اموزش هک برای کنسول PS5

دوست عزیز توی یوتیوب سرچ کن bighector کلیپ هاش ببین به همه سوالاتت پاسخ داده

فرقی نداره چه پسوندی باشه کار میکنه

با وب کیت هک کن از کنسول استفاده کن

به احتمال زیاد دیتا و سیو هات نمیپره چون از طریق وب کیت کپی خور میشه
هنوز کپی خورش نیامده ولی آماده هست دارن پایدارش میکنن بزودی میدنش بیرون
به احتمال خیلی زیادروشش اینه یک سایت معرفی میکنن و با ست کردن dns و رفتن روی user guide کنسول هک میشه

نه فقط باید پیلودها بروز باشن

فعلا چون شما نمیتونین از فرمت pkg استفاده کنید نمیتونین درست بازیش کنید چون با فرمت exfat , pfs لگ داره
بازی ها را از سایت p30day دانلود کن

مشکل شما هم کلا رفع شد تقریبا تمامی بازی ها براحتی روی حافظه داخلی بصورت خیلی عالی نصب و اجرا میشن

سفر بودم دسترسی به نت و سیستم درست نداشتم کسی هم جواب سوالم را نداد

خودم جواب خودم بدم 8->

فرمت دامپ lz4 را تست نکردم ولی اینی دیدم حجمش کمتر از دامپ معمولی هست ولی مشکلات قبلی را داره و برنامه هست که بازی را به lz4 تبدیل کرد

هر سه حالت بازی را داشته باشی میتونی به fpkg تبدیل کنی(دامپ , exfat , pfs)
اکثر بازی ها به fpkg تبدیل میشن بازی stellar blade , yotei مشکل داشتن stellar را تست کردم ولی yotei ورژن 1.512 با زیرنویس فارسی تبدیل کردم بدون مشکل نصب و اجرا شد سرعت اجرا دقیق مثل نسخه اورجینال بازی

طبق تجربه شخصی با تست چند نرم افزار بهترین نرم افزار تبدیل به fpkg نرم افزار لینک زیر هست
Releases · thanhsondev/PSVIETHOA-FPKG-Builder
سلام داداش خوبی شرمنده مزاحمت میشم.من هرجا گشتمو سرچ کردم هیچی پیدا نکردم واسه بروز کردن ابزارای کپی خور،بعد از کپیدخور کردن.من با دیسک bdjb1.2.3 کپی خور کردم و فقط یک kstuff و اتولود و شاداو داره ک همشونم ورژن قدیمیه.نه نانو دی ان اس دارم نه هیچی.حالا اینارو چطوری بروز کنم چطوری از خود کنسول میشه اپدیت کرد؟الان این bdjb ورژن ۱.۵ هم اومده اما نمیدونم چیکار کنم اصلا لازمه یا نه؟ورژنمم ۱۲ هست

سلام داداش خوبی شرمنده مزاحمت میشم.من هرجا گشتمو سرچ کردم هیچی پیدا نکردم واسه بروز کردن ابزارای کپی خور،بعد از کپیدخور کردن.من با دیسک bdjb1.2.3 کپی خور کردم و فقط یک kstuff و اتولود و شاداو داره ک همشونم ورژن قدیمیه.نه نانو دی ان اس دارم نه هیچی.حالا اینارو چطوری بروز کنم چطوری از خود کنسول میشه اپدیت کرد؟الان این bdjb ورژن ۱.۵ هم اومده اما نمیدونم چیکار کنم اصلا لازمه یا نه؟ورژنمم ۱۲ هست
سلام چندبار جواب همین سوال داده شده احتیاجی به عوض کردن بلوری نیست

خیلی راحت گفتم میری توی یوتیوب توی سرچش میزنی bighector میری توی کانالش فیلم هاش میبینی همچی را گفته
بهتره از خود کنسول آپدیت نکنی چون بروز نیستن

تو سایتش چک کردم هنوز بعضی بازیا بصورت pkg نیومده . صبر میکنم .
وقتی ابزار تبدیل اومده همه تبدیل میکنن احتیاجی نیست حتما توی سایتی بیاد
توی سایت های خارجی حتی دیدم توی p30day بازی pkg اومده زیرنویس فارسی نیستن
پس بهتره خودمون تبدیل کنیم

خیلی راحت گفتم میری توی یوتیوب توی سرچش میزنی bighector میری توی کانالش فیلم هاش میبینی همچی را گفته

پس بهتره خودمون تبدیل کنیم
یه جا خوندم میکن تبدیل به پی کا جی حجم بازی مثلا 100 گیگ باشد به 50 گیگ تبدیل میشه و سریع نصب میشه درسته ؟ چون با روش ایکس فکت طول میشکه ///

یه جا خوندم میکن تبدیل به پی کا جی حجم بازی مثلا 100 گیگ باشد به 50 گیگ تبدیل میشه و سریع نصب میشه درسته ؟ چون با روش ایکس فکت طول میشکه ///
بازی حجمش دقیق حجم اورجینال خود بازی میشه

این دو بازی های حجم بالا را تبدیل کردم
assassin shadow
از 274 فرمت exfat شده 137
yotei از 197 فرمت exfat شده 115

طبیعتا حجم کم بشه نصب سریعتر میشه

چون مثل دیتای اصلی هست و داره از سرعت اصلی ssd کنسول استفاده میکنه دقیقا مثل بازی اورجینال با سرعت لود بالا بدون لگ و مشکل خاصی بازی اجرا میشه
اگر خودت تبدیل کنی خیلی بهتره مگر اینکه مثل ps4 یک فایل pkg بیاد برای زیرنویس فارسی بازی کل نت بگردی هیچ جا pkg مثل همین دوبازی زیرنویس فارسی نیست خودم زیرنویس کردم تبدیل کردم

• Like
Reactions: satellitedvb

پس بهتره خودمون تبدیل ک

assassin shadow

چون مثل دیتای اصلی هست و داره از سرعت اصلی ssd کنسول استفاده میکنه دقیقا مثل بازی اورجینال با سرعت لود بالا بدون لگ و مشکل خاصی بازی اجرا میشه
اگر خودت تبدیل کنی خیلی بهتره مگر اینکه مثل ps4 یک فایل pkg بیاد برای زیرنویس فارسی بازی کل نت بگردی هیچ جا pkg مثل همین دوبازی زیرنویس فارسی نیست خودم زیرنویس کردم تبدیل کردم
آقا لطفا لینک و آموزش تبدیل رو بزارین

assassin shadow

من یوتی قبلی که exfat بود دارم اینو تبدیل کنم مشکلی نداره؟ چون چنجا دیدم مشکل پیدا میکنه
و اینکه زیرنویس رو جدا به صورت pkg نصب کردی یا به اکسفت اضافه کردی بعد تبدیل کردی

• Like
من یوتی قبلی که exfat بود دارم اینو تبدیل کنم مشکلی نداره؟ چون چنجا دیدم مشکل پیدا میکنه
و اینکه زیرنویس رو جدا به صورت pkg نصب کردی یا به اکسفت اضافه کردی بعد تبدیل کردی
ورژن قبلیش داشتم فارسی بازی میکردم
ورژن جدیدش گرفتم زیرنویس برای ورژن جدید 110 تومان بود گرفتم ورژن جدید مشکل صفحه سیاه را برطرف کرده جایی ندیدم زیرنویس فارسی pkg برای بازی گذاشته باشه فعلا بازی هایی زیرنویسشون را دارم خودم با exfat فارسی میکنم بعد تبدیل
برای تبدیلش مشکل داشتم با برنامه های مختلف تست کردم ورژن جدید برنامه ای که گذاشتم تبدیلش کرد ولی خیلی طول کشید
نصبش کردم سیوهام با ورژن جدید هم مشکلی نداشت العانم با فرمت pkg روی حافظه داخلی بیش از 1 ساعت بازی کردم مشکلی نداشته

آخرین ویرایش:
ورژن قبلیش داشتم فارسی بازی میکردم
ورژن جدیدش گرفتم زیرنویس برای ورژن جدید 110 تومان بود گرفتم ورژن جدید مشکل صفحه سیاه را برطرف کرده جایی ندیدم زیرنویس فارسی pkg برای بازی گذاشته باشه فعلا بازی هایی زیرنویسشون را دارم خودم با exfat فارسی میکنم بعد تبدیل
برای تبدیلش مشکل داشتم با برنامه های مختلف تست کردم ورژن جدید برنامه ای که گذاشتم تبدیلش کرد ولی خیلی طول کشید
نصبش کردم سیوهام با ورژن جدید هم مشکلی نداشت العانم با فرمت pkg روی حافظه داخلی بیش از 1 ساعت بازی کردم مشکلی نداشت
استلار بلید هم مشکل داره یا نه؟
من کلا اینارو دارم که اکسفت هستند
ghost of yotei - stellar blade - ninja gaiden 4 - resident evil 9 - dead space -astro bot - expansion 33 - PoP.The.Lost.Crown - Dmc 5 Special - Wuchang
فکر کنم تا اونجا که دیدم فقط یوتی مشکل داشت استلار هم همینطور

• Like
استلار بلید هم مشکل داره یا نه؟
من کلا اینارو دارم که اکسفت هستند
ghost of yotei - stellar blade - ninja gaiden 4 - resident evil 9 - dead space -astro bot - expansion 33 - PoP.The.Lost.Crown - Dmc 5 Special - Wuchang
فکر کنم تا اونجا که دیدم فقط یوتی مشکل داشت استلار هم همینطور

stellar blade شنیدم مشکل داره چون با فرمت pfs بازی مشکلی ندارم خودم تست نکردم
pop هم نسخه 4با 5 فرقی نداره astro هم مشکلی نداشتم
بقیه را جایی ندیدم مشکل داشته باشن ولی چون تبدیل زمانبر هست صبر میکنم تا زیرنویسش بیاد بعد تبدیل کنم

• Like
Reactions: mehrdadb3
stellar blade شنیدم مشکل داره چون با فرمت pfs بازی مشکلی ندارم خودم تست نکردم
pop هم نسخه 4با 5 فرقی نداره astro هم مشکلی نداشتم
بقیه را جایی ندیدم مشکل داشته باشن ولی چون تبدیل زمانبر هست صبر میکنم تا زیرنویسش بیاد بعد تبدیل کنم
یعنی stellar blade با فرمت pkg مشکل داره ؟ چون تست کردن مشکلی نداشته تو تاپتک اخرین اخبار هک ! 2 به شک شدم

دوست عزیز توی یوتیوب سرچ کن bighector کلیپ هاش ببین به همه سوالاتت پاسخ داده

فرقی نداره چه پسوندی باشه کار میکنه

با وب کیت هک کن از کنسول استفاده کن

به احتمال زیاد دیتا و سیو هات نمیپره چون از طریق وب کیت کپی خور میشه
هنوز کپی خورش نیامده ولی آماده هست دارن پایدارش میکنن بزودی میدنش بیرون
به احتمال خیلی زیادروشش اینه یک سایت معرفی میکنن و با ست کردن dns و رفتن روی user guide کنسول هک میشه

نه فقط باید پیلودها بروز باشن

فعلا چون شما نمیتونین از فرمت pkg استفاده کنید نمیتونین درست بازیش کنید چون با فرمت exfat , pfs لگ داره
بازی ها را از سایت p30day دانلود کن

مشکل شما هم کلا رفع شد تقریبا تمامی بازی ها براحتی روی حافظه داخلی بصورت خیلی عالی نصب و اجرا میشن

سفر بودم دسترسی به نت و سیستم درست نداشتم کسی هم جواب سوالم را نداد

خودم جواب خودم بدم 8->

فرمت دامپ lz4 را تست نکردم ولی اینی دیدم حجمش کمتر از دامپ معمولی هست ولی مشکلات قبلی را داره و برنامه هست که بازی را به lz4 تبدیل کرد

هر سه حالت بازی را داشته باشی میتونی به fpkg تبدیل کنی(دامپ , exfat , pfs)
اکثر بازی ها به fpkg تبدیل میشن بازی stellar blade , yotei مشکل داشتن stellar را تست کردم ولی yotei ورژن 1.512 با زیرنویس فارسی تبدیل کردم بدون مشکل نصب و اجرا شد سرعت اجرا دقیق مثل نسخه اورجینال بازی

طبق تجربه شخصی با تست چند نرم افزار بهترین نرم افزار تبدیل به fpkg نرم افزار لینک زیر هست
Releases · thanhsondev/PSVIETHOA-FPKG-Builder
ببخشید الان من با نسخه ۱۲ که با وب‌کیت هک شده، با چه فرمتی باید بازی رو دانلود کنم باز نفهمیدم؟ همون exfat؟ فولدر دامپ هک شده رو دانلود کردم انتقال دادم نتونستم اجرا کنم. از اونور روی هاردم خیلی جا ندارم که اول فولدر دامپ بگیرم بعد تبدیلش کنم به یه فرمت دیگر. اگر یک راهنمایی قدم به قدم بکنید عالی می‌شه ببخشید اگر زحمت می‌دم.

یعنی stellar blade با فرمت pkg مشکل داره ؟ چون تست کردن مشکلی نداشته تو تاپتک اخرین اخبار هک ! 2 به شک شدم
این سایت جدیده که گذاشته نسخه pkg رو حالا اگر اکسفت هم همین ورژن باشه فکر نکنم مشکلی داشته باشه
یجا دیدم برای گاست اف یوتی زده باید یسری فایل بنام playgo حذف شن تا درست شه

• Like
خودم تست نکردم ولی بعضی جاها دیدم گفتن مشکل داشته ممکنه مثل بازی yotei که مشکل داشت با آپدیت جدید برنامه تبدیل به pkg مشکل اونم حلش شده باشه
ببخشید الان من با نسخه ۱۲ که با وب‌کیت هک شده، با چه فرمتی باید بازی رو دانلود کنم باز نفهمیدم؟ همون exfat؟ فولدر دامپ هک شده رو دانلود کردم انتقال دادم نتونستم اجرا کنم. از اونور روی هاردم خیلی جا ندارم که اول فولدر دامپ بگیرم بعد تبدیلش کنم به یه فرمت دیگر. اگر یک راهنمایی قدم به قدم بکنید عالی می‌شه ببخشید اگر زحمت می‌دم.
فایل pkg را از 11.4 به 11.6 تونستن ارتقا بدن و کنسول ها تا ورژن 11.6 میتونن از pkg استفاده کنن
کلا هک مهم نیست از چه روشی باشه با دیسک یا نرم افزاری همه آخرش از یک نوع کرنل بسته به ورژن کنسول استفاده میکنن
کل کنسول های هک شده هر ورژنی باشن از فرمت های دامپ معمولی و دامپ lz4 و exfat , pfs میتونن استفاده کنن
شما باید پیلود kstuf , shadow mount را در هک اجرا کنی بازی روی حافظه خارجی در پوشه homebrew باشه یا در حافظه کنسول در پوشه data در پوشه homebrew باشه تا شناسایی بشه data/homebrew
این سایت جدیده که گذاشته نسخه pkg رو حالا اگر اکسفت هم همین ورژن باشه فکر نکنم مشکلی داشته باشه
یجا دیدم برای گاست اف یوتی زده باید یسری فایل بنام playgo حذف شن تا درست شه
بازی yotei ورژن دامپ آپدیت شده V01512 مشکل بلک اسکرینش رفع شده ربطی به نوع تبدیل بازی نداشت کلا ورژن قبلیش توی هر نوعی بود توی بعضی کنسول ها مشکل بلک اسکرین داشت
می خواستم همینجا از کاربر @SHAM تشکر کنم انصافا یکی از کسایی که اینجا به سوالات همه جواب میده ایشونه
عذرخواهی بابت آف تاپیک
ممنون دوست عزیز :-bd

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or