امتیازات Marvel’s Wolverine

• Thread starter Thread starter ps34
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پیش بینی شما از متای بازی؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    142
  • نظرسنجی بسته شده است .

ps34

کاربر سایت
IMG_6609.jpeg

نمرات عنوان Marvel’s Wolverine
:

1789147667348.png

رسانه ScreenHub: نمره ۱۰ از ۱۰

رسانه Hardcore Gamer: نمره ۱۰ از ۱۰

رسانه PSU: نمره ۹ از ۱۰

رسانه Gameliner: نمره ۹ از ۱۰

رسانه GameSpew: نمره ۹ از ۱۰

رسانه MonsterVine: نمره ۹ از ۱۰

رسانه GamingTrend: نمره ۹ از ۱۰

رسانه Destructoid: نمره ۸ از ۱۰

رسانه GameReactor: نمره ۸ از ۱۰

رسانه PSX Brasil: نمره ۸ از ۱۰

رسانه TheGamer: نمره ۸ از ۱۰

رسانه Press Start: نمره ۸ از ۱۰

رسانه Push Square: نمره ۸ از ۱۰

رسانه CGM: نمره ۷ از ۱۰

رسانه PSLS: نمره ۷ از ۱۰

رسانه IGN: نمره ۶ از ۱۰

رسانه GameSpot: نمره ۶ از ۱۰

آخرین ویرایش:
پلتفرمی که مدتهاست هیچ خبر خوبی ازش نیومده، برای من پلیر هیچ احترامی قائل نبوده، رفتاراش طوری بوده که انگار لج داره با مخاطباش و ده ها مورد دیگه، لایبرری ازش نخواستیم.
خیلیا هم وابسته به تروفی فارم و پلات کردن نیستن (Xbox داره سیستم پلات و اینارو هم اضافه میکنه البته که من پیگیر این چیزا نیستم دقیق اطلاع ندارم). خود من الان خیلی از بازیای جدید و قدیمم رو روی پلتفرمی بجز PS دارم بازی میکنم و دوستامم دارم میبینم که اینطوری شدن. این اتفاق یه شبه نمیفته ولی کوچ کردن به مرور رخ میده. هیچکس گروگان هیچ پلتفرمی نیست.
تو گیمینگ که همینه متاسفانه
من به عنوان کسی که سابقا esports زیاد دنبال میکرد دیدم گیمر جماعت چه زوری میزد که دو دقیقه سایت جز Twitch باز نکنه اونم تازه در حالی که هیچ هزینه ای براشون نداشت و آخر کاری کردن که آخرین سنگر درآمدزایی تو esports شده مافیا های بت روس و چین و حکومت آل سعود
حالا جدا فکر میکنی تو شرایطی که کنسول های نسل بعد قراره قیمتشون دو برابر بشه مردم میرن سوییچ میکنن؟
کوجیما که سهله، نیل دراکمن رو هم جلوی دوربین دار بزنن بازم فروش PS6 تغییری نمیکنه

احتمال اینکه یه روزی cod هم انحصاری بشه هست. فقط باید شرایطش مهیا باشه.
شرطش اینه که ۱۰ سال بگذره و قرارداد نینتندو تموم بشه بعد تازه تو آمریکا هم دولتی سر کار باشه که کمتر بهشون گیر بده

آخرین ویرایش:
  • Love
Reactions: Thundersky
Xbox توقع داری گند که اسپنسر زد یساله جمع بشه؟! گند نسل ۷ سونی مگه یساله جمع شد؟ چندسال طول کشید تا برگردن به رقابت. فعلا هم که اوضاع مایکروسافت بعد مدیریت جدیدش خوب بوده. اگه همینطور ادامه بدن نسل بعد خیلیا میرن سمتشون.
فروششون قطعا خوب خواهد بود. ولی جوری که 4 و 5 فروختن نه! جدای مشکلات تامین سخت افزار و ... که ممکنه تاثیر بذاره.
رو احتمالات اگه میخوایم نظر بدیم که اصلا شاید تا اون موقع کنسول ایرانی لانچ بشه همه تو دنیا اونو بخرن سونی و مایکرو ورشکست بشن. /s
جفتشون دارن تو گند زدن باهم رقابت میکنن که کی بیشتر گند میزنه اینکه بگیم یکی گند زده پس ملت میرن رو یه پلتفرم دیگه که اونم داره گند میزنه خنده داره. به علاوه کژوال پلیر اهمیت نمیده به این چیزا.

• Love
رو احتمالات اگه میخوایم نظر بدیم که اصلا شاید تا اون موقع کنسول ایرانی لانچ بشه همه تو دنیا اونو بخرن سونی و مایکرو ورشکست بشن. /s
جفتشون دارن تو گند زدن باهم رقابت میکنن که کی بیشتر گند میزنه اینکه بگیم یکی گند زده پس ملت میرن رو یه پلتفرم دیگه که اونم داره گند میزنه خنده داره. به علاوه کژوال پلیر اهمیت نمیده به این چیزا.
نسل بعد میبینیم!

من اصلا قصد هیت دادن ندارم ولی واقعا از دید فنی میگم این صحنه موتورسواری رو خیلی خیلی بد ساختن. واقعا شبیه بازیهای موبایل شده این قسمت.

View attachment 422059

تو ذهن خودم مقایسه اش میکنم با صحنه موتورسواری انچارتد۴ یا حتی گیرز ۴ و میگم چرا اینسامنیاک با حدود ۳۵۰ میلیون دلار هزینه اونم تو یه بازی خطی نتونسته این سکانس رو با کیفیت تر خلق کنه که حداقل در حد کیفیت آثار چندین سال قبل باشه. ست پیس های اسپایدرمن ۲ خیلی خفن و با کیفیت بود نمیدونم چی بر سرشون اومده واسه وولورین
جالبه از این ایراد میگیرن ولی کسی به first light که همینقدر car chase خطی داره گیر نداده.

• Love
شرطش اینه که ۱۰ سال بگذره و قرارداد نینتندو تموم بشه بعد تازه تو آمریکا هم دولتی سر کار باشه که کمتر بهشون گیر بده
از اون 10 سال، 3 سالش گذشت بزرگوار
پیر شدیم رفت. حواست نیست :D

7 سال هم برای ابرکمپانی های مثل مایکروسافت و سونی، طولانی مدت محسوب نمیشه. به دولت هم هیچ ارتباطی نداره! چپ تر از دولتی که زمان این خرید سرکار بود که نداریم. ولی با اینحال مایکروسافت قرارداد رو نهایی کرد و یک قدم هم از حرف اولش عقب نشینی نکرد.

جالبه از این ایراد میگیرن ولی کسی به first light که همینقدر car chase خطی داره گیر نداده.

بی انصاف نباشیم
یکی از ایرادات اصلی ای که تو نقدها به First Light می گرفتن همین تعقیب گریزها بود.

این کامنتت یه جور توهینه برا اونایی که میخان بازی رو انحام بدن.خیلی سخته به علایق بقیه کاری نداشته باشید؟خیلی سخته فقط برید دنبال علایق خودتون؟ همش باید برا بقیه راه و رسم مشخش کنیم؟
یعنی من اگه این بازی رو انجام بدم شعورم مشکل داره؟ دیگه شورش رو درآوردید.درستش اینه وقتی از یه بازی یا یه کمپانی اینهمه متنفرید دنبال کاراش نباشید ولی شوربختانه دنبالش که هستید هیچ(که صد البته به کسی ربط نداره) برای مخاطبش هم مرز شعور تعریف میکنید
از یه کمپانی متنفرم؟ من خودم اسپایدر من ۲ رو خریدم و ۲ بار تموم کردم که محصول همین استودیو هست و کلی هم ازش تعریف و تمجید کردم. بی خودی پیازداغش نکن.

جریان توهین به شعور مخاطب هم حرف مستقیم من نیست. منتقدای مطرح و کاردرست که بازی رو تجربه کردن میگن بازی شما رو احمق فرض میکنه و به شعور و عقلتون توهین میکنه!
خب اوناهم دارن توهین میکنن؟ خوب بی زحمت یقه اوناروهم بگیر.

وقتی یه بازی جوری طراحی شده که هر دقیقه راهنماییت میکنه یعنی داره به شعور مخاطب توهین میکنه. این از واضحات و بدیهیات هست. شما میخوای تجربه کنی؟ مختاری.
من نظر خودم رو دارم

این کامنتت یه جور توهینه برا اونایی که میخان بازی رو انحام بدن.خیلی سخته به علایق بقیه کاری نداشته باشید؟خیلی سخته فقط برید دنبال علایق خودتون؟ همش باید برا بقیه راه و رسم مشخش کنیم؟
یعنی من اگه این بازی رو انجام بدم شعورم مشکل داره؟ دیگه شورش رو درآوردید.درستش اینه وقتی از یه بازی یا یه کمپانی اینهمه متنفرید دنبال کاراش نباشید ولی شوربختانه دنبالش که هستید هیچ(که صد البته به کسی ربط نداره) برای مخاطبش هم مرز شعور تعریف میکنید
کسی توهین نکرده. تقریبن من هر نقدی که دیدم و خوندم به این موضوع اشاره کرده که بازی مخاطبش رو احمق فرض کرده.
نمونش همین نقد skillup

همون دقیقه اولش اشاره میکنه که بازی انگار برای احمقها طراحی شده.
............................

نکته جالب اینجاست که این ویدیو 3.1 میلیون ویو داره. از ویدیو تریلر رسمی بازی هم بیشتره :))

به مشکل دیگه هم که وجود داره، این افراد محیط کار رو سمی میکنن و باعث میشن یا یه سری از استودیو فرار کنن یا نتونن درست کار کنن. من توی زندگی واقعی با اینا برخورد داشتم. آدمای بدی نیستن ولی کلا توی یه دنیای دیگه سیر میکنن و خیلی غیر قابل پیش بینی هستن و تصمیمات لحظه ای میگیرن. دائم هم میخوان این گرایشاتشون رو نشون بدن.
یعنی همشون عین این جعبه ان ؟

:D

• Smile
نه دیگه. اتفاقن خیالشون اصلن راحت نیست.
از بعد از خرید اکتی/بلیزارد توسط مایکروسافت، اینها کلن ترس برشون داشت. که البته ترس به جایی هم هست.
اگر یه روزی cod که به گفته رییس وقت ps یکی از ستونهای اصلی سرپا موندن پلی استیشن هست، انحصاری بشه اونوقت به مشکل میخورن.
همون زمان هم من با یه کاربری که اعتقاد داشت که اسپنسر تو جلسات دادگاه قسم خورده که cod انحصاری نمیشه، بحث کردم.
الان با اومدن اشا مشخص شد که حرف من درست بوده. احتمال اینکه یه روزی cod هم انحصاری بشه هست. فقط باید شرایطش مهیا باشه.

بعد از اون بود که سونی به تکاپو افتاد که تا حد ممکن با ساخت گس و مولتی های درآمدزا، اتکای خودش رو به تردپارتی ها کمتر کنه.
با همین هدف هم رفتن بانجی رو خریدن و یه دوجین پروژه مولتی پلیر رو استارت زدن. که از دم شکست خورد.

وضعیت سونی الان مثل کسیه که روی اره نشسته. نه راه پس داره و نه راه پیش.
با توجه به پول و زمانی که از دست دادن، نه میتونن برگردن به ساخت بازیهای سینگل با کیفیت و نه قدرت یه سرمایه گذاری بزرگ دیگه روی یک بازی مولتی جدید دارن.

برای پر کردن این کسری باعث شد تصمیم بگیرن دیسک فیزیکی رو حذف کنن. یعنی کار به جایی رسیده که مبلغ صرفه جویی از حذف دیسک فیزیکی براشون مهم شده.

در کل یه تصمیم اشتباه باعث شد که یه سلسله تصمیمات اشتباه به وجود بیاد که الان هم بازار رو از دست دادن و هم خطر از دست دادن فن بیس از رگ گردن بهشون نزدیک تره.
تو داری هیستوری و تاریخچه رو میگی ربطی به حرف من نداشت. الان مهمه. الان همه این بازیا هستن رو پلی استیشن و قرار نیست برن
مایکرو هم که نشون داد نمیخواد کالافو انحصاری کنه حتی اون برگ برنده کالاف روز اول رو گیم پس هم برداشت پس عملا با پلی استیشن فرقی نداره
پس حرف من درسته. تا وقتی اینجوریه و این بازیا هستن سونی شکست نمیخوره

• Like
یعنی همشون عین این جعبه ان ؟

:D
من با همشون که برخورد نداشتم، ولی با اونایی که داشتم، این شکلی بودن. چشمت روز بد نبینه. یکیشون استادمون بود تو دانشگاه! صدای کاملا مردونه داشت. اشتباهی و از روی عادت بهش گفتم Sir و قاطی کرد و درس رو افتادم! :D

تو داری هیستوری و تاریخچه رو میگی ربطی به حرف من نداشت. الان مهمه. الان همه این بازیا هستن رو پلی استیشن و قرار نیست برن
مایکرو هم که نشون داد نمیخواد کالافو انحصاری کنه حتی اون برگ برنده کالاف روز اول رو گیم پس هم برداشت پس عملا با پلی استیشن فرقی نداره
پس حرف من درسته. تا وقتی اینجوریه و این بازیا هستن سونی شکست نمیخوره
به خدا اینا برا حداکثر 3 سال پیشه. تاریخچه نیست :D
من و تو شاید مطمعن باشیم که مایکروسافت cod رو انحصاری نمیکنه. ولی خب شواهد نشون میده که سونی اصلن اینطوری فکر نمیکنه.
اگر انقدر مطمعن بود که بانجی رو نمیخرید. استودیوهاش رو اینجوری سرکار نمیزاشت.
الان سونی چندتا استودیو داره که سالهاست بازی جدید منتشر نکردن. اینها که فوتوسنتز نمیکنن. کلی کارمند دارن که هرماه باید حقوق بدن. ولی با اسلاپ شدن پروژه های مولتی پلیرشون، این استودیوها احتمالن خرج خودشون رو هم در نیاوردن.

کژوال گیمری که در طول نسل 3-4 تا بازی میخره که نمیتونه خرج پلی استیشن رو بده. اونم تازه در شرایطی که در بهترین حالت 30% از درآمد نسیب سونی میشه. که تو این 30 درصد هزینه سرور و پشتبانی و خدمات سخت افزار و... هم باید لحاظ کنن.
با این جهش قیمت سخت افزار هم بعید میدونم سود آنچنانی از فروش خود کنسول ببرن.
خلاصه که اوضاع خیطه :D

ببین یچیزی هست که هیچ یوتیوبر یا منتقد مطرحی نمیتونه راجع بهش بحث کنه یا حتی اشاره کنه چون کل کانالش یا سایتش میترکه اگه راجع بهش حرفی بزنه.
مشکل این هست که استودیوهایی مثل اینسومنیک یا ناتی داگ یا استودیو کوالیشن تا چن وقت پیش، شدید درگیر استخدام افراد lgbtq هستن. اینا صرفا نویسنده یا ایده پرداز نیستن بلکه قراره به عنوان انیماتور و برنامه نویس و غیره کار کنن و توی مسیر ساخت بازی دخالت مستقیم دارن.
گل بگیرن تو حلقوم این لامصبا که به هر چیزی که ورود کنن نابودش میکنن و گند میزنن :Wallbash:
بعضی از منتقد های سایت ها هم اینطورین٬ قیافه رو میبینی حالت بهم میخوره معلوم نیست چه موجودین از کدوم سیاره اومدن

حالا چرا کلمه ی lady رو از تو اسمش حذف کردن ؟
در صورتی که توی کمیک ها ، بازی ها، فیلم ها و معرفی شخصیت توسط خود مارول ، lady deathstrike هست.
View attachment 422078
قیافه رو توروخدا8-|
pure زباله!

من اصلا قصد هیت دادن ندارم ولی واقعا از دید فنی میگم این صحنه موتورسواری رو خیلی خیلی بد ساختن. واقعا شبیه بازیهای موبایل شده این قسمت.

View attachment 422059

تو ذهن خودم مقایسه اش میکنم با صحنه موتورسواری انچارتد۴ یا حتی گیرز ۴ و میگم چرا اینسامنیاک با حدود ۳۵۰ میلیون دلار هزینه اونم تو یه بازی خطی نتونسته این سکانس رو با کیفیت تر خلق کنه که حداقل در حد کیفیت آثار چندین سال قبل باشه. ست پیس های اسپایدرمن ۲ خیلی خفن و با کیفیت بود نمیدونم چی بر سرشون اومده واسه وولورین
جالبه سره ویدیو گیمپلی که داده بودن برای من عجیب بود که از سکانس کامیون چیشد که یکدفعه کات خورد به سکانس منتهی به موتورسواری آخر این ویدیو که الان فهمیدم.
استودیو خودش میدونست که گند زده از قصد این صحنه رو نشون نداد و تو اون تریلر کات کرد، از بعد فنی هم نگذریم که افت فریم های متعدد و pop in بزرگ تو ثانیه 42
در کل چیزی که برام مشهوده بنظرم این وسط یک اتفاقی افتاد برای Wolverine افتاده که به این وضع در اومده
اون معرفی Vintage تو وایب Country و اتمسفر سینماتیک تریلر اول کجا این وایب مارولی و woke طور محصول نهایی کجا
ببین یچیزی هست که هیچ یوتیوبر یا منتقد مطرحی نمیتونه راجع بهش بحث کنه یا حتی اشاره کنه چون کل کانالش یا سایتش میترکه اگه راجع بهش حرفی بزنه.
مشکل این هست که استودیوهایی مثل اینسومنیک یا ناتی داگ یا استودیو کوالیشن تا چن وقت پیش، شدید درگیر استخدام افراد lgbtq هستن. اینا صرفا نویسنده یا ایده پرداز نیستن بلکه قراره به عنوان انیماتور و برنامه نویس و غیره کار کنن و توی مسیر ساخت بازی دخالت مستقیم دارن. مشکل هم اینجاست که اینا بخاطر استعداد یا پشت کارشون استخدام نشدن و صرفا بخاطر همین اقلیت بودنشون استخدام شدن.
به مشکل دیگه هم که وجود داره، این افراد محیط کار رو سمی میکنن و باعث میشن یا یه سری از استودیو فرار کنن یا نتونن درست کار کنن. من توی زندگی واقعی با اینا برخورد داشتم. آدمای بدی نیستن ولی کلا توی یه دنیای دیگه سیر میکنن و خیلی غیر قابل پیش بینی هستن و تصمیمات لحظه ای میگیرن. دائم هم میخوان این گرایشاتشون رو نشون بدن.

حالا فکر کن با همچین افرادی میخوای همکار باشی و هر روز تحمل کنی این رفتارا رو.

این یه حقیقت تلخ هست که هیچ کس نمیتونه حرفی ازش بزنه.
متاسفانه اینسومنیک شدید درگیر این موضوع هست و معلوم هم نیست تا کی قراره این موضوع ادامه پیدا کنه.

از این استودیو بعید میدونم دیگه چیزی مث اسپایدر من ۱ و ۲ در بیاد با وضع فعلی
HSFwdw8XEAAN6-U.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or