امتیازات Silent Hill: Townfall

پیش بینی شما از میانگین نمرات...؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    53
  • این نظرسنجی در این تاریخ بسته خواهد شد: .

Zack.Fair

The price of freedom is steep
کاربر سایت
سلام! :دی

IMG_7762.jpeg

SILENT HILL: Townfall جدیدترین اسپین ‌آف سری Silent Hill است که برخلاف نسخه‌های دیگر سری یک عنوان اول شخص / fps است. بازی در اسکاتلند سال 1996 جریان دارد و بازیکن در نقش فردی سیاهپوست به نام Simon Ordell وارد جزیره‌ای به نام St. Amelia می‌شود تا «امور را درست کند». شهر زیر مه سنگین تقریباً متروکه به نظر می‌رسد و سیمون به‌ تدریج با بقایای گذشته و ارتباط خودش با این مکان رو به ‌رو می‌شود.

شایان ذکر است که نسخه فیزیکی بازی تنها برای PS5 عرضه می‌شود. نسخه Deluxe نیز به‌صورت دیجیتالی عرضه خواهد شد.

Townfall نخستین بازی سری Silent Hill است که به‌صورت اول‌ شخص ساخته شده. گیم ‌پلی ترکیبی از اکتشاف، مخفی‌کاری، مبارزه، فرار از دشمنان و پازل ‌های داستان ‌محور است.

یکی از عناصر اصلی گیم پلی بازی CRTV قابل ‌حمل است؛ وسیله‌ای شبیه تلویزیون کوچک که با تنظیم سیگنال‌ های آن می‌توان سرنخ‌ ها، بخش‌ هایی از داستان و حتی اطلاعاتی درباره تهدیدهای اطراف را پیدا کرد.

بازی همچنین دارای چند پایان مختلف است (چیزی که تو‌ تمام عناوین این سری بوده) که تحت تأثیر عملکرد و انتخاب ‌های بازیکن قرار رخ میدهند.

پروژه Townfall در ابتدا توسط استودیوی اسکاتلندی No Code ساخته می‌شد؛ استودیویی که پیش از این بازی ‌های Stories Untold و Observation را ساخته بود.

خود No Code اعلام کرده که ایده و کار روی پروژه از دوران قرنطینه کرونا آغاز شده بود و تیم در سال‌های بعد به توسعه آن ادامه داد.

اولین معرفی رسمی بازی در اکتبر 2022 و در جریان Silent Hill Transmission کونامی انجام شد. در آن زمان No Code به‌عنوان سازنده و Annapurna Interactive و Konami به‌عنوان ناشران/همکاران پروژه معرفی شدند و هنوز تاریخ عرضه یا پلتفرم‌های بازی اعلام نشده بود.

بعد از معرفی، برای نزدیک به سه سال اطلاعات بسیار کمی از پروژه منتشر شد و بازی عملاً در سکوت خبری قرار داشت.

در ژوئیه 2025، No Code نام خود را به Screen Burn Interactive تغییر داد. استودیو توضیح داد که تیم نسبت به زمان تأسیس بسیار بزرگ‌تر شده و دیگر نام «No Code» با ساختار فعلی آن‌ها مطابقت ندارد. توسعه Townfall نیز با نام جدید Screen Burn ادامه پیدا کرد.

در فوریه 2026، کونامی سرانجام اولین تریلر کامل و جزئیات جدی گیم‌پلی را منتشر کرد و مشخص شد Townfall یک بازی کامل، مستقل و اول ‌شخص در سبک Psychological Horror خواهد بود.

در ژوئن 2026 تاریخ عرضه رسمی 24 سپتامبر اعلام شد و پیش‌فروش بازی برای PS5، Steam و Epic Games Store آغاز شد.

Metacritic: هنوز منتشر نشده

OpenCritic: هنوز منتشر نشده

بعد از انتشار بازی، نمرات سایتها و کاربران اضافه می‌ شوند.

خودم با چیزایی که دیدم ازش نظرم روی ۸۰ الی ۸۵ هست.
کلا هم تو‌ی این سبک هم منتقدا یکم سخت نمره میدن.
تا عرضه بازی ۶ روز مونده...
اگه بازیشون خوب شه عالیه. بلوبر ریمیکا رو میسازه، اینام بازیای جدید سریو. (البته سازنده های f هم‌ هستن.)

کونامی از ریمیک ۲ به بعد همیشه شگفتی ساز شد!
ریمیک ۲ رو میگفتیم بازی معمولیی میزنه ترکوند، f رو میگفتیم چیز خاصی نداره ولی بازی خوبی شد. Townfall بعید نیست نمایشاش یچی باشه و محصول نهایی یچی خفن دربیاد.
ویژگی مشترک ۳تا بازی این بوده که تریلر و نمایشا معمولی درمیومده. ۲تاشون که خوب از آب دراومدن امیدوارم بازی سومیم موفق بشه. ولی یه ویژگی خوب تریلرهاش فضاسازی بوده که انصافا گل کاشتن.
آدم میترسه اینم موفق بشه و کونامی بیفته به عرضه سالانه سایلنت هیل!:D

اساسا اگه این بازی موفق شه متای بالای 82 بگیره من بیشتر از هر چی به کونامی امیدوار میشم

سپردن یه آیپی با فن بیسی به این حساسی به سه تا استدیوی متفاوت تو سه تا گوشه دنیا و گرفتن سه تا بازی خوب از همشون کاری نیست که هر ناشری بتونه انجام بده.

اساسا اگه این بازی موفق شه متای بالای 82 بگیره من بیشتر از هر چی به کونامی امیدوار میشم

سپردن یه آیپی با فن بیسی به این حساسی به سه تا استدیوی متفاوت تو سه تا گوشه دنیا و گرفتن سه تا بازی خوب از همشون کاری نیست که هر ناشری بتونه انجام بده.
دقیقا اینطوره.
حالا حساب کن اگه طبق شایعه هایی که میاد دوباره تیم خودشون رو هم جذب کرده باشن و دارن روی نسخه پرخرجی از مجموعه کار میکنن...
روزی که اون تایید بشه چه هایپی بین طرفدارها ایجاد بشه.

کونامی خیلی قدمهای کوچیکی با این مجموعه گرفت ولی بازخورد طرفدارها عالی بود.
انصافا نه خودشون و نه بلوبر فکر میکردن که ریمیک تا این حد تحویل گرفته میشه.
همه چی داره خیلی خوب کنار هم چیده میشه برای سرمایه گذاری بیشتر روی ip.

حالا اگه این نسخه هم تو بازه 80 نیاد خب واقعا نمیشه ایراد زیادی هم گرفت.

به شخصه من نمایشها رو که میبینم برای این نسخه خیلی هیجانم بیشتره تا اون دوره قبل از انتشار SH F

به شخصه من نمایشها رو که میبینم برای این نسخه خیلی هیجانم بیشتره تا اون دوره قبل از انتشار SH F
این چون عین سایلنت هیل ارجینال تو دهه ۹۰ اتفاق میفته و سلاح گرم توش هست خیلی بیشتر مخاطب جذب کرده...
fps بودنشم باز خوبه.
موقعی که تو سکوت خبری بود و انقدر کونامی قبلش کارنامه ش بد بود تا اونموقع فکر میکردیم بازی داغونی باشه... اما الان چیزی که هست شانس موفقیت بالایی داره.

========

تهیه‌کننده کونامی معتقد است Silent Hill: Townfall می‌تواند از بازسازی Silent Hill 2 هم پیشی بگیرد

موتویی اوکاموتو، تهیه‌کننده ارشد شرکت Konami، در گفت‌وگو با نشریه Famitsu اعلام کرد اعتماد بالایی دارد که بازی Silent Hill: Townfall بتواند به همان اندازه بازسازی Silent Hill 2 و Silent Hill f مورد استقبال منتقدان و رسانه‌های بازی قرار گیرد و شاید حتی به شاهکار این دوران بازگشت فرنچایز تبدیل شود. او این عنوان را که در شهر خیالی St. Amelia در اسکاتلند روایت می‌شود، اثری «آگاه‌تر از نظر اجتماعی» توصیف کرد که به موضوعاتی چون تقابل افراد و شرکت‌ها می‌پردازد.

اوکاموتو با اشاره به بازخورد آرام‌تر تریلرهای اخیر این بازی نسبت به آثار پیشین، ابراز امیدواری کرد که واکنش بازیکنانی که نسخه آزمایشی بازی را تجربه کرده‌اند، این نگرانی‌ها را برطرف کند. بازی Silent Hill: Townfall که توسط استودیوی اسکاتلندی No Code ساخته شده، در ماه جاری میلادی و به‌طور اختصاصی برای کنسول PlayStation 5، همراه با نسخه‌های PC، منتشر خواهد شد.

@Gamefa_official

من مشكلم يكم با اول شخص بودنشه ولى در كل به نظرم چيز خوبى از آب در بياد.
ولى فضا و داستان silent hill f با سليقه من بيشتر سازگار بود.

شما رو نميدونم ولى به طور استثنا تو اين سرى گيم پلى از نظر من تو اولويت آخره.

من مشكلم يكم با اول شخص بودنشه ولى در كل به نظرم چيز خوبى از آب در بياد.
ولى فضا و داستان silent hill f با سليقه من بيشتر سازگار بود.

شما رو نميدونم ولى به طور استثنا تو اين سرى گيم پلى از نظر من تو اولويت آخره.
دقیقا
اتمسفر و داستان فقط.
اساس بازی مجاب میکنه که یک سری چیزها توی این سری دقیقا باید برعکس بازیها باشه :
گیم پلی باید کند و کار کردن با سلاحها باید کلانکی باشه...شخصیت باید ضعیف باشه...و...
در مورد این بازی

بدبختی اینه که اومدن بهترین بازی سری و یکی از شاهکارهای تاریخ گیم یعنی Silent Hill 2 رو اول از همه ریمیک کردن...کسی که تا قبل از این این سری رو بازی نکرده بود خواه ناخواه ریمیک نسخه 2 یه معیار مقایسه براش میشه.

Silent Hill F درسته ایراداتی داشت اما خداییش بازی خوبی بود.

آخرین ویرایش:
سایلنت هیل اف بازی خوبی بود و داستان بدی نداشت فقط گیم پلیش ضعف داشت و گر نه محیط و اتمسفر خوبی داشت تو محیط روستا.
این یکی هم هندونه دربسته هست که بتونه ترسو خوب القا کنه یا نه.
________
کونامی دنبال بسترسازیه. ارزش کونامی تو این 3-4 سال از 5-6 میلیارد به 18-19 میلیارد رسیده که مدیون efootball , yu gi oh و موبایل و همین احیا عناوین قدیمی هست. سالها بود ازشون استفاده درست نمیکرد و الان دارن احیا میکنن و حاشیه سود مناسبی هم درست کردن و توجه بازارو جلب کردن، دارن راه کپکامو میرن، البته اگه بخوان برن تو فاز خرج بالا باید یه تغییر اساسی تو گیم پلی بدن تا بتونن پلیر بالا جذب کنن

تنها مشکلم فعلا با همین دو تا مورد که یه سایلنت هیل خارج از سایلنت هیل داریم ( امیدوارم ربطی بتونند حداقل به سری اصلی بدن که خیلی دور از انتظاره ) و دومی هم دوربین اول شخصش. کلا منم توی سایلنت هیل دنبال گیم پلی ساختار شکن نیستم و برام بی اهمیت اگه بتونه واقعا خودش 85-86 نگه داره جالب می شه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or