازیهای سری COD نگاه کنی واقعا متعجب میشی چطور اصلا تونستن بازی لانچ کنن.
دقیقا.
من قبلا هم اشاره کرده بودم که دوست داریم یه هیلو از اکتی ببینم.
تو اکتی خیلی تیمهای مستعد خفن داریم که روی سینگل پلیر سازی هم تخصص دارن.
پلیرهای جدیدتر خب نمیشناسن ولی استودیوهایی مثل Raven یه زمانی خدای اول شخص سازی بودن.
به این کمپینها یا خروجیهایی که تحت نظر اکتی اونهم ضرب العجلی و فقط برای پر کردن محتوای مجموعه COD‌داشتن نباید توجه کنیم.

مطمئنا هرتیمی که مسئولیت رو به ععهد بگیره قطعا از اعضای کلیدی 343 یا بانجی هم درش حضور پیدا میکنن چرا که هیلو بدون Lore و اونهایی که به هسته اصلی دنیای بازی آگاهن و سالها باهاش زندگی کردن معنی نداره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or