خبر رسمی کوجیما به صورت رسمی با سونی قطع همکاری کرد . Xbox پروژه Physint را منتشر خواهد کرد

Ffmmdreza

کاربر سایت
منبع

استودیو کوجیما پروداکشنر تایید کرد که Physisnt برای اکس باکس هم در حال توسعه ست

عنوان جدید کوجیما پروداکشن Physint دیگه با همکاری پلی استیشن ساخته نمیشه و پس از اینکه اواسط ماه ژوئن پلی استیشن به کوجیما میگه که عنوان رو کنسل خواهد کرد، اونا دنبال شریک جدید گشتن و عنوان Physint در کنار پروژه OD با همکاری XBOX ساخته خواهد شد!

ترجمه ماشینی توییت پلی استیشن :

ترجمه ماشینی توییت های کوجیما :

Last edited by a moderator:
بچه ها ببینین کاراتون رو.
بعد تاپیکهای امتیازات سایلنت هیل ها و MGS 3 ... بنده خدا چند ماهی میشد که خوابیده بود.
پسر خوبی شده بود... دوباره بیدارش کردین.
چند روز دیگه Townfall میاد تازه :دی به عنوان یکی از غمخواران ثابت سری عجیبه یادت نیست که به هر حال قرار بود بیدار شم:دی
اینجا تاپیک نداره هنوز، ولی تو reset era داره :دی ایشالا که خیر باشه، جدی میگما :دی ما هم به هر حال خاطره داریم. فرق داره ادم قبلا فن چیزی بوده باشه تا مثلا کمپلت هیترش... مثلا هیتر کوجیما:دی
پ.ن: سایلنت هیل ها هم شد:دی عجب اشتباهی کردیم قبل ریلیز F ازش ایراد گرفتیم مث بقیه! :دی ممنوع بود نظر بدم مث بقیه چرا فقط سلاح سرد داره! :دی

فقط منم فکر می کنم استاد با این همه عکس و پست فقط سعی داره ک**ن سونی بسوزنه یا نه؟ :D
نمی دونم استاد ex داشته یا نه اما اگر داشته، قطعا بعد از تبدیل به ex, تا مدت ها ماتحت‌شون پرچم بوده

فقط منم فکر می کنم استاد با این همه عکس و پست فقط سعی داره ک**ن سونی بسوزنه یا نه؟ :D

من هنوز معتقدم فلسفه وجودی OD اینه که کوجیما دیده کونامی داره سایلنت هیل رو برمیگردونه تصمیم گرفته آستین بالا بزنه و اون بازی ترسناکی که اینا نذاشتن بسازه رو الان بسازه :دی
دیگه خدا میدونه چه آشی برای سونی پخته :دی

من هنوز معتقدم فلسفه وجودی OD اینه که کوجیما دیده کونامی داره سایلنت هیل رو برمیگردونه تصمیم گرفته آستین بالا بزنه و اون بازی ترسناکی که اینا نذاشتن بسازه رو الان بسازه :دی
یجورایی نحسی خورده به اون بازی، قبل از pt دل تورو داشت insane مساخت که یه سه گانه بود و کنسل شد بعد اومد گفت دانش اونو آوردم رو pt
اونم کنسل شد تهش گفت کوجیما من بازی دیگه بسازم جنگ جهانی میشه،ما رفتیم
Del Toro said he “learned a lot” from Kojima and THQ, so much that it “changed the way” he sees being able to tell a story. In the case of his project for THQ, a game called Insane, del Toro said he did two years of work on that project before it was eventually canceled. Though that game never materialized, he took the learnings to Silent Hills, his horror game with Konami and Hideo Kojima. But this project, too, was not meant to be.

“Then I went to the side of Kojima, because he’s a master, and I can gladly say that we are friends and I love his work and I will continue learning from him as a friend,” he said. “But I am not… if I join another video game, World War III will start.”
تو نمایش گیم اواردز کوجیما از یه در رد میشه که تو pt هم بود
atami یه شهره تو شیزوکو تو تریلر od بود تو pt یه استودیو بود 7780s که میگن 7780 مساحت شیزوکو هست و s هم سایلنت هیل
یه mri مغز تو تریلر بود که میگن اشاره میکنه به brightness slider اون بازی
و اینجا دل تورو رسما نبوده ولی کوجیما میگه افراد دیگه ای هم کمکش کردند غیر از اون
________
od تقریبا همون pt هست ولی به رونمایی سایلنت هیل 2 فعک نکنم ربط داشته باشه. ولی همون ایده احتمالا هست

• Like
Reactions: dark souls and ravi
اصلا به SH2 نمی رسه...
پروژه که اول قرار بود با گوگل بره جلو... یعنی مراحل کانسپتش حتی قبل از شروع پروژه DS2 بود!!!

اما در مورد PT می گفتن کوجیما می خواسته مثل همین OD با ادمای مختلفی کار کنه، لزوما به این معنی نه که گلرمودل تورو و ایتو و بقیه کلا جمع بشن یک داستان سایلنت هیل بسازن... در واقع کانسپت این بوده ظاهرا مثل فرم همین OD ایده و ترس های مختلف رو تست کنن!!! یعنی ممکن بود اون PT سایلنت هیلز کوجیما باشه...یه سایلنت هیلز ایتو بده...و اینطوری ترس های متفاوت رو نشون بدن...

همین OD هم احتمالا اپیزودیک هست... و قسمت Knockبرای کوجیماست... OD جای خالی می شه عناوین ترسناک کارگردان های دیگه و نگاهشون به ترس مخصوص خودشون!!!!! برا همین PT پر از در بود و کانسپت OD قسمت Knock بازم در هست... چون کوجیما همیشه باور داره به ترس ندونستن و خبرنداشتن از پشت در اشاره داشته!!!؛

بایکوت گسترده ایکس باکس/مایکروسافت شامل بازیهای جدید کوجیما هم خاهد شد.

View attachment 422684

View attachment 422685
بایکوت فایده نداره... باید بیان اینجا به jan فد.ایان ملحق بشن...
باید با عزیزی که این مقاله رو نوشتن کانکت شم این روشهای بیهوده رو پیشنهاد نده. اینجا راحت میتونه دود شه بره هوا-ببخشید به اهدافش برسه هم خودش هم دوستاش.

View attachment 422684

View attachment 422685
آبیم که میخورن و اکسیژنی که تنفس میکنن سربازای IDF هم میخورن و تنفس میکنن وگرنه میمیرن. من جاشون بودم درجا این دو عنصر که به این خبثا کمک میکنن هم تحریم میکردم.

View attachment 422684

View attachment 422685
من کلا این جماعت رو درک نمیکنم. شرط اول بایکوت کردن اینه مصرف کننده اون محصول باشی. بعید میدونم آی کیوشون در حد ویدیوگیم باشه. این چند ساله دولوپرا خیلی تلاش کردن با گزینه های اکسسبلتی های مختلف یه جوری بازی هارو واسه اینها بهینه کنن مثل وولورین. ولی مثل اینکه کافی نبوده.

بخاطر حمایت از این بایکوت همین الان یه بازی دیگه روی ایکس باکس پیشخرید کردم
حالا بایکوت بخوره تو سرش :دی سر یکی از بازی‌ها طرف عین همین متن رو نوشته بود و یه نمره پرت داده بود :| همین تحریم کنن بهتره حداقل مزخرفاتشون رو توی نقد بازی‌ها نمی‌بینیم.

حالا بایکوت بخوره تو سرش :دی سر یکی از بازی‌ها طرف عین همین متن رو نوشته بود و یه نمره پرت داده بود :| همین تحریم کنن بهتره حداقل مزخرفاتشون رو توی نقد بازی‌ها نمی‌بینیم.
آره لااقل زحمت بازی ساز رو خراب نکنن
انقدر بایکوت کنن بایکوت دونشون پاره شه :دی

View attachment 422684

View attachment 422685
بقیه هم همینن فقط با عقل و شعور بیشتر این کار رو میکنن الانم بعضیا تازه یادشون افتاده DS2 چقدر فروخته بعد آمار فروش بازی های مارولی قبلی Insomniac رو یادشون رفته جاش دارن با DS2 مقایسه میکنن که بزنن تو سر کوجیما :))
(یکی از چیزایی که از Gamergate در اومد و زیر دعوا سر زن های زشت در بازیها مدفون و کامل فراموش شد این بود که نویسنده های نشریه های بزرگ و کوچیک همگی تو یه گروپ چت هستن و مقالاتشون رو با هماهنگی همدیگه منتشر میکنن)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or