پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 159 90.3%
  • خیر

رای‌ها: 17 9.7%

• مجموع رای دهنده‌ها
    176
سلام دوستان
دستگاه من ps4pro فریمور 9 هست هک شده. از بازیا که میام بیرون برم داخل ی بازی دیگه 3 4 بار ی بار هنگ میکنه ده دقیقه بعد میاد بالا یا باید کابل رو بکشم کسی میتونه کمک کنه؟
لطفا بگید از چه روشی برای اعمال جلبریک روی کنسول استفاده میکنی ؟ و اگر هم از هاست استفاده میکنی آدرس هاستو قرار بدید تا دقیق تر بشه راهنمایی کرد .

• Like
Reactions: rezagoli
SiSTRo
«به نظر می‌رسد شخصی در حال پخش کردن اطلاعات نامعتبر و غیرشفافه. من بسیار خوشحال خواهم شد که نسخه آپدیت‌شده GoldHEN را برای تمامی فریمورهای بالای +۱۳.۰۰ منتشر کنم، اما این اتفاق تنها زمانی رخ می‌دهد که اکسپلویت مربوطه به صورت عمومی (Public) منتشر شود.
بنابراین، اگر هر کدام از شما اکسپلویت جدیدی برای PS4 در اختیار دارید، راحت باشید و آن را منتشر کنید؛ به محض اینکه عمومی شود، GoldHEN برای همه در دسترس خواهد بود. مرسی از همگی ❤️»
Alireza.jpg

SiSTRo
«به نظر می‌رسد شخصی در حال پخش کردن اطلاعات نامعتبر و غیرشفافه. من بسیار خوشحال خواهم شد که نسخه آپدیت‌شده GoldHEN را برای تمامی فریمورهای بالای +۱۳.۰۰ منتشر کنم، اما این اتفاق تنها زمانی رخ می‌دهد که اکسپلویت مربوطه به صورت عمومی (Public) منتشر شود.
بنابراین، اگر هر کدام از شما اکسپلویت جدیدی برای PS4 در اختیار دارید، راحت باشید و آن را منتشر کنید؛ به محض اینکه عمومی شود، GoldHEN برای همه در دسترس خواهد بود. مرسی از همگی ❤️»
View attachment 422273
جدا از زندگی واقعی (این روزای وارونه) تو دنیای گیم و صحنه هک با هزاران مرز امید ب اینده س ک جلو میریم همینم دلیل چندین سال موندگارشدنم تو همین فضا بوده و هس...
همه میدونیم چیزی ک ادمو زنده نگه می داره همین امیده ب اینده س و خصوصا تغییراتو رو ب جلو رفتن , پیشرفت....
داریم ی جورایی دور میشیم ولی امیدوارم این حسو تو دنیای زندگی واقعی هم بزودی باز داشته باشیم...

اخرین خبر: جیلبریک PS4 برای سیستم عامل 13 ب بالا (13.52) نزدیک تر می شود

Vladimir Putin (@sbmryky723491) on X

جدا از زندگی واقعی (این روزای وارونه) تو دنیای گیم و صحنه هک با هزاران مرز امید ب اینده س ک جلو میریم همینم دلیل چندین سال موندگارشدنم تو همین فضا بوده و هس...
همه میدونیم چیزی ک ادمو زنده نگه می داره همین امیده ب اینده س و خصوصا تغییراتو رو ب جلو رفتن , پیشرفت....
داریم ی جورایی دور میشیم ولی امیدوارم این حسو تو دنیای زندگی واقعی هم بزودی باز داشته باشیم...

اخرین خبر: جیلبریک PS4 برای سیستم عامل 13 ب بالا (13.52) نزدیک تر می شود

Vladimir Putin (@sbmryky723491) on X
Gezine;
ظاهرا دوست نداره از بقیه عقب بیوفته..
زده رو کانال 14.
Alireza.jpg

سلام و روز بخیر خدمت همه عزیزان . ایا بعد ار هک و نصب گلدهن با خاموش و روشن کردن ps4 پریدن گلدهن طبیعی هستش؟ و مجددا باید مراحل نصب گلدهن انجام بشه

بله
سلام و درود
بله کاملا نرماله و بعد از هر بار خاموشی حتی ریستارت کنسول باید مراحل هکو مجدد انجام بدی ب اصطلاح این حالتو بهش هک (Tether) و موقت میگن...
اما راهکارش این هست ک اگر استفاده شما مثلا تو یک روز چن مرتبه س بطوریکه هر چن ساعت ب کنسول تنفس میدی از حالت رست مد استفاده کنی
ک دیگه احتیاجی ب مراحل دوباره هک نیس...
ولی استفاده رست مد تو کل هفته یا ماهو من ابدا پیشنهاد نمیکنم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or