امتیازات Marvel’s Wolverine

• Thread starter Thread starter ps34
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پیش بینی شما از متای بازی؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    142
  • نظرسنجی بسته شده است .

ps34

کاربر سایت
IMG_6609.jpeg

نمرات عنوان Marvel’s Wolverine
:

1789147667348.png

رسانه ScreenHub: نمره ۱۰ از ۱۰

رسانه Hardcore Gamer: نمره ۱۰ از ۱۰

رسانه PSU: نمره ۹ از ۱۰

رسانه Gameliner: نمره ۹ از ۱۰

رسانه GameSpew: نمره ۹ از ۱۰

رسانه MonsterVine: نمره ۹ از ۱۰

رسانه GamingTrend: نمره ۹ از ۱۰

رسانه Destructoid: نمره ۸ از ۱۰

رسانه GameReactor: نمره ۸ از ۱۰

رسانه PSX Brasil: نمره ۸ از ۱۰

رسانه TheGamer: نمره ۸ از ۱۰

رسانه Press Start: نمره ۸ از ۱۰

رسانه Push Square: نمره ۸ از ۱۰

رسانه CGM: نمره ۷ از ۱۰

رسانه PSLS: نمره ۷ از ۱۰

رسانه IGN: نمره ۶ از ۱۰

رسانه GameSpot: نمره ۶ از ۱۰

آخرین ویرایش:
ناتی داگ تنها استودیو خلاق سونیه در حال حاضر، اگه ووک و این داستانا دامنش رو نگیره از لحاظ خلاقیت و نو بودن منم می گم که می ترکونه.
ووک دامنش رو نگیره؟ یعنی تا حالا تا خرخره تو منجلاب ووک نبوده؟ 😁 اصلا این استودیو از پیشگامان ووک بود تو صنعت

ووک دامنش رو نگیره؟ یعنی تا حالا تا خرخره تو منجلاب ووک نبوده؟ 😁 اصلا این استودیو از پیشگامان ووک بود تو صنعت
اینترگلکتیک که هنوز نیومده تا بیشتر صحبت کنیم در موردش، اگه منظورت TLoU2 هست من با ل#@*ز دوستان مشکلی نداشتم، هرچی تعداد بیشتر بهتر :D ابی هم که بد می داد!:D
بنظرم اونقدم ووک نیستن اگه تو بازی جدید خراب نکنن.:D

خدایی بازی از اول بد نمیزد. ولی نتیجه نظرسنجی عجیب بود برام. ۸۵ تا ۹۰ واسه این خیلی بود. من خودم زدم ۸۰ و فکر نمیکردم کمتر شه. الان مثل اینکه اوصاع خیلب خرابه. وقتی وکیسم نتونه بازی رو به محدوده ۸۰ برسونه یعنی بدجور مشکل داره. اگه وک نبود میگفتم همین حدود ۷۸ امتیازشه ولی الان بنظرم میاد خیلی کمتر باشه‌‌‌‌‌‌....
البته یه چییزیم که هست اینه که چون کار اینسامنیک بود خیلی از رد فلگارو ایگنور میکردیم!

مثلا من فقط پریویو اسکیل آپو دیدم که دو هفته پیش گذاشته بود، همونجا هم گفت این قضیه Scent Line عجیبه که تو بازی خطی داری دنبال یکی میدویی و خط آبی پشتش ظاهر میشه که مطمئن بشه "تو بازی خطی" از خط خارج نمیشی :|
باز اونجا من فک میکردم مثلا هنوز قسمت Tutorial بازی هست و احتمالا جلوتر از بین میره، حالا نه تنها از بین نرفته یه سری ریشه هم از زمین میزنه بیرون تا Side Content رو بهت یادآور بشه که یه موقع وقتِ با ارزشتو صرف Exploration نکنی :|

الان که اینارو دیدم قشنگ اعصابمو خورد کرد، انگار کلا دو مدل مخاطب هدف تو ذهنشون بوده:
1. بچه 5 ساله که کلا نمیفهمه بازی چیه فقط پشت خط آبی حرکت کنه.
2. اون کژوال گیمری که کل روز در حال دوم اسکرول تو اینستاس و Attention span ـش از ماهی قرمزم کمتره یه وقت گم نشه تو "بازی خطی"

یا مثلا تو همون پریویو هم گفت چقد کامبتش تک بعدیه و امیدواره جلوتر مثلا اسکیلی چیزی باز شه یکم تنوع بده بهش که انگار این اتفاق نیوفتاده.

کلا نمیدونم این چه مرضیه به جون بازیای سونی افتاده انگار دستور از بالا میدن به استودیوهاشون که باید حتما کژوال ترین گیمرا رو هم جذب کنید!
مثلا یادمه تو uncharted lost legacy حدودا 10 ثانیه وقت داشتی تصمیم بگیری پازلو چجوری حل کنی وگرنه یه سره Tips اسپم میکرد برات که چجوری حل کنیش :| یا اتریوس تو رگناراک یه ثانیه خفه خون نمیگرفت.

بابا پلیر مغز داره به مولا...

آخرین ویرایش:
یادش بخیر، چند سال پیش گفتم، اینسامنیاک رو انقدر بزرگ نکنید... همین متای SM2 رو می زدن تو سرمون...:دی

استدیویی که 15 عنوان از یک ip عرضه کنه...ولی سعی نکنه تکاملش بده و همش یکچیز رو غرغره کنه(رچت) تکلیفش مشخصه...

حالا اینسامنیاک در بدترین شرایط استدیویی بود که استاندارد ها رو رعایت می کرد و تهش نمره خوبشو می گرفت... ظاهرا الان حتی حال نداشتن حتی همون استاندارد هارو رعایت کنند:دی
نمیدونم چرا یهو یه عده آنقدر جوگیر شدن که تبدیلش کرده بودن به استودیو اول سونی ...
.......
کاش به جای این زباله یه رچت میساختن

• Like
Reactions: noctis-sm3
View attachment 421658
78 انقدر که تو سر بازی میزنن نمره بدی هم نیست :D
درسته اصلا نمره بدی نیست و بازیهایی که تو این رنج حتی پایینتر از این نمره قرار میگیرن خیلی جذابیت کافی برای بازی و حتی خرید تو روز اول دارن.

ولی خب از استودیوی انحصاری سونی این انتظار نمیرفت ، مخصوصا با اون بودجه ای که میگن 300 میلیون دلار یا بیشتر هزینش شده.
حتی با نصف یا یک سوم این بودجه هم این میانگین نمرات باز هم برای سونی و اینسامنیاک یه دست انداز خیلی بزرگه.

آخرین ویرایش:
View attachment 421658
۷۸ که متای بدی نیست ، برای سازندش یه شکست به حساب میاد ... الان gta6 متاش بشه ۹۰ برای راک استار رسما به یه افتضاح تبدیل میشه ...
......
حداقل این پرچم ووک و منتقدان امتیاز فیک میدن رو ببرید تو یه تاپیک که بازی نمره خوبی گرفته تا حداقل مغز خودتون دچار تناقض نشه ...

بازی شاهکار باشه ، امتیاز شاهکار میگیره ، خوب باشه امتیاز خوب میگیره متوسط و ضعیف هم باشه به همین شکل ... حواشی یه بازی نهایتا خیلی دست بالا حساب کنیم ۲ الی ۳ نمره تاثیر بزاره ..نه ۱۰_۲۰ نمره

می بینم که هیچ کس درست حدس نزده و سایت سونی فن سنتر رکب خورد :D
منم حتی درست پیشبینی نکردم دیگه گفتم 80 می گیره عجیبه مطمئن بودم در حد هایپ عزیزان فن بوی نیست اما 78 هم خارج از انتظارات همه بود

از نمایش اول از بازی خوشم نیومد
هم جالب نبود هم همون حس اسپایدر من در قالب شخصیت جدید میداد ، همون فرمول قبلی
سونی کی میخواد تنوع بده یا اسپایدرمن میده یا هورایزن یا بازی های یه شکل

• Like
Reactions: Love Console
View attachment 421658
مبنا رو به نظرم میانگیر نگیر تو این کیس خاص :D سایتای معتبر رو ببین که همه از دم 6-7 دادن. ویدیوهای نقدم نگاه کنی باورت نمیشه که 8-9 گرفته باشه از یه سری سایتا. تازه به این فکر کن قبل انتشار همشون پشت بازی دراومدن در مقابل کامیونیتی، یعنی یه جورایی هواشو داشتن ولی دیگه نمیخواستن اعتبارشونم زیاد خدشه دار بشه زیادی بالا بدن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or