PlayStation Wolverine

سازنده
Insomniac Games
تاریخ انتشار
TBA
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
photo_2021-09-10_01-07-19.jpg
➿➿➿➿➿➿

به روز می شود...

- توسعه توسط اینسامنیاک گیمز
- برایان هورتون (creative director)
- کامرون کریستین (game director)
- دارای روایتی احساسی و عاطفی و گیم پلی cutting-edge

➿➿➿➿➿➿

1.png
Marvel's Wolverine - PlayStation Showcase 2021: Announcement Teaser Trailer
4K/1080p/UTUBE

آخرین ویرایش:
اصلا درست نگفته.
من كمك و راهنمايي خاصى نديدم غير همون توضحيات اول بازى كه تو همه بازيا هست يا توضيخات بعد قابليتاى جديد.
ديگه اينكه برى بازيو بذارى رو اسون ترين درجه و از تنظيمات هر چى آپشن كمك كننده وجود داره رو روشن كنى تقصير سازنده نيست.
فعلا خط ابی رو انگار ندیدی😁😁
دیگه نمیخوایی قبول کنی هیچی
همه این موارد رو میدونم ۷۰ دلار خیلیا نمیخوان برای بازی سینماتیک از قبل اماده شده حداقل با شرایط الان خرج کنن
بعضیام خب از بازی لذت بردن و میبرن و میخوان بازی براشون اینطوری باشه

خب بازی تموم شد
به نظرم مشکل بازی اصلا اون دود آبی نیست حتی اینکه QTE ها رسما بی مصرفن و نزنی هم خودش رد میشه یا دکمه اشتباهی هم بزنی قبول میکنه نیست
گیم پلی بازی هم قابل قبوله و چیز بیشتری از ولورین نمیشه دراورد
مشکل اصلی بازی لول دیزاین و طراحی مراحل مزخرفشه حتی بدتر از داستان آبکی و دیالوگ های فوق بچگانه دنیای صورتی، این طراحی مراحله که به بازی آسیب زده.
بازی ارزش یک بار بازی کردن داره
ارزش ۷۰ دلار قیمت رو نداره بهتر بود قیمتش رو ۵۰ دلار میذاشتن

و تمام.
منی که اصلا اهل پلات و تروفی نیستم نشستم این را پلات کردم چون ۹۰ درصدش حین بازی خودشون باز میشن.
در نهایت باوجود لذت بسیاری که بردم مخصوصا توی گرافیک و ست پیس هاش نکات منفی هم داشت.
کم اثر بودن باز کردن اسکیل ها ، تکیه بیش از حد به پری کردن ، qte بی اثر ، کات سین های طولانی و حوصله سربر جوری که از ریتم بازی میوفته و چندتا ریز و درشت و دیگه اما در نهایت راضی بودم و 8 میدم بهش

IMG_6674.jpeg

نه تنها بهش دست نزنی خودش جلو میره ، بلکه تموم کنید خودش پلات میشه اینا مزیت نیست
--------------------------------------------------------
آقا این بازی 300 میلیون دلاری نمیتونه باشه چطور last of us 2 با 240 میلیون دلار ساخته شد ؟ اصلا گرافیک و گیم پلیlast of us قابل مقایسه با wolverine ؟ اینطوری باگ داشته ؟ به اندازهlast of us جزئیات داره؟ صحنه های سینماییش قابل مقایسه با اون ؟ حتی با تمام کمی و کاستی های بخش داستانی که به لست میگیرن بازم در اون حد هست ؟
همین ghost of yotei کلا با 60 میلیون بودجه ساخته شده هزار برابر بهتره از این اگر محدودیت بودجه داشتن میگفتیم تلاششون در همین حد بوده و از این بیشتر انتظار نمیره اینکه بندازیم گردن مارولی بودن بازی چون wolverine پس اینچیزا اهمیتی نداره ، یکی دیگه بسازن با یک 1 بیلیون دلار به دیالوگاشوم گیر ندید چون همینطوری بوده 😃 بازیشم خوبه دست نزنید خودشو جلو میره پلات میشه:D

آخرین ویرایش:
خب بازى تموم شد.
از حيث گرافيك و گيم پلى خيلى خوب بود.
مدت زمانش هم كافى و خوب بود به نظرم.
در كل تجربه دوست داشتنى و خوبى بود و اندازه جوسازياى فضاى اينترنتى اصلا ايراد نداشت.

ولى داستان و جزيياتش كاملا تو ديوار بود.
لول ديزاين بازى در حد بازياى قبلى استوديو نبود.
به طور كلى سطح پروداكشن متوسط بود.

من کلا ۴ـ۵ ساعت تونستم تا الان بازی کنم و واقعا متوجه نمیشم اینهمه هیت دادن بخاطر چیه تا الان بازی در حد یه عنوان خوب بوده که میتونه شروع خوبی برای یه سه گانه باشه. حس میکنم بلایی که سر دیزگان اومد داره به نحوی سر اینم میاد
مرتضی دیزگان دقیقا بر عکس بود . مسائل فنی لانچ رو بذاری کنار همه کسایی که بازی کردن میگن خیلی عالیه و Underrated ـه و شخصیت مردونه مشتی هم داره و دقیقا سر همون منتقد ها ( که اون موقع این مسائل داغ بود ) سر بازی رو بریدن و اصلا دیزگان هیتی نگرفت از سمت پلیرها . اینجا وولورین تازه بهش لطف شده نتیجش شده این :دی

مرتضی دیزگان دقیقا بر عکس بود . مسائل فنی لانچ رو بذاری کنار همه کسایی که بازی کردن میگن خیلی عالیه و Underrated ـه و شخصیت مردونه مشتی هم داره و دقیقا سر همون منتقد ها ( که اون موقع این مسائل داغ بود ) سر بازی رو بریدن و اصلا دیزگان هیتی نگرفت از سمت پلیرها . اینجا وولورین تازه بهش لطف شده نتیجش شده این :دی
اتفاقا یادمه سر دیزگان هم بخاطر جو نمراتش یسری از پلیرها خب دنبال ایراد گرفتن بودن و فاز منفی داشتن همون موقع. اما الان ولورین نمرات استورش که خیلی بالاست و حس میکنم از سمت کسایی که بازیش کردن خیلی بیشتر تحویل گرفته شده. هرچند که هر دوتا بازی واقعا ایراد دارن ولی دیگه زیر ۷.۵ یا ۸ هیچ جوره نمیتونم درک کنم. اما یسری یجوری از بازی حرف میزنن که انگار یه چیزی در حد کنکورد شده :D
حالا خداروشکر ظاهراً بازی فروشش خوب بوده

اتفاقا یادمه سر دیزگان هم بخاطر جو نمراتش یسری از پلیرها خب دنبال ایراد گرفتن بودن و فاز منفی داشتن همون موقع. اما الان ولورین نمرات استورش که خیلی بالاست و حس میکنم از سمت کسایی که بازیش کردن خیلی بیشتر تحویل گرفته شده. هرچند که هر دوتا بازی واقعا ایراد دارن ولی دیگه زیر ۷.۵ یا ۸ هیچ جوره نمیتونم درک کنم. اما یسری یجوری از بازی حرف میزنن که انگار یه چیزی در حد کنکورد شده :D
حالا خداروشکر ظاهراً بازی فروشش خوب بوده
واقعا نمیشه نمرات پلی استور رو دست کاری کنن ؟ سواله برام

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or