امتياز اعضای بازی سنتر به عناوین تجربه شده [ حتما پست اول مطالعه شود ]

Meysam

کاربر سایت
سلام
تو اين تاپيك مي خوايم نظر شما و امتيازي رو كه به هر بازي ميديد مشخص كنيم تا شايد بتونيم بهترين بازي رو تو هر ماه يا سال با نظر خودمون انتخاب كنيم
پايين ترين امتياز 0
بالاترين امتياز 10
همراه نظر ( خواهشمند است نظر کارشناسانه باشه )
و حتما پلتفرمی که بازی رو روی اون تجربه کردید به همراه نقدتون ذیل کنید.

Last edited by a moderator:
آپدیت: تمام چهار تاپیک نمرات و نقد بازی ها با هم ادغام شدند و دیگه اون تفکیک پلتفرمی سابق رو ندارن

میتونید بازی هایی که تجربه کردید روی هر پلتفرمی این جا نقد کنید
اگه هم کسی ایده خاصی برای پست اول داره به من بگه که مالکیت تاپیک رو در اختیارش قرار بدم.

آپدیت: تمام چهار تاپیک نمرات و نقد بازی ها با هم ادغام شدند و دیگه اون تفکیک پلتفرمی سابق رو ندارن

اگه هم کسی ایده خاصی برای پست اول داره به من بگه که مالکیت تاپیک رو در اختیارش قرار بدم.
با اینکه پست طولانی‌ای که توی تاپیک امتیازهای اکس‌باکس ذخیره کرده بودم ترکید و باید از اول بنویسم، ولی کار بسیار پسندیده‌ای بود و به نظرم این حالت خیلی بهتر از جداسازی تاپیک‌های امتیازه. :دی

ایده خاص نه ولی پیشنهاد مدیریتی دارم :دی
لطفا قانون بذارید که پلتفرم مد نظر اول پست درج بشه مثلا
Folan Game
PC

چه عجب ایده ما بعد از چند ماه عملی شد بالاخره! :D

یه پیشنهاد: تمامی تاپیک های امتیاز اعضا به بازی ها رو ادغام کنید. منظورم اینه هر پلتفرم یه تاپیک جدا نداشته باشه و بلکه همه ادغام بشن.

مزیت اینکار چیه به نظرم: من یه بازی روی سوییچ تموم کردم که مولتی پلتفرمه و می‌خوام امتیازم به بازی رو توی تاپیک مخصوص امتیاز سوییچ بزارم اینجوری شاید اونی که تاپیک سوییچ رو چک نمیکنه امتیاز من رو نبینه. اگه بخوام توی همه تاپیک ها هم اون پست رو بزارم اینجوری سه چهارتا پست یکسان باید بزارم که شکل قشنگی ندارن. خیلی از بازی ها مولتی پلتفرم هستن و فرضا یکی توی تاپیک امتیاز به بازی های Xbox بهش امتیاز داده و اونی که فرضا تاپیک PS رو چک می‌کنه اون امتیاز و نمی بینه یا همین مثال در رابطه با سوییچ یا PC. در مورد بازی های انحصاری هم موردی نداره که توی اون تاپیک امتیازی داده بشه چه بسا اصن کسایی که اون پلتفرم رو ندارن ترغیب بشن اون پلتفرم رو تهیه کنن. اینجوری یه نگاه جامع داریم به نظرات بچه ها در خصوص بازی ها.

کار پسندیده‌ای کردید.

گفتم شاید پستای منم پاک شده باشه رفتم دیدم Top 5 تاپیکم با 137 تا پست :-" یادش بخیر دورانی که رگباری بازی تموم میکردم با ذوق و شوق میومدم اینجا نمره میدادم :( الان ماهی یکی تموم کنم هنر کردم.

---
یه مدت گشادی زده بود بالا گفتم به مناسبت تریـسامِ تاپیک، کامبک بزنم :> :دی
اینا رو توی این چند ماه رفتم:

1789437128994.png

Kingdom Come Deliverance - PC

مثل فرمول همیشم تو بازی کردن سری ها، از آخر شروع کردم و بعد تموم کردن دو رفتم سمت یک :دی
و واقعا از شدت خوب بودن همه چیز بازی پرام ریخت، با اینکه 2 خیلی پالیش شده تره و تقریبا تو همه زمینه ها چند لول بهتره ولی اینم اصلا حس قدیمی بودن نمیداد.

گرافیک که عالیه، مثل همیشه این کرای انجین لعنتی شارپ ترین و چشم نواز ترین مناظرو تحویل میده با کمترین فشار روی سیستم.
گیمپلی هم به نسبت دو یکم جنکی تر هست اما کامبت مخصوص خودشو داره که جالبه، تو دو مسیرو خیلی تغییر دادن تا دردسترس تر بشه گیمپلی اما اینم کامبت چالش برانگیز جالبی داشت.

ساید کوئستا به قدری خوبن که پرتت میکنن تو اون دوران و یه مدت اصلا دوس نداری بیای بیرون ازش.

درکل این و نسخه دوم جز Must play ها هست.

نمره: 9/10

1789437129002.png

Resident Evil Requiem - PC

هیچوقت RE باز نبودم، قبلا که خیلی اهل این سبک نبودم نمیرفتم سمتشون الان که تازه یکی دوساله جذب این سبک شدم این اولین RE هست که تموم کردم و واقعا Wow داشت برام.

کپکام خیلی شیک پرفکت ترین فرمول ممکن رو برای RE پیدا کرده و حس میکنم نویسنده و دیزاینرا اگه به همین قدرت ادامه بدن تا ابد میشه RE با کیفیت داشت.
این ترکیب گیمپلی ترسناک گریس با اکشن لیان به شکل عجیبی بالانس و خوب درومده، جذاب تر از اون اینه که با اینکه یه بازی هست و فقط دوربین عوض میشه کلا حس دوتا بازی مختلف رو میده که تنوعو خیلی میبره بالا.

یه بخششم که برام جالب بود این بود که هردفه سوییچ میشد دلم برا اون یکی تنگ میشد باز یکم که میگذشت میگفتم نه اینم لعنتی میچسبه :دی جفتشون تقریبا تو یه لول بودن برام از نظر جذابیت.

در نهایت چقدر با ظرافت ساخته شده این بازی، یعنی ریز ترین جزئیات از مایع داخل بطری ها گرفته تا استرس گرفتن و صدای گریس با دقت تمام ساخته شده.

نمره: 9/10

1789437617839.png
Halo Campain Evolved - PC

هیلو هم از اون سری هایی بود که خیلی نرفتم سراغش قدیم (غیر اینفینیت که یه مدت مریض مولتی پلیرش بودم) اومدن Remake ـش بهونه شد شروعش کنم بالاخره.

اول اینکه گیمپلی لوپ هیلو یه چیز Timeless ـی هست، اصلا حس تکراری شدن نمیده و وقتی بگیرت واقعا اعتیاد آور میشه.
داستان و محیطا خیلی خوبه، خیلیا با تغییراتی که دادن مشکل داشتن ولی خب من چون اصلیو بازی نکردم حداقل چیزی اذیتم نکرد.

گرافیک محیط داخلی بازی جز بهترین چیزاییه که دیدم، فقط مشکل پرفورمنس و سنگین بودن بیداد میکنه.

اون چندتا مرحله جدیدم که اضافه کردن اینقد گفتن افتضاح و آشغاله دیگه طرفش نرفتم :دی

نمره: 8.5/10

1789437590272.png

007 First Light

این از اون بازیایی که درک میکنم چرا همه عاشقش بشن ولی به شخصه خیلی برای من نبود.

اول از کامبت و شوتینگش بخوام بگیم که حرف نداره، روون ترین چیزیه که میشه تو بازی های سوم شخص شوتر دید، حتی بالاتر از آنچارتد بنظرم.
انیمیشنا به قدری خوب با هم مچ میشن که اصلا روند کامبت رو بهم نمیزنن، مخفی کاری اوکی هست ولی خیلی جذاب در نیومده بنظرم، گجتا هم جالب هستن.

بزرگترین مشکلم با بازی بالانس نبودن مراحل اکشن و پیش زمینه چینی برای مراحل بود.
ما یه بخش داشتیم که بشدت اکشن بود و جذاب در مقابل پونصد ساعت پیاده روی با سرعت یک متر بر ساعت پشت یه کاراکتر رندوم :D
بابا من دوس دارم همه جا بدووم به تو چه ربطی داره :دی دو دیقه اومدیم بازی کنیم از فضای دنیا جدا شیم سازنده اومده دیکته میکنه این قسمت فقط میتونی آروم راه بری، اینجا میتونی کمی بدویی، حالا که به فایت رسیدی هرکار دلت میخواد بکن :|

بازی با اکشنش شارژت میکرد، هنوز میومدی بری تو جو اکشن و کامبت بازی یهو میدیدی تموم شد حالا باید نیم ساعت M رو تحمل کنی :| حداقل برا من کور میکرد اون اشتیاقم برای گیمپلیش.
البته بگم از نیمه دوم خیلی بهتر شد.

داستان بازی داستان جیمز باندی اوکیی بود، شخصیت خود جیمز و گرینوی خیلی خوب بود اما بقیه خیلی چنگی به دلم نمیزدن.
درایوینگ هم عملا وجود خارجی نداشت :دی فقط یه ماشین از پیش کنترل شده داشتیم که 75 درصد کنترل دست خودش بود فقط چپ و راست کردنشو داده بودن دست پلیر که فقط کاتسین نبینیم :دی

در تجربه خوبی بود ولی خیلی از این بالاتر نرفت.
به شخصه Hitman هارو چندین برابر بیشتر دوس دارم و همین الان واسه Hitman 4 آدم میکشم :-"

نمره: 8/10

1789438521265.png

Mafia The Old Country

من با انتظارات کنترل شده رفتم سمتش و لذت بردم.
بنظرم مسیری که پیش گرفتن درسته، تمرکز روی داستان و شخصیت پردازی خیلی مهم تره تا المان های اپن ورد تکراری، میتونست خیلی بازی بهتری باشه ولی به عنوان یه نسخه فرعی تو این مجموعه بنظرم اوکی بود.

کاری ندارم داستان کلیشه ای عشق و عاشقی داشت، خیلی وقت بود روایت جذاب به این شکل ندیده بودم، کرکرتا همشون تقریبا خوبن، دون توریسی جز بهترین کرکرتای این سری شد برام، چقد لعنتی فیس و صدای خوبی هم داشت :دی
از طرف دیگه کیفیت بالای کاتسینا، از دیزاین کرکترا گرفته تا موشن کپچر خیلی دقیقش باعث شده بود خیلی جذاب بشه.

به شخصه با پایانش هم مشکلی نداشت، درکل داستانش برام جذاب بود.
مشکل اصلی تو تکراری شدن گیمپلی و کامبتش بود، انیمیشناش همون مشکل خشک بودن Definitive edition داره ولی در کل قابل تحمله.

و ایراد اساسی بعدی هم اینکه تقریبا هیچ ایده جدید و تحولی توش ایجاد نکردن و صرفا بی ریسک ترین محصول ممکن رو ساختن (که خب تو فروش جواب داد)

در آخر چقد درایوینگ و فیزیک ماشینای این و Definitive edition رو دوس دارم! خیلی حس GTA IV بهم میده از نظر سنگینی و بالا پایین شدن چرخای ماشین و ...

نمره: 7.8/10

--
پ.ن: یاخدا چقد زیاد شد :-" :دی

آخرین ویرایش:
خیلی وقت بود میخواستم بزنم یه سری بازی رو بترکونم و امتیازای قرمز زیر 5 بهشون بدم ( از lies of p گرفته تا یوتی و ساروس ) ولی میترسیدم درگیری پیش بیاد . الان خیلی بهتر شد 😅
امتیاز زیر پنج یوتی که همین جوریش دعوا درگیری داره، بقیه اش حکم خاصی ندارن تا نقد نهایی ! lol

اقا اگر میشه پست های اریا دایناسور عزیز رو یه جورایی بازیابی کنید، جدا خیلی پست های خوبی بودم برا نقد اینجا

اقا اگر میشه پست های اریا دایناسور عزیز رو یه جورایی بازیابی کنید، جدا خیلی پست های خوبی بودم برا نقد اینجا
لطف داری. :دی پست‌های قبلیم توی این تاپیک موجود هستن و کلاً هر چیزی بچه‌ها از سال ۲۰۰۹ توی تاپیک‌های مختلف نوشتن، اینجا کنار هم جمع و تبدیل شده به یه منبع خوب و کامل از بازی‌های همه پلتفرم‌ها.
اون چیزی که گفتم، منظورم یه پست جدید از بازی‌های این چند ماه بود که توی تاپیک امتیازهای اکس‌باکس ذخیره شده بود و داشتم کم‌کم بهش یه چیزهایی اضافه می‌کردم، ولی بعد از ترکیب تاپیک‌ها مفقودالاثر شد! :دی ولی منم بیدی نیستم که با این بادها بلرزم و چون مرضِ نوشتن دارم، به زودی یه طومار می‌نویسم! :دی

لطف داری. :دی پست‌های قبلیم توی این تاپیک موجود هستن و کلاً هر چیزی بچه‌ها از سال ۲۰۰۹ توی تاپیک‌های مختلف نوشتن، اینجا کنار هم جمع و تبدیل شده به یه منبع خوب و کامل از بازی‌های همه پلتفرم‌ها.
اون چیزی که گفتم، منظورم یه پست جدید از بازی‌های این چند ماه بود که توی تاپیک امتیازهای اکس‌باکس ذخیره شده بود و داشتم کم‌کم بهش یه چیزهایی اضافه می‌کردم، ولی بعد از ترکیب تاپیک‌ها مفقودالاثر شد! :دی ولی منم بیدی نیستم که با این بادها بلرزم و چون مرضِ نوشتن دارم، به زودی یه طومار می‌نویسم! :دی
وای بدتر شد :| :D
فکر کنم چند ماه دیگه طول بکشه تا برگرده که هیچ، از اون‌ اولی یه سری موارد حدف میشه :D

این تفصیر منه که حواسم نبود به آرشیو های پست اول تاپیک ها
ولی حرکتی که من زدم برای آرشیو مشابهم (که واسه سال ها طومارهاییه که تو تاپیک انیمه و انیمیشن نوشتم) اینه که تو یه فایل ورد همیشه دارم لینک هاشون رو
اون یخورده موندگارتره :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or