امتیازات Marvel’s Wolverine

• Thread starter Thread starter ps34
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پیش بینی شما از متای بازی؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    142
  • نظرسنجی بسته شده است .

ps34

کاربر سایت
IMG_6609.jpeg

نمرات عنوان Marvel’s Wolverine
:

1789147667348.png

رسانه ScreenHub: نمره ۱۰ از ۱۰

رسانه Hardcore Gamer: نمره ۱۰ از ۱۰

رسانه PSU: نمره ۹ از ۱۰

رسانه Gameliner: نمره ۹ از ۱۰

رسانه GameSpew: نمره ۹ از ۱۰

رسانه MonsterVine: نمره ۹ از ۱۰

رسانه GamingTrend: نمره ۹ از ۱۰

رسانه Destructoid: نمره ۸ از ۱۰

رسانه GameReactor: نمره ۸ از ۱۰

رسانه PSX Brasil: نمره ۸ از ۱۰

رسانه TheGamer: نمره ۸ از ۱۰

رسانه Press Start: نمره ۸ از ۱۰

رسانه Push Square: نمره ۸ از ۱۰

رسانه CGM: نمره ۷ از ۱۰

رسانه PSLS: نمره ۷ از ۱۰

رسانه IGN: نمره ۶ از ۱۰

رسانه GameSpot: نمره ۶ از ۱۰

آخرین ویرایش:
تو کلا مشکلت اینه که همیشه یه سری پیشفرض برا خودت نسبت به بقیه داری و چون فاز دانای کل هم داری خیلی راحت بقیه رو جاج میکنی:دی
مثلا اومدی برای اثبات فرضیه ات از آلن ویک ۲ مایه گذاشتی در صورتی که بازیش ( و کلا رمدی) از نظر من بشدت آندرریتده و باید خیلی بیشتر تحویل گرفته بشه! بقیش هم غزل های قدیمیه حوصله بحث ندارم:دی نظرم در مورد SM2 نظر شخصیمه که اورریتد بوده، حالا تو یهو فاز سهامداری میگیری مسئله من نیست:دی نمیدونم والا شاید اقتضای سنته که همه چیو شخصی میکنی برای خودت:دی
"فاز دانای کل"
احیانا فکر نمیکنی خودت هم قبل نظر " متای SM 2 هم باید همین میبود" با خودت "فاز دانای کل" گرفتی :D دیگ به دیگ میگه: ته دیگ! :D

مثلا یکی بیاد همچین حرفی رو نسبت به DS یا سری Souls یا بازیساز مورد علاقه جنابعالی بزنه برمیگردی میگی " طرف برای جلب توجه همچین نظری داده" اونوقت خودت وقت یه استودیو مثل Insomniac میشه چون دیوارش خیلی کوتاهه میای همچین پستی میدی :D Duality of the man :D
اون مثال Alan Wake بجاش هرچیزی میتونه باشه استاد، تغیری در اصل قضیه نداره. :D

اون قسمت "فاز سهامدار و شخصی میکنی و اقتضای سن" هم Ragebait هه عزیز :D خیلی خودت رو جدی گرفتی :)) مشکل اون طرز فکره هستش حالا میخوای شخصی کنی توی دنیای خودت به من ربط نداره :D

اتفاقا کسی از سونی طرفداری نمیکنه ولی قرار نیست الکی ضعیف پیدا کنی یکی هم به Insomniac بزنی. :D

همه اینو میدونستن Insomniac یه استودیو صرفا خیلی خوبه همین و معلومه ایده " خیلی خوب" هم یه جایی ته میکشه هرچند بنظرم SM 3 خیلی خفن خواهد بود مثل دو نسخه قبلی. :D

-----------------------------------------

کمترین نمره بازی رو الان چک کردم Giant Bomb نمره زیبای 50/100 رو بازی دراپ کرده :D

جالب اینجاست میانگین نمرات بمب گنده تقریبا 81/100 هستش. خلاصه اوضاع خییلی خییلی برای Insomniac خیته منتظرم بازی بعدیشون چند میگیره :D

1789094278995.png

به عنوان کسی که سال‌های سال طرفدار سونی بوده، هزاران دلار توی اکوسیستمش خرج کرده و بهترین خاطرات گیمینگش با بازی‌های انحصاری PS شکل گرفته (مثل خیلی از دوستان اینجا)، از این افت نمرات و کلاً جو منفی که این چندوقت دور سونی شکل گرفته، به شدت استقبال می‌کنم. سقوط از متای ۹۰ به ۷۸ برای استودیویی مثل Insomniac که همیشه consistent بوده کیفیت کاراش، یه شکست فضاحت‌باره. امیدوارم این وضعیت روی فروش بازی هم تاثیر بذاره تا سونی سرجاش بشینه.
الان سونی برا من نماد EA خودمونه، نمی‌تونی کل کسایی که به این جایگاه رسوندنتو ایگنور کنی و هر پترن ضدمصرف‌کننده ای رو روشون اعمال کنی و انتظار داشته باشی همه بگن چشم و بهت پول بدن. اگه سونی تا حد خوبی به فنا نره سر این داستانای اخیر، یه الگوی خیلی بد برا بقیه کمپانی ها شکل میگیره که هرجور خواستی می‌تونی با مشتریای وفادارت تا کنی و هیچ اتفاقی هم برات نمی‌افته.
تنها کاری که این کودنا باید می‌کردن این بود که همون رویه 2020 به قبلو ادامه بدن، بانجی رو که با اون قیمت وحشتناک خریدن و نابودش کردن، Japan Studio و Blupoint که جزو بهترین استودیوهاشون بودنو سر مدیریت احمقانه خودشون بستن، فاندینگ بازی کوجیما رو به فنا دادن در صورتی که همچین زباله ای +300m$ بودجه گرفته بوده، دیسک فیزیکی هم که حذف دارن می‌کنن که monopoly کامل رو قیمت بازیا تو استور داشته باشن و بازار دست دوم فروشی هم به فنا بره. این حجم از حماقت باورنکردنیه!

می بینم که هیچ کس درست حدس نزده و سایت سونی فن سنتر رکب خورد :D
منم حتی درست پیشبینی نکردم دیگه گفتم 80 می گیره عجیبه مطمئن بودم در حد هایپ عزیزان فن بوی نیست اما 78 هم خارج از انتظارات همه بود
از شما بعید بود ۸۰ بدی.سر اسپایدرمن اعصابت خورد بود که چرا بازی ۹۰ گرفته،گرافیکشم میگفتی در حد نسل ۷ هستش
خلاصه که "بالاخره به آرزوت رسیدی"

• Like
Reactions: vaan 2 and Cowpoke
View attachment 421658
78 انقدر که تو سر بازی میزنن نمره بدی هم نیست :D
واقعا ۷۸ اونقدر بد نیست که بچه ها میگن زباله. ولورین نسل ۷ هم همین حدودا هست متاش ولی اون موقع من بدون دونستن متاش بازی کردم و دوست داشتم.

من نمیدونم چی شده که از همه بازیا انتظار ۹ و ۱۰ داریم. بازیهای ۷ هم باید وجود داشته باشن تا ارزش بازیهای ۹ و ۱۰ معلوم بشه.

اینسامنیاک با توجه به سابقه اش و انتشار یک بازی هر دو سه سال زورش همینه دلیل پرچم دار شدنش در حال حاضر غیبت استودیوهای اصلی سونی اند ولی بازیهاش به قولی کنسول وار متریال نیستند.

عجیبه همچین چیزی از اینسمنیاک اونم بعد از Rachet و اسپایدر من ۲ با اون تنوع بیش از حدشون ، چرا الان باید یه بازی بسازن که اینقدر کوتاه و کم تنوع باشه و در سطح همون ولورین قبلی باشه .

• Like
Reactions: vaan 2
واقعا ۷۸ اونقدر بد نیست که بچه ها میگن زباله. ولورین نسل ۷ هم همین حدودا هست متاش ولی اون موقع من بدون دونستن متاش بازی کردم و دوست داشتم.

من نمیدونم چی شده که از همه بازیا انتظار ۹ و ۱۰ داریم. بازیهای ۷ هم باید وجود داشته باشن تا ارزش بازیهای ۹ و ۱۰ معلوم بشه.

اینسامنیاک با توجه به سابقه اش و انتشار یک بازی هر دو سه سال زورش همینه دلیل پرچم دار شدنش در حال حاضر غیبت استودیوهای اصلی سونی اند ولی بازیهاش به قولی کنسول وار متریال نیستند.
زمانی که بازیای سونی +۹۰‌میاوردن بقیه بازیا تا متا زیر ۹۰ میومد اشغال حساب می‌شد الان چون انحصاری سونی ۷۷ شده پس نباید انتظار ۹/۱۰ داشته باشیم؟ :-j

View attachment 421658
78 انقدر که تو سر بازی میزنن نمره بدی هم نیست :D

چرا بده:دی قشنگ ده نمره زیر استانداردهای Insomniac ـه!

کلا Ins تو این چند سال اخیر یه روند رو به رشدی رو داشته، یعنی مدام بازی های با کیفیت میساخته، و با SM2 تونست به لیگ +90 ـی ها برسه، هرچند خیلی مرزی:دی اینجا با ولورین که بازی جدی و با پتانسیل تری هست به نسبت SM2 همه انتظار داشتیم همون روند رو ادامه بده و بره به 91 92 حتا، و اگه نه حداقل همون استانداردهای همیشگی رو داشته باشه، اما در عوض با یه پسرفت اساسی طرف بودیم! این امتیاز شاید برای یه بازی دیگه خیلی خوب باشه، اما برای فرست پارتی های سونی و Ins خطرناکه اصلا! یعنی سونی نباید اجازه انتشار این بازی های ضعیف رو بده، چون اصلا به اون پرستیژی که برای خودش ساخته ضربه میزنه...

من هنوز متوجه نشدم بازی چرا انقدر بده! در برخی موارد احقمانه است! دخالت مارول اینجوری کرده؟ خوب پسر چرا SM ها این شکلی نبودن!؟ آیا سافت ریبوت شده و در زمان خیلی کم ساختنش، برای همین انقدر سطحیه؟ نمیدانم، اطلاعی ندارم! آیا سازنده ها دیگه خیلی مغرور شدن و فکر کردن هرچی بسازن شاهکار میشه؟ شاید!! اصلا این خروجی برای Ins عجیبه! اینا سال ها بازی های خطی مثل R&C ساختن که ته کیفیته! بازی کرده باشید میدونید، واقعا خفنن و اصلا هنر Ins اینه که بازی هاش علی رغم خطی بودن انقدر سوراخ سمبه دارن و به همدیگه لینک میشن اصلا حس محدودیت و حرکت تو راهروهای باریک نداری... اینجا چطور به مراحل ولورین رسیدن؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or