Multi Platform Resident Evil Veronica

پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S

Resident-Evil-Veronica_2026_06-05-26_012 (1).jpg

RESIDENT EVIL VERONICA

سازنده: Capcom
ناشر: Capcom
سبک: Survival Horror
پلتفرم ها: PC (Steam), PlayStation 5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch 2
تاریخ عرضه: 2027 (1405 - 1406)

مقدمه و اعلام رسمی
Capcom در جریان رویداد Summer Game Fest به طور رسمی از بازی Resident Evil Veronica رونمایی کرد. این عنوان که یک Remake کامل از نسخه کلاسیک سال 2000 یعنی Resident Evil Code: Veronica محسوب می شود، قرار است در سال 2027 برای PlayStation 5، Xbox Series X|S، Nintendo Switch 2 و PC عرضه شود.

بازی Resident Evil Veronica جوهره اصلی نسخه اولیه را حفظ کرده و در عین حال Gameplay مدرن شده، داستانی بازآفرینی شده و گرافیک پرجزئیاتی را ارائه می دهد. این اثر با بهره گیری از RE Engine توسعه یافته تا با ارائه سطح بالایی از واقع گرایی، مرزهای سبک Survival Horror را جابجا کند.

داستان و دنیای بازی
3 ماه از فاجعه بیولوژیکی Raccoon City می گذرد. Claire Redfield که همراه با Leon S. Kennedy و Sherry Birkin از آن کابوس نجات یافته، در جستجوی برادرش Chris Redfield به فرانسه سفر می کند. اما به جای دیدار با برادرش، نیروهای ویژه Umbrella Corporation که مسئول آن حادثه بودند در انتظار او هستند. آن ها Claire را دستگیر کرده و به جزیره ای مرموز منتقل می کنند.

اکنون Claire باید برای فرار از جزیره دورافتاده Rockfort تلاش کند؛ جزیره ای که به دلیل یک فاجعه بیولوژیکی دیگر، به جهنمی زنده تبدیل شده است. در سال 2027، جنون، دغدغه، عشق و نفرت دست به دست هم می دهند تا نسخه ای نفس گیر را خلق کنند.

ویژگی های کلیدی بازی
* بازسازی اثر محبوب کلاسیک: بازآفرینی کامل Resident Evil Code: Veronica محصول سال 2000.
* توسعه با RE Engine: جلوه های بصری پرجزئیات و ارائه سطح جدیدی از واقع گرایی.
* بازگشت شخصیت محبوب سری: نقش آفرینی دوباره Claire Redfield در یک تلاش حماسی برای بقا.
* ارتقای ساختار بازی: ارائه Gameplay مدرن شده همراه با خط داستانی بازآفرینی شده.

تصاویر و صفحه رسمی بازی

تریلر ها

Resident Evil Veronica - Announcement Trailer

『BIOHAZARD RE:Veronica』 Announcement Trailer

آخرین ویرایش:
عجیبه شما چقدر دقیق سن منو کفتی😁😱
والا من این بازی رو موقعی که ۱۷ سالم بود با مبدل پلی وان بازی کردم
اصلا درجه سختی نداشت.از داستان بازی هم هیچی نمیدونستم.توی معما هاش هم روزها میموندم.و اگه نمیتونستم حل کنم از پسر داییم کمک میکرفتم.
من گیمر حرفه ای نیستم .ویه مدت هم از گیم فاصله گرفتم.
ولی این بازی اینقده برام جذاب بود که هر طور بود بازیش کردم.خیلی خیلی برام سخت بود اون موقع و وقتی بعد از چند بار شکست از سد یه معماش عبور میکردم از خوشحالی گریم می‌گرفت.
درسته درجه سختی در نسخه US و EU وجود نداره، فقط نسخه JP حق انتخاب داشتی البته جای دکمه ها هم متفاوته.
ما هاردکورگیمرها هم در ابتدا مثل شما بودیم، من توی معماهای عناوین کلاسیک مثل Parasite Eve (بردن اسمشم برام لذت بخشه)، سایلنت هیل، توم ریدر، ایول، داینوکرایسیس، درایور و حتی تکن برای باز کردن کارکترهای مخفی بعضا ممکن بود ماه ها کلنجار برم و دقیقا بعد از حلش حس اینو داشتم که تنها کسی هستم که به این کشف بزرگ دس پیدا کرده! زمان ما نتی وجود نداشت و تبادل اطلاعات گیمی هم بسیار محدود بود، خودمون تنها کسانی بودیم که بصورت اتفاقی یا با کمک دفترچه های راهنما که اونا هم کامل نبودن معماها رو حل یا مواردی رو کشف می کردیم. بطور مثال توی ایول 2 برای بار چندم که بازی می کردم اسپیدران و بصورت کاملا اتفاقی چون نباید ایتمی بر می داشتی، زیر پله های R.P.D براد ویکرز رو دیدم، ابتدا فکر کردم زامبی بصورت رندوم ظاهر شده، وقتی کلید اسپیشال رو داد اصلا نمی دونستم به چه کاری میادو خیلی کنجکاو بودم تمام وقتمو روی دربی که کلید بهش می خوره بذارم. برای معماهای سایلنت هیل مخصوصا پیانو که کمرشکن بود! از برادرم کمک می گرفتم، برای برخی کدهای 4رقمی دفتر 100 برگو از کدهای احتمالی پر می کردم و یکی یکی وقت می ذاشتم شبانه روز امتحانشون می کردم! وقتی کد 5 رقم یا 6 رقمی می شد دیوونه می شدم به معنای واقعی کلمه :D چون باید تمام برگه های روی درو دیوار بازی رو به برادرم نشون می دادم تا سرنخی از کد پیدا کنه و راهنمایی هم وجود نداشت و لوکیشن ها رو بایستی شخم می زدی. این عناوین تقریبا مال 30 سال پیشنو ما هم سنو سواد ترجمه وتجربه ای نداشتیم. برادرم یک کتاب دیکشنری حییم داشت که برای هر کلمه تیتروار متون رو دنبال میکردم. به قول شما با وجود سختی هاش حال دیگه ای داشت

• Like
Reactions: rainy girl
نسخه‌ی اصلی رو من همین ۳ ۴ سال پیش بازی کردم. کدورونیکا حرف نداره ولی یکسری ایرادات دیزاینی داره که داخل نسخه ۳ و ۲ نیستن. یکسری جاهای بازی ممکنه یکاری بکنه که تو‌ کلا از اول بازی بیای و ری‌استارت کنی. قطعا این موارد داخل ریمیک نخواهند بود و چون کارگردان این ریمیک همون کارگردان ریمیک ۲ و ۴ هست من قطعا ایمان دارم که متای بازی بالای ۹۰ میره. کدورونیکا خودش بی‌نهایت پتانسیل برای ریمیک داره و قشنگ میشه یک چیز عجیب غریب ازش دراورد.

• Like
Reactions: Thundersky
نسخه‌ی اصلی رو من همین ۳ ۴ سال پیش بازی کردم. کدورونیکا حرف نداره ولی یکسری ایرادات دیزاینی داره که داخل نسخه ۳ و ۲ نیستن. یکسری جاهای بازی ممکنه یکاری بکنه که تو‌ کلا از اول بازی بیای و ری‌استارت کنی. قطعا این موارد داخل ریمیک نخواهند بود و چون کارگردان این ریمیک همون کارگردان ریمیک ۲ و ۴ هست من قطعا ایمان دارم که متای بازی بالای ۹۰ میره. کدورونیکا خودش بی‌نهایت پتانسیل برای ریمیک داره و قشنگ میشه یک چیز عجیب غریب ازش دراورد.
درسته، کمبود و مدیریت منابع خیلی توی بازی اهمیت داره، برخی تصمیم ها و مدیریت اشتباه می تونه باعث سافت لاک بشه و باید روی سیوهاتم مدیریت می کردی که اگر جایی رو اشتباه کردی بتونی به بخش هایی که پیش نیاز پیشبرد گیم پلی هستن برگردی. خود توسعه بازی هم فرازونشیب زیادی داشته، روند توسعه بازی وارد برزخ شده بود. جالبه که بدونیم این بازی در ابتدا قرار نبوده روی PS2 بیادو! در اصل برای Sega Saturn داشته توسعه پیدا می کرده و این مشکل دیزاینی که بهش اشاره می کنی مستقیم به محدودیت های بسیار این کنسول برمی گرده که مجبور شدن از سروته خیلی موارد بزنن و بعد هم به دریمکست انتقال پیدا کرد. کاتو می گه که نسخه PS2 پس از لغو پروژه ساترن بصورت ناگهانی به اون ها سپرده شدو زمان کافی برای بهبودو گسترده تر کردن قابلیت ها نداشتن چون PS2 کنسول قدرتمندی بود و دستشون برای اضافه کردن موارد مختلف باز شد. برای همین بجای اضافه کردن ویژگی‌ های متعدد، روی سناریوی جدید وسکر و بهبود گیم‌ پلی تمرکز کردن. هیروکی کاتو علاقه داشت سختی ورونیکا و مدیریت منابع به ایول 1 شباهت داشته باشه تا با مولفه های 2 و Nemesis ساخته بشه. روی نسخه های غربی امکان انتخاب سختی بازی رو حذف کرد

ریمیک این بازی با امکانات امروزی و تیم قوی ای که پشتشه قطعا محدودیت های نسخه ارجینال رو از بین می بره و تجربه ای کاملو جذابتر رقم می زنه. هر چند که همین چالش ها در نسخه کلاسیک بازی رو برای من جذاب تر کرده بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or