خبر رسمی کوجیما به صورت رسمی با سونی قطع همکاری کرد . Xbox پروژه Physint را منتشر خواهد کرد

Ffmmdreza

کاربر سایت
منبع

استودیو کوجیما پروداکشنر تایید کرد که Physisnt برای اکس باکس هم در حال توسعه ست

عنوان جدید کوجیما پروداکشن Physint دیگه با همکاری پلی استیشن ساخته نمیشه و پس از اینکه اواسط ماه ژوئن پلی استیشن به کوجیما میگه که عنوان رو کنسل خواهد کرد، اونا دنبال شریک جدید گشتن و عنوان Physint در کنار پروژه OD با همکاری XBOX ساخته خواهد شد!

ترجمه ماشینی توییت پلی استیشن :

ترجمه ماشینی توییت های کوجیما :

Last edited by a moderator:
میبینم که دستت رو شده !!! میدونستم رم ها و ارزون تر برمیداشتم !! :-"
تصمیمم برای خرید Ps5 انقدر قطعی بود که کاینات هم رکب خورد و به هوای من ضربات پشت هم داره به این برند وارد میکنه !!
فارغ ازعناوین کوجیما که نهایتا اقلب رو PC میزنیم ، نگاهم به ولورین و دست اینزومنیاک بود !
البته نمیدونستم با سیبر توث کم مونده بوده که آره ..........:">
از طالع من بعید بود این پرری که کردم :))
این نسل سونی چرا انقدر مایکروسافته ؟؟!!
آره شناسایی شدم رفت :D
تا گروه خون ، شماره شناسنامه/کد ملی ، دوران ابتدایی چه خبطهایی کردم رو هم از روی کامنتم تشخیص داد :))

من تو هر نسل هر سری گول میخورم ، میخواستم کنسول بگیرم یه بهانه ای جور میکنم میگم بزار این بیاد ، بزار اون بیاد بعد میگیرم.
آخرش هم قیمت کنسول یکدفعه سیجیل طور میشه و بپر بپر میکنه :D
منم بیخیال میشم و میگم خب نسل بعد ایشالله.
این دو نسل اخیر که اینطور شده.

البته ایندفعه مقصر خود سونی بود که همه بازیهاش رو داشت می آورد روی PC ، منم دلم رو صابون زده بودم که یک عدد GT‌ بالاخره میرسه و برای همین کمی برای خریدش به شک افتادم.

آره واقعا این نسل سونی یه جورایی درجا زده.
ببینیم این دو-سه سال آخر با بازیهای ND و... میتونن ورق رو برگردونن یا نه و باید صبر کنیم ببینیم تو نسل بعد کامبک میزنن.

آره شناسایی شدم رفت :D
تا گروه خون ، شماره شناسنامه/کد ملی ، دوران ابتدایی چه خبطهایی کردم رو هم از روی کامنتم تشخیص داد :))

من تو هر نسل هر سری گول میخورم ، میخواستم کنسول بگیرم یه بهانه ای جور میکنم میگم بزار این بیاد ، بزار اون بیاد بعد میگیرم.
آخرش هم قیمت کنسول یکدفعه سیجیل طور میشه و بپر بپر میکنه :D
منم بیخیال میشم و میگم خب نسل بعد ایشالله.
این دو نسل اخیر که اینطور شده.

البته ایندفعه مقصر خود سونی بود که همه بازیهاش رو داشت می آورد روی PC ، منم دلم رو صابون زده بودم که یک عدد GT‌ بالاخره میرسه و برای همین کمی برای خریدش به شک افتادم.

آره واقعا این نسل سونی یه جورایی درجا زده.
ببینیم این دو-سه سال آخر با بازیهای ND و... میتونن ورق رو برگردونن یا نه و باید صبر کنیم ببینیم تو نسل بعد کامبک میزنن.
منم از آینده نگریم نبود ...
50 میلیون دو روزه رفت رو کنسول !!!
وای گفتی GT دوباره یادم افتاد اون یه قلم رو کاریش نمیتونم بکنم جایگزینی نیست برای اون =((
ترجیحا سوییچ 2 رو انتخاب کردم که از دلار عقب بود و OCRANIA هم گیم پلی تریلر داد خوشبختانه
و اینور هم متاسفانه اینسومنیاک هم تیرش خطا رفت ( خوشبختانه برای جیب ما )
امیدم به E-DAY هست فقط .
ناتی بعیده تیرش خطا بره ولی به شخصه افکار خالق اثر برام مهمه و در مواردی که مخصوصا بخواد بهم تحمیل بشه توان سازگاری ندارم و کوفتم خواهد شد .
عناوین کوجیما هم که آنچنان انحصاری نیستن آخر داستان ، ولی همینکه شعور مایکروسافت برسه به تکریم افرادی که میدونن پروسه دولوپ گیم به جندر سوییچ مرتبط نیست برای من یکی کافیه .
که اونم بعید نیست بعدا خبر قطع همکاریشون و بشنویم .

آخرین ویرایش:
حرکتی که آشا شارما علیه سونی کرد رو هیتلر با یهودیا نکرد! :D
کاری ندارم مدیریتش در آینده چی میشه. فقط همین حرکتی که در قبال کوجیما به این سرعت کرد و تگ Xbox رو چسبوند به بازیی که مدیر دوزاری سونی توی یه ویدیو اختصاصی اومد ازش به عنوان نسل بعدی ژانر مخفی کاری یاد کرد رو تا ابد توی صنعت گیم باید یاد کنن! پای ثابت هر نمایش Xboxم از این به بعد خواهد بود قطعا.
حکم همون ترول نشون دادن دیسک روی توی رونمایی کنسولای نسل ۸ داره. در این حد بمب بوده حرکت بانو.

نمیدونید کوجیما چقدر روی پلی استیشن تعصب داشت. تو نسل ۷ میگفتی یه روزی کوجیما لباس تیم سبز میپوشه و لوگوش میاد کنار اکس باکس همونجا بستریت میکردن.
البته برعکس، پلی استیشن روش تعصب داشت بهش پول میداد بازی انحصاری بسازه.
من هیچ وقت چیزی مبنی بر اینکه بازیاش اصلا نمیخواد مولتی پلتفرم بشن نشنیدم. مثلا میکامی سر رزیدنت اویل 4 انگار گفته بود اگه از انحصار گیم کیوب دربیاد هاراکیری میکنه! :دی

نمیدونید کوجیما چقدر روی پلی استیشن تعصب داشت. تو نسل ۷ میگفتی یه روزی کوجیما لباس تیم سبز میپوشه و لوگوش میاد کنار اکس باکس همونجا بستریت میکردن.
در مورد کوجیما و MGS4 زیاد افسانه سرایی می کنن
ولی واقعیتش اینه صرفا قرارداد کونامی با سونی بوده،و کوجیما مثل الان آزاد نبود، صرفا کارمند کونامی بود(نه کوجیما تمام کسانی که برای یک کمپانی سهامی عام کار می کنن تهش کارمند هستند!و حقی برای تصمیم گیری های کلان نهایی ندارن!!!!)

کوجیما e3 2010 اتفاقا رو استیج مایکی اومد و MGSR معرفی کرد!(دقیقه 11رو ببینید)
و حتی سر اولین حضور فنتوم پین تو e3 باز 2013 رو استیج مایکروسافت حاضر شد!(اولین بازی)

ولی واقعیتش اینه صرفا قرارداد کونامی با سونی بوده،و کوجیما مثل الان آزاد نبود، صرفا کارمند کونامی بود(نه کوجیما تمام کسانی که برای یک کمپانی سهامی عام کار می کنن تهش کارمند هستند!و حقی برای تصمیم گیری های کلان نهایی ندارن!!!!)

و حتی سر اولین حضور فنتوم پین تو e3 باز 2013 رو استیج مایکروسافت حاضر شد!(اولین بازی)
البته شرکت جالبیه کونامی...
به عنوان مجازات کارمندا رو میفرسته سوفوری کنن تو قمارخونه هاش و طی بکشن و...
بعد نمیدونم تاپیک کجا بود پارسال پیارسال یه نیویوزر میگفت فن کونامیم اصلا و فحش میداد به بنده :))
همین الان چند نفر تو‌ سایت دنبالمن سر همین ضدیتم با کونامی =))
بعد تیم سایلنت که منحل کردن کوجیما اخرین شانسشون بود نگهش نداشتن و دیگه کمر راست نمیکنن...

• Smile
Reactions: Love Console
استاد حضورش در اکس باکس فن فست امروز رو با چهارتا آتیش به اشتراک گذاشت :D

IMG_8439.jpeg

آشا باید تیم PR اکس باکس رو بفرسته چند واحد مارکتینگ و دراما کویین بازی رو در جوار استاد پاس کنن:D بزرگوار توانایی این رو داره که یه تنه مدیا رو به نفع اکس باکس تغییر بده :D

با همین منطق میشه گفت چون کارمند کونامی بوده باید MGSR رو‌ پرموت میکرده با اینکه اصلا دخالتی نداشت تو اون بازی.
حوصله بحث ندارم اگه یادت باشه که کوجیما توی 2000s همیشه PS رو اولویت قرار میداد یادت هست اگه نبودی اون موقع ها میتونی تصور کنی افسانه بوده. استاد ۴۰ ساله تو این کاره و خودش میگه کنسول مورد علاقه تمام دورانم PS1 هست بخاطر دوتا کار پروموشنال افسانه اش نکن :دی

• Like
Reactions: RED_BEARD39

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or