امتیازات Marvel’s Wolverine

• Thread starter Thread starter ps34
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پیش بینی شما از متای بازی؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    142
  • نظرسنجی بسته شده است .

ps34

کاربر سایت
IMG_6609.jpeg

نمرات عنوان Marvel’s Wolverine
:

1789147667348.png

رسانه ScreenHub: نمره ۱۰ از ۱۰

رسانه Hardcore Gamer: نمره ۱۰ از ۱۰

رسانه PSU: نمره ۹ از ۱۰

رسانه Gameliner: نمره ۹ از ۱۰

رسانه GameSpew: نمره ۹ از ۱۰

رسانه MonsterVine: نمره ۹ از ۱۰

رسانه GamingTrend: نمره ۹ از ۱۰

رسانه Destructoid: نمره ۸ از ۱۰

رسانه GameReactor: نمره ۸ از ۱۰

رسانه PSX Brasil: نمره ۸ از ۱۰

رسانه TheGamer: نمره ۸ از ۱۰

رسانه Press Start: نمره ۸ از ۱۰

رسانه Push Square: نمره ۸ از ۱۰

رسانه CGM: نمره ۷ از ۱۰

رسانه PSLS: نمره ۷ از ۱۰

رسانه IGN: نمره ۶ از ۱۰

رسانه GameSpot: نمره ۶ از ۱۰

آخرین ویرایش:
🔴 فکت:
Marvel’s Wolverine با متاسکور فعلی 77 به پایین‌ترین امتیاز میان بازی‌های داخلی PlayStation Studios در دوران PS5 رسیده است. این عنوان حتی پایین‌تر از Sackboy: A Big Adventure با متای ۷۹ قرار گرفته؛ در حالی که God of War Ragnarök با امتیاز ۹۴ همچنان در صدر بازی‌های این نسل سونی قرار دارد.
به نظرم سانتا مونیکا میترکونه با لافی و گیلاس رو کیک هم بازی ناتی داگ خواهد بود و در اخر پرونده نسل ۹ و ps5 تموم میشه برای سونی

• Smile
Reactions: IMANOKA
چرا اینجوری شد پس؟!😐
واقعا فکرشو نمیکردم. من یکی دوتا نمایش دیدم ازش خیلی خوب بود اصلا بهش نمیخورد این ایرادات رو داشته باشه. حالم گرفته شد. البته قطعا تهیه ش میکنم ولی خب انتظارشو اصلا نداشتم.

داشی هنوز میگی دامنش رو نگیره؟:دی
ناتی توی وُک ذوب شده:دی
واقعا مرداب ووک/dei خود ناتیه لعنتی. :D

اما اونقدر بازیهاشون خوبه که من هیچ مشکلی باهاش ندارم.
2000 برابر از این ووک بسازن ولی با همین کیفیت و خروجی فعلیشون تحویل بدن ، هرکی گفت بالا چشمت ابروعه مشکل خودشه و میتونه بازی رو نادیده بگیره.
=======

اما یک بار دیگه به من ثابت شد که از روی تریلر نمیشه در مورد کیفیت خود بازی اظهار نظر کرد.
عمرا با اون نمایش خشن و نسبتا خوب (من که واقعا خوشم اومده بود) کسی میتونست انتظار یه همچین مکانیکهای ضعیف گیم پلی و میانگین نمرات پایینی رو داشته باشه.

به قول گفتنی اینسامنیاک هم در کوزه افتاد.
این ویژگی ساخت بولدوزطوری که ازش تعریف میکردیم ، اینکه چندتا چندتا بازی خوب میتونن پشت به پشت بسازن و به خاطرش برای استودیو دست میزدیم بالاخره یه جایی خودش رو نشون داد و زد بیرون.
امیدوارم سونی فشار روی استودیو رو کم کنه ، کاملا الان دیگه مشخصه که دیگه اینسامنیاک نمیتونه با شرایط فعلی صنعت کیفیت رو در اون حدی که باید حفظ کنه و روی چندتا پروژه همزمان کار کنه و همون خروجی سالهای قبل رو داشته باشه.

چرا اینجوری شد پس؟!😐
واقعا فکرشو نمیکردم. من یکی دوتا نمایش دیدم ازش خیلی خوب بود اصلا بهش نمیخورد این ایرادات رو داشته باشه. حالم گرفته شد. البته قطعا تهیه ش میکنم ولی خب انتظارشو اصلا نداشتم.
منم هیچ ویدئو و تریلر گیم پلی از بازی رو ندیدم و میخواستم کنسول داداشم رو برای این بازی جیم کنم ولی با اومدن امتیاز ها رفتم چندتا از ویدیوهای گیم پلی رو دیدم، بنظرم ایرادات گیم پلی در حد تجاوز به گیمره! (پروژه جیم کردن کنسول رو تا نوامبر و GTA VI به تعویق انداختم! :D )

• Smile
Reactions: arshia78
من یه سری ویدئو دیدم... این فاجعه لول دیزاین، به نظرم محصول بودجه و زمان کم تولیده. یعنی مطلق دری وریه. قشنگ یه چیزی سمبل شده! یه مسیر خطی، همینجوری احمقانه از روی یه سری آیتم میپره، یه سری کانتینر یهو سیکیمی میان بالا، میره روشون، میاد پایین، میره اینور، میره اونور، اصلا یه چیز فاجعه باریه! بعید میدونم کسی با آزادی عمل اینو بسازه... مگه اینکه زمان و بودجه انقدر کم بوده باشه که خواسته باشن صرفا یه چی سمبل کنن با کمترین هزینه و زمان کار در بیاد... در یه سری موارد بازی از GoW های PS2 هم حتا عقب تره!
300 میلیون خرجش شده. بازی هم خیلی ساله داره ساخته میشده. واقعا مشکل اسکل بودن سازنده هاست.

متا برگشت روی 78 :)

خداروشکر سونی مثل مایکروسافت 10-20 تا منتقد و مجله با پیشوند XBOX زیر دستش نیستن به بازی ها همینجوری کیلویی 90-95-100 بدن و این زباله مثل استارفیلد الکی متاش بره روی 83-84!

1789070944621.png

این دو تا رو نمیدونم مرتبط هستن با پلی استیشن یا نه ولی خب لحاظشون کردم که بعدا شک و شبه ای پیش نیاد

متا برگشت روی 78 :)

خداروشکر سونی مثل مایکروسافت 10-20 تا منتقد و مجله با پیشوند XBOX زیر دستش نیستن به بازی ها همینجوری کیلویی 90-95-100 بدن و این زباله مثل استارفیلد الکی متاش بره روی 83-84!

View attachment 421633

این دو تا رو نمیدونم مرتبط هستن با پلی استیشن یا نه ولی خب لحاظشون کردم که بعدا شک و شبه ای پیش نیاد
اگر همین الان ۱۰ تا سایت یهو بهش ۱۰ بدن و هیچ نمره‌ دیگه‌ای ثبت نشه، بازم متاش به ۸۰ نمی‌رسه lol :دی

به نظرم انرژی ها رو نگه داریم برای تاپیک Intergalactic... :D
این طفلی از اولم بضاعتش همین بود...
اینسامنیاک رو الکی گنده کردین الانم با مخ اومد پایین ....
البته مقصر ناشر هست که نظارت روی استودیو نداره که چی داره تحویل گیمر میده .... مدیریت افتضاح نتیجش همین میشه ...
در بحث ووک هم این طفلی انگشت کوچیک اون خانوم کچل زیبا رو نمیشن...=))=))

اگر همین الان ۱۰ تا سایت یهو بهش ۱۰ بدن و هیچ نمره‌ دیگه‌ای ثبت نشه، بازم متاش به ۸۰ نمی‌رسه lol :دی
راحت به همون 83 استارفیلد میرسه نگران نباش
ولی خب میگم دنیای گیمینگ با سونی بی رحمه که درستش هم همینه. این نشون میده هر بازی از سونی متا هر چی گرفته واقعا حقش بوده مثل اسپایدر من مثل کنکورد مثل ولورین و سوشیما و ...

به نظرم انرژی ها رو نگه داریم برای تاپیک Intergalactic... :D
این طفلی از اولم بضاعتش همین بود...
اینسامنیاک رو الکی گنده کردین الانم با مخ اومد پایین ....
البته مقصر ناشر هست که نظارت روی استودیو نداره که چی داره تحویل گیمر میده .... مدیریت افتضاح نتیجش همین میشه ...
در بحث ووک هم این طفلی انگشت کوچیک اون خانوم کچل زیبا رو نمیشن...=))=))
انصافا حق استودیویی که Resistance, Ratchet &Clankو Spider-Man های این نسل رو تو کارنامه داره نیست که بگیم الکی گنده ش کردیم.
ضعف گیم پلی بازی مشخصه که به دلیل راش کردن و کم کردن زمان ساخت بوده (اینجا 100 درصد سونی مقصره :D )

راحت به همون 83 استارفیلد میرسه نگران نباش
ولی خب میگم دنیای گیمینگ با سونی بی رحمه که درستش هم همینه. این نشون میده هر بازی از سونی متا هر چی گرفته واقعا حقش بوده مثل اسپایدر من مثل کنکورد مثل ولورین و سوشیما و ...
به حواشی قضیه کاری ندارم، ریاضیات مد نظرم هست :دی من الان چک کردم استارفیلد روی دو تا پلتفرم ۱۷۰ تا نقد داشته که اون سایت‌های ایکس‌باکس رو حذف کنیم، بازم ۲۹ تا نمره بالای ۹۵ داشته (۱۸ درصد). این بازی فعلا ۱۱۰ تا نقد داره با ۵ تا نمره بالای ۹۵ (۵ درصد). پس می‌بینی با چند تا ده اضافی هم خیلی اتفاق خاصی براش نمی‌افته :D

خدایی بازی از اول بد نمیزد. ولی نتیجه نظرسنجی عجیب بود برام. ۸۵ تا ۹۰ واسه این خیلی بود. من خودم زدم ۸۰ و فکر نمیکردم کمتر شه. الان مثل اینکه اوصاع خیلب خرابه. وقتی وکیسم نتونه بازی رو به محدوده ۸۰ برسونه یعنی بدجور مشکل داره. اگه وک نبود میگفتم همین حدود ۷۸ امتیازشه ولی الان بنظرم میاد خیلی کمتر باشه‌‌‌‌‌‌....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or