خبر رسمی ایکومی ناکامورا: نمی‌خواهم کسی برای انتشار نسخه اکس‌باکس بازی KEMURI بمیرد!

arash1996

کاربر سایت
Screenshot 2026-09-14 200535.jpg

بازی KEMURI، اولین اثر استودیوی UNSEEN، که کارگردانی آن را خانم ایکومی ناکامورا برعهده دارد، برای Xbox عرضه نخواهد شد و در سال 2027 تنها برای دو پلتفرم PC و PS5 انتشار خواهد یافت. ناکامورا در جریان پرسش و پاسخی به‌صورت قاطعانه عرضه KEMURI برای اکس‌باکس را منتفی دانست:

«می‌خواهم مردم بدانند که پورت بازی‌ها با زحمت زیادی انجام می‌شود. ما ابتدا بازی را برای PC توسعه می‌دهیم، سپس مهندسین استودیو آن را به نینتندو یا پلی‌استیشن پورت می‌کنند. در شرکت‌های بزرگ معمولا تیم مخصوصی برای این کار وجود دارد، اما چون ما استودیوی کوچکی هستیم، اگر می‌خواستیم خودمان این کار را انجام دهیم، مهندسین‌مان بسیار خسته می‌شدند. زندگی مردم برای من در اولویت است و نمی‌خواهم کسی برای انتشار نسخه Xbox بمیرد.»

منبع (از زمان 3:19):

احتمالا توی ترجمه از ژاپنی به انگلیسی اشتباهی رخ داده
قطعا با توجه به شخصیتی که ازش سراغ داریم یه شوخی کرده ، این بانو رو همه میشناسن که کلا خنده ، شوخی از روی چهرش پاک نمیشه و خیلی با هیجان حرف میزنه.

مثل اینکه هنوز واقعا نتونستند پابلیشری برای بازی پیدا کنند یا اینکه اوضاع مالی استودیو اصلا خوب نیست و دنبال یه سرمایه گذار میگردند. چون همین چند روز پیش خود ناکامورا توی توئیتر از ایلان ماسک برای شرکت توی ایونت خصوصی بازی توی tgs دعوت و یجورایی ازش درخواست کمک کرده بود.

Screenshot_۲۰۲۶-۰۹-۱۴-۲۱-۴۴-۲۰-۲۳۷-edit_com.twitter.android.jpg

واقعا نمی‌فهمم چرا برای اولین بازی استودیو سراغ این سبک رفتند. همیشه فکر‌ میکردم اولین بازی که توی استودیو جدیدش میسازه یه دنباله معنوی برای ghostwire یا هر ایده ای که در ابتدا برای ghostwire داشت باشه. فکر کنم به عنوان یه استودیو مستقل بدون یه پابلیشر یا سرمایه گذار بزرگ کار سختی برای مارکتینگ و ساپورت بعد از ریلیز یه بازی کوآپ یا انلاین مولتی پلیر دارند.

مثل اینکه هنوز واقعا نتونستند پابلیشری برای بازی پیدا کنند یا اینکه اوضاع مالی استودیو اصلا خوب نیست و دنبال یه سرمایه گذار میگردند. چون همین چند روز پیش خود ناکامورا توی توئیتر از ایلان ماسک برای شرکت توی ایونت خصوصی بازی توی tgs دعوت و یجورایی ازش درخواست کمک کرده بود.

View attachment 422185

واقعا نمی‌فهمم چرا برای اولین بازی استودیو سراغ این سبک رفتند. همیشه فکر‌ میکردم اولین بازی که توی استودیو جدیدش میسازه یه دنباله معنوی برای ghostwire یا هر ایده ای که در ابتدا برای ghostwire داشت باشه. فکر کنم به عنوان یه استودیو مستقل بدون یه پابلیشر یا سرمایه گذار بزرگ کار سختی برای مارکتینگ و ساپورت بعد از ریلیز یه بازی کوآپ یا انلاین مولتی پلیر دارند.
منم انتظار یه کار دارک ازش داشتمو با رزومه ای که جمع کرده بودو خودشو تا حدودی سر زبونا انداخته بود می تونست نظراتو به خودش جلب کنه ولی...، تریلر برای من اینطور بود که جز رنگارنگ نشون دادن استایل بازی هدف دیگه ای دنبال نمی کنه و چیزی که قابل تحسین باشه برای ارائه نداره، درسته که نمی شه از روی این تریلر قضاوت کرد ولی کلیتش مشخص شد برای من مخاطب و با شناختی که از PSفن ها دارم مورد اقبال قرار نگرفته، یعنی اگه امروز ایکومی بگه می خواهم زنده بمانم! ولی خودمو فدای پلی استیشن نکنم!! می گم "به یه ورم" :D با اینحال امیدوارم سرپا بمونن

• Like
Reactions: ChampionOfLight

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or