امتياز اعضای بازی سنتر به عناوین تجربه شده [ حتما پست اول مطالعه شود ]

Meysam

کاربر سایت
سلام
تو اين تاپيك مي خوايم نظر شما و امتيازي رو كه به هر بازي ميديد مشخص كنيم تا شايد بتونيم یه آرشیو متنوعی از نظرات مختلف برای انواع بازی ها داشته باشیم​

الزامات هر نقد:
پايين ترين امتياز 0
بالاترين امتياز 10
همراه نظر (خواهشمند است نظر کارشناسانه باشه)
و حتما پلتفرمی که بازی رو روی اون تجربه کردید به همراه نقدتون ذیل کنید.

ترجیحا هم یه تصویر با سایز نه چندان سنگین هم از بازی ای که نقد کردید داخل پست تون قرار بدید.

آپدیت: دوستانی که علاقمندند بازی هایی که نقد می کنند تو پست اول تاپیک ثبت و آرشیو بشه، انتهای نقدشون عبارت زیر رو یا به صورت بولد یا با یه رنگ متفاوت نسبت به رنگ دیفالت متن، قرار بدن که من یا هر ناظم و مدیر دیگه ای که دیدند لینک پست نقد اون بازی رو تحت تگ اسپویلر به نام اون کاربر در همین پست اول قرار بدن:

[جهت ثبت در پست اول]

(این شامل پست های جدید میشه و پست های قدیمی تر تاپیک چک نمیشن) (ترجیحا هم ناظمی رو برای اضافه کردن نقدتون تو پست نقد تگ نکنید، میتونید به من [ @Z-fan ] پیام بدید اگه نقدتون بعد از یه مدت ثبت نشد که رسیدگی کنم)
دوستانی که علاقمندتر اند هم میتونن یه جدول آرشیو از بازی هایی که نقد کردن به همراه نام اون بازی، پلتفرمی که روش بازی رو تجربه کردن، نمره ای که دادن و لینک پستی که توش اون بازی نقد شده تو یه جدول 4 ستونه به من پیام شخصی کنند تا آرشیو کامل نقدهاشون رو این جا قرار بدم.

==============================

لیست نقد کاربران

نام بازی​
نمره بازی​
پلتفرم​
لینک پست نقد​
Nine Sols9.0PCلینک
Blasphemous 29.25PCلینک
Resonance: A Plague Tale Legacy7.5PCلینک
Gravity Rush Remastered7.0PlayStation 5لینک

نام بازی​
نمره بازی​
پلتفرم​
لینک پست نقد​
Pikmin 49.0Switchلینک
Portal 110Switchلینک
Witch on the Holy Night9.0Switchلینک
Zero Escape: Virtue's Last Reward4.0PCلینک
The Murder of Sonic the Hedgehog8.0PCلینک
Red Dead Redemption 20.0PCلینک
Nier Automata9.5PCلینک
Doom8.0PCلینک
Venba8.5PCلینک
Devil May Cry 57.0PCلینک
The Rouge Prince of Persia9.5PCلینک
Resident Evil 410PCلینک
Resident Evil Requiem9.0PCلینک
Hi-Fi Rush8.5PCلینک
Kingdom Come Deliverance9.0PCلینک
Fate Grand Order - Lostbelt 5.57.0Smartphoneلینک
Fate Grand Order - Lostbelt 610Smartphoneلینک
Fate Grand Order - Tunguska Sanctuary4.0Smartphoneلینک
Fate Grand Order - Lostbelt 6.58.0Smartphoneلینک
Fate Grand Order - Lostbelt 710Smartphoneلینک

Last edited by a moderator:
Marvel's Wolverine (2026)
View attachment 423066

از همین اولش بگم Wolverine انسامنیک ضعیف ترین عنوانی هستش که توی 10 سال گذشته ساختن.
بهترین قسمت بازی Combat روان بازی هستش که قبل اینکه به اواسط بازی برسین تقریبا یک نواخت و حوصله سر بر میشه. یعنی حداقل برای من اینطور بود. اگر بخوایم بازی رو مقایسه کنیم با ساخته های قبلیشون مثل Spider Man ها شما توی اون عناوین بیشتر میتونین با محیط تعامل کنین و از یه عالمه گجت موقع گیمپلی بازی ازش استفاده کنین و به بازی تنوع بدین ولی اینجا Wolverine به غیر از پنجه هاش صلاح دیگه ای نداره و شخصا بازی برام از قسمت ژاپن خسته کننده شد.

بازی از اونجاییکه خطی هستش (ولی توی یه سری مواقع از حالت خطی در میاد و شما میتونی توی محیط بری دنبال Collectible ها،) برعکس Spider-Man ها بازی مراحل فرعی نداره و جایگزین شده با یه سری کالتیبل مثل ویسکی یا پیدا کردن یه سری Portal چالشی که عملا همون Training Area های سری Batman هست که اونجا اصلا Rocksteady جزیی از دنیای بازی معرفی نمیکرد ولی اینجا بخاطر کمبود محتوا همون رو تبدیل به این Objective کردن که خودت باید پیدا کنی. یه سری موارد دیگه مثل XP بوست توی بازی وجود داره یا جعبه هاییکه میشه باهاشون لباس جدید خرید که باز برای رفع کمبود محتوا به بازی اضافه شده! برعکس نقد Skill Up اصلا بازی مشکلش راهنمایی بیش از حد نیست. من اصلا حس نکردم بازی داره بیش از حد با Navigation بهم میگه کجا برم. اون Trail توی بازی برای ولورین زمانی روشن میشه که یک شخصی رو با بو کردن دنبالش هست. از اونجایی که Logan یا همین Wolverine گرگ سان و یجورایی ترکیب انسان و گرگ هستش فقط خواستن به قوی بودن حس بویاییش اساره کرده باشن.

داستان بازی خیلی معمولی ولی شخصیت پردازی ها واقعا ضعیف هستش. بازی عملا هیچ لحظه ی Memorable یا همون به یاد موندنی نداره. مثلا شما متوسط ترین بازیها هم یه سری شخصیت یا سکانس به یاد موندنی دارن. ولی اینجا همه چی خیلی Flat هستش.

مشکل اصلی Wolverine بنظرم اینه که عملا هیچ امضای خاصی از "هیچ جهت" نداره! مثلا یه بازی مثل Day Gone شما توی یه دنیای آخرالزمانی غرق دنیاش میشی و دنیای بازی باهات حرف میزنه ( ما توی یکی از ایالات آـمریکا توی جنگل های Oregon داریم اتفاقات یه مردی رو تجربه میکنیم که زنش رو گم کرده و فکر میکنه خیلی وقت پیش مرده ولی آخرش میفهمیم امکان داره زنش نمرده باشه) یا مثلا توی همون بازی قبلیشون اسپایدرمن 2 Kraven the Hunter از روسیه اومده جک و جونورهای دنیای Marvel رو شکار کنه که میخوره به Spider Man و Venom. ولی ما توی Wolverine شخصی که لوگان رو توی جنگل چندین سال پیش پیداش کرده و تیم X Force Team رو تشکیل داده آخر بازی میشه Villain بازی دقیقا مثل همون داستان Spider Man 1. حالا سوالی که از Insomniac باید پرسید اینه! چرا و چطور همون داستان Spider Man 1 رو اومدین تکرار کردین. توی اسپایدرمن هم Peter Parker آخر بازی میفهمیم دشمن اصلی ما Dr Octupos هستش. اینجا دقیقا همون موضوع پیدا شده. بنظرم استودیو مثل Insomniac اگه ایده داستانی درست و حسابی نداره اصلا مشکلی نداره همون داستان کامیک بوک های اصلی رو کپی کنه. مثلا یه سرهنگ نظامی لوگان رو توی جنگل های آفریقا پیدا میکرد تا Sinister دشمن اصلی بازی.

من اگه بخوام با مقایسه به عناوین Insmoniac که توی 10 سال گذشته ساختن به این شکل نمره میدم:

Spider Man 1: 9/10
Spider Man 2: 9/10
Ratchet and Clank: Rift Apart : 9/10
Spider Man: Mile Morales: 8/10
Marvel's Wolverine: 6.5/10

بنظرم اصلا بازی در حد 7/10 نیست دلیلش هم اینه یه جاهایی یه بازی میاد همه چی متوسط داره یعنی همه اقسام بازی 7/10 هستش ولی ما اینجا از نظر شخصیت پردازی و داستان با یه محصول 5/10 طرفیم. و از اونجاییکه داستان برای گیمرایی مثل من خیلی مهمتر از بقیه موارد هست بنظرم همین نمره 6.5/10 نمره ای هستش که باید به بازی داد. ما بازی داشتیم برای مثال در حد 7/10 که شما بعد چندین سال امکان داره ریمسترش رو بازی کنی یا روی استیم تخفیف بخوره و بخوای دوباره تجربه کنی تا تجدید خاطره بشه. ولی Wolverine میره توی پوشه ی "ابسولوت ترش" :D. اینرو هم بگم، بازی از اون دسته از عناوین هستش که باید خودتون تجربه کنین و بعد به خودتون بگین "اصلا هدف از ساخت این بازی چی بوده؟" چون بازی نه برای فن بیس ولورین جوابه و نه برای یه گیمر معمولی من. فقط فقط برای عوض شدن حال و هواتون بین دوتا بازی مهم تر.
عزیز ایکاش اون قسمت مربوط به دیزگان رو داخل اسپویل قرار بدی. من بازی نکردمش و برام اسپویل شد!

عزیز ایکاش اون قسمت مربوط به دیزگان رو داخل اسپویل قرار بدی. من بازی نکردمش و برام اسپویل شد!
اول اینکه معذرت ازت و مرسی که گفتی.
دوم اینکه زیاد بهش فکر نکن بازی کنی میفهمی چی میگم موضوع پیچیده تر از چیزیه که اشاره کردم. :D

• Like
Reactions: FERYGAMER
خیلی ایده خوبیه ولی بنظرم بر اساس اسم بازی جدول بندی بشه جالب تر میشه که یه جورایی متاکریتیک داخلی باشه :دی
مثلا نقد طرف از اسپایدر من به لیست Spiderman تو پست اول اضافه بشه، اسم کاربر و نمرش بیاد تو لیست.

آرشیو کردن و ایناشم نیاز نیست وقت گیر باشه، به جی پی تی گفتم کل صفحه رو بر اساس کاربر و نمرش دسته بندی کن سه سوته انجام داد :دی

ممنون که پیشنهادات خودتونم ارائه میدید :x
یه نکته ای که داره اینه که من نمیخوام خیلی شلوغ شه پست اول
این جا شاید سر هم 50 تا کاربر مرتب بخوان نقد بذارن و درخواست بدن ثبت شه

ولی خدا میدونه چقدر بازی داریم و چقدرشون فقط یه نقد میگیرن.
در حقیقت میخوام من پست اول منتقد محور باشه تا نقد محور. یه جوری که مثلا "عه چقدر این نقد آریا در مورد Balan Wonderworld سازنده بود، ببینم دیگه چیا نوشته" یه همچین چیزی
اگه اون کاری که میگی انجام بدم، پست اول صرفا یه آرشیو از اعداد میشه و خیلی خییییلی شلوغ.

خیلی کار پسندیده ایه من اتفاقا میخواستم پیشنهاد بدم یه چیزی شبیه این که حتی مثلا متای هر بازی رو از امتیاز کاربرایی که واقعا نقد نوشتند حساب کنه ولی نمیدونم چقدر وقت میگیره.

ممنون
میگم دوباره، تبدیل پست اول به متاکریتیک و میانگین گرفتن صرفا شلوغ می کنه. طبیعتا با یه Ctrl+f هر بازی ای که بخواید و نقدش ثبت شده رو میتونید امتیازاش رو مقایسه کنید بین کاربرها
ولی ایده اصلی من در مورد بولد کردن هر کدوم از کاربرها و نقدهاشونه تا صرفا بازی ها و امتیازی که بهش میدن.

ایده خوبیه.
فقط اینکه درباره " از این به بعد"ش بنظرم هر کاربری میخواد میتونه یه لیست از نقد های قبلیش و کلا هرچی که پست داده درست کنه با امتیاز، پلتفرم و لینک پست، بفرسته بهت.

ممنون
اره اگه کسی خودش لیست بده از بازی هایی که نقد کرده، لینک پست شون با پلتفرم و نمره نهایی، چرا که نه، کل لیست رو به پست اول تحت عنوان کاربری شون اضافه می کنم که آرشیو نقدهاشون کامل تر و در دسترس تر باشه.

=======================

به نظرم میاد که همه موافق اند برای این کار (جدا از یه سری پیشنهادات تو نحوه اجراش که به مرور میشه تغییرش داد)

من پست اول رو ویرایش می کنم و توضیح میدم چطور اعلام کنید که میخواید نقدهاتون ثبت شه یا نه

آخرین ویرایش:
پست اول آپدیت شد

من خودم یه بخشی از نقدهای اخیرم این جا رو جدول کردم که نمونه چیزی که منظورمه رو ببینید.
لطفا تو پست اول اینم قید کن که بازیو حتما تموم کنید و بعد نمره بدید .
نه اینکه بازی به هر دلیل (مشکل اینترنت یا مشکلات سخت افزاری و...) اصلا اجرا نشه و بیاییم یه نمره صفر بندازیم وسط که بگیم وای دیدید من چقدر کولم و جرات صفر دادن داشتم (:

نه اینکه بازی به هر دلیل (مشکل اینترنت یا مشکلات سخت افزاری و...) اصلا اجرا نشه و بیاییم یه نمره صفر بندازیم وسط که بگیم وای دیدید من چقدر کولم و جرات صفر دادن داشتم (:

اون دیگه با درک مخاطبه :دی
قرار نیست نمرات بچه های این جا متاکریتیک رو بالا پایین کنه که براشون خط و نشون بکشم چی رو چطور نقد کنن :دی

اون دیگه با درک مخاطبه :دی
قرار نیست نمرات بچه های این جا متاکریتیک رو بالا پایین کنه که براشون خط و نشون بکشم چی رو چطور نقد کنن :دی
خوب خودتو میزنی به اون راه :D
چیزی واسه نقد کردن باید باشه دیگه درست میگم؟ نه اینکه از سر هیت دادن ، یه بازیی که حتی اجرا هم نشده را یه نمره ای بدی بعدشم بذاری تو تاپیک نقد.
خداروشکر که متوجه منظورم شدی ;)

خوب خودتو میزنی به اون راه :D
چیزی واسه نقد کردن باید باشه دیگه درست میگم؟ نه اینکه از سر هیت دادن ، یه بازیی که حتی اجرا هم نشده را یه نمره ای بدی بعدشم بذاری تو تاپیک نقد.
خداروشکر که متوجه منظورم شدی ;)

من حوصله تکرار مکررات ندارم رولی
قبلا گفتم مقصود اون نقد چیه. حالا این که قبول نداری، باعث نمیشه من بخوام نقدم رو پاک کنم یا به بقیه دیکته کنم اگه یه بازی ای که خریدن اعصاب شون رو خورد کرده، تو خودشون نگه دارن

اگه واقعا ناراحتی هشتصد خط در وصف بازی بنویس یه 10/10 هم بذار تنگش. ملت هم قاضی اند، میفهمن نقد کی برای بازی با ارزش تره (هر چند من هنوز معتقدم نقد من به عنوان یه Cautionary Tale خیلی ارزشمنده واسه هر کی میخواد بازی رو روی پی سی بخره :>)
از نقد من از بازی بکش بیرون فقط :دی

قبلا گفتم مقصود اون نقد چیه. حالا این که قبول نداری، باعث نمیشه من بخوام نقدم رو پاک کنم یا به بقیه دیکته کنم اگه یه بازی ای که خریدن اعصاب شون رو خورد کرده، تو خودشون نگه دارن

اگه واقعا ناراحتی هشتصد خط در وصف بازی بنویس یه 10/10 هم بذار تنگش. ملت هم قاضی اند، میفهمن نقد کی برای بازی با ارزش تره (هر چند من هنوز معتقدم نقد من به عنوان یه Cautionary Tale خیلی ارزشمنده واسه هر کی میخواد بازی رو روی پی سی بخره :>)
بزرگوار الان این چیزی که شما ب عنوان نقد rdr 2 توی پست اول گذاشتید چ اطلاعات و نقدو بررسی رو در اختیار مخاطب قرار میده؟

خب بازی اینقدر بد باشه که نتونه طرف تموم کنه چی؟
اصلا چجوری یه نفر باید ثابت کنه بازی رو تموم کرده؟
اینجا یه تاپیک خودمونیه. نقد ها با اسم کاربری ثبت میشه تکلیف هم مشخصه.

آخرین ویرایش:
خب بازی اینقدر بد باشه که نتونه طرف تموم کنه چی؟
اصلا چجوری یه نفر باید ثابت کنه بازی رو تموم کرده؟
اینجا یه تاپیک خودمونیه. نقد ها با اسم کاربری ثبت تکلیف هم مشخصه.
نه آقا باید 70$ با مالیات رو بدی بازی رو پلات کنی بعد نقد بنویسی مگه نمیدونی ؟ 😃
حالا تو استیم نقد مینویسی دو حالت بیشتر نداره یا میان میگن تو اصلا بازی نکردی نقدت منفی بود , یا میگن 40 ساعت بازی کردی بعد نقدت منفی بود ؟😂

قبول کن حرکت چیپی بود دیگه (:
گروه تلگرامی نیست که یه جوکی بگیم و شوخی بکنیم و تموم شه بره. فروم بازیه و سالهای سال پستها قابل دسترسیه‌‌.
اینطوری بر فرض مثال از فردا من یا هرکسی که تاحالا از چند فرسخی سخت افزار یا بازی نینتندو رد نشده هم بیاییم نمره صفر بدیم دلیل: چون بازیشو ندارم پس صفر میدم (:
ضمنا اگر یه ۵ از ۱۰ بهش میدادی ولی بازیو تموم میکردی و صرفا نقد و نظر واقعیت رو مینوشتی قطعا اولین نفر خودم لایکت میکردم

این همه بحث سر یه نمره صفر به رد دد برای چیه؟ اصلا ۱۰۰ نفر دیگه هم صفر بدن. این که یه بازی متا ۸۵ نیست، که سر چنین نمراتی بحث شکل بگیره. صفر برای این بازی، نه تنها تو حاشیه بلکه فرسنگ‌ها از حاشیه هم فاصله داره عین یه سنگ تالاپی میوفته تو دریا و ناپدید میشه.

من دارم الان‌ رد دد میرم اگه این بازی هست مابقی چیزا کلا ماقبل بازیه.

بزرگ‌ترین و غنی‌ترین پکیج سرگرمی و معناست که در سیاره زمین تا به حال تولید شده.

اصلا کلاس بازی در حدی نیست که شما بخوای در مقابل نمره پایین دیگران حتی اگر صفر باشه دفاع کنی. چون بازی قامتش اصلا به دفاع کسی نیاز نداره.

این همه بحث سر یه نمره صفر به رد دد برای چیه؟ اصلا ۱۰۰ نفر دیگه هم صفر بدن. این که یه بازی متا ۸۵ نیست، که سر چنین نمراتی بحث شکل بگیره. صفر برای این بازی، نه تنها تو حاشیه بلکه فرسنگ‌ها از حاشیه هم فاصله داره عین یه سنگ تالاپی میوفته تو دریا و ناپدید میشه.

من دارم الان‌ رد دد میرم اگه این بازی هست مابقی چیزا کلا ماقبل بازیه.

بزرگ‌ترین و غنی‌ترین پکیج سرگرمی و معناست که در سیاره زمین تا به حال تولید شده.

اصلا کلاس بازی در حدی نیست که شما بخوای در مقابل نمره پایین دیگران حتی اگر صفر باشه دفاع کنی. چون بازی قامتش اصلا به دفاع کسی نیاز نداره.
اصولا این شکل دفاع کردنها بچه ها رو بیشتر از یکسری تاپیک و بازیهای خاص فراری میده و نتیجه عکس داره.
اصلا معنی نداره دوره بیفتی ببینی کی کجا در مورد یه بازی چی گفته یا چه نمره ای رو داده ، اونهم یه نمره شخصی که قرار نیست سرنوشت بازی رو تعیین کنه.
به نظرم حرکتی اگه چیپه بیشتر به این برمیگرده نه کسی که نتونسته به هر دلیلی تو دوره ای یه بازی رو انجام بده و به خاطر تجربه بدش اومده و صفر داده.
این واقعا برای من قابل درک نیست.

من رو یاد این میندازه که میگن اگه میخوای کسی یا چیزی رو خراب کنی به بدترین شکل ممکن ازش دفاع کن.

اصولا این شکل دفاع کردنها بچه ها رو بیشتر از یکسری تاپیک و بازیهای خاص فراری میده و نتیجه عکس داره.
اصلا معنی نداره دوره بیفتی ببینی کی کجا در مورد یه بازی چی گفته یا چه نمره ای رو داده ، اونهم یه نمره شخصی که قرار نیست سرنوشت بازی رو تعیین کنه.
به نظرم حرکتی اگه چیپه بیشتر به این برمیگرده نه کسی که نتونسته به هر دلیلی تو دوره ای یه بازی رو انجام بده و به خاطر تجربه بدش اومده و صفر داده.
این واقعا برای من قابل درک نیست.

من رو یاد این میندازه که میگن اگه میخوای کسی یا چیزی رو خراب کنی به بدترین شکل ممکن ازش دفاع کن.
چرا شما کلا عادت داری بدون اینکه اصلا بدونی قضیه چیه همینطوری میای وسط؟
عزیز من حرف منو بفهم دارم میگم اصلا بحث من رددد نیست. من کجا اسم رددد آوردم. اونی که باید میفهمید فهمید. کلا به هر بازی باید وقتی نمره داد که بازی تجربه شده باشه اونم کامل نه اینکه بازی اصلا اجرا نشده باشه.
از این به بعد لطفا سر هر موضوعی بدون اینکه اصلا در جریان نباشی اینطوری نظرنده چون کلا بحث را به بیراهه میبری . اصلا کسی به کسی حمله نکرده که شما انقدر بهت برخورده و فوری میری تو فاز مظلوم نمایی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or