در مورد کوجیما، به شدت فردی هست که مدیا رو بلده... ترند هارو دنبال می کنه، آگاهی از وضعیت پیرامون جهان داره...واقعا تنوع دانسته هاش زیاده، یکی از بهترین تهیه کننده های صنعت هست که در نهایت پروژه رو تحویل میده...
وسواسش تو استفاده از تکنولوژی همیشه صنعت رو جلو می بره... همین که تونسته حداقل ویدیو گیم رو به برخی از بزرگان ریتارد هالیوود بفهمونه بااهمیت هست،تلاش عظیمی بوده!!!!
و به شدت بلده ،حتی ایده های نیش رو به عناوین مین استریم تبدیل کنه(حتی همین ایده گیمپلی DS رو شاید یک استدیو ایندی ارائه می داد حتی خیلی ها اسمشو نمی شنیدن!!! یا حتی همین PT تکامل یافته عناوین گذشته بودن!!!)
همین سواد رسانه ایش...و اینکه می دونه دنیا به چه سمتی می ره... باعث میشه بدونه چند سال آینده احتمالا به چه سمتی خواهیم رفت!!! شاید پیشگام ترین اثر ویدیو گیمیش همین MGS TPP بود... هر چقدر هم ایراد به داستانش بگیریم... با مسئله ای مواجه می شیم که استدیو های سطح اول به این شعور رسیدن یک محصول باید آزادی عمل به پلیر بده!!!
اما خب طبیعا یکسری ایراد هایی هم داره...
همونطور که امثال اینسامنیاک مخاطب رو احمق فرض می کنند!!! کوجیما بارها با رفتارش نشون داده به شدت نارسیستی هست که فکر می کنه فقط خودش مطالعه داره و بقیه هیچی نمی دونن!!!!
ایده بیماری یا دنیای آخرالزمانی و جدا شدن بشر از زندگی عادی تنها تنها توی DS بوده!!!!!!! ملت رو با کلمه پاندمی زخم کرد!!!! صد جا رفت هی پاندمی پاندمی برای DS2 کرد... جوری که اصلا انگار پاندمی واژه ای مثل پاشنه آشیل کوجیما خلق کرده

بشر در طول عمرش بارها و بارها پاندمی دیده!!!!
از طرفی با اینکه فردی به شدت موفق هست، اما اختلال توجه و محتاج محبت و گدایی اون هست!!! این مورد باز ربطی به استعدادش نداره!!!! اما به شدت عاشق مظلوم نمایی هست، دنبال ترحم خریدن با داستان پردازی های ساختگیش هست... الانم که LLM ها اومده، به سرعت سناریو می سازه...
و خب مخاطباشم بهش دنده می دن...
گویی که سونی و کونامی و گوگل و در آینده زئوس بودن و ایشون پرمتئو بودن... به خاطر مخاطباش دائما شکمش توسط عقاب برای صلاح دیدش به بشر شکافه و ترمیم می شه!!!!
من به شدت کانسپت های داستانی کوجیما رو دوست دارم و همین باعث می شه دنبالش کنم(ایده ها و بیس استوری هاشو دوست دارم،با روایت هاش مشکل دارم و مورد پسندم نیست) سوشال مدیاشو سال هاست پیگیری می کنم،یکبار دیدم به موضوع کمرش اشاره کرد، و واقعا هم ناراحت شدم... کلا پیر شدن افراد خاص همیشه برا مخاطب سخته، دیگه هیچی... سوراخ دعا رو پیدا کرد... تا چند ماه هر عکسی از خودش روی صندلی در حال تست بازی می زاشت... هی کمرش رو هم می گفت!!! خب عزیزم ما راضی به زحمتت نیستیم، اگه پول سونی و مایکروسافت کم بوده... لینک دونیت بزار شاید کمی از این درد کمتر شد!!! بیماری و مرگ برای همه هم هست اما برا افراد بزرگ واقعا سخته، کاملا قابل درکه... ولی این منت گزاری سر مخاطب از همون ساید اختلال های روانیش میاد!!!
باز دوباره تکرار می کنم، رفتار های بد،یا اختلال های روانی ربطی به نفی استعداد و دانش یک فرد نیست... بسیاری از آرتیست ها و دانشمندان هم در طول عمرشون از یکسری مسائل رنج می بردن!! که جناب استاد هم یکیشون هست!!!!(در نهایت مطالعه مستقل برای انسان، سبب می شه آهسته آهسته به بینشی برسه که صرفا دنبال یک مرشد نباشه،بلکه بفهمه خودشم پتانسیل درک و نشر مفاهیم عمیق رو هم داره... اگرم دنبال مرشد هستید...صرفا به یک شخص اکتفا نکنید، با افراد دیگه هم آشنا بشید... اونموقع خواهید فهمید بسیاری از عقاید اون مرشد خاص شما... شامل کهن الگوهایی میشه که بارها بارها تو تاریخ و در جغرافیاهای متفاوت تکرار شده!!!!!)