امتياز اعضای بازی سنتر به عناوین تجربه شده [ حتما پست اول مطالعه شود ]

Meysam

کاربر سایت
سلام
تو اين تاپيك مي خوايم نظر شما و امتيازي رو كه به هر بازي ميديد مشخص كنيم تا شايد بتونيم بهترين بازي رو تو هر ماه يا سال با نظر خودمون انتخاب كنيم
پايين ترين امتياز 0
بالاترين امتياز 10
همراه نظر ( خواهشمند است نظر کارشناسانه باشه )
و حتما پلتفرمی که بازی رو روی اون تجربه کردید به همراه نقدتون ذیل کنید.

Last edited by a moderator:
images.jpg

Assassin’s Creed Black Flag Resynced
PC

من نسخه اصلی رو بازی نکرده بودم زمان خودش و همیشه تعریفاتش رو شنیده بودم . حالا میفهمم چرا اینقدر محبوبه. با این حال یک سری مشکلات تو گیم پلی و صداگذاری بازی بدجور میره روی اعصاب آدم.
اول از همه نکات مثبت بازی به نظرم داستان بسیار خوب و پرکشش بازی هست از همون اول با شخصیت پردازی ادوارد مجذوب میکنه بازیکنان رو . به خصوص جذابیت دنیا دزدان دریایی که همیشه مانند فیلم هایی
مثل دزدان دریایی کارئیب یا سریال های مثل Black Sails مخاطب شیفته دنیا گنج و جستجو و رمز و راز میشه و همیشه داستان های دزدان و گنجینه ها جذاب هستن.
اینجا اما در کنار زیبایی دنیای کارائیب به لطف گرافیک و طراحی هنری فوق العاده بازی شما با شخصیت هایی سر و کار دارید که خیالی نیستن مثل بلک بیرد، کید ،چالرز وین و ... همین باعث میشه تا حدی حس واقعی بودن به دنیای بازی داده میشه.
سرگذشت و پایان برخی از همین شخصیت ها به لطف بازخوانی روایت زندگیشون در فایل های بازی و پایان های کما بیش نزدیک به روایت های تاریخی شما رو انگار در اون برهه قراره میده.
سرگذشت استید بانت با اون موسیقی بسیار زیبا که در این نسخه به تازگی اضافه شده به نظرم در کنار مرگ ماری غم انگیز ترین لحظات بازی بود

اما در کنار این ها همونجوری که گفتم باگ های گیم پلی گیر کردن مرتب در محیط بازی یا مبارزات ساده شده نبود چالش آنچنانی در بازی و نکات ریزی مثل کندن پوست حیوانات با هیدن بلید بدجور تو چشم هست.
از طرف در کنار موسیقی بسیار زیبا متاسفانه صداگذاری بازی افتضاح هست. گاهی اوقات وسط کات سین و صحنه های دراماتیک در بازی شاهد صدا های متفرقه و بعضا گوش خراش هستیم.
همینها باعث شده در کنار گرافیک زیبا نشه به این نسخه به شکل یک باز روایت موفق نگاه کرد.
متاسفانه عجله در ساخت و عدم رفع مشکلات عدیده بدجور توی چشم هست.
با این حال تجربه این بازی به لطف داستان و موسیقی و دنیای بینظیرش یک تجربه مانگار و همیشگی هست ولی ایکاش روی ایرادات فنی و گیم پلی بازی کمی بیشتر کار میشد.

View attachment 422822

Assassin’s Creed Black Flag Resynced
PC

من نسخه اصلی رو بازی نکرده بودم زمان خودش و همیشه تعریفاتش رو شنیده بودم . حالا میفهمم چرا اینقدر محبوبه. با این حال یک سری مشکلات تو گیم پلی و صداگذاری بازی بدجور میره روی اعصاب آدم.
اول از همه نکات مثبت بازی به نظرم داستان بسیار خوب و پرکشش بازی هست از همون اول با شخصیت پردازی ادوارد مجذوب میکنه بازیکنان رو . به خصوص جذابیت دنیا دزدان دریایی که همیشه مانند فیلم هایی
مثل دزدان دریایی کارئیب یا سریال های مثل Black Sails مخاطب شیفته دنیا گنج و جستجو و رمز و راز میشه و همیشه داستان های دزدان و گنجینه ها جذاب هستن.
اینجا اما در کنار زیبایی دنیای کارائیب به لطف گرافیک و طراحی هنری فوق العاده بازی شما با شخصیت هایی سر و کار دارید که خیالی نیستن مثل بلک بیرد، کید ،چالرز وین و ... همین باعث میشه تا حدی حس واقعی بودن به دنیای بازی داده میشه.
سرگذشت و پایان برخی از همین شخصیت ها به لطف بازخوانی روایت زندگیشون در فایل های بازی و پایان های کما بیش نزدیک به روایت های تاریخی شما رو انگار در اون برهه قراره میده.
سرگذشت استید بانت با اون موسیقی بسیار زیبا که در این نسخه به تازگی اضافه شده به نظرم در کنار مرگ ماری غم انگیز ترین لحظات بازی بود

اما در کنار این ها همونجوری که گفتم باگ های گیم پلی گیر کردن مرتب در محیط بازی یا مبارزات ساده شده نبود چالش آنچنانی در بازی و نکات ریزی مثل کندن پوست حیوانات با هیدن بلید بدجور تو چشم هست.
از طرف در کنار موسیقی بسیار زیبا متاسفانه صداگذاری بازی افتضاح هست. گاهی اوقات وسط کات سین و صحنه های دراماتیک در بازی شاهد صدا های متفرقه و بعضا گوش خراش هستیم.
همینها باعث شده در کنار گرافیک زیبا نشه به این نسخه به شکل یک باز روایت موفق نگاه کرد.
متاسفانه عجله در ساخت و عدم رفع مشکلات عدیده بدجور توی چشم هست.
با این حال تجربه این بازی به لطف داستان و موسیقی و دنیای بینظیرش یک تجربه مانگار و همیشگی هست ولی ایکاش روی ایرادات فنی و گیم پلی بازی کمی بیشتر کار میشد.

امتیارت کاملا منطقیه. کلا از brotherhood به بعد، به هیچ اساسینزی نمیشه بیشتر از ۷ داد :D بازی تو هر نسخه یه سری ایراد داره که نسخه های بعد هم تکرار میشن و نمیدونم چرا یوبی هیچ تلاشی برای رفع این ایرادات نمیکنه:-??
وگرنه از لحاظ داستان انقدر سری اساسینز قوی هست که اگر یه دست کوچیک به گیم پلی بازی بکشن راحت میشه بهش ۸.۵ و بالاتر داد.

اوه اوه از بعد doom dsrk ages ديگه امتياز نيومدم بدم اينجا چقد عجيب :D

فعلا پارت اول از سال قبل تا حالا:

Mafia the old country

نكات مثبت:
داستان سر راست و ساده و جذاب
دوئل هاى چاقو كشى خيلى باحاله
پرفورمنس گرافيكى خوب
تنوع نسبتا خوب مراحل
زمان مناسب بازى تا اتمامش
رانندگى همچنان بهترين تو سبك خودش
موسيقى فوق العاده

نكات منفى:

گان پلى ميتونست بهتر باشه
اكسپلور بازى ريواردينگ نيست زياد
داستان يه جاهايي خيلى كليشه بود

نمره: ٨/١٠

Wuchang fallen feathers

نكات مثبت؛

طراحى هنرى خوب
باس هاى متنوع
سلاحاى بازى واقعا تفاوت ايجاد ميكردن
اكسپلورينگ با ريوارد هاى خوبى همراهه

نكات منفى:

عدم بالانس سختى
مشكلات پرفورمنس
موسيقى جالب نيست
شخصيت اصلى به نظرم خوب پرداخت نشد در داستان
بازى در يك سوم پايانى به شدت كسل كننده ميشه

امتياز: ٧/١٠

Death stranding 2

نكات مثبت:

گرافيك چشم نواز
ال فنينگ :D
داستان و روايت داستان فوق العادع
البوم موسيقى محشر
گيم پلى به شدت نسبت به نسخه قبل بهتر شده
ماموريت هاى جذاب در عين ماهيت تكراريشون

نكات منفى:

بعضى مسيراى طولانى
منطق ضعيف در بعضى بخشاى داستان

نمره: ٩.٥/١٠

Metal gear solid delta

نكات مثبت:

تقريبا همه چيز! از وفادارى به نسخه اصلى گرفته تا كيفيت بصرى بازى.

نكات منفى:

گيم پلى حتى در حالت مدن يكم تاريخ مصرفش گذشته بود

نمره: ۹.۵/۱۰

cronos the new dawn

نكات مثبت:

داستان جذاب
روايت محيطى عالى
اتمسفر گيرا
گرافيك فنى و هنرى زيبا
گيم پلى چالش برانگيز و متنوع
صداگذارى فوق العاده

نكات منفى:

عدم بالانس سختى
باگ هاى ريز و درست اطراف
تكرازى شدن دشمنا
كش اومدن الكى بازى در اواخرش

نمره: ٨/١٠

Hollow knight silksong

نكات مثبت:

همه چيز

نكات منفى:
ندارد

نمره: ١٠/١٠

از اونجایی که تاپیک بازی پیدا نکردم اینجا در موردش نظر میدم

The Callisto Protocol

یکی از بدترین تجربه های گیمینگ عمرم یعنی بازی به جز گرافیک و فیزیکش هیچی نداره، گیم پلی بازی مثل شکنجه میمونه
نکات منفی:
مل کامبت تکراری
مرگ های الکی و گیر کردن در سیکل مبارزات نا متوازن و نا برابر
درخت مهارت الکی و بیهوده وقتی بازی بهت پول و اعتبار نمیده قابل استفاده نیست
نکات مثبت:
گرافیک و فیزیک بازی، همراه با انیمیشن ها
صداگذاری
شوتینگ نسبتا خوب ولی متاسفانه در گیم پلی خوب پیاده سازی نشده

Mafia the old country
XBOX SX
ارزش تکرار پایین...
گان پلی فاجعه...
کارکتر ها غیر از دون توریسی فراموش شدنی....
داستان کلیشه ای ....
حتی محیط و جهان بازی هم حس گشت و گذار نمیده به ادم ...
کامبت با چاقو خوب بود که اونم بس که تکرار شد گندش رو دراوردن ....
هندلینگ ماشین ها خوب بود که اونم کاره شاقی نکردن توی مافیا ۳ هم خیلی خوب بود ....
دون توریسی عالی بود ....
در مقایسه با مافیا ۱ و مافیا ۲ یک عقبگرد اساسی بود و هیچ چیزی برای ارائه نداشت ...
اولین بار که توی تاپیک بازی دربارش نوشتم حس بهتری بهش داشتم ولی الان برام کاملا متوسط رو به ضعیف بود ...
نمره به زور ۵/۱۰

Onimusha_Way_of_the_Sword.jpg
ONIMUSHA
WAY OF THE SWORD
PC
چی بگم از این بازی؟:((همه چیزش پرفکته. داستان عالی،بهترین کامبت سیستمی که این نسل دیدم، گرافیک از بعد فنی خیلی عالی نیست ولی خیلی شیک و تمیز و خوش رنگ و لعابه. ۴۵ ساعت پلی دادم و کل مپ رو شخم زدم.بازی به طرز عجیبی متعادله. یعنی نه خیلی سخته و نه خیلی آسون. لول آپ کردن نه خیلی پیچیده ست نه خیلی سطحی. کامبت سیستم سر راست و بدون پیچیدگی. همه چیز بازی به شدت متعادل و بالانسه. و یه درس برای استدیوهایی که میخوان تو این سبک بازی بسازن.

نکات مثبت:
کامبت سیستم فوق العاده لذت بخش
گرافیک هنری عالی و چشم نواز
داستان جالب
باس فایت های زیاد، چالشی و فوق العاده لذت بخش
سیستم لول آپ و درخت مهارت ساده و سر راست
مثل بازیهای هم سبک، داج و پری حتما نباید تو میلی ثانیه انجام بشه و افراد کمتر حرفه ای هم می تونن انجام بدن
شخصیت عالی موساشی:Crying1:

نکات منفی:
ندارد

Marvel's Wolverine -------- 8.5

+ کامبت و کنترل‌ بسیار روان، سریع، خشن و لذت بخش
+ گرافیک و پرفورمنس عالی
+ فیزیک و تخريب پذیری کم‌نظیر
+ ست‌پیس‌های عظیم، پرهیجان و سینمایی
+ باس‌فایت‌های فوق‌العاده

- دیزاین و اتمسفر بازی به اندازه کافی برای عنوان Wolverine بالغ و Mature نیست.
- در مقایسه با بقیه AAA ی مهم سونی و خود اینسامنیاک پالیش نیست.
- افراط در رنگ بنفش!

Marvel's Spider-Man 2 - PS5

با انتظارات زیادی سراغ این بازی رفتم و بشدت ناامید شدم ازش. بغیر بحث تکنیکی که کار باکیفیتیه، در همه بخش های دیگه با یک اثر جنریک و سطحی طرفیم!
کامبت بشدت تکراری و هندهولدینگ، بالانس ضعیف کامبت که بیشتر تلاش میکنه رو اعصاب باشه تا چلنجینگ، منطق داستان و جهان بازی به طرز مضحکی احمقانه و توی دیوار، دیالوگهای کرینج و عامل سکته قلبی، کرکترهای نچسب با طراحی های ضعیف، گیم پلی مری جین هم که نگم:دی سرطان خالص! حتی باس فایت های بازی هم بشدت تکراری و خسته کننده هستن.
ولی خب همونطور که گفتم از منظر تکنیکی قطعا بازی دستاورد خوبی داره و کار بسیار ترتمیزیه.
بنظرم توقع الکی از اینسامنیاک کرده بودم.

6/10

یه ایده ای در مورد تاپیک داشتم

کاربرها اگه بخوان یه یه نحوی نقدشون رو علامت بذارن که من (یا حالا هر ناظم و مدیر این بخش) بتونه تو پست اول نقدشون رو تحت یه جدول به نام اون کاربر ثبت کنه. اون جوری هر کاربری، هر نقدی که بخواد براش تو پست اول تاپیک میاد (یعنی نخواد نقدی ثبت شه هم مشکلی نیست، ثبت نمی کنیم)
اینجوری هم هست که یه اسپویلر تگ به اسم کاربر تو پست اول ایجاد میشه و داخلش یه جدول از بازی هایی که نقد کرده، پلتفرم، نمره و لینک پست کامل قرار داده میشه. برای من کار چند دقیقه زحمته، ولی فکر می کنم برای کسایی که این جا واسه نقدهاشون انرژی میذارن آرشیو قشنگی میشه.

طبیعتا این طرح برای نقدها اگه بخواد برقرار شه "از این به بعد" برقرار میشه و من 450 صفحه تاپیک رو نمیتونم آرشیو کنم :دی

اگه موافق بودید بگید اگه نه که روال قبلی تاپیک جلو میره

یه ایده ای در مورد تاپیک داشتم

کاربرها اگه بخوان یه یه نحوی نقدشون رو علامت بذارن که من (یا حالا هر ناظم و مدیر این بخش) بتونه تو پست اول نقدشون رو تحت یه جدول به نام اون کاربر ثبت کنه. اون جوری هر کاربری، هر نقدی که بخواد براش تو پست اول تاپیک میاد (یعنی نخواد نقدی ثبت شه هم مشکلی نیست، ثبت نمی کنیم)
اینجوری هم هست که یه اسپویلر تگ به اسم کاربر تو پست اول ایجاد میشه و داخلش یه جدول از بازی هایی که نقد کرده، پلتفرم، نمره و لینک پست کامل قرار داده میشه. برای من کار چند دقیقه زحمته، ولی فکر می کنم برای کسایی که این جا واسه نقدهاشون انرژی میذارن آرشیو قشنگی میشه.

طبیعتا این طرح برای نقدها اگه بخواد برقرار شه "از این به بعد" برقرار میشه و من 450 صفحه تاپیک رو نمیتونم آرشیو کنم :دی

اگه موافق بودید بگید اگه نه که روال قبلی تاپیک جلو میره
i agree

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or