خبر رسمی کوجیما به صورت رسمی با سونی قطع همکاری کرد . Xbox پروژه Physint را منتشر خواهد کرد

Ffmmdreza

کاربر سایت
منبع

استودیو کوجیما پروداکشنر تایید کرد که Physisnt برای اکس باکس هم در حال توسعه ست

عنوان جدید کوجیما پروداکشن Physint دیگه با همکاری پلی استیشن ساخته نمیشه و پس از اینکه اواسط ماه ژوئن پلی استیشن به کوجیما میگه که عنوان رو کنسل خواهد کرد، اونا دنبال شریک جدید گشتن و عنوان Physint در کنار پروژه OD با همکاری XBOX ساخته خواهد شد!

ترجمه ماشینی توییت پلی استیشن :

ترجمه ماشینی توییت های کوجیما :

Last edited by a moderator:
کوجیما بدون تردید مهمترین شخصیت صنعت گیمینگ نیست,الکی اینقدر بزرگش نکنین, همین کارا و شاید توهمات خودش و اون جف کیلی باعث شده به این جا برسه. تریلر پی پی بچه میاورد و همه میگفتن وای عجب چیزی. فروش بازیاش از چند میلیون نسخه عبور نمیکرد. اینقدر افرادی تو این صنعت بودن که کوجیما تو بهترین حالت تو ۵ تای اولم نیست.شاید اگه این طرز تفکر نبود هیچ موقع اینقدر دنبال خاص بودن و هزینه سازی نمیرفت و این مشکلات رخ نمیداد.سونی جوری برا نسخه اولش بازاریابی کرد که من یادم نمیاد چنین کاری برای فرست پارتیاش میکرد و دقیقا قبل ریلیز زد نسخه pc داره. اینکه محبوب شماست فرق داره با تاثیر گزارترین فرد صنعت گیم. N تا فرانچایز داریم که الان هر کدوم دارن نسخه nامشون ریلیز میشه و فروش هر نسخه دو رقمی هست,اسم نمیبرم چون لیست طولانیه. اسامی ای داریم که سازندگان و لجندهای پلتفرمها هستند. دقیقا کوجیما چه کرده که تاثیر گزارترینه, که مثلا از گیب نیوئل بالاتره فردی که به جرات اگه pc هست بخش عمده اش برا اونه. از کوری بارلوگ,تاد هاوارد خالی بند,شینجی میکامی و ... و ...

کوجیما بدون تردید مهمترین شخصیت صنعت گیمینگ نیست,الکی اینقدر بزرگش نکنین, همین کارا و شاید توهمات خودش و اون جف کیلی باعث شده به این جا برسه. تریلر پی پی بچه میاورد و همه میگفتن وای عجب چیزی. فروش بازیاش از چند میلیون نسخه عبور نمیکرد. اینقدر افرادی تو این صنعت بودن که کوجیما تو بهترین حالت تو ۵ تای اولم نیست.شاید اگه این طرز تفکر نبود هیچ موقع اینقدر دنبال خاص بودن و هزینه سازی نمیرفت و این مشکلات رخ نمیداد.سونی جوری برا نسخه اولش بازاریابی کرد که من یادم نمیاد چنین کاری برای فرست پارتیاش میکرد و دقیقا قبل ریلیز زد نسخه pc داره. اینکه محبوب شماست فرق داره با تاثیر گزارترین فرد صنعت گیم. N تا فرانچایز داریم که الان هر کدوم دارن نسخه nامشون ریلیز میشه و فروش هر نسخه دو رقمی هست,اسم نمیبرم چون لیست طولانیه. اسامی ای داریم که سازندگان و لجندهای پلتفرمها هستند. دقیقا کوجیما چه کرده که تاثیر گزارترینه, که مثلا از گیب نیوئل بالاتره فردی که به جرات اگه pc هست بخش عمده اش برا اونه. از کوری بارلوگ,تاد هاوارد خالی بند,شینجی میکامی و ... و ...
متاسفانه الان وقت و حوصله برای توضیح واضحات و بیان صدباره بدیهیات ندارم که چرا Hideo Kojima اینقدر مهم و تأثیرگذاره و به چه دلیل میگیم که یکی از بزرگان صنعته. ضمناً اینکه گفتم «مهم‌ترینه»، صرفاً نظر منه و برای من و شاید بعضی‌ها اینطوره، وگرنه به عنوان فکت که مطرحش نکردم.

ولی این حجم از حرص و جوش و بی‌قراریِ شما، اون هم در واکنش به تعریف و تمجید دیگران نسبت به یه بازی‌ساز، واقعاً عجیبه! خیلی خیلی عجیبه!

متاسفانه الان وقت و حوصله برای توضیح واضحات و بیان صدباره بدیهیات ندارم که چرا Hideo Kojima اینقدر مهم و تأثیرگذاره و به چه دلیل میگیم که یکی از بزرگان صنعته. ضمناً اینکه گفتم «مهم‌ترینه»، صرفاً نظر منه و برای من و شاید بعضی‌ها اینطوره، وگرنه به عنوان فکت که مطرحش نکردم.

ولی این حجم از حرص و جوش و بی‌قراریِ شما، اون هم در واکنش به تعریف و تمجید دیگران نسبت به یه بازی‌ساز، واقعاً عجیبه! خیلی خیلی عجیبه!
اولا گفتم شخصیت مهمیه و گفتم شاید تو ۵ تا باشه ولی مهمترین,نه. عجیبه,خیلیم عجیبه واقعا که وقتی کسی با دلیل خودش میگه مهمه ولی مهمترین نیست شما اینقدر حرص و جوش میخوری.

پ.ن: با این ضربه‌هایی که کوجیما از کونامی و بعدش از سونی خورد، فکر نکنم هیچ‌وقت بتونه از تهِ دل به مایکروسافت و مدیرانش اعتماد کنه :D بنده خدا رو از داشتن احساس اعتماد و وفاداری تهی کردن دیگه!
sameshit.jpg

:D

کوجیما بدون تردید مهمترین شخصیت صنعت گیمینگ نیست,الکی اینقدر بزرگش نکنین.
هیچ کس مهم‌ترین شخصیت صنعت گیمینگ نیست. ولی به هر صورت توی این صنعت آدم بزرگیه و جزو آخرین افراد باقی‌مونده است که اسم خودش برندـه.
مثلا سید میر یا مولینو یا کارمک یه زمانی برند بودن اما دیگه الان اسمشون کف جامعه گیمینگ نیست.

هیچ کس مهم‌ترین شخصیت صنعت گیمینگ نیست
تاد هاوارد :Smoke1: :دی

کوجیما یکی از افراد تأثیرگذار صنعت هست، اینکه مایکروسافت تونسته ایشون رو راضی کنه که دو تا بازی براش بسازه خودش از عجایب هست :دی اصلا همین قضیه Physint نشون میده که حتی مایکروسافت تو این وضعیت بغرنج (!) هم متوجه شده چطور باید خودش رو از منجلاب خلاص کنه، اینکه سونی متوجه نشده عجیب هست :دی البته قرار هم نیست کوجیما به تنهایی کار خاصی واسه ایکس‌باکس انجام بده، ولی وقتی رو همچین شخصی سرمایه‌گذاری میشه یعنی که حداقل دارن تلاش می‌کنن واقعا ایکس‌باکس رو دوباره زنده کنن و صرفا شعار و حرف نیست. حالا نتیجه هم نداد مهم نیست، حداقل میشه امیدوار باشیم که دنباله MGS بالاخره ساخته میشه.

هیچ کس مهم‌ترین شخصیت صنعت گیمینگ نیست. ولی به هر صورت توی این صنعت آدم بزرگیه و جزو آخرین افراد باقی‌مونده است که اسم خودش برندـه.
مثلا سید میر یا مولینو یا کارمک یه زمانی برند بودن اما دیگه الان اسمشون کف جامعه گیمینگ نیست.
کسی گفت آدم بزرگی نیست، بحث سر مهمترینه نه آدم بزرگیه، پس چی رو داری ریپلای میکنی. حرف خودمو به خودم میگی.
دارم میگم مهمترین بودن که میگه پر واضحه و بدیهیه باید این واضحات دیده بشه یا نه، واضحات یعنی چی.این ملاکهای واضحات باید مشخص بشه که تیکهاشو کوجیما گرفته بقیه نگرفتن.وقتی میگی مهمترین یعنی باید چیزی داده باشه که هیچکی تو صنعت گیم انجام نداده باشه.
مثلا هاوزرها دو تا از پر فروشترین بازیای تاریخ رو دادن و gta 3 یه عنوان انقلابی بود
گیب نیوئل سازنده استیم و طراح هاف لایف و سایر عناوین والو
میاموتو خالق زلدا و ماریو،که سالهاست به اشکال مختلف حساب نینتندو رو پر میکنن
جان کارمک خالق دووم و quake
جان رومرو رو بگم فروبری میاد دوباره ولی میگم تو شوتر اول شخص مدرن و تحولاتش نقش اساسی داشت
ویل رایت خالق سیمز،طرفداراشو دوست الان فروبری قلیون میاره
ایواتا از نینتندو پرسون از ماینکرفت بلزینسکی گیرز، میکامی رزیدنت،بارلوگ گاد، دراکمن انچارتد،میازاکی و .... و ....
وقتی میگی مهمترین باید چیزی ارائه کرده باشه که هیچکی نتونسته باشه، آیا چنین کاری کرده؟
اگه کرده که بگو چیه، اگه نکرده که منم همینو گفتم از تاثیر گزاران بوده مثل دهها اسم دیگه که گفتم و کجاش گفتم نیست ولی مهمترین نه.

• Like
Reactions: ravi
نمیدونم چرا هیچوقت هیشکی یامائوچی رو جزو تاثیرگذار ترین بازیسازایی که وجود دارن به حساب نمیاره. :D این بنده خدا از 90 درصد بازیسازایی که اسم میبرین خفن تر و تاثیرگذارتر بوده :D
خب هرکسی هر سبکی رو که دوست دارن تاثیرگذارترین افراد رو از همون سبکها براش مهم میشه و اینجا و اونجا ازشون یاد میکنه.
یکسری از آدمها که به لطف جامعه گیمینگ اسمشون ترند میشه و کم کم طی سالیان ازشون افسانه ساخته میشن و میرن جزو مشاهیر که دیگه دست نیافتنی میشن.
اینها اکثرا روی بازیهایی کار کردن که همه پسندتر بودن و وسعت زیادی از پلیرها و منتقدها اونها رو تجربه کردن و این شانس رو داشتن که روی عناوینی کار کنن که تا قبلش کسی مثل اونها رو نیاورده بود.
خب طبیعیه که خیلیها اونها رو تاثیرگذارترین بدونن.

ولی همونطور که میگی تو هرسبکی که دقیق بشیم صدها و هزاران آدم مهم و تاثیرگذار داریم که اصلا اون سبکها رو به قبل و بعد از خودشون تقسیم کردن.
از سبک استراتژی بگیر تا ایمسیم ، ریسینگ ، فایتینگ ، ARPG و...
ولی خب چون این سبکها عموما همه پسند نیستن (در مقایسه با سبکهای همه پسندتر یا بازیهاشون به هر دلیلی اونقدری که باید دیده نشده) یا رو همه پلتفرمها طرفدار وسیعی ندارن ... دیده نمیشن و خب به طبع افراد تاثیرگذار و مهم این سبکها هم به اون اندازه ای که باید مطرح نمیشن و مورد احترام قرار نمیگیرن.
این میشه که یکی که آشنایی نداره میاد و میگه خب مگه یامائوچی چی کار کرده و چه دستاوردی داشته؟!

تو همه جا همینه دیگه ، از فیلم و کتاب بگیر تا موسیقی ، ورزش و ...
افراد مستعد آندرریتد که بهشون پرداخته نمیشه خیلی داریم ولی متاسفانه همه این شانس رو ندارن.

خیلی از عوامل باید دست به دست هم بده تا یه همچین آدمی برجسته و مطرح بشه و مورد احترام و ستایش همه قرار بگیره.

مهم ترین "شاید" نباشه، ولی کوجیما بزرگ نباشه عمه بنده تو ویدیو گیم بزرگ باشه؟؟؟ قطعا هم جزو 5 تای اول هست، نباشه کی هست؟ کوجیما به جد میگم اولین شخصیه صنعت گیم رو اینهمه به سینما پیوند داده. اگه غیر این بود اینهمه هیتراش نمیگفتن فیلم سینمایی ساخته و سکانسهای بازیاش طولانین! هدف غایی گیم در نهایت از اول همین بوده که به شونه به شونه سینما بزنه (از همون اوایل با ساخت بازی ای تی تلاشهایی شد که شکست خورد به طور مثال-بیشتر از نام اون فیلم استفاده شد ولی نشون میده نگاه گیم به سینما بوده چقدر که چنین سرمایه گذاری شده) از اول هم ارزوی هر گیمر این بوده در اصل نه اینکه (جواب دوست دیگه مونم بدم) صرفا فقط به ماشین بازی ختم بشه یا تو انلاین چهار تا غول بیابونی بکشی (بی تعارف باید گفت-اصل قضیه شون همیناس دیگه!) ، البته اینام جای تقدیر دارن به نوبه خودشون ولی هدف اصلی ویدیو گیم همونی بوده که گفتم... قبل اون ای تی که شکست خورد بازیهای تکست محور. کوجیما بالاخره تو نسل 5 به این رویا جامعه عمل پوشوند... شماره اول متال گیر سالید با اون داستان هالیوودی و سکانسهای سینمایی فراموش نشدنی. پر سکانس گویی که گیمر داره فیلم می بینه، دقت کنید تو همون بازی پلی استیشن1 حتی سربازای عادی سکانس داشتن بعضا. تو V دیالوگ ها به چند زبان دنیا بودن مثلا تو افریقا افریکانس یا هلندی لهجه افریقای جنوبی حرف میزدن سربازای مزدور سفیدپوست!
من فقطم این نظرو درمورد کوجیما ندارم درمورد سم لیک هم دارم، کسی اندرریت شده باشه ایشونه. کوجیما حالا میگیم تحویل گرفته شد که حقشم بود چون پیشگام این مسیر بود.

پ.ن: قبلا کونامی مظلوم بود الان سونی مظلوم که نه، امام زاده شد!
پ.ن2: ما دیگه دست و دلمون اصطلاحا رعنا شده، بی خیال این روشهای قدیمی شید. البته شما PC گیمرها چیزیم تو دلتون نیست سر انحصاری بودن بازیهای قدیمیشه که باید درک کنید خب اونموقع کنسول تو بورس بود تا نسل هفت نه PC. دلیل فرویدیش همینه وگرنه همون حرفی که اول زدم: کوجیما تو ویدیو گیم بزرگ نباشه عمه من بزرگه؟

آخرین ویرایش:
نمیدونم چرا هیچوقت هیشکی یامائوچی رو جزو تاثیرگذار ترین بازیسازایی که وجود دارن به حساب نمیاره. :D این بنده خدا از 90 درصد بازیسازایی که اسم میبرین خفن تر و تاثیرگذارتر بوده :D
به مورد خیلی خوبی اشاره کردی. ماکان (@m.d.makan ) خیلی کامل و درست توضیح داد. البته در مورد یامائوچی، یه دلیل اختصاصی هم وجود داره و اون هم بی‌حاشیه و بی‌هیاهو بودنِ خودشه. من به یاد ندارم این بشر، جز در قالب یک ویدیو ساده برای آنونس GTها و مصاحبه‌های کوتاه و کم‌تعداد (بیشتر قدیم‌ها)، در انظار عمومی و در معرض رسانه‌ها و ژورنالیست‌ها حاضر بشه، چه برسه به اینکه بخواد تو شبکه‌های اجتماعی فعالیت گسترده داشته باشه. افراد دیگه‌ای هم هستن که اینجورین؛ مثل Fumito Ueda. این بزرگان، یه جورایی Terrence Malick صنعت ویدیوگیم هستن :D ساکت و بی‌حاشیه ولی بسیار تأثیرگذار و مهم.

یه دلیل دیگه‌اش هم متاسفانه کم توجهی به ژانر Racing ـه؛ چقدر احتمال داره یه بازی ریسینگ نامزد GOTY بشه و اون رو برنده بشه؟! تقریباً صفر! درسته هیچ مانع واقعی برای برنده شدنشون وجود نداره ولی در عمل رخ نمیده.

اون همه .... گذاشتم برا چی، همین حرفت نشون میده چقدر افرادی بودن که تو این صنعت تاثیر گزار بودن. اون ... رو با افراد مناسب پر کنین.

• Like
Reactions: He!n3ger
IMG_7719.jpeg

🔳 توییت هیدئو کوجیما در مورد جدایی از پلی‌استیشن و پیوستن به اکس‌باکس، یکی از پرلایک‌ترین توییت‌های گیمینگ تاریخ توییتر (X) است

▫️این توییت از نظر تعداد لایک، در اواسط لیست ۱۰ توییت اول گیمینگ قرار می‌گیرد.

منبع:
🔲 MoonMedia.ir

پ.ن: بعد دوستان تو بازیسنتر: کوجیما جزو ۵ شخصیت برتر ویدیو گیم هیچ جوره نیست! :)

آشا دیگه ول کن این ماجرا نیست :دی

View attachment 422056

View attachment 422055
استاد چه لبخند ملیحی زدن:دی برای رفیق فابریکای مذکرش حالا یه لبخند زورکی😁

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or