امتیازات Marvel’s Wolverine

• Thread starter Thread starter ps34
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پیش بینی شما از متای بازی؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    142
  • نظرسنجی بسته شده است .

ps34

کاربر سایت
IMG_6609.jpeg

نمرات عنوان Marvel’s Wolverine
:

1789147667348.png

رسانه ScreenHub: نمره ۱۰ از ۱۰

رسانه Hardcore Gamer: نمره ۱۰ از ۱۰

رسانه PSU: نمره ۹ از ۱۰

رسانه Gameliner: نمره ۹ از ۱۰

رسانه GameSpew: نمره ۹ از ۱۰

رسانه MonsterVine: نمره ۹ از ۱۰

رسانه GamingTrend: نمره ۹ از ۱۰

رسانه Destructoid: نمره ۸ از ۱۰

رسانه GameReactor: نمره ۸ از ۱۰

رسانه PSX Brasil: نمره ۸ از ۱۰

رسانه TheGamer: نمره ۸ از ۱۰

رسانه Press Start: نمره ۸ از ۱۰

رسانه Push Square: نمره ۸ از ۱۰

رسانه CGM: نمره ۷ از ۱۰

رسانه PSLS: نمره ۷ از ۱۰

رسانه IGN: نمره ۶ از ۱۰

رسانه GameSpot: نمره ۶ از ۱۰

آخرین ویرایش:
چرا همچین شد؟ :((
جالبه تو نظرسنجی حتی یک نفر هم زیر ۸۰ نزده. چون واقعا تریلرها خوب بود.
عجیب است:|
حقیقتش اینه که به خاطر سابقه اینزومنیاک هیچ کس جرات نداشت زیر 80 بزنه.
انصافا همچین میانگینی رو از اینزامنیاک انتظار نداشتیم حتی بدبین ترین هیتر استودیو و سونی.

همین شاهکاری هم که شما میگی متاش ۷۷ هست و یه سری مشکلات دیوانه وار در بازیش که هنوزم نتونستن حل کنند.

View attachment 421569

ضمنا بعضیا بیان واقعا تکلیف خودشون را مشخص کنند. الان ولوورین متاش پایین شده چون ووکه؟ یا باید پایین تر میشده چون ووکها ازش حمایت کردن؟ اگر بازیش ووکه که باید نمره بالایی می‌گرفته اگرم بازیش ووک نیست پس حداقل به خودتون زحمت بدید و فکر کنید که ممکنه گیم‌پلی بازی مشکلی داشته باشه. واقعا هرچیزی رو به هرچیزی ربط ندید خداوکیلی. یه بنده خدایی هم دیدم نوشته اینسامنیاک از اولم اینکاره نبود چون ip رچت را شیردوشی کرده تو این سالها . خب بفرمایید الان چندساله اومدن سمت اسپایدرمن و کلی هم فروش خوب کردن و نمرات عالی آیا اشتباه کردن؟ الان هم که اومدن سمت عنوان جدید بازم اشتباه کردند؟ الان نینتندو ۴۰ ساله از ماریو و زلدا میدوشه به به و چه چه داره ولی رچت عیب داره؟
برو نمرات Player ها و فروشش و بقیه چیزا رو مقایسه کن و با آیدی اصلیت بیا پست بده پسر جان .

حالا این که به درک از اون نمایشش اشغالش معلوم بود چیز خوبی در نمیاد
نگرانی اصلی من اینه که همین روند گند و ادامه بدن و ونوم و اسپایدرمن بعدی رو هم بخوان با همین فرمول بسازن و برا هرکدوم چندین سال هم وقت تلف کنن.
امیدوارم برن سراغ چیزای دیگه.

آخرین ویرایش:
برو نمرات Player ها و فروشش و بقیه چیزا رو مقایسه کن و با آیدی اصلیت بیا پست بده پسر جان .
الان crimson desert با اون داستان فاجعه، کاراکترهای ماورای آبکی (به جرات npc های اکثر بازی ها از شخصیت های اصلی این بازی نویسندگی و بک گراند و کشش بهتری دارن) و دیالوگ های ai generated شده معیار متای پایین و ناحق؟ همون ۷۷ کامل برازنده بازی هست. حالا اشاره نمیکنم بازی چه لانچ ناقصی داشت و نیاز به پونصدتا اپدیت داشت.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Thundersky
از E-Day انتظار بیجا کسی نداشته باشه برعکس موفق عمل میکنه:دی در حد خودش بازی خیلی خوبیه
صنعت به موفقیت E-Day نیاز داره، هر طور حساب کنی خوب بودنش به نفع همه ست، مایکروسافت، فن بیس معترض سونی،‌ طرفدارای Gears و خلاصه هر کسی که گیمره :دی
با توجه به امتیازات اخیر و مثلا متای اونیموشا الان میانگین ۸۵ واقعا براش خوبه، کسی هم دیگه مثل چهار و پنج انتظار نزدیک شدن به سه گانه رو نداره.

این رو من چند ساله دارم هی تکرار میکنم که چطور شده که شخصیتها تا این حد شیزوفرنی گرفتن؟
بعضی هاشون اصلا ساکت نمیشن و یه ریز دارن فک میزنن که اصلا هر چیزی هستن غیر از ایمرسیو بودن.
اگه از تو دل این نقدها این مورد بیشتر برجسته بشه و صنعت تصمیم بگیره که بالاخره این مورد حرف زدن شخصیتها با خودشون رو حذف کنن یا خیلی خیلی کمترش کنن عالی میشه.
تجربه بعضی از بازیها واقعا زجرآوره.
از تاثیرات سریال هندی دیدنه :)
دوستان بی زحمت نظرسنجی رو هم شطرنجی کنید

• Smile
Reactions: Thundersky
همین شاهکاری هم که شما میگی متاش ۷۷ هست و یه سری مشکلات دیوانه وار در بازیش که هنوزم نتونستن حل کنند.

View attachment 421569

ضمنا بعضیا بیان واقعا تکلیف خودشون را مشخص کنند. الان ولوورین متاش پایین شده چون ووکه؟ یا باید پایین تر میشده چون ووکها ازش حمایت کردن؟ اگر بازیش ووکه که باید نمره بالایی می‌گرفته اگرم بازیش ووک نیست پس حداقل به خودتون زحمت بدید و فکر کنید که ممکنه گیم‌پلی بازی مشکلی داشته باشه. واقعا هرچیزی رو به هرچیزی ربط ندید خداوکیلی. یه بنده خدایی هم دیدم نوشته اینسامنیاک از اولم اینکاره نبود چون ip رچت را شیردوشی کرده تو این سالها . خب بفرمایید الان چندساله اومدن سمت اسپایدرمن و کلی هم فروش خوب کردن و نمرات عالی آیا اشتباه کردن؟ الان هم که اومدن سمت عنوان جدید بازم اشتباه کردند؟ الان نینتندو ۴۰ ساله از ماریو و زلدا میدوشه به به و چه چه داره ولی رچت عیب داره؟
دیگه جماعت بادی به هر جهت هستند هیترها

• Cool
Reactions: ArefTheGreat
حقیقتش اینه که به خاطر سابقه اینزومنیاک هیچ کس جرات نداشت زیر 80 بزنه.
انصافا همچین میانگینی رو از اینزامنیاک انتظار نداشتیم حتی بدبین ترین هیتر استودیو و سونی.
من تنها دلیلی که نمره پایین ندادم تو نظرسنجی سر نمرات قبلی SP2 بود! گفتم وقتی اون ٩٠ گرفته ازشون این تهش ٨۵ میدن!

بستگی به نحوه دیدنت داره

Are you conscious ?
طاها جان یه چند دقیقه اروم بگیر اونوقت مجبور میشی اکانت چهارم بازیسنترت رو بسازی

من تنها دلیلی که نمره پایین ندادم تو نظرسنجی سر نمرات قبلی SP2 بود! گفتم وقتی اون ٩٠ گرفته ازشون این تهش ٨۵ میدن!

طاها جان یه چند دقیقه اروم بگیر اونوقت مجبور میشی اکانت چهارم بازیسنترت رو بسازی
I don't care bro

این رو من چند ساله دارم هی تکرار میکنم که چطور شده که شخصیتها تا این حد شیزوفرنی گرفتن؟
بعضی هاشون اصلا ساکت نمیشن و یه ریز دارن فک میزنن که اصلا هر چیزی هستن غیر از ایمرسیو بودن.
اگه از تو دل این نقدها این مورد بیشتر برجسته بشه و صنعت تصمیم بگیره که بالاخره این مورد حرف زدن شخصیتها با خودشون رو حذف کنن یا خیلی خیلی کمترش کنن عالی میشه.
تجربه بعضی از بازیها واقعا زجرآوره.

اگه یادت باشه این مسیرو به شکل امروزی PoP:TTT پایه گذاری کرد. پرینس با نسخه دارک خودش حرف میزد و خیلی جذاب بود. نسل بعدی بازی هایی مثل CoD:MW که ست پیس و کامپنین رو آورد تو گیم پلی و بعد UC ها این مسیر جدی تر ادامه دادن و کلا بازی ها رفتن سمت اینکه شخصیت ها مدام صحبت کنن... الان دیگه خیلی خز شده و چندش ترین چیز ممکن همین صحبت حین گیم پلیه، بخصوص اگه ازش برای هینت های تابلو استفاده بشه...

من امیدوارم Intergalactic بیاد به این مقوله همراه و صحبت حین بازی کلا پایان بده...

صنعت به موفقیت E-Day نیاز داره، هر طور حساب کنی خوب بودنش به نفع همه ست، مایکروسافت، فن بیس معترض سونی،‌ طرفدارای Gears و خلاصه هر کسی که گیمره :دی
با توجه به امتیازات اخیر و مثلا متای اونیموشا الان میانگین ۸۵ واقعا براش خوبه، کسی هم دیگه مثل چهار و پنج انتظار نزدیک شدن به سه گانه رو نداره.

همین، به نظر من متا بازی بین 80 تا 85 ـه و همین حدودا باشه عالیه. بیشترم شد که شاهکار کرده. کسی الکی فاز +90 برنداره نمیخوره تو ذوقش، و شخصا هم امیدوارم E-Day بترکونه، هم متا و هم فروش، بازیسازها بفهمن بابا اینجوری هم میشه بازی ساخت و موفق بود!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or