امتیازات Marvel’s Wolverine

• Thread starter Thread starter ps34
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پیش بینی شما از متای بازی؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    142
  • نظرسنجی بسته شده است .

ps34

کاربر سایت
IMG_6609.jpeg

نمرات عنوان Marvel’s Wolverine
:

1789147667348.png

رسانه ScreenHub: نمره ۱۰ از ۱۰

رسانه Hardcore Gamer: نمره ۱۰ از ۱۰

رسانه PSU: نمره ۹ از ۱۰

رسانه Gameliner: نمره ۹ از ۱۰

رسانه GameSpew: نمره ۹ از ۱۰

رسانه MonsterVine: نمره ۹ از ۱۰

رسانه GamingTrend: نمره ۹ از ۱۰

رسانه Destructoid: نمره ۸ از ۱۰

رسانه GameReactor: نمره ۸ از ۱۰

رسانه PSX Brasil: نمره ۸ از ۱۰

رسانه TheGamer: نمره ۸ از ۱۰

رسانه Press Start: نمره ۸ از ۱۰

رسانه Push Square: نمره ۸ از ۱۰

رسانه CGM: نمره ۷ از ۱۰

رسانه PSLS: نمره ۷ از ۱۰

رسانه IGN: نمره ۶ از ۱۰

رسانه GameSpot: نمره ۶ از ۱۰

آخرین ویرایش:
من برخلاف یه سری از دوستان که کل کارنامه اینسامنیاک رو به خاطر یه بازی با خاک یکسان کردن و گورش رو کندن و استودیو رو برای همیشه گذاشتن کنار، نگرانی خاصی بابت Spider-Man 3 ندارم و به نظرم می‌تونه در حد ۳ نسخه قبلی ظاهر بشه که هر ۳ تا بازی‌های خیلی خوبی بودن. حالا بحث سلیقه شخصی جداست، ولی از نظر بازخورد کلی (هم منتقدها و هم مردم) این بازی‌ها به شدت موفق بودن و بعد از سری Batman: Arkham جزو بهترین آثار کمیکی صنعت بازی به حساب میان. نسخه سوم هم از نظر گیم‌پلی کافیه همون حس و حال قبلی رو با یه سری بهبودهای جزئی ارائه بده و از نظر داستان هم قراره تازه با مهم‌ترین ویلین Spider-Man روبرو بشیم و کلاً جزو موردانتظارترین بازی‌های آینده پلی‌استیشن برای من به حساب میاد.
ولی از اون طرف در مورد بازی Venom شک و تردید زیادی دارم. :دی با اینکه شخصیتش جوری هست که می‌شه بازی اپن‌ورلد با حرکاتی تقریباً مشابه Spider-Man ازش ساخت، ولی حس می‌کنم از نظر گیم‌پلی و ساختار و اینا بیشتر شبیه همین Wolverine باشه تا Spider-Man و احتمال می‌دم با یه اثر خطی و محدود طرف باشیم، مشابه همون بخش‌های Venom توی Spider-Man 2 که اگه با ظرافت ساخته نشن، خیلی زود خسته‌کننده می‌شن. شاید در کنارش یه سری بخش‌های آدمیزادی هم برای کِش اومدن بازی بچپونن که اوضاع رو بدتر کنه و کلاً پیش‌بینی می‌کنم به عنوان یه بازی جداگانه، پتانسیلش رو داره که چیز جالبی از آب درنیاد. البته هنوز برای نظر دادن زوده و بازی حتی معرفی هم نشده، چه برسه به اینکه گیم‌پلیش رو ببینیم، ولی در کل امید زیادی بهش ندارم و کاش به جاش یه R&C می‌ساختن.

جالبه که اصلا نمیتونی این دود گو*ز رو از اپشنا خاموش کنی!
از فریاد زدن راه حل معماها دو ثانیه بعد اینکه معمارو در Ragnarokدیدیم رسیدیم به اینکه سازنده بیاد دستتو بگیره ببره تو بازی بچرخونه که یه وقت گم نشی.

جالبه که دوستان دلخوش کردن میگن حالا نمره ٧٨-٧٧ اصلا بد نیست. شما کافیه چند تا از نقدهای بازی رو بخونید و ببینید تا متوجه بشید که اتفاقا این نمره واقعی بازی ٣٠٠میلیون دلاری نیست و باید پایینتر میشد :D

IMG_3164.jpeg

البته یه چییزیم که هست اینه که چون کار اینسامنیک بود خیلی از رد فلگارو ایگنور میکردیم!

مثلا من فقط پریویو اسکیل آپو دیدم که دو هفته پیش گذاشته بود، همونجا هم گفت این قضیه Scent Line عجیبه که تو بازی خطی داری دنبال یکی میدویی و خط آبی پشتش ظاهر میشه که مطمئن بشه "تو بازی خطی" از خط خارج نمیشی :|
باز اونجا من فک میکردم مثلا هنوز قسمت Tutorial بازی هست و احتمالا جلوتر از بین میره، حالا نه تنها از بین نرفته یه سری ریشه هم از زمین میزنه بیرون تا Side Content رو بهت یادآور بشه که یه موقع وقتِ با ارزشتو صرف Exploration نکنی :|

الان که اینارو دیدم قشنگ اعصابمو خورد کرد، انگار کلا دو مدل مخاطب هدف تو ذهنشون بوده:
1. بچه 5 ساله که کلا نمیفهمه بازی چیه فقط پشت خط آبی حرکت کنه.
2. اون کژوال گیمری که کل روز در حال دوم اسکرول تو اینستاس و Attention span ـش از ماهی قرمزم کمتره یه وقت گم نشه تو "بازی خطی"

یا مثلا تو همون پریویو هم گفت چقد کامبتش تک بعدیه و امیدواره جلوتر مثلا اسکیلی چیزی باز شه یکم تنوع بده بهش که انگار این اتفاق نیوفتاده.

کلا نمیدونم این چه مرضیه به جون بازیای سونی افتاده انگار دستور از بالا میدن به استودیوهاشون که باید حتما کژوال ترین گیمرا رو هم جذب کنید!
مثلا یادمه تو uncharted lost legacy حدودا 10 ثانیه وقت داشتی تصمیم بگیری پازلو چجوری حل کنی وگرنه یه سره Tips اسپم میکرد برات که چجوری حل کنیش :| یا اتریوس تو رگناراک یه ثانیه خفه خون نمیگرفت.

بابا پلیر مغز داره به مولا...
نه توی uncharted the lost legacy اصلا مثل رگناراک یا همین ولورین نیست . بازی هینت یهویی با زوری نمیده . اگه بعد چند دقیقه نشد حل کنی یک علامت بالاسر نیدین میاد که میگه اگه هینت میخوای اینو بزن . منظورم اینکه زوری نیست . و هینتاش هم پله پلست و همون اول نمیگه چیکار کن . کلا ناتی داگ کارش خیلی درسته .

نه توی uncharted the lost legacy اصلا مثل رگناراک یا همین ولورین نیست . بازی هینت یهویی با زوری نمیده . اگه بعد چند دقیقه نشد حل کنی یک علامت بالاسر نیدین میاد که میگه اگه هینت میخوای اینو بزن . منظورم اینکه زوری نیست . و هینتاش هم پله پلست و همون اول نمیگه چیکار کن . کلا ناتی داگ کارش خیلی درسته .

اصلا این گزینه رو از توی اپشن میشه خاموش کرد هینت دادن رو

• Like
Reactions: SIMPLE
جالبه که اصلا نمیتونی این دود گو*ز رو از اپشنا خاموش کنی!
از فریاد زدن راه حل معماها دو ثانیه بعد اینکه معمارو در Ragnarokدیدیم رسیدیم به اینکه سازنده بیاد دستتو بگیره ببره تو بازی بچرخونه که یه وقت گم نشی.
اون ویدیوی GDS سانتامونیکا که یکی از استریم های DSP رو به عنوان نمونه پلیر نشون داده بودن هر روز داره وحشتناک تر میشه :دی

View attachment 1000016376.mp4

واقعا نمیفهمم این هینت دادنای افراطی رو کی اولین بار به ذهن کثیفش رسید. داری مثلا یه پازل حل میکنی یکم کند باشی یا اشتباه انجام بدی هی یکی بیخ گوشت داره یه بند ور میزنه زودباش اینکارو بکن فلان کارو باید بکنی. بابا دو دقیقه خب خفه شو آدم ببینه داره چه غلطی میکنه. ذات پازل همینه که با فکر کردن و آزمون و خطا به جواب برسیم دیگه. حالا فوقش ده دقیقه هم آدم سرش وقت میذاره.

چند وقته دارم کینگدام هارتز بازی میکنم دقیقا نقطه مقابل این داستانه. رسما بازی کلا هیچی بهت نمیگه همینطوری ولت میکنه به امان خدا حتی مهم ترین آیتم ها هم هیچ هینتی ندارن واقعا :D
دیگه چرا صندوقارو قایم کردن خب :)) میذاشتن همون جلوی چشم دیگه.

جالبه که دوستان دلخوش کردن میگن حالا نمره ٧٨-٧٧ اصلا بد نیست. شما کافیه چند تا از نقدهای بازی رو بخونید و ببینید تا متوجه بشید که اتفاقا این نمره واقعی بازی ٣٠٠میلیون دلاری نیست و باید پایینتر میشد :D
اخه واقعن بازی با این نمره بازی بدی نیست به اون معنا، ولی مسئله اینجا اینه که استودیویی که اینو داده بیرون این نمره یعنی شکست! یعنی گند زدن رسمن.
در‌حد یه عنوان یه انحصاری و مانوری که روش دادن این تو دیواره رسمن:دی
درست مثل استارفیلد، بازی بدی نیست نمرشم خوبه ولی اون هایپ پشتش نابودش کرد.

چند ماه پیش مدیر Sony باد انداخت تو غبغب و با اعتماد به نفس مثال زدنی راجع به عدم انتشار انحصاری ها روی PC گفت:
سیاست اصلی فعلی ما این است که برای بازی‌های تک‌نفره‌ای که به صورت داخلی توسعه می‌یابند، ارزش تجربه‌ای را که صرفاً پلی‌ استیشن می‌تواند ارائه دهد، بیش از پیش تقویت کنیم
تجربه ای که صرفا Playstation می‌تواند ارائه دهد:

IMG_20260911_132112.png
IMG_20260911_132418.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or