امتیازات Marvel’s Wolverine

• Thread starter Thread starter ps34
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پیش بینی شما از متای بازی؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    142
  • نظرسنجی بسته شده است .

ps34

کاربر سایت
IMG_6609.jpeg

نمرات عنوان Marvel’s Wolverine
:

1789147667348.png

رسانه ScreenHub: نمره ۱۰ از ۱۰

رسانه Hardcore Gamer: نمره ۱۰ از ۱۰

رسانه PSU: نمره ۹ از ۱۰

رسانه Gameliner: نمره ۹ از ۱۰

رسانه GameSpew: نمره ۹ از ۱۰

رسانه MonsterVine: نمره ۹ از ۱۰

رسانه GamingTrend: نمره ۹ از ۱۰

رسانه Destructoid: نمره ۸ از ۱۰

رسانه GameReactor: نمره ۸ از ۱۰

رسانه PSX Brasil: نمره ۸ از ۱۰

رسانه TheGamer: نمره ۸ از ۱۰

رسانه Press Start: نمره ۸ از ۱۰

رسانه Push Square: نمره ۸ از ۱۰

رسانه CGM: نمره ۷ از ۱۰

رسانه PSLS: نمره ۷ از ۱۰

رسانه IGN: نمره ۶ از ۱۰

رسانه GameSpot: نمره ۶ از ۱۰

آخرین ویرایش:
غزل گویی که همیشه تخصص شما بوده:دی نمونه زیاد داری ماشالا
والا چی بگم ؟ به شما و بعضی از دوستانتون باشه به غیر از چندتا استودیو و بازیساز مورد علاقه خودتون هرکی نمره ی بالا گرفت میاین میگین بازی باید پایین تر میگرفت. این ترانه ها قدیمی شده :D البته ترانه های 10 سال پیشه چیز جدیدی نیست. :D

بنظر شما باشه Alan Wake 2 هم نباید 90 میگرفت یا نمیدونم همه بازیهای Rockstar مشکل دیزاین دارن و ترانه های دیگر... :-t :D

تاپیک بازی هم گفتم کسی هایپ این بازی نیست و بیشتر حالت فیلر داره تا بازیهای دیگه بیاد. ولی اینکه بیای از آب گل آلود هم ماهی بگیری اینم دیگه درجه ای دیگه ای از Ragebait هست :D
مثلا منتظرین فلان استودیو نمره ی پایین بگیره بعد بگین "دیدین فلان زمان این استودیو نمره بالا گرفت هم بر اثر هایپ نادرست منتقدین بود" :D این بیشتر شامل حال DS و کوجیما میشد DUH :D

خب کی به کیه!؟ اونوقت فکر میکنین این موضوع "هایپ نادرست" شامل حال بازی مورد علاقه شما نمیشه و فقط بازیهایی که فنش نیستین رو دربر میگیره. غزل گویی رو بیخیالش شو سپی جون داری پیر میشی کافیه :D

هیت به کله کچل جردن رو ول کن، بازی شاهکاره:دی
من که خودم ذره ای مشکل با دیزاین کاراکتر اصلی ندارم! ولی اون توبیت حرفش اینه هممون الان به یه تیزر سه دقیقه ای دلبستیم از زمان عرضه PS5 که نه میدونیم چیه و نه معلوم نیست کی قراره بیاد بیرون :)) با اینکه نسخه جدید GOW داره چند ماه دیگه میاد!

🔸تحلیل 6/10 - IGN
بازی Marvel’s Wolverine درست مثل اسکلت آدامانتیومی قهرمانش، استخونبندی قرص ـو محکمی داره، ولی مشکل اینجاست که روی اکشن جذاب اولیه ـش هیچ نوآوری خاصی سوار نمیکنه و در نتیجه، بازی خیلی قبل از اینکه به آخرش برسه، طراوتش رو از دست میده و تکراری میشه. کاش تنوع بیشتری داشت، چون سیستم مبارزات خیلی زود دستشو رو میکنه و طراحی مراحل هم بیشتر وقتا دست به عصا و بدون ریسک جلو میره. این یعنی بار اصلی این کمپین 15 ساعته روی دوش داستانشه، روایتی که گرچه انقلابی نیست، اما لذت بخشه. گهگاه شخصیت پردازیهای خوبی، رو میکنه و تصویر قدرتمندی از ستاره ی مردان ایکس نشون میده. ولورین بازی خوبیه، فقط یکی دو پله از بقیه هنرنمایی های ابرقهرمانی ـه اینسامنیاک پایین تر قرار میگیره.

🔸تحلیل 6/10 - VGC
عنوان Marvel’s Wolverine بازی بدی نیست، اما بر خلاف کاری که اینسامنیاک با مرد عنکبوتی کرد، اینجا نمیتونه اون روح اصیل کاراکتر افسانه ایش رو زنده کنه. این اثر انگار به این دوره تعلق نداره، پر از کوئستهای قدیمی و تاریخ گذشته ـست و مبارزاتش هم جز صحنه های پر زرق ـو برق، چیز دندون گیری تو چنته نداره. جلوه های بصری بینظیر و تراز اولش تا حد زیادی جور کل بازی رو میکشن، ولی راستش این اون بازی بی‌ نقص از ولورین نبود که منتظرش بودم.

🔸تحلیل 8.5/10 - Game Informer
تازه ـترین شاهکار اکشن اینسامنیاک، دیدنش چشم نواز و تجربه‌ ـش مثل موم تو دست میچرخه. چه دلباخته ی این جهش یافته ی سرسخت باشی، چه تشنه ی مبارزات نفس گیر ـو تن به‌ تن از جنس God of War یا Star Wars Jedi: Fallen Order، ولورین برات یه تجربه ی پر حرارت ـو جنون آمیزه. شاید این بازی به ساز بعضیا نرقصه، اما درست مثل خود لوگان، درست همونجایی که واجبه، ضربه ی کاری و کشنده ـشو به شاهرگ هدف میزنه.

🔸تحلیل 6/10 - Gamespot
کنار اومدن با بازی Wolverine و قضاوت کردنش اصلا کار راحتی نیست. همونطور که بارها تاکید کردم، بازی هیچ ایراد فاحش یا نقطه ضعف فاجعه باری نداره، اتفاقا یه تجربه ی اصیل، وفادار و فوق العاده خوش ـدست از ولورین رو تحویل میده. من ابدا از وقت ـی که پای این بازی گذاشتم پشیمون نیستم، حتی راستش بازی رو با این امید تموم کردم که دنباله ای براش بیاد تا از پتانسیل هایی که ساخته، نهایت استفاده رو ببره.
اما از نگاه دیگه، این بی ایراد بودنش دقیقا از اینجا میاد که با یه اکشن سوم شخص کاملا ساده و سرراست طرفیم که بدون هیچ شاخ ـو برگ اضافی یا غافلگیری ـه خاصی پیاده شده. در بهترین حالت، با یه تجربه ی باحال ولی فراموش شدنی روبروییم که چند ساعتی سرگرمت میکنه. در بدترین حالت یه زنگ خطره، که نشون میده: صرفا چون میتونی با یه ابرقهرمان، بازیهای شاهکار بسازی، معنیش این نیست که با هر ابرقهرمان دیگه ای هم میتونی همون فرمول طلایی رو پیاده کنی. استودیوی اینسامنیاک استعداد خیره کننده ای داره، اما عیار هنر بازیسازیش وقتی هویدا میشه که قهرمان قصه، اجازه ی مانور و خودنمایی بهش بده. شاید ولورین "توی کاری که بلده بهترین باشه"، ولی ماهیت کار اون، نذاشت بچه های اینسامنیاک توی کار خودشون بهترین باشن.

🔻نقاط قوت:
✅ پایه ی مبارزات، قرص ـو محکمه
✅ استایل بصری جذاب و جلوه های سینمایی چشم نواز
✅ ایفای نقش درخشان شخصیت ها و داستانی که تا حد زیادی درگیرکننده ـست

🔻نقاط ضعف:
⛔️ گیم پلی اصلا پاش رو از اصول اولیه فراتر نمیذاره
⛔️ مبارزات فاقد وزن لازم، روان بودن و چالش کافی هستن
⛔️ روی نقاط قوت اصلی استودیوی اینسامنیاک سرمایه گذاری نمیکنه

اگه یادت باشه این مسیرو به شکل امروزی PoP:TTT پایه گذاری کرد. پرینس با نسخه دارک خودش حرف میزد و خیلی جذاب بود. نسل بعدی بازی هایی مثل CoD:MW که ست پیس و کامپنین رو آورد تو گیم پلی و بعد UC ها این مسیر جدی تر ادامه دادن و کلا بازی ها رفتن سمت اینکه شخصیت ها مدام صحبت کنن... الان دیگه خیلی خز شده و چندش ترین چیز ممکن همین صحبت حین گیم پلیه، بخصوص اگه ازش برای هینت های تابلو استفاده بشه...

من امیدوارم Intergalactic بیاد به این مقوله همراه و صحبت حین بازی کلا پایان بده...
آره حتی قبل تر از اون هم شخصیتها صحبت میکردن مثل ادونچرها و...ولی خیلی محدود یا اگه زیاد صحبت میکردن بیشتر در توضیح روایت بازی بود مثل POP که عملا یکی از شیوه های روایت بازی بود.
اما واقعا دیگه شورش در اومده ، مخصوصا این توم ریدرهای اخیر یا هورایزن و... که اینقدر روی اعصاب پلیر میرن و جلو جلو معماها رو خودشون هینت میدن و حل میکنن که تجربه بازی رو با خاک یکسان میکنن.
انگاری پلیر فلج مغزی باشه و به پلیر حتی فرصت فکر کردن رو هم نمیدن که نکنه ذهنش خسته شه :-w

انصافا بازیهای ND از این لحاظ خیلی تر و تمیزن ولی من چشمم آب نمیخوره که این سازنده ها بیخیال این مورد بشن.
یعنی هروقت گوریلا یا کریستال داینامیکز تو بازی بعدیش این مورد رو فیکس کنه و از درصدش کم کنه ... من میگم خب مثل اینکه یه خبرهایی شده.
حالا سانتا یه فرمول دیگه بهش اضافه کرد که مثلا آتریوس ، میمیر جای شیزوفرنی کریتوس رو میگرفتن و جلو جلو هینت میدادن:Wallbash:

🔴 فکت:
Marvel’s Wolverine با متاسکور فعلی 77 به پایین‌ترین امتیاز میان بازی‌های داخلی PlayStation Studios در دوران PS5 رسیده است. این عنوان حتی پایین‌تر از Sackboy: A Big Adventure با متای ۷۹ قرار گرفته؛ در حالی که God of War Ragnarök با امتیاز ۹۴ همچنان در صدر بازی‌های این نسل سونی قرار دارد.

ببخشید اینو میگم، اما من حقیقتا از همه‌ چیز تکراری با تغییر کاراکتر سوپر هیرو خسته‌م. و خوشحالم نمرات خوبی نگرفت.

امیدوارم سونی بیخیال این رفتار مسخره با Insomniac بشه و بذاره خودشون یچیزی رو با عشق بسازن. مطمئنم خیلی بهتر از این سبک بازی‌ها میشه.

View attachment lGYoSNLM3nmn6sdp.mp4

دکمه‌های QTE بازی Marvel’s Wolverine کاملا بیهوده هستند

زمانی یک عمل QTE یا Quick Time Event حساب می‌شود که انجام دادن آن به محدودیت زمانی وابسته باشد؛ در صورت شکست، بازیکن با ضربه خوردن یا باختن، تنبیه می‌شود. استاندارد این محدودیت در صنعت بازی ۱ ثانیه است.

در بازی Marvel’s Wolverine، بازیکن ۴ ثانیه وقت دارد تا دکمه مد نظر را فشار دهد، اما اگر اینکار را هم انجام ندهد، بازی به‌صورت خودکار دکمه را به‌جای بازیکن فشار می‌دهد.

معلوم نیست این بازی رو برای بچه 7 ساله ساختن یا +18 ؟

والا چی بگم ؟ به شما و بعضی از دوستانتون باشه به غیر از چندتا استودیو و بازیساز مورد علاقه خودتون هرکی نمره ی بالا گرفت میاین میگین بازی باید پایین تر میگرفت. این ترانه ها قدیمی شده :D البته ترانه های 10 سال پیشه چیز جدیدی نیست. :D

بنظر شما باشه Alan Wake 2 هم نباید 90 میگرفت یا نمیدونم همه بازیهای Rockstar مشکل دیزاین دارن و ترانه های دیگر... :-t :D

تاپیک بازی هم گفتم کسی هایپ این بازی نیست و بیشتر حالت فیلر داره تا بازیهای دیگه بیاد. ولی اینکه بیای از آب گل آلود هم ماهی بگیری اینم دیگه درجه ای دیگه ای از Ragebait هست :D
مثلا منتظرین فلان استودیو نمره ی پایین بگیره بعد بگین "دیدین فلان زمان این استودیو نمره بالا گرفت هم بر اثر هایپ نادرست منتقدین بود" :D این بیشتر شامل حال DS و کوجیما میشد DUH :D

خب کی به کیه!؟ اونوقت فکر میکنین این موضوع "هایپ نادرست" شامل حال بازی مورد علاقه شما نمیشه و فقط بازیهایی که فنش نیستین رو دربر میگیره. غزل گویی رو بیخیالش شو سپی جون داری پیر میشی کافیه :D
تو کلا مشکلت اینه که همیشه یه سری پیشفرض برا خودت نسبت به بقیه داری و چون فاز دانای کل هم داری خیلی راحت بقیه رو جاج میکنی:دی
مثلا اومدی برای اثبات فرضیه ات از آلن ویک ۲ مایه گذاشتی در صورتی که بازیش ( و کلا رمدی) از نظر من بشدت آندرریتده و باید خیلی بیشتر تحویل گرفته بشه! بقیش هم غزل های قدیمیه حوصله بحث ندارم:دی نظرم در مورد SM2 نظر شخصیمه که اورریتد بوده، حالا تو یهو فاز سهامداری میگیری مسئله من نیست:دی نمیدونم والا شاید اقتضای سنته که همه چیو شخصی میکنی برای خودت:دی

جهت تکمیل بحث اینو بگم که تو لیک ها قرارداد با دیزنی اومده بود... اگه بازی از مقداری مشخص کمتر بفروشه... دیزنی بازی رو پورت می کنه رو پلتفرم های دیگه:دی

حالا فرض کنید با این نمرات به اون انتظارات مالی دیزنی و سونی هم نرسه:دی

از الان بشینن رو پورت ایکس باکس و pc کار کنند:دی
نه. لیک به عرضه رو پلتفرمهای دیگه کار نداشت. چون عرضه برا pc ps5 بود. اشاره فروش به حذف قرارداد بود

2026-09-10_20-47-32.jpg

میگفت اگه تو سال اول فروش pc ps5 به 6 میلیون نسخه نرسد طرفین حق دارند که در ازای مبلغی که مشخص شده،قرارداد عناوین x-men را یکطرفه لغو کنن این شامل هر کدوم از 3 عنوان ایکس من ها نه اسپایدر من ها میشه.
همین، به نظر من متا بازی بین 80 تا 85 ـه و همین حدودا باشه عالیه. بیشترم شد که شاهکار کرده. کسی الکی فاز +90 برنداره نمیخوره تو ذوقش، و شخصا هم امیدوارم E-Day بترکونه، هم متا و هم فروش، بازیسازها بفهمن بابا اینجوری هم میشه بازی ساخت و موفق بود!
گیرز 5 شده 84.اگه از 85 رد نکنه و متا محور باشی (من نیستم) رسما شکسته.
برعکس بخاطر برگشت به یه بخشی که داستانش باید در حد نسخه های آغازین باشه و نیاز به خلق شخصیت نداره چون داستانش نوشته شده، باید انتظارات رو برد بالا که اگه ضعیفتر از حد ظاهر شدن باید رسما و به شکل سخت با کوالیشن برخورد کرد.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or