گزارش آشا شارما; زنی که با صداقت بیرحمانه، در حال سر و سامان دادن به یکی از افتضاحات مایکروسافت است.

Tatsumaru

Searching For Light
کاربر فعال
وال استریت ژورنال در گزارشی در بخش تکنولوژی خود، به آشا شارما پرداخته است.
آشا معتقد است که شفافیت، کلید حل مشکلات است. Todd Howard اورا در ارتباط شفاف، به صورت منحصر به فردی کارآمد ارزیابی میکند.
آشا میگوید:
"هر شرکتی باید در مطرح کردن مشکلات و موضوعات دشوار، بهتر باشد."
شعار او این است: "شفافیت یعنی لطف و محبت." با صداقت و صراحت میگوید که ایکس باکس در وضعیت خوبی نیست و مدل گیم پس، موثر و موفق نبوده است. اما او و دیگر مدیران اجرایی مایکروسافت باور دارند که ایکس باکس در سال مالی آینده، به سود دهی خواهد رسید.

Asha.jpg

https://www.wsj.com/tech/xbox-micro...a?st=YsGtTJ&reflink=desktopwebshare_permalink

والا من هندونه ای ندیدم. داره نگاه آشا رو بیان میکنه و شرح وضعیت صادقانه ایکس باکس.
انتقادات به ایکس باکس و تصمیمات مایکرو سر جاش. ولی طرف مدیر ارشد مایکروسافت و رئیس بخش گیمینگه. نیازی نداره پول بده مطرح بشه. ;))
خودش که پول نمیده. جایزه‌ ولی بهش میدن دیگه😁
یسری کار انجام داده ولی باید خروجی کارها حداقل یک درصد مشخص بشه تا بریم بگیم ایول یا نه؟

• Like
Reactions: Tatsumaru

Epic CEO Tim Sweeney praises Xbox’s new leadership team as Microsoft reshapes its gaming strategy​

IMG_20260913_123046.jpg
( فقط یادآوری کنم این خبر برای چند ماه پیشه ) میخواستم اینو بگم که تیم سوینی هرچی است آدم صادقی است به کسی هم احتیاج نداره همین صحبت هاش نشانه تغییرات خوبی در تیم ایکس باکس است والا من نمیدونم بعضی ها کینه ای که از تیم ایکس باکس دارن از EA ندارن

انحصار زمانیش که میتونن بکنن. ۲تا نسخه DS هم زمانی انحصاریش کرد سونی.
کافیه به عنوان انحصاری زمانی کنسول نسل بعدی تبلیغ بشه. انچنان سر و صدایی کنه و Xbox رو بولد کنه که اون سرش ناپیدا. بعدش برای موبایلم اصلا پورت بشه مهم نیست.
اینا همش موازد جانبیه باید خود کنسول رو خوب تبلیغ کنن وگرنه میشه همون X1 که انحصاری میگرفت صدای ملت در میومد

Epic CEO Tim Sweeney praises Xbox’s new leadership team as Microsoft reshapes its gaming strategy​

View attachment 421971
( فقط یادآوری کنم این خبر برای چند ماه پیشه ) میخواستم اینو بگم که تیم سوینی هرچی است آدم صادقی است به کسی هم احتیاج نداره همین صحبت هاش نشانه تغییرات خوبی در تیم ایکس باکس است والا من نمیدونم بعضی ها کینه ای که از تیم ایکس باکس دارن از EA ندارن
کاری به شارما ندارم ولی تیم سویینی کسی بود که میگفت pc gaming نابود شده، pc بدرد بازی نمیخوره، من خودم ایده های شارما رو دوست دارم ولی جدا دو تا از خالی بندهای صنعت گیم ازش حمایت کردن، هاوارد آدم خوبیه فقط زیاد خالی میبنده ولی این روباه مکاره خوشحالم اپیک گیمز رو زده و رقیب استیم یذره شده ولی موقعی که همه سنگ میزدن pc ، این تو خط مقدم بود.
ESR - Tim Sweeney: PCs are Not For Gaming - General Gaming Forum
https://news.softpedia.com/news/Tim-Sweeney-Says-the-PC-Is-Dead-for-Games-80714.shtml
*1600 نفر در موج اول اخراج شدن که با رفتن چند استودیو،هنوز 1250 نفر دیگه ماکرو رو ترک میکنن.
*ایکس باکس 14 هزار کارمند داشته
*سرمایه گزاری روی ببازیهای بزرگ در کنار حمایت از بازیسازان مستقل
*گسترش ip های ایکس باکس به فیلم و سریال و ... و رساندن کاربران اکوسیستم به یک میلیارد کاربر روزانه
*ماهانه چندین ساعت به تیکت های کاربران پاسخ می دهد
* طرح ساختن ماینکرفت به رقیبی برای روبلاکس
* حذف ai assistant و ایجاد disk to digital
*شارما برخلاف اسپنسر بدنبال افزایش خروجی و استودیوها نیست و به دنبال کاهش پروژه و فرانچایز قویتر است
*فلسفه شارما clarity is kindness است
و در انتها ماکرو بخاطر تجربه او در اداره کسب و کارهای مشتری محور گذاشته اینجا و شارما میگه توسعه بازی در ایکس باکس خوبه ولی استراتژی ایکس باکس مشکل داره چه در توزیع سرمایه گزاری،چه تعداد عناوین و همینطور زمان خواب عناوین و عدم استفاده مناسب از ip های ماکرو.

همین که خانم اون استودیو های فله‌ای و بدون فکر و هدف جمع کرد و هدر رفت پول رو تو حلقوم یه سری بی خاصیت قطع، یعنی هم شجاع هست و هم انصافا صادق. فکر کن اون اسپنسر آدم استخدام می‌کرد با اکانتش بازی کنند که بگه من خیلی گیمر و فلان و بیسارم

عجب رپورتاژ آگهی برای آشا خانوم رفتن 😆😁 حالا بگذارید چند ماه از مدیریتش بگذره، بعد اینجوری هندوانه زیر بغلش بگذارید :دی یه شانس دیگه‌ای که داره این هست که Gears هم موفق بشه (با اینکه عملا هیچ نقشی تو قضیه نداره)، اون وقت دیگه کسی جلودارش نیست 😆

عجب رپورتاژ آگهی برای آشا خانوم رفتن 😆😁 حالا بگذارید چند ماه از مدیریتش بگذره، بعد اینجوری هندوانه زیر بغلش بگذارید :دی یه شانس دیگه‌ای که داره این هست که Gears هم موفق بشه (با اینکه عملا هیچ نقشی تو قضیه نداره)، اون وقت دیگه کسی جلودارش نیست 😆
گیرز و فیبل خوب در بیان می‌ره کناره پیتر مور! :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or