امتیازات Marvel’s Wolverine

• Thread starter Thread starter ps34
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پیش بینی شما از متای بازی؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    142
  • نظرسنجی بسته شده است .

ps34

کاربر سایت
IMG_6609.jpeg

نمرات عنوان Marvel’s Wolverine
:

1789147667348.png

رسانه ScreenHub: نمره ۱۰ از ۱۰

رسانه Hardcore Gamer: نمره ۱۰ از ۱۰

رسانه PSU: نمره ۹ از ۱۰

رسانه Gameliner: نمره ۹ از ۱۰

رسانه GameSpew: نمره ۹ از ۱۰

رسانه MonsterVine: نمره ۹ از ۱۰

رسانه GamingTrend: نمره ۹ از ۱۰

رسانه Destructoid: نمره ۸ از ۱۰

رسانه GameReactor: نمره ۸ از ۱۰

رسانه PSX Brasil: نمره ۸ از ۱۰

رسانه TheGamer: نمره ۸ از ۱۰

رسانه Press Start: نمره ۸ از ۱۰

رسانه Push Square: نمره ۸ از ۱۰

رسانه CGM: نمره ۷ از ۱۰

رسانه PSLS: نمره ۷ از ۱۰

رسانه IGN: نمره ۶ از ۱۰

رسانه GameSpot: نمره ۶ از ۱۰

آخرین ویرایش:
واقعا کارمند های داخل استودیو ها کور و کر شدن ؟
واکنش ها به هواریزون ندیدن ؟
واکنش ها به آترئوس ندیدن ؟
باز هم همون سیستم ابر فاجعه خزعبلات گفتن / حتی برای یک لحظه ساکت نشدن شخصیت های اصلی تکرار کردن ؟
3g81gx5.gif

من این بازی رو پیش خرید کرده بودم چون خیلی وقته که ولورین بازی اختصاصی نداشته و بنظرم بهمراه ددپول جذاب ترین شخصیتهای مارول اند. الان هم بازی با متای ۷۷ و با بازی خوبی طرفیم. چیزی که نگرانم میکنه اینه که SM2 ۵-۶ نمره متاش بالاتر از چیزی بود که بازی ارائه میداد. بهش میگن نمره رزرو شده برا ووک بودن. الان ۵-۶ نمره رزرو شده رو از این کم کنیم یعنی بازی متوسطه ولی خب تا بازی نکنم نمیتونم نظر بدم.

اینجا یه قسمتی از کامنتم هست که تو تاپیک کوجی و بازیش به‌ پست ماکان دادم.
واقعا این‌قضیه یجوری بهم‌الهام شده بود این اتفاق بلاخره‌ میفته. واقعا هم‌ اطلاعی نداشتم که امروز نمرات بازی میاد بیرون.

1000130817.jpg

امیدوارم سونی سرش به سنگ بخوره و دست از خریت برداره. تک قطبی بودن این صنعت یعنی شت‌ مطلق. یا مجبوریم ۸۰ دلار بابت بازی سینگل پلیر داغون پول بدیم. یا ۸۰ دلار بابت آشغال‌هایی که نینتندو میسازه پرداخت کنیم. هزینه ساخت بازی‌های نینتندو به قطع خیلی کمتر از نسل جدید هست ولی پول‌ GTA VI می‌گیره و کلا تخفیف براش معنایی نداره!
امیدوارم سونی یه تغییری تو تیم‌ مدیریتی بده و بیشتر از این توی باتلاق توهمش فرو نره.

من این بازی رو پیش خرید کرده بودم چون خیلی وقته که ولورین بازی اختصاصی نداشته و بنظرم بهمراه ددپول جذاب ترین شخصیتهای مارول اند. الان هم بازی با متای ۷۷ و با بازی خوبی طرفیم. چیزی که نگرانم میکنه اینه که SM2 ۵-۶ نمره متاش بالاتر از چیزی بود که بازی ارائه میداد. بهش میگن نمره رزرو شده برا ووک بودن. الان ۵-۶ نمره رزرو شده رو از این کم کنیم یعنی بازی متوسطه ولی خب تا بازی نکنم نمیتونم نظر بدم.
امیر به نظرم نقد SkillUp رو ببین. اوضاع بازی خیلی خرابه.

IMG_20260910_212828_580.jpg

توی ویدیو skillup میگه توی بازی پیش میاد کلا یه راه خروج داری ولی بازی همونم بهت هینت میده میگه بیا از اینجا برو یا یجا میگه با وضوح شدید ۱/۴ صفحه داره برات پینگ میشه کجا بری بعد سمت راستت یک خط ابی میاد که راهو هم نشونت بده. بعد همونجا روش یک ایکون marker هم میاد دیگه هیچجوره از دستش ندی.

باو ماکان چطوری بازی نیومده شاهکار هست؟:دی حداقل وایسا یک تریلر گیمپلی ازش بیاد.:دی

ندید شاهکاره:دی نشانه هاش هست:دی

ببین اصلی ترین نکته Intergalactic همین جدید بودنشه. ND میتونست UC5 یا TLoU3 بسازه، اما رفت سراغ یه بازی جدید که لانگ شات میگن از انیمه های دهه 80 90 الهام گرفته و از حیث گیم پلی هم تلفیقی از سینمتیک ادونچرهای خاص ND با Elden Ring:دی ترکیب سمیه و من مطمعنم شاهکاره:دی آخرین امید من برای اینکه یه نفر یه کار واقعا جدید بکنه اینا هستن:دی

وضعیت Sony HQ بعد از این روز عجیب 😆😁

f4e310_26Screenshot-2026-09-10-21-34-35-688-com-miui-gallery-edit.jpg

به عنوان سونی فن قدیمی میگم، هرچی سونی (این سونی که هیچ شباهتی به قبل نداره) میری*"#نه من خوشحال تر میشم.

باید یه روح سامورایی طور داخل کل سونی حلول کنه وگرنه تا دست احمقایی مثل هرمن هالست هست وضع همینه
دقیقا حرف دل من رو زدی ، دقیقا منم همین حس رو دارم ، واقعا منم به عنوان فن قدیمی سونی از زمان PS1.
به خاطر همه ی دلایلی که میدونیم واقعا گم کرده راهش رو سونی!
حیف سونی با اون همه عظمت و شکوه خاطره 🤕

ندید شاهکاره:دی نشانه هاش هست:دی

ببین اصلی ترین نکته Intergalactic همین جدید بودنشه. ND میتونست UC5 یا TLoU3 بسازه، اما رفت سراغ یه بازی جدید که لانگ شات میگن از انیمه های دهه 80 90 الهام گرفته و از حیث گیم پلی هم تلفیقی از سینمتیک ادونچرهای خاص ND با Elden Ring:دی ترکیب سمیه و من مطمعنم شاهکاره:دی آخرین امید من برای اینکه یه نفر یه کار واقعا جدید بکنه اینا هستن:دی
باور کن ناتی‌داگ مطمئن بود اگر بره سراغ ادامه یک سری و نسخه بعدی‌ش رو بسازه، اون‌هم تبدیل میشه به Insomniac و SantaMonica و بقیه، باید دو سال یه بار یه نسخه UC یا TLO میساخته. تنها راه نجاتش رو این دیده وگرنه راه سومی نداشتن.

پ.ن: مشخصا استاد "سندروم‌داون‌ متریک" ریاست هیئت مدیره‌ی سایه سونی رو دست گرفته.😁

xbox_one.jpg 1789064423400.png

آخرین ویرایش:
ناتی داگ تنها استودیو خلاق سونیه در حال حاضر، اگه ووک و این داستانا دامنش رو نگیره از لحاظ خلاقیت و نو بودن منم می گم که می ترکونه.
داشی هنوز میگی دامنش رو نگیره؟:دی
ناتی توی وُک ذوب شده:دی

نکات منفی بازی Marvel’s Wolverine طبق نقدهای IGN و GameSpot:

• مبارزات بعد از مدتی تکراری می‌شن و تنوع کافی ندارن.

• سیستم مبارزه عمق زیادی نداره و تعداد کمبوها و حرکات محدود باعث می‌شه بعد از چند ساعت حس کنی داری کارهای تکراری انجام می‌دی.

• مبارزات اون وزن و حس ضربه‌ای که از یک بازی Wolverine انتظار داریم رو همیشه ندارن.

• دشمن‌ها و مبارزات همیشه چالش‌برانگیز نیستن و بعضی نبردها بیش از حد ساده به نظر می‌رسن.

• بازی از نظر خلاقیت در گیم‌پلی، خیلی عقب‌تر از Spider-Man قرار می‌گیره.

• برخلاف Spider-Man، آزادی عمل و اکتشاف خیلی محدوده و محیط‌ها بیشتر خطی و از قبل طراحی‌شده هستن.

• بعضی مراحل بیش از حد شبیه بازی‌های اکشن خطی معمولی هستن و حس می‌کنی بازی زیاد بهت اجازه تجربه و آزمایش نمی‌ده.

• بخش‌های مخفی‌کاری و بعضی مکانیک‌های جانبی چندان جذاب و عمیق نیستن.

• بعضی فعالیت‌ها و Collectibleها ارزش زیادی برای برگشتن و جست‌وجوی بیشتر ایجاد نمی‌کنن.

• طراحی مراحل در بعضی قسمت‌ها فرمولی و قابل پیش‌بینی می‌شه.

• بازی گاهی بیش از حد دستت رو می‌گیره و آزادی عمل زیادی به بازیکن نمی‌ده.

• بعضی بخش‌ها و اتفاقات داستانی قابل پیش‌بینی هستن و از فرمول‌های آشنای بازی‌های AAA استفاده می‌کنن.

• بازی در مقایسه با انتظاری که از یک پروژه بزرگ Insomniac داریم، نوآوری خیلی زیادی نداره.

• بزرگ‌ترین مشکل بازی اینه که پتانسیل Wolverine خیلی بیشتر از چیزی بوده که در گیم‌پلی نهایی استفاده شده.

• در نهایت، بازی بیشتر یک اکشن خطی و نسبتاً ساده است تا یک بازی فوق‌العاده عمیق و انقلابی.

خلاصه اینکه مشکل اصلی Wolverine این نیست که بازی بدیه؛ مشکل اینه که از یک بازی بزرگ از طرف Insomniac انتظار خیلی بیشتری می‌رفت. داستان و شخصیت Wolverine خوبن، اما گیم‌پلی، تنوع مبارزات، عمق سیستم مبارزه و آزادی عمل نمی‌تونن در حد Spider-Man ظاهر بشن. به همین دلیل IGN و GameSpot هر دو امتیاز 6/10 دادن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or