امتیازات Marvel’s Wolverine

• Thread starter Thread starter ps34
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پیش بینی شما از متای بازی؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    142
  • نظرسنجی بسته شده است .

ps34

کاربر سایت
IMG_6609.jpeg

نمرات عنوان Marvel’s Wolverine
:

1789147667348.png

رسانه ScreenHub: نمره ۱۰ از ۱۰

رسانه Hardcore Gamer: نمره ۱۰ از ۱۰

رسانه PSU: نمره ۹ از ۱۰

رسانه Gameliner: نمره ۹ از ۱۰

رسانه GameSpew: نمره ۹ از ۱۰

رسانه MonsterVine: نمره ۹ از ۱۰

رسانه GamingTrend: نمره ۹ از ۱۰

رسانه Destructoid: نمره ۸ از ۱۰

رسانه GameReactor: نمره ۸ از ۱۰

رسانه PSX Brasil: نمره ۸ از ۱۰

رسانه TheGamer: نمره ۸ از ۱۰

رسانه Press Start: نمره ۸ از ۱۰

رسانه Push Square: نمره ۸ از ۱۰

رسانه CGM: نمره ۷ از ۱۰

رسانه PSLS: نمره ۷ از ۱۰

رسانه IGN: نمره ۶ از ۱۰

رسانه GameSpot: نمره ۶ از ۱۰

آخرین ویرایش:
جالبه سره ویدیو گیمپلی که داده بودن برای من عجیب بود که از سکانس کامیون چیشد که یکدفعه کات خورد به سکانس منتهی به موتورسواری آخر این ویدیو که الان فهمیدم.
استودیو خودش میدونست که گند زده از قصد این صحنه رو نشون نداد و تو اون تریلر کات کرد، از بعد فنی هم نگذریم که افت فریم های متعدد و pop in بزرگ تو ثانیه 42
در کل چیزی که برام مشهوده بنظرم این وسط یک اتفاقی افتاد برای Wolverine افتاده که به این وضع در اومده
اون معرفی Vintage تو وایب Country و اتمسفر سینماتیک تریلر اول کجا این وایب مارولی و woke طور محصول نهایی کجا

View attachment 422093
چرا باید متا اسپایدر 2 از 1 بیشتر باشه ؟ در حالی که اسپایدر من 1 خیلی نوآوری داشت و جدید بود برخلاف 2 که همون 1 بود که یه دستی به سر و صورتش کشیدن
از اون سمت چرا آرخام نایت باید 87 بگیره ، خیلی بهتر و کامل تر از اون 2 تا بتمن دیگه بود گرافیکش هم در حد این نسل هست

جالبه سره ویدیو گیمپلی که داده بودن برای من عجیب بود که از سکانس کامیون چیشد که یکدفعه کات خورد به سکانس منتهی به موتورسواری آخر این ویدیو که الان فهمیدم.
استودیو خودش میدونست که گند زده از قصد این صحنه رو نشون نداد و تو اون تریلر کات کرد، از بعد فنی هم نگذریم که افت فریم های متعدد و pop in بزرگ تو ثانیه 42
در کل چیزی که برام مشهوده بنظرم این وسط یک اتفاقی افتاد برای Wolverine افتاده که به این وضع در اومده
اون معرفی Vintage تو وایب Country و اتمسفر سینماتیک تریلر اول کجا این وایب مارولی و woke طور محصول نهایی کجا

View attachment 422093

باز به نظر من ولورین به عنوان یه بازی اکشن بزن بهادر کار خوبیه و حتی کوتاهی زمان بازی از این لحاظ بهتر هم هست

ولی Suicide Squad واقعا کثافت خالص بود. لعنتی ها یکی از بهترین استدیوهایی که میشناختیم رو با به لجن کشیدن.
دیگه بعد اون هم که کلا صدایی از راک استدی در نیومد.
تراژدی خالص بود اون. چون آرکام نایت هم واسه زمانی نبود که این قضایای برو بچ چپول تو بازی ها این قدر فراوون باشه و ما اصن نمی تونستیم حدس بزنیم قراره چه بلایی سر بازی بعدی شون بیاد

بهتر نبود. گسترده تر بود سیستم مبارزات پیشرفته تر داشت ولی بهتر نبود.
نه جدا خیلی بهتر بود
داستان خوب ، قالیت ها بیشتر برای شخصیت
گرافیک قوی
مکانیزم های بیشتر
فکر کنم goty هم شد
ولی وقتی قیاس میشه با اسپایدرمن 2 و 1 ، عملا 2 نسبت به 1 به جز گرافیک و چندتا سیستم مبارزاتی جدید چیزی نداشت در حالی که به نظرم حق اسپایدرمن 1 90 بود نه 2
ولی از اون سمت آرخام نایت اوج تکامل سری بتمن بود یعنی عملا تمام ضعف های نسخه های قبل رو کامل کرد ولی 87 گرفت

چرا باید متا اسپایدر 2 از 1 بیشتر باشه ؟ در حالی که اسپایدر من 1 خیلی نوآوری داشت و جدید بود برخلاف 2 که همون 1 بود که یه دستی به سر و صورتش کشیدن
از اون سمت چرا آرخام نایت باید 87 بگیره ، خیلی بهتر و کامل تر از اون 2 تا بتمن دیگه بود گرافیکش هم در حد این نسل هست
بت موبیل ... تو تمام نقد ها سر بت موبیل و یه سری مشکلات پرفورمنس بازی رو با خاک یکسان کردن

نه جدا خیلی بهتر بود
داستان خوب ، قالیت ها بیشتر برای شخصیت
گرافیک قوی
مکانیزم های بیشتر
فکر کنم goty هم شد
ولی وقتی قیاس میشه با اسپایدرمن 2 و 1 ، عملا 2 نسبت به 1 به جز گرافیک و چندتا سیستم مبارزاتی جدید چیزی نداشت در حالی که به نظرم حق اسپایدرمن 1 90 بود نه 2
ولی از اون سمت آرخام نایت اوج تکامل سری بتمن بود یعنی عملا تمام ضعف های نسخه های قبل رو کامل کرد ولی 87 گرفت
نبود باس فایت
داستان هم ضعیف ترین تو سری بود.
فرنچایزی که یکی بهترین از باس فایت های صنعت گیم رو داشت تو این بازی ابرو هرچی باس فایت رو بود برد. مخصوصا اون باس فایت دث استروک.
بقیه شخصیت هاش هم جز بتمن همه همون کپی پیست قبلیا بود هیچی جدید اضافه نکرده بود.
ارکام اوریجینز بهتر بود.

اقتضای زمان
Arkham Knight همونطور که دوستان گفتن یه سری مشکلات داشت مثل استفاده بیش از حد بت موبیل و اجباری بودنش برای خیلی از مراحل(بنظرم باید به پلیر آزادی میدادن توی این مورد)، نبود باس فایت و داستان ضعیف تر (Paul Dini نویسنده دو قسمت قبلی داستان بازی رو ننوشته بود)
ولی با این حال Arkham Knight زمانی عرضه شد که خیلی از گیمر و منتقد ها خوشی زده بود زیر دلشون. بنظر من اگه Arkham Knight الان عرضه میشد نمرات بهتری میگرفت.

درمورد SM2 بنظرم زیاد دو نمره بالا یا پایین بودنش مهم نیست. بهترین بخش بازی اونجاییکه بازی 2-3 موضوع اصلی از دنیای اسپایدرمن رو توش داره. اولی Venom هستش که تا حالا درست و حسابی توی ویدیو گیم ازش چیزی ندیده بودیم. دومی Kraven The Hunter ویلین اصلی بازی که واقعا شخصیت پردازی خیلی یونیک و خوبی داشت. سوم بازی کردن به عنوان اسپایدرمن Symbiote که چه از نظر گیمپلی یا داستان خوب در آورده بودنش. چهارم بهم وصل کردن همه اینها باهم یه تجربه لذت بخش بود. مثلا برای قسمت اول هر بازی کنار هم چیدن این موارد خیلی آسون تر هستش ولی برای قسمت دوم و Sequel اونم از Insomniac انتظار همچین بازی رو کسی نداشت.

اگه برگردی تاپیک اخبار PS5 حتی خود PS فنها انتظار داشتن بازی ضعیف تر از نسخه اول خواهد بود و انتظار داشتن نسخه اول هم بیشتر بخاطر هایپ اسم آیپی هستش :D یعنی همینکه برعکس انتظار عموم مردم رو ثابت کنی خودش امتیاز مثبته. البته سر همین Wolverine هم برعکسش رو ثابت کردن /:):))

آخرین ویرایش:
اسپایدرمن ۲ بازی خیلی خوبی بود کاری ندارم که از کجا یاد گرفتن با ایده گرفتن با هرچی. بازیش خوبه
بجز مراحل MJ

بقیه بازی سرتاسر اکشن و نفس گیر بود. باس فایتای خفنی داشت و کلا همه چی بازی خ‌وبه.

داداش شما کلا کامنتات برای همه چی حتی سخت افزار پی سی هم همیشه منفی و یه طرفه هست.

اگه از چیزی خوشت نمیاد و تجربه هم نکردی، اجباری نیست که راجع بهش نظر بدی.
پست منو اصلا خوندید؟ من گفتم اسپایدرمن بازی بدیه؟ من حتی می گم همین بازی هم به نظر بد نمیاد
لطفا قبل از هیجانی شدن پست درست بخونید

فارغ از ضعفهای و خطوط آبی و ... یه ضعف ولورین داره که سخته درستش کرد. گیم پلی تکراری و کم عمق.
من کمیک ولورین نخوندم ولی بنظرم برخلاف شخصیتهای اسپایدر و بتمن تنوع مبارزاتش کمتره. اونا کلی گجت دارن و روشهای مختلف مبارزه که بنظر تو ولورین نیست و کمه. ولورین سیستم مبارزاتش پنجه و تمامه
مثل اینکه بیای سوپرمن بسازی،چون سوپرمن قدرت زیاد داره دشمن ساختن براش سخته.
بنظرم ولورین انتخاب مناسبی برای یه بازی AAA با یه بودجه 350 میلیون تایی نبوده و بیشتر باید بهش فکر میکردن. نمیدونم مدیرای ارشد سونی و اینسومنیاک بهش فکر کردن،ولورین دقیقا 5 سال قبل معرفی شد و حتی اون زمان فکر کنم یه کانسپت هم ازش نداشتن و صرفتا بعد از امضا برا قرارداد،اومدن گفتن ما داریم ولورین میسازیم.

من صدسال سیاه این بازی رو نمیخریدم الانم یه چی میپرونم چون ترنده فرومه :D

ولی
ولی

یه تریلر ازش دیدم همون کافی بودم غریزی بدونم قرار نیست از اون بازی سوپرهیروهای خوب باشه :D

حالا اینکه طبیعتا ریده :D ولی چرا از همین ریدمانش استفاده نکنیم بکنیم تو اونجای سونی؟ :D کم حال گیمرها رو خراب کرده با دسته گل های اخیرش؟:D

• Smile
Reactions: Thundersky
تریلراش خیلی بد نیستن واقعا.همون گاز راهنما رو اپدیت بدن حذف بشه کرد بنظرم برای یبار تجربه در حد قابل قبول هست.گرافیکش واقعا خوبه تو نمایشا خشونتشم خوبه ولی خب ووک و شخصیت پردازی مارولی(دیگه گاد اف وارم داره از این توقعی نیست) امضای همه کارای سونی شده باید پذیرفت.ارزش حتما داره در بدترین حالت وقتی اف بخوره

• Like
Reactions: Thundersky
باورم نمیشه حتی گاز هم ندی و حتی موتور را کنترل هم نکنی بازی مسیر خودشو میره و حتی کات سین ها به نمایش در میان

View attachment 422180
منظورت چیه؟ قدرت ذهنشو که ازش نگرفتن داره با ذهنش کنترلش می کنه.
اتفاقا باید اینقدر تمرین بکنی و ریاضت بکشی تا بتونی ذهنت رو در اختیار بگیری می دونی چقدر سخته؟

منظورت چیه؟ قدرت ذهنشو که ازش نگرفتن داره با ذهنش کنترلش می کنه.
اتفاقا باید اینقدر تمرین بکنی و ریاضت بکشی تا بتونی ذهنت رو در اختیار بگیری می دونی چقدر سخته؟
ولی شاید یه قدرت دیگه ای دستش تو کار بوده

تیتراژ پایانی Wolverine:
IMG_20260915_104609_187.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or