امتیازات Marvel’s Wolverine

• Thread starter Thread starter ps34
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پیش بینی شما از متای بازی؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    142
  • نظرسنجی بسته شده است .

ps34

کاربر سایت
IMG_6609.jpeg

نمرات عنوان Marvel’s Wolverine
:

1789147667348.png

رسانه ScreenHub: نمره ۱۰ از ۱۰

رسانه Hardcore Gamer: نمره ۱۰ از ۱۰

رسانه PSU: نمره ۹ از ۱۰

رسانه Gameliner: نمره ۹ از ۱۰

رسانه GameSpew: نمره ۹ از ۱۰

رسانه MonsterVine: نمره ۹ از ۱۰

رسانه GamingTrend: نمره ۹ از ۱۰

رسانه Destructoid: نمره ۸ از ۱۰

رسانه GameReactor: نمره ۸ از ۱۰

رسانه PSX Brasil: نمره ۸ از ۱۰

رسانه TheGamer: نمره ۸ از ۱۰

رسانه Press Start: نمره ۸ از ۱۰

رسانه Push Square: نمره ۸ از ۱۰

رسانه CGM: نمره ۷ از ۱۰

رسانه PSLS: نمره ۷ از ۱۰

رسانه IGN: نمره ۶ از ۱۰

رسانه GameSpot: نمره ۶ از ۱۰

آخرین ویرایش:
از روز اولی که گیم پلیشو نشون دادن صد بار گفتیم بازی مشخصه پسرفته نسبت به قبلی چیز جالبی نیست.

@Cloud Strife
گفتم بهت هیچ بازی ای از تریلرش بهتر نیست :D واقعا هیچ کدوم از تریلراش نوید چیز خوبی رو به آدم نمیداد.

من نمیخوام خیلی رو اعصاب فن ها اسکی برم، زیاد گیر نمیدم... ولی نظراتم رو همون اول بسم الله بعد اولین نمایش گیم پلی بازی دادم، انصافا هرچی گفتم رو جمله به جمله نقدها بهش اشاره کردن:دی بازی فاقد هرگونه جذابیت و نوآوریه و کامل رو یه مسیر خط کشی شده حرکت میکنه. طبیعیه آفتابه بگیرن روش.

پ.ن: از لافی هم بترسید و اون کامنت های منو جدی بگیرید:دی نه ریدمان این شکلی، ولی خوب...:دی

اسکیل آپ میگه بازی بده و علتشم‌بیش از حد احمق فرض کردن گیمر توی یه بازی خطی هست.

یه جی پی اس داری که دائم راهنماییت میکنه با وجود اینکه بازی خطیه
آیتمای بازی هم قشنگ داد میزنن که کجا هستن.

یه مشکل دیگه هم اینه که لوگان دائم داره با خودش حرف میزنه و میگه که روی ایلوی رو سفید کرده توی این موضوع

منتقدا یکی دو نمره هم به خاطر باندل کنسولی قشنگش ارفاق کردن😉😉. ولی به هر حال من شخصا بازی میکنم چون از خشونت بازی خوشم اومد ولی تو تریلرها مشخص بود بعد مدتی روند تکراری میگیره گیم پلی بازی. بازیهایی که به نظرم زود گیم پلی تکراری میگیره باید لول دیزاین و پیچش داستانی جر این بخش رو بکشن که بعد مدتی تکراری نشه که به نظر نتونستن این کار رو درست انجام بدن ( حالا باید خودم بازی کنم ببینم مشکلات اساسی چیاست) .‌ولی انصافا هم باید گفت وقتی تو ۶ سال ۴ تا بازی استودیو بیرون میده باید یک مقدار حق هم بدیم که نتونن تنوع آنچنانی تو بازیاشون بدن( مقصر هم فقط و فقط سونی هست چون اینسومنیاک داره جر بقیه استودیوها رو میکشه) به هر حال امیدوارم بازی بفروشه که این بیچاره ها هم از نظر روحی بهشون فشار نیاد و از ژانر ابرقهرمانی یک مدت فاصله بگیرن بچسبن به رزیستنس یا یک آیپی جدید. امیدوارم این سونی هم از این کثافتی که توش افتاده خودش رو نجات بده( امان از غرور کاذب)

• Like
Reactions: Thundersky
چون رو PC نمیاد 0/10.
View attachment 419997
زکی!
من که کمی ناراحت شدم به هر شکل. اگر یک وقت قرار بود به خرید PS5 فکر کنم یکیش برای این بود، دومی هم برای GOW:Laufey. البته برای منی که فن بازی سوپر هیرویی هستم هنوزم جذابه، ولی حیف شد.

• Cool
Reactions: Thundersky
یه مشکل دیگه هم اینه که لوگان دائم داره با خودش حرف میزنه و میگه که روی ایلوی رو سفید کرده توی این موضوع
این رو من چند ساله دارم هی تکرار میکنم که چطور شده که شخصیتها تا این حد شیزوفرنی گرفتن؟
بعضی هاشون اصلا ساکت نمیشن و یه ریز دارن فک میزنن که اصلا هر چیزی هستن غیر از ایمرسیو بودن.
اگه از تو دل این نقدها این مورد بیشتر برجسته بشه و صنعت تصمیم بگیره که بالاخره این مورد حرف زدن شخصیتها با خودشون رو حذف کنن یا خیلی خیلی کمترش کنن عالی میشه.
تجربه بعضی از بازیها واقعا زجرآوره.

یوتی رو بازی نکردی ؟ من بازی کردم . دنیای زیبا ولی تو خالی با فعالیت های تکراری و به شدت مکانیزم های کهنه . بدسلیقگی تو بازی موج میزنه . عکس Outlaw ها رو بر میداشتم برم بکشمشون . عکس طرف رو میدیدی میگفتی عجب چیزیه قیافش در حد باس آخر بقیه بازی هاست ولی میرفتم پیشش میدیدم عه اینکه همون NPC های رندوم بازیه و 2 تا دیالوگ آبدوغ خیاری میگه و میکشی و تمام . نه قصه قشنگ و جذابی نه هیچی . بازی دیزاین به شدت کهنه ای داره حیف اون گرافیک و موزیک زیبا واقعا . ته تهش 7 .
حالا برو Crimson Desert بازی کن . 40 ساعته بازی کردم اصلا نمیفهمم زمان چطور میگذره کوئست های Fetch کردن چوب و سنگش رو برو مقایسه کن با بازی های آشغال دیگه. انقدر فعالیت انقدر رمز و راز و چیز میز تو بازیه نمیدونی چیکار کنی . به ولله دیالوگ های مردم شهر از دیالوگ های Outlaw های یوتی بهتره . اونوقت متای کریمزون 70 متای یوتی 80 . من یکی که این همه سال سنگ سونی رو به سینه میزدم رد دادم دیگه فکر کن هیترها چقدر خوشحالن :دی اصلا هم قیافه آتسو و نمیدونم زنه و اینا برام مهم نبود واقعا گیم پلی کهنه ای داره هیچ رغبتی نمیکنه آدم برم گوشه کنار های مپ رو بگرده . تهش یا خونه روباهه یا سنگ قبره که دعا کنه .
همین شاهکاری هم که شما میگی متاش ۷۷ هست و یه سری مشکلات دیوانه وار در بازیش که هنوزم نتونستن حل کنند.

Screenshot_20260910_193523_Chrome.jpg

ضمنا بعضیا بیان واقعا تکلیف خودشون را مشخص کنند. الان ولوورین متاش پایین شده چون ووکه؟ یا باید پایین تر میشده چون ووکها ازش حمایت کردن؟ اگر بازیش ووکه که باید نمره بالایی می‌گرفته اگرم بازیش ووک نیست پس حداقل به خودتون زحمت بدید و فکر کنید که ممکنه گیم‌پلی بازی مشکلی داشته باشه. واقعا هرچیزی رو به هرچیزی ربط ندید خداوکیلی. یه بنده خدایی هم دیدم نوشته اینسامنیاک از اولم اینکاره نبود چون ip رچت را شیردوشی کرده تو این سالها . خب بفرمایید الان چندساله اومدن سمت اسپایدرمن و کلی هم فروش خوب کردن و نمرات عالی آیا اشتباه کردن؟ الان هم که اومدن سمت عنوان جدید بازم اشتباه کردند؟ الان نینتندو ۴۰ ساله از ماریو و زلدا میدوشه به به و چه چه داره ولی رچت عیب داره؟

به عنوان سونی فن قدیمی میگم، هرچی سونی (این سونی که هیچ شباهتی به قبل نداره) میری*"#نه من خوشحال تر میشم.

باید یه روح سامورایی طور داخل کل سونی حلول کنه وگرنه تا دست احمقایی مثل هرمن هالست هست وضع همینه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or