امتیازات Marvel’s Wolverine

• Thread starter Thread starter ps34
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پیش بینی شما از متای بازی؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    142
  • نظرسنجی بسته شده است .

ps34

کاربر سایت
IMG_6609.jpeg

نمرات عنوان Marvel’s Wolverine
:

1789147667348.png

رسانه ScreenHub: نمره ۱۰ از ۱۰

رسانه Hardcore Gamer: نمره ۱۰ از ۱۰

رسانه PSU: نمره ۹ از ۱۰

رسانه Gameliner: نمره ۹ از ۱۰

رسانه GameSpew: نمره ۹ از ۱۰

رسانه MonsterVine: نمره ۹ از ۱۰

رسانه GamingTrend: نمره ۹ از ۱۰

رسانه Destructoid: نمره ۸ از ۱۰

رسانه GameReactor: نمره ۸ از ۱۰

رسانه PSX Brasil: نمره ۸ از ۱۰

رسانه TheGamer: نمره ۸ از ۱۰

رسانه Press Start: نمره ۸ از ۱۰

رسانه Push Square: نمره ۸ از ۱۰

رسانه CGM: نمره ۷ از ۱۰

رسانه PSLS: نمره ۷ از ۱۰

رسانه IGN: نمره ۶ از ۱۰

رسانه GameSpot: نمره ۶ از ۱۰

آخرین ویرایش:
وضعیت Sony HQ بعد از این روز عجیب 😆😁

f4e310_26Screenshot-2026-09-10-21-34-35-688-com-miui-gallery-edit.jpg
به کتف چپشون هم نیست. دو روز دیگه خبر تعطیلی اومد تعجب نکنید.

آخرین ویرایش:
ناتی داگ تنها استودیو خلاق سونیه در حال حاضر، اگه ووک و این داستانا دامنش رو نگیره از لحاظ خلاقیت و نو بودن منم می گم که می ترکونه.
ناتی داگ قطعا جزو تاپ ۵ استودیوهاست، اما از نظر وک بودن هم قطعا جزو تاپ ۵ پرچمدارهاست.

حالا ممکنه مخالف باشید ولی فکر میکنم اگه همینو مایکروسافت منتشر میکرد راحت متاش میومد رو 70 اینا. یا شاید اگر اون هجمه های حواشیش نبود منتقدا کمتر بهش حال میدادن چون با لیست ایراداتی که از بازی گرفتن اصلا به نمره 8 شباهت نداره بیشتر شبیه 6.5 یا 7 هستش.

پ.ن: نمیتونم ثابت کنم ولی معتقدم یه ارتباط مستقیمی بین ووک و ساده سازی بازی در حد لذت بردن یه آمیب وجود داره. فکر کنم مدرن آدیینس عموما آی کیو های پایینی داشته باشن. چون دراگون ایجم دقیقا ازین چیزای احمقانه زیاد داشت.
هیچ جوره قابل دفاع نیست خدایی

samwise (@kojimahead) on X
قشنگ اوایل نسل 7!

من یه سری ویدئو دیدم... این فاجعه لول دیزاین، به نظرم محصول بودجه و زمان کم تولیده. یعنی مطلق دری وریه. قشنگ یه چیزی سمبل شده! یه مسیر خطی، همینجوری احمقانه از روی یه سری آیتم میپره، یه سری کانتینر یهو سیکیمی میان بالا، میره روشون، میاد پایین، میره اینور، میره اونور، اصلا یه چیز فاجعه باریه! بعید میدونم کسی با آزادی عمل اینو بسازه... مگه اینکه زمان و بودجه انقدر کم بوده باشه که خواسته باشن صرفا یه چی سمبل کنن با کمترین هزینه و زمان کار در بیاد... در یه سری موارد بازی از GoW های PS2 هم حتا عقب تره!

View attachment 421607

توی ویدیو skillup میگه توی بازی پیش میاد کلا یه راه خروج داری ولی بازی همونم بهت هینت میده میگه بیا از اینجا برو یا یجا میگه با وضوح شدید ۱/۴ صفحه داره برات پینگ میشه کجا بری بعد سمت راستت یک خط ابی میاد که راهو هم نشونت بده. بعد همونجا روش یک ایکون marker هم میاد دیگه هیچجوره از دستش ندی.
من به عنوان دشمن خونی ( بعد از قتل شخصیتی مری جین در اسپوودرمن دو ) این شرکت فکر کردم بدخواهان رفتن accessibility چیزی روشن کردن بازی رو بد نشون بدن ولی مثل اینکه دیفالت بازیه!

یعنی چی میشه انقدر ریتارد باشی برای بازی خطی اینطوری لقمه آماده تحویل بدی

البته الان بازی شاید برای MODERN AUDIENCE ( با موی آبی صورتی یا سبز )قابل بازی باشه اونا هم حق دارن بالاخره

• Like
Reactions: Arima Kishou

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or