Multi Platform Onimusha: Way of the Sword

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
2026
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5

1000024212.jpg
بازی Onimusha: Way of the Sword پس از ۱۸ سال دوری، دوباره توسط کپکام رسماً معرفی شد و این بازی در سال 2026 عرضه خواهد شد.

1000003172.jpg

فرنچایز اونیموشا اولین بار در سال 2001 با بازی Onimusha: Warlords معرفی شد که بر پایه مکانیسم ضدحمله "Issen" ساخته شده بود. دستکش شیطانی اونیموشا که به عنوان یک عنصر اصلی در این سری معرفی شد، توانایی جذب روح از جنما، موجودات هیولایی و بدشکل از دنیای دیگر را به بازیکن می‌داد.
در مراسم جوایز بازی 2024، با بازگشت قدرتمندانه ای روبرو شدیم. Onimusha: Way of the Sword در کیوتو در اوایل دوره ادو اتفاق می‌افتد. شرور خبیث، Malice، شهر تاریخی را به پناهگاهی تاریک و پیچیده برای بازگشت جنماهای شیطانی تبدیل کرده است.

1000003173.jpg

آخرین ویرایش:
یعنی باس ها و دشمنان اکثرا تکراری هستن ؟
به قول انیمه بین ها بازی فیلر زیاد داره، یه قسمت از داستان اصلی رو میری که خیلی خوبه، بعد باید بری یه مرحله فرعی و تکراری رو طی کنی تا دوباره بیوفته روی خط داستان اصلی. در کنار اینا ساید کوئست ها هم در واقع همون تکرار مراحل فرعی با همون دشمن ها هستن. بعد مثلاً یه مینی باس رو میزنی، بیست دقیقه بعد دوباره باید بزنیش :D تنوع دشمن ها هم خیلی کمه.
باس فایت ها و مکانیزم های بازی خیلی خوب و جذابن ولی به خاطر این چیزایی که بالا نوشتم فراز و نشیب زیاد داره، یهو میبینی دو ساعت داری بازی می‌کنی و عملا داستان اصلا پیش نرفته:D

دیگه این همه نوشتم نمره هم بدم:D ۷.۷۵/۱۰

• Like
Reactions: satellitedvb
قسمت end game بازى قشنگ منو ياد اخر هفته ها مينداخت كه مامانا هر چى در طول هفته مونده بود رو گرم ميكردن :D
با هر چيزى كه در طول بازى جنگيدين (كه همشونم چندبار بوده) يه دور ديگه هم واسه بار اخر ميجنگيد تا برسيد به باس فايت آخر :D
مرسی که اسپویل کردی و گه زدی به حال ما.
اون اسپویلر رو واسه دکور نذاشتن.

قسمت end game بازى قشنگ منو ياد اخر هفته ها مينداخت كه مامانا هر چى در طول هفته مونده بود رو گرم ميكردن :D
با هر چيزى كه در طول بازى جنگيدين (كه همشونم چندبار بوده) يه دور ديگه هم واسه بار اخر ميجنگيد تا برسيد به باس فايت آخر :D
اگر بازی ninja gaiden black رو تو ایکس باکس بازی کرده باشی تو مرحله اخر قبل اینکه به باس نهایی برسی چند طبقه هستش که یکی یکی باید بری بالا تو هر طبقه هم باس ها قبلی بازی دوباره میان باید شکستشون بدی . تا اونجا که یادم میادش سیو هم نداشت فقط اول طبقه سیو میکنی وارد طبقات میشی و تا اخرش باید بری

• Like
Reactions: all4u
اگر بازی ninja gaiden black رو تو ایکس باکس بازی کرده باشی تو مرحله اخر قبل اینکه به باس نهایی برسی چند طبقه هستش که یکی یکی باید بری بالا تو هر طبقه هم باس ها قبلی بازی دوباره میان باید شکستشون بدی . تا اونجا که یادم میادش سیو هم نداشت فقط اول طبقه سیو میکنی وارد طبقات میشی و تا اخرش باید بری

نه اين حالا بحث سيو ايناش اينجورى نيست و سختم نيست ولى تكرار مكرراتش يجوريه.

• Like
Reactions: mehrdadb3
دور سوم مبارزه با ساساکی گانریو مجبورم کرد برم بازی رو حسابی بگردم و خودم رو تا خرناق آپگرید کنم، لامصب سه تا سرعت کند، سریع و خیلی سریع داشت و ناگهان غافلگیرم میکرد و همیشه سر ضربه آخر میکشتم :D آخر سر با حفظ فاصله و دفاعی بازی کردن موفق شدم بزنمش :D

خب منم بازی رو تموم کردم
باس آخر بازی پدرم رو در آورد
به شدت سخت بود و قشنگ فاز Ishin Ashana رو از سکیرو میداد
یعنی کل بازی خیلی آسونتر از سکیرو بود، ولی باس آخر در حد سکیرو سخت بود :D
خلاصه اینکه تا خرتناق آپدیت کنید قبل از رفتن سراغ باس آخر

منم بازی رو تموم کردم، خوب بود. ارزش چند سال صبر کردن رو داشت :D
پ.ن: با اینکه سر فاز اول و دوم باس آخر حسابی مردم ولی به طرز عجیبی فاز سوم باس آخر همون تلاش اول زدم :-" ولی احساس میکنم از ساساکی گانریو اسونتر بود چون حرکاتش رو میشد پیش بینی کرد:D

• Like
Reactions: u.s.a and m.d.makan
این حرکت chain issent قلقش چیه میزنم نمیشه فقط یک نفر میزنه نمیشه بقیه بزنی
کمی دقت میخواد.
وقتی روی دشمن Issen میزنی ، شمشیر موساشی یه برقی میزنه، همزمان وقتی دشمن داره اتک میخوره یه صدایی هم مثل امضای حرکت میشنوی.
دقیقا وقتی این برق رو دیدی و صدا رو هم شنیدی باید دوباره دکمه اتک رو بزنی ، بعد اتومات دوربین میره عقب و به شکل تصادفی یه red dot‌ میاد و میره روی یک دشمن دیگه.
برای بیشتر کردن زنجیر وار این حرکت باید تو درخت مهارت لول آپش کنی.

این رو ببینی کامل دستت میاد:

تمام کردم. باس اخرش شدیدا حس و حال ایشین داشت. خیلی چالشی بود. کپکام واقعا پخت و پز کرد فکر نمیکردم انقدر گیمپلی بی نظیری داشته باشه،
الانم رو کارنیج مد سر باس ساساکی موندم واقعا زورم میاد دوباره برم دنبال اپگرید کردن، همین 2 تا تروفی کارنیج مونده پلات شه. ولی کاش استت سلاح صفر نمیشد تو نیوگیم پلاس. خیلی مسخرس برای اپگرید دوباره باید فرعی هارو بری و ایتم جمع کنی،

خوب میشد کپکام بازی رو بدون حالت استوری مد عرصه میکرد، تست نکرد ببینم چقدر اسونه ولی بازی رو حالت نرمالش سختیش در حد سری سولز میرسه
البته باس ها فقط. بازی که همچین گیمپلی خوبی داره چرا یکی باید اینو فدای استوری مد کنه اصل لذتش به همین تکرار تمرین و یاد گرفتن باس هاشه.

این حرکت chain issent قلقش چیه میزنم نمیشه فقط یک نفر میزنه نمیشه بقیه بزنی
کلا بیخیال این issent شو. من خیلی تمرین کردم به نظرم اصلا مشکل داره تایمینگش، واقعا رندومه انگار. بعد میری تو یوتوب میبینی یارو فرت و فرت داره رو باس میزنه
اونم کارنیج مد، نمیدونم داستانش چیه مشکوکن ، همشونم رو pc هستن، استت یارو لول 2 هست 8 هزارتا به باس دمیج میده، عجیبه

آخرین ویرایش:
نه مثل اونیموشا های قدیمی میمونه و بیشتر اکشن میمونه تا مثل سکیرو.
شخصیت اونیموشا قبلی چی میشه؟ مرد؟
تمومش کردی سکیرو رو؟ اگه آره، که دمت گرم :D
من که تمام سولزها رو همون اول بازی شصت بار میمیرم و بعد از بیست دقیقه پاک میکنم:D
نزدیک بود به خاطر اون بازی یه کنترلر نو پیاده شم
به شخصه با تنبیه کردن گیمر مخالفم

• Like
Reactions: u.s.a
تمام کردم. باس اخرش شدیدا حس و حال ایشین داشت. خیلی چالشی بود. کپکام واقعا پخت و پز کرد فکر نمیکردم انقدر گیمپلی بی نظیری داشته باشه،
الانم رو کارنیج مد سر باس ساساکی موندم واقعا زورم میاد دوباره برم دنبال اپگرید کردن، همین 2 تا تروفی کارنیج مونده پلات شه. ولی کاش استت سلاح صفر نمیشد تو نیوگیم پلاس. خیلی مسخرس برای اپگرید دوباره باید فرعی هارو بری و ایتم جمع کنی،

خوب میشد کپکام بازی رو بدون حالت استوری مد عرصه میکرد، تست نکرد ببینم چقدر اسونه ولی بازی رو حالت نرمالش سختیش در حد سری سولز میرسه
البته باس ها فقط. بازی که همچین گیمپلی خوبی داره چرا یکی باید اینو فدای استوری مد کنه اصل لذتش به همین تکرار تمرین و یاد گرفتن باس هاشه.

کلا بیخیال این issent شو. من خیلی تمرین کردم به نظرم اصلا مشکل داره تایمینگش، واقعا رندومه انگار. بعد میری تو یوتوب میبینی یارو فرت و فرت داره رو باس میزنه
اونم کارنیج مد، نمیدونم داستانش چیه مشکوکن ، همشونم رو pc هستن، استت یارو لول 2 هست 8 هزارتا به باس دمیج میده، عجیبه
نه اتفاقا خیلی آسونه ، فقط تمرکز میخواد.
این حرکت خیلی پرریسکه ولی در عین حال وقتی اجراش میکنی خیلی خوب پاداش میده.

یه پنجره زمانی محدود داره و لم کار اینه که وقتی دقیقا اتک حریف داره میخوره بهت باید Issen رو بزنی ، نه قبلش.

اون دشمنهایی که شمشیر دارن که خب خیلی تشخیصش آسونتره ، هنگام ضربه شمشیرشون سفید میشه و میدرخشه که یعنی زمان درست زدن Issen همون لحظست.

تو ویدیوی بالا خیلی بهتر توضیح داده.
======
بخش مبارزه این بازی جذابه ولی یادگیریش به نسبت در مقایسه با Nioh و کلا بازیهای تیم نینجا خیلی آسونتره.
کمی تمرکز و تمرین میخواد.

==========
حوصله داشتی تو یوتوب یه ویدیو آموزشی ببین مثل این ، سریع راه میفتی:

Onimusha: Way of the Sword - The Complete Combat Guide to Beating Carnage​

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: DM.JAGUAR
نه اتفاقا خیلی آسونه ، فقط تمرکز میخواد.
این حرکت خیلی پرریسکه ولی در عین حال وقتی اجراش میکنی خیلی خوب پاداش میده.

یه پنجره زمانی محدود داره و لم کار اینه که وقتی دقیقا اتک حریف داره میخوره بهت باید Issen رو بزنی ، نه قبلش.

اون دشمنهایی که شمشیر دارن که خب خیلی تشخیصش آسونتره ، هنگام ضربه شمشیرشون سفید میشه و میدرخشه که یعنی ز4مان درست زدن Issen همون لحظست.

تو ویدیوی بالا خیلی بهتر توضیح داده.
======
بخش مبارزه این بازی جذابه ولی یادگیریش به نسبت در مقایسه با Nioh و کلا بازیهای تیم نینجا خیلی آسونتره.

رو دشمن معمولی اوکیه من منظورم رو باس هاست، کلا بازی انگار خودش نمیخواد از Issen استفاده کنی، یه مکانیزم درجه 2 لحظه اخری بوده انگار، هسته اصلی
گیمپلی رو پری کردنه. اون ویدیو یوتوب هم طرف خودش داره میگه سعی نکنید رو همه چیز از Issen استفاده کنید. چون واقعا شدنی نیست ،چون طرف ویدیو از قبل ضبط
شده گذاشته 4 بار زده دلیل نمیشه راحت باشه. نمیشه این حرکت رو مستر کرد به راحتی. چون خود بازی نمیخواد

رو نرمال اره راحت تره، ولی رو هارد به نظرم سخت تره از nioh

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or