خبر رسمی کوجیما به صورت رسمی با سونی قطع همکاری کرد . Xbox پروژه Physint را منتشر خواهد کرد

Ffmmdreza

کاربر سایت
منبع

استودیو کوجیما پروداکشنر تایید کرد که Physisnt برای اکس باکس هم در حال توسعه ست

عنوان جدید کوجیما پروداکشن Physint دیگه با همکاری پلی استیشن ساخته نمیشه و پس از اینکه اواسط ماه ژوئن پلی استیشن به کوجیما میگه که عنوان رو کنسل خواهد کرد، اونا دنبال شریک جدید گشتن و عنوان Physint در کنار پروژه OD با همکاری XBOX ساخته خواهد شد!

ترجمه ماشینی توییت پلی استیشن :

ترجمه ماشینی توییت های کوجیما :

Last edited by a moderator:
در مورد کوجیما، به شدت فردی هست که مدیا رو بلده... ترند هارو دنبال می کنه، آگاهی از وضعیت پیرامون جهان داره...واقعا تنوع دانسته هاش زیاده، یکی از بهترین تهیه کننده های صنعت هست که در نهایت پروژه رو تحویل میده...
وسواسش تو استفاده از تکنولوژی همیشه صنعت رو جلو می بره... همین که تونسته حداقل ویدیو گیم رو به برخی از بزرگان ریتارد هالیوود بفهمونه بااهمیت هست،تلاش عظیمی بوده!!!!
و به شدت بلده ،حتی ایده های نیش رو به عناوین مین استریم تبدیل کنه(حتی همین ایده گیمپلی DS رو شاید یک استدیو ایندی ارائه می داد حتی خیلی ها اسمشو نمی شنیدن!!! یا حتی همین PT تکامل یافته عناوین گذشته بودن!!!)
همین سواد رسانه ایش...و اینکه می دونه دنیا به چه سمتی می ره... باعث میشه بدونه چند سال آینده احتمالا به چه سمتی خواهیم رفت!!! شاید پیشگام ترین اثر ویدیو گیمیش همین MGS TPP بود... هر چقدر هم ایراد به داستانش بگیریم... با مسئله ای مواجه می شیم که استدیو های سطح اول به این شعور رسیدن یک محصول باید آزادی عمل به پلیر بده!!!

اما خب طبیعا یکسری ایراد هایی هم داره...
همونطور که امثال اینسامنیاک مخاطب رو احمق فرض می کنند!!! کوجیما بارها با رفتارش نشون داده به شدت نارسیستی هست که فکر می کنه فقط خودش مطالعه داره و بقیه هیچی نمی دونن!!!!
ایده بیماری یا دنیای آخرالزمانی و جدا شدن بشر از زندگی عادی تنها تنها توی DS بوده!!!!!!! ملت رو با کلمه پاندمی زخم کرد!!!! صد جا رفت هی پاندمی پاندمی برای DS2 کرد... جوری که اصلا انگار پاندمی واژه ای مثل پاشنه آشیل کوجیما خلق کرده:دی بشر در طول عمرش بارها و بارها پاندمی دیده!!!!

از طرفی با اینکه فردی به شدت موفق هست، اما اختلال توجه و محتاج محبت و گدایی اون هست!!! این مورد باز ربطی به استعدادش نداره!!!! اما به شدت عاشق مظلوم نمایی هست، دنبال ترحم خریدن با داستان پردازی های ساختگیش هست... الانم که LLM ها اومده، به سرعت سناریو می سازه...
و خب مخاطباشم بهش دنده می دن...
گویی که سونی و کونامی و گوگل و در آینده زئوس بودن و ایشون پرمتئو بودن... به خاطر مخاطباش دائما شکمش توسط عقاب برای صلاح دیدش به بشر شکافه و ترمیم می شه!!!!

من به شدت کانسپت های داستانی کوجیما رو دوست دارم و همین باعث می شه دنبالش کنم(ایده ها و بیس استوری هاشو دوست دارم،با روایت هاش مشکل دارم و مورد پسندم نیست) سوشال مدیاشو سال هاست پیگیری می کنم،یکبار دیدم به موضوع کمرش اشاره کرد، و واقعا هم ناراحت شدم... کلا پیر شدن افراد خاص همیشه برا مخاطب سخته، دیگه هیچی... سوراخ دعا رو پیدا کرد... تا چند ماه هر عکسی از خودش روی صندلی در حال تست بازی می زاشت... هی کمرش رو هم می گفت!!! خب عزیزم ما راضی به زحمتت نیستیم، اگه پول سونی و مایکروسافت کم بوده... لینک دونیت بزار شاید کمی از این درد کمتر شد!!! بیماری و مرگ برای همه هم هست اما برا افراد بزرگ واقعا سخته، کاملا قابل درکه... ولی این منت گزاری سر مخاطب از همون ساید اختلال های روانیش میاد!!!

باز دوباره تکرار می کنم، رفتار های بد،یا اختلال های روانی ربطی به نفی استعداد و دانش یک فرد نیست... بسیاری از آرتیست ها و دانشمندان هم در طول عمرشون از یکسری مسائل رنج می بردن!! که جناب استاد هم یکیشون هست!!!!(در نهایت مطالعه مستقل برای انسان، سبب می شه آهسته آهسته به بینشی برسه که صرفا دنبال یک مرشد نباشه،بلکه بفهمه خودشم پتانسیل درک و نشر مفاهیم عمیق رو هم داره... اگرم دنبال مرشد هستید...صرفا به یک شخص اکتفا نکنید، با افراد دیگه هم آشنا بشید... اونموقع خواهید فهمید بسیاری از عقاید اون مرشد خاص شما... شامل کهن الگوهایی میشه که بارها بارها تو تاریخ و در جغرافیاهای متفاوت تکرار شده!!!!!)

کوجیما درسته که با ایک باکس همکاریشون جدی‌تر شده ولی این رو که همه میدونیم که خودش عملا یک عدد طرفدار پلی استیشنه.

ببینیم از این به بعد تو بازیهاش به کدوم کنسول ارجاع میده :D
بهتره که اون دنیابینی و سطح فکر بعضن کودکانه رو به همه بسط ندیم.
بعید میدونم کوجیما به اون بلوغ فکری نرسیده باشه که خودش رو صرفن یک عدد طرفدار پلی استیشن بدونه.
تو همین انجمن هم طرفدارهای سرسخت پلی استیشن که سالها باهاش خاطره داشتن به خاطر مدیریت بد سونی، نقدش میکنن و حتی صحبت از کوچ کردن به یک پلتفرم دیگه رو مطرح میکنن.
چون انسانها دارای عقل و منطق هستن.

ولی خب طرز فکر شما هم جالبه. اینکه فکر میکنی کوجیما شبها کنسول ps5 رو بغل میکنه و با چشمهای گریان میخابه هم میتونه سناریوی جالبی باشه.
البته برای رده سنی کودکان و کمی نوجوانان

کوجیما درسته که با ایک باکس همکاریشون جدی‌تر شده ولی این رو که همه میدونیم که خودش عملا یک عدد طرفدار پلی استیشنه.

ببینیم از این به بعد تو بازیهاش به کدوم کنسول ارجاع میده :D
طرفدار PS هم باشه برا زندگی شخصیش طرفدار PS هست. تو دنیای کار عشق و علاقه شخصی جایی نداره اگه یوقت کوجیما اومد رو سن گفت با اکس باکس قرارداد 25 ساله بستیم برا بازی ها یوقت پنیک نکنید بگید اینکه طرفدار پلی استیشن بود. اگه از نظر مالی و عرف کاری و منطق بیزنس کوجیما پروداکشنز نیاز ببینه هر اری میکنه. یادمون نره کوجیما قبل از اینکه بازیباز باشه یه بازیسازه و اون هر جایی میره که بتونه بازی بسازه

طرفدار PS هم باشه برا زندگی شخصیش طرفدار PS هست. تو دنیای کار عشق و علاقه شخصی جایی نداره اگه یوقت کوجیما اومد رو سن گفت با اکس باکس قرارداد 25 ساله بستیم برا بازی ها یوقت پنیک نکنید بگید اینکه طرفدار پلی استیشن بود. اگه از نظر مالی و عرف کاری و منطق بیزنس کوجیما پروداکشنز نیاز ببینه هر اری میکنه. یادمون نره کوجیما قبل از اینکه بازیباز باشه یه بازیسازه و اون هر جایی میره که بتونه بازی بسازه
خب اینها که بدیهیاته.
چرا باید پنیک کنیم؟ :D

بهتره که اون دنیابینی و سطح فکر بعضن کودکانه رو به همه بسط ندیم.
بعید میدونم کوجیما به اون بلوغ فکری نرسیده باشه که خودش رو صرفن یک عدد طرفدار پلی استیشن بدونه.
تو همین انجمن هم طرفدارهای سرسخت پلی استیشن که سالها باهاش خاطره داشتن به خاطر مدیریت بد سونی، نقدش میکنن و حتی صحبت از کوچ کردن به یک پلتفرم دیگه رو مطرح میکنن.
چون انسانها دارای عقل و منطق هستن.

ولی خب طرز فکر شما هم جالبه. اینکه فکر میکنی کوجیما شبها کنسول ps5 رو بغل میکنه و با چشمهای گریان میخابه هم میتونه سناریوی جالبی باشه.
البته برای رده سنی کودکان و کمی نوجوانان
جدی همه اینها رو از تو کامنت من کشیدی بیرون؟
طرز فکر من رو از کجا دریافتی؟

جدی همه اینها رو از تو کامنت من کشیدی بیرون؟
طرز فکر من رو از کجا دریافتی؟
و حتی بیشتر ))
اتفاقن دریافت طرز فکرت از اونچیزی که فکر میکنی خیلی ساده تره. اینکه فکر میکنی کسی نمیفهمه، جای تعجب داره ))
حالا بازم خوبه کوجیما در حالی که هودی ایکس باکس تنشه با مدیرعاملش عکس گرفته اونم با یه لبخند ملیح ))

• Like
Reactions: MyJinx
و حتی بیشتر ))
اتفاقن دریافت طرز فکرت از اونچیزی که فکر میکنی خیلی ساده تره. اینکه فکر میکنی کسی نمیفهمه، جای تعجب داره ))
حالا بازم خوبه کوجیما در حالی که هودی ایکس باکس تنشه با مدیرعاملش عکس گرفته اونم با یه لبخند ملیح ))
احسنت.
به نظرم شما قبل از هرچی روی تریگر شدنت وقتی یه طرف بحث ایکس باکسه بیشتر کار کن.
کلاس کنترل خشم / کظم غیض ، منتور خوب هم وجود داره :D

بعد سعی کن که طرز فکر دیگران رو تحلیل کنی چون فعلا که رفوضه‌ای :D

آخرین ویرایش:
بر غیر از این بحث ها بنظرم Kojipro باید مایکرو رو خر کنه و یه انجین اختصاصی خفن برای استودیوشون درست کنن. تا حالا همه ی بازیهای کوجیما انجین خفن داشتن چه زمان کونامی با Fox Engine چه ده سال گذشته با Decima.

درسته ارزش کار کوجیما به گرافیک بازیش نیست ولی تصور تجربه عناوین بعدی کوجیما با آنریل انجین اصلا ایده آل نیست :D

بر غیر از این بحث ها بنظرم Kojipro باید مایکرو رو خر کنه و یه انجین اختصاصی خفن برای استودیوشون درست کنن. تا حالا همه ی بازیهای کوجیما انجین خفن داشتن چه زمان کونامی با Fox Engine چه ده سال گذشته با Decima.

درسته ارزش کار کوجیما به گرافیک بازیش نیست ولی تصور تجربه عناوین بعدی کوجیما با آنریل انجین اصلا ایده آل نیست :D
از فرتزا تک یا moTor میتونن استفاده کنند.
Id tech هم گزینه جذابیه

میا خلیفه و هیدئو کوجیما :D
شعار جدید ما:دی :
خاله آشا شارما زنده باد
استاد کوجیما پاینده باد:دی

پ.ن: خاله ام آشا شارما هم با اون ... پلاستاین فن هم پیاله نکنید لطفا🤠

بزودی خاله ام آشا انتقام عمویم کوجیما را از کونامی و سونی خواهد گرفت.

• Like
Reactions: Sobhan_23
احسنت.
به نظرم شما قبل از هرچی روی تریگر شدنت وقتی یه طرف بحث ایکس باکسه بیشتر کار کن.
کلاس کنترل خشم / کظم غیض ، منتور خوب هم وجود داره :D

بعد سعی کن که طرز فکر دیگران رو تحلیل کنی چون فعلا که رفوضه‌ای :D
میبینم که دستت رو شده !!! میدونستم رم ها و ارزون تر برمیداشتم !! :-"
تصمیمم برای خرید Ps5 انقدر قطعی بود که کاینات هم رکب خورد و به هوای من ضربات پشت هم داره به این برند وارد میکنه !!
فارغ ازعناوین کوجیما که نهایتا اقلب رو PC میزنیم ، نگاهم به ولورین و دست اینزومنیاک بود !
البته نمیدونستم با سیبر توث کم مونده بوده که آره ..........:">
از طالع من بعید بود این پرری که کردم :))
این نسل سونی چرا انقدر مایکروسافته ؟؟!!

آخرین ویرایش:
میبینم که دستت رو شده !!! میدونستم رم ها و ارزون تر برمیداشتم !! :-"
تصمیمم برای خرید Ps5 انقدر قطعی بود که کاینات هم رکب خورد و به هوای من ضربات پشت هم داره به این برند وارد میکنه !!
فارغ ازعناوین کوجیما که نهایتا اقلب رو PC میزنیم ، نگاهم به ولورین و دست اینزومنیاک بود !
البته نمیدونستم با سیبر توث کم مونده بوده که آره ..........:">
از طالع من بعید بود این پرری که کردم :))
این نسل سونی چرا انقدر مایکروسافته ؟؟!!
آره شناسایی شدم رفت :D
تا گروه خون ، شماره شناسنامه/کد ملی ، دوران ابتدایی چه خبطهایی کردم رو هم از روی کامنتم تشخیص داد :))

من تو هر نسل هر سری گول میخورم ، میخواستم کنسول بگیرم یه بهانه ای جور میکنم میگم بزار این بیاد ، بزار اون بیاد بعد میگیرم.
آخرش هم قیمت کنسول یکدفعه سیجیل طور میشه و بپر بپر میکنه :D
منم بیخیال میشم و میگم خب نسل بعد ایشالله.
این دو نسل اخیر که اینطور شده.

البته ایندفعه مقصر خود سونی بود که همه بازیهاش رو داشت می آورد روی PC ، منم دلم رو صابون زده بودم که یک عدد GT‌ بالاخره میرسه و برای همین کمی برای خریدش به شک افتادم.

آره واقعا این نسل سونی یه جورایی درجا زده.
ببینیم این دو-سه سال آخر با بازیهای ND و... میتونن ورق رو برگردونن یا نه و باید صبر کنیم ببینیم تو نسل بعد کامبک میزنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or