حال دل مهمه . مثلا من با ریمیک تنها در تاریکی حال کردم صرف نظر از متا
البته نگاه من از دید پیسی پلیرها هست که رایگان بر بدن می زنند . وگرنه در مبحث کنسول و دلار باید محتاط تر رفتار کرد . اونجا باید به حال جیب هم نگاه کرد
میخوای بگی مفت باشه کوفت باشه؟

===========
===========
حالا این ولورین هم که هنوز نیومده ، شاید با همه اینها بازی سرگرم کننده ای باشه و خیلی هم تحویل گرفته بشه.
ولی خب اینطوری هم نیست که برای بخشی از پلیرها استاندارد یه بازی که قصد انجامش رو دارن مهم نباشه.
یکسری حتی بعد از تجربه بازیهایی که دوستشون نداشتن حاضر میشن برن به ساپورت استیم تیکت بزنن که لطفا این بازی رو از لایبرری من حذف کن که ننگ بازی کردنش تا آخر تو سابقم نمونه.
میگم استیم چون دیدم ، احتمالا روی پلتفرمهای دیگه هم این پلیرها هستن.
اما خب یکسری از پلیرها هم هستن که همینطوری فقط بازی میکنن و تموم میکنن و میرن سراغ بازی دیگه ای.
اصلا هم براشون این مسایل مهم نیست و کاری به این جنگ و دعواها و بحثهای تو اینترنت ندارن و اصلا دنبالش هم نمیکنن ... که خب هم روی کنسول داریم و هم PC.
اتفاقا اینها بعدش هم میان میگن فلانی عجب بازی خفنی بود این.
یکی از دوستهای خودم دقیقا همینه.
مثلا این Callisto Protocol که من بهش 7 میدم برای اون شاهکار بود و عاشقش شده بود.
خیلی وقتها بهش غبطه میخورم ، مثل یه لوح نانوشته میمونه
کاش هممون یه فرصت دیگه میداشتیم و برمیگشتیم به قدیم و اصلا دچار این بحثهای توی اینترنت نمیشدیم و اینقدر قبل از انتشار بازی ، فیلم و... این جنجالها رو پیگیری نمیکردیم.
خودمون دست اول بازی میکردیم حالا یا خوشمون میومد یا نه دیگه.
اونموقع نظرهای یکسری یوتوبر ، X و کاربرهای دیگه برامون اونقدری مهم نمیبود.
چون داشتیم که بعضی از این جنجالها کاملا مزخرف بودن و بعد از انتشار مشخص شد که انصافا با یه بازی خوب و تر و تمیز طرفیم ، مثل Avowed یا چندتای دیگه.
همه بازیها که نباید شاهکار دوعالم باشن که ارزش بازی کردن و وقت گذاشتن رو داشته باشن.