Rate your last seen TV Series [پست اول تاپیک خوانده شود]

1000014439.jpg
Widow's Bay
6/10​
معمولا سریال های 10 قسمتی ارزشو عیار خودشونو از نیمه دوم نشون می دن، این سریال هم تا قسمت 5 خوب پیش رفت ولی در نیمه دوم و پایانی افت شدیدی کردو عملا ریتم داستان انگار از دستشون خارج شده باشه خالی از محتوا شدو رفت سمت فضای برنامه خردسالان! از پتانسیل هدر رفته برای اینگونه سریال ها نمی شه استفاده کرد چون نه انقدر قوی ظاهر می شن که بشه از کیفیتشون دفاع کرد، نه ضعیف که شکست خورده تلقیشون کرد. اجرای نصفه نیمه رو تا پایان چنان کج دارو مریز پیش می برن که نه پایان بندیش رضایت بخش باشه نه ایده ای که مطرح می کنه آنچنان جذابو پرکشش جلوه کنه که مخاطبو برای تماشای فصل بعدی مشتاق نگه داره

مینی سریال Defending Jacob به جز قسمت آخرش که یکم به جاده خاکی رفت قطعا ارزش تماشا داره. برای دوستانی که علاقه به ماجراهای دادگاهی دارند صد در صد توصیه میشه. بازی بازیگران هم خیلی سطحش بالاست. فقط قسمت اخرش بود که یکم ضعف فیلمنامه پیدا کرد و چه بهتر که همون قسمت هم تمومش کردن.

من امسال چند تا سریال دیدم ولی چون گزینشی سریال میبینم خیلی شاهکار درمیاد چیزایی ک میبینم و دیگه نمره دادن معنی نداره چون همشون 10/10 هستن

بریکینگ بد و بدر کال ساول رو برا بار دوم دیدم و صرفا برام تایید شد که جزو شاهکارای تاریخ تلویزیون هستن.
خیلی بعید میدونم دیگه تیم وینس گیلیگان چیزی شبیه اونا بسازن.

ساکسشن رو شروع کردم چون اسمش زیاد ب گوشم خورده بود و تم موسیقایی معروفی هم داشت.
نمیدونستم این لعنتی دارک کمدیه. عجیب دیالوگاشون خوب بود ینی انقدری که من با این سریالِ بشدت جدی و بزرگسالانه خندیدم با سیتکام نمیخندم!
جدا از این کلی مسائل سازمانی و اقتصادی ازش یاد گرفتم. ولی اصل مطلب روابط داینامیک اعضای این خانواده میلیاردر هست.
این که با وجود تحصیلات و هوش بالا، مسئولیت های خیلی مهم و ... چطور همچنان عقده های بچگی به کل رفتار ها و زندگیشون شکل میده.
ببخشید بابت سو گیری یا علاقه زیادم ولی ساکسشن یه سریال بی نقصه، بی نقص شروع میشه و بی نقص تموم میشه.

f#ckin ten outta ten

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or