خبر رسمی تعدیل گسترده در مایکروسافت؛ نزدیک به ۲۰ درصد کارکنان Xbox اخراج می‌شوند

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
1000013820.jpg

مایکروسافت در مجموع ۴۸۰۰ نفر از کارکنان خود را تعدیل می‌کند؛ ۳۲۰۰ نفر از بخش Xbox خواهند بود

مایکروسافت به‌طور رسمی اعلام کرده است که در مجموع حدود ۴۸۰۰ نفر از کارکنان خود را تعدیل خواهد کرد. این تعدیل‌ها عمدتاً بخش‌های فروش و Xbox را هدف قرار داده‌اند.

بر اساس گزارش‌های منتشرشده، حدود ۱۶۰۰ نفر از کارکنان Xbox از همین حالا تعدیل شده‌اند و این روند تا پایان سال مالی ادامه خواهد داشت تا مجموع تعدیل‌های این بخش به حدود ۳۲۰۰ نفر برسد؛ رقمی که معادل نزدیک به ۲۰ درصد از نیروی انسانی Xbox است.

همزمان با این بازسازی گسترده، مایکروسافت در حال فروش یا مستقل کردن چند استودیوی بازی‌سازی و ساده‌سازی ساختار مدیریتی Xbox است. این اقدامات بخشی از برنامه بازسازی کسب‌وکار گیمینگ این شرکت عنوان شده است.

خبر تکمیلی:

استودیوهای ‌Double Fine و Compulsion Games از مایکروسافت جدا می‌شوند و دوباره به مالکیت مستقل بازخواهند گشت.

Ninja Theory و Undead Labs نیز در حال فروش به مالکان جدید هستند، اما بودجه ساخت پروژه‌های فعلی آن‌ها حفظ خواهد شد تا بازی‌های در دست توسعه تکمیل شوند.

مایکروسافت همچنین در حال بررسی آینده Arkane Studios است. گزارش‌ها می‌گویند به‌دلیل افزایش هزینه‌ها و تأخیر پروژه Marvel's Blade، فروش یا حتی تعطیلی این استودیو همچنان یکی از گزینه‌های روی میز است، اما هنوز تصمیم نهایی گرفته نشده است.
- Business Insider

آخرین ویرایش:
زنیمکس اگه زیرمجموعه مایکرو نمیرفت تا الان فقط خود بتسدا باقی مونده بود اونم با نصف تعدادی که الان هستن به برکت استارفیلد. اون استدیوهای دیگه که نسل نهم رو هم نمیدیدن حتی.
آرکین که 100 درصد تعطیل میشد.
اونموقع که پشت به پشت شاهکار میساخت بازیهاش نمیفروخت و بتسدا واقعا باهاشون پدرانه برخورد میکرد و همچنان نگهشون میداشت.
چه برسه به وضعیت الان صنعت.

ولی خب کاملا مشخصه به مشکل مالی خورده بودن و دخل و خرجشون با هم نمیخوند.
اصلا اون E3 کذایی که TES و Starfield رو معرفی کردن اونهم با دوعدد تیزر که از هیچ نشون دادن ــ مثل این پرنده هایی که میخوان جفتشون رو راضی کنن به ازدواج :D ـــ یه نمایش و رقص جفتیابی بود و بس.

آخرین ویرایش:
ابسیدین زیرمجموعه بتسدا شد
خب دیگه پس حالا معنی میده که چرا فالوت رو دادن دستشون.
این تاد هاوارد به همین آسونی ip رو که مثل پسرشه همینطوری نمیداد که بره.

امیدوارم تاد هاوارد با جاش سویر و استعدادهای دیگه ای که احیانا برای فالوت برگشتن به آبسیدین به مشکل نخوره و بتونه باهاشون کار کنه.

آخرین ویرایش:
برخلاف انتظار تصمیمات خوبی گرفتن!
خیلی تصمیمات خوب و معقولی گرفتن
چرا من فکر میکنم خبرها رو دارن قطره چکونی میدن و قراره در ادامه خبرهای بدی بشنویم؟
اشتباه میکنم آیا؟ :D

اینهایی که من میبینم واقعا در حد خبر بدی نیست که میگفتن موج دوم تعدیل و اخراج و...:-?

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or