خبر رسمی کوجیما به صورت رسمی با سونی قطع همکاری کرد . Xbox پروژه Physint را منتشر خواهد کرد

Ffmmdreza

کاربر سایت
منبع

استودیو کوجیما پروداکشنر تایید کرد که Physisnt برای اکس باکس هم در حال توسعه ست

عنوان جدید کوجیما پروداکشن Physint دیگه با همکاری پلی استیشن ساخته نمیشه و پس از اینکه اواسط ماه ژوئن پلی استیشن به کوجیما میگه که عنوان رو کنسل خواهد کرد، اونا دنبال شریک جدید گشتن و عنوان Physint در کنار پروژه OD با همکاری XBOX ساخته خواهد شد!

ترجمه ماشینی توییت پلی استیشن :

ترجمه ماشینی توییت های کوجیما :

Last edited by a moderator:
آره شناسایی شدم رفت :D
تا گروه خون ، شماره شناسنامه/کد ملی ، دوران ابتدایی چه خبطهایی کردم رو هم از روی کامنتم تشخیص داد :))

من تو هر نسل هر سری گول میخورم ، میخواستم کنسول بگیرم یه بهانه ای جور میکنم میگم بزار این بیاد ، بزار اون بیاد بعد میگیرم.
آخرش هم قیمت کنسول یکدفعه سیجیل طور میشه و بپر بپر میکنه :D
منم بیخیال میشم و میگم خب نسل بعد ایشالله.
این دو نسل اخیر که اینطور شده.

البته ایندفعه مقصر خود سونی بود که همه بازیهاش رو داشت می آورد روی PC ، منم دلم رو صابون زده بودم که یک عدد GT‌ بالاخره میرسه و برای همین کمی برای خریدش به شک افتادم.

آره واقعا این نسل سونی یه جورایی درجا زده.
ببینیم این دو-سه سال آخر با بازیهای ND و... میتونن ورق رو برگردونن یا نه و باید صبر کنیم ببینیم تو نسل بعد کامبک میزنن.
منم از آینده نگریم نبود ...
50 میلیون دو روزه رفت رو کنسول !!!
وای گفتی GT دوباره یادم افتاد اون یه قلم رو کاریش نمیتونم بکنم جایگزینی نیست برای اون =((
ترجیحا سوییچ 2 رو انتخاب کردم که از دلار عقب بود و OCRANIA هم گیم پلی تریلر داد خوشبختانه
و اینور هم متاسفانه اینسومنیاک هم تیرش خطا رفت ( خوشبختانه برای جیب ما )
امیدم به E-DAY هست فقط .
ناتی بعیده تیرش خطا بره ولی به شخصه افکار خالق اثر برام مهمه و در مواردی که مخصوصا بخواد بهم تحمیل بشه توان سازگاری ندارم و کوفتم خواهد شد .
عناوین کوجیما هم که آنچنان انحصاری نیستن آخر داستان ، ولی همینکه شعور مایکروسافت برسه به تکریم افرادی که میدونن پروسه دولوپ گیم به جندر سوییچ مرتبط نیست برای من یکی کافیه .
که اونم بعید نیست بعدا خبر قطع همکاریشون و بشنویم .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or