امتیازات Marvel’s Wolverine

• Thread starter Thread starter ps34
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پیش بینی شما از متای بازی؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    142
  • نظرسنجی بسته شده است .

ps34

کاربر سایت
IMG_6609.jpeg

نمرات عنوان Marvel’s Wolverine
:

1789147667348.png

رسانه ScreenHub: نمره ۱۰ از ۱۰

رسانه Hardcore Gamer: نمره ۱۰ از ۱۰

رسانه PSU: نمره ۹ از ۱۰

رسانه Gameliner: نمره ۹ از ۱۰

رسانه GameSpew: نمره ۹ از ۱۰

رسانه MonsterVine: نمره ۹ از ۱۰

رسانه GamingTrend: نمره ۹ از ۱۰

رسانه Destructoid: نمره ۸ از ۱۰

رسانه GameReactor: نمره ۸ از ۱۰

رسانه PSX Brasil: نمره ۸ از ۱۰

رسانه TheGamer: نمره ۸ از ۱۰

رسانه Press Start: نمره ۸ از ۱۰

رسانه Push Square: نمره ۸ از ۱۰

رسانه CGM: نمره ۷ از ۱۰

رسانه PSLS: نمره ۷ از ۱۰

رسانه IGN: نمره ۶ از ۱۰

رسانه GameSpot: نمره ۶ از ۱۰

آخرین ویرایش:
آقا بیخیال :D
باز رفتیم رو اون سیستم که:

اگه نمره بالا گرفت = مدیا ووک چپول پول گرفته بهشون نمره بالا بده.
اگه پایین گرفت = Go woke go broke !!

تو تاپیکشم گفتم بازی از اولم بنظرم جنریک میزد و خیلی چیز جدیدی بنظر نمیومد حالا اصلا بگو هات ترین شخصیتای دنیا رو براش طراحی میکردن، من خودم 85 زدم چون میگفتم اینسامنیک هرچی باشه تهش بازیاش فانن و کاری که باید انجام بدنو انجام میدن.
ولی اینجا انگار بالاخره فرمولشون ر*ـد :دی

آقا بیخیال :D
باز رفتیم رو اون سیستم که:

اگه نمره بالا گرفت = مدیا ووک چپول پول گرفته بهشون نمره بالا بده.
اگه پایین گرفت = Go woke go broke !!

تو تاپیکشم گفتم بازی از اولم بنظرم جنریک میزد و خیلی چیز جدیدی بنظر نمیومد حالا اصلا بگو هات ترین شخصیتای دنیا رو براش طراحی میکردن، من خودم 85 زدم چون میگفتم اینسامنیک هرچی باشه تهش بازیاش فانن و کاری که باید انجام بدنو انجام میدن.
ولی اینجا انگار بالاخره فرمولشون ر*ـد :دی
برای من بعد نانی داگ ، سانتامونیکا ، گوریلا

اینسامنیاکه و در آخر هوس مارک . جای بلوپوینت خدا بیامرز و نیکسز خالیه

کارهاش دوست دارم . پر از انرژیه

چه گیری به اون دو عنوان دادید

بی نظیر بودند

قشنگ کلی ارتقا ها ریز یوتی داشت

وولورین ولی نمی دونم قضیه اش چی بوده تو این منجلابه
یوتی رو بازی نکردی ؟ من بازی کردم . دنیای زیبا ولی تو خالی با فعالیت های تکراری و به شدت مکانیزم های کهنه . بدسلیقگی تو بازی موج میزنه . عکس Outlaw ها رو بر میداشتم برم بکشمشون . عکس طرف رو میدیدی میگفتی عجب چیزیه قیافش در حد باس آخر بقیه بازی هاست ولی میرفتم پیشش میدیدم عه اینکه همون NPC های رندوم بازیه و 2 تا دیالوگ آبدوغ خیاری میگه و میکشی و تمام . نه قصه قشنگ و جذابی نه هیچی . بازی دیزاین به شدت کهنه ای داره حیف اون گرافیک و موزیک زیبا واقعا . ته تهش 7 .
حالا برو Crimson Desert بازی کن . 40 ساعته بازی کردم اصلا نمیفهمم زمان چطور میگذره کوئست های Fetch کردن چوب و سنگش رو برو مقایسه کن با بازی های آشغال دیگه. انقدر فعالیت انقدر رمز و راز و چیز میز تو بازیه نمیدونی چیکار کنی . به ولله دیالوگ های مردم شهر از دیالوگ های Outlaw های یوتی بهتره . اونوقت متای کریمزون 70 متای یوتی 80 . من یکی که این همه سال سنگ سونی رو به سینه میزدم رد دادم دیگه فکر کن هیترها چقدر خوشحالن :دی اصلا هم قیافه آتسو و نمیدونم زنه و اینا برام مهم نبود واقعا گیم پلی کهنه ای داره هیچ رغبتی نمیکنه آدم برم گوشه کنار های مپ رو بگرده . تهش یا خونه روباهه یا سنگ قبره که دعا کنه .

سونی یه جوری روی دور افتخار افتاده که فقط کم مونده PSN هک بشه یا یه آپدیت داغون بدن و گنسول‌ها آتیش بگیره تا همه‌چیز تکمیل بشه! :دی
شاید باورتون نشه ولی اون تایمی که تروفی ها باگ خورده بود و نشون نمی داد، بازی آنلاین هم برای من بدون پلاس میاورد با اینکه اصلا پلاس نداشتم! :D یعنی می خوام بگم اینم شده :D

🔴 منتقدان عمدتاً از شخصیت‌پردازی لوگان، خشونت مبارزات، کیفیت بصری و سکانس‌های سینمایی تعریف کرده‌اند، اما تکراری شدن سیستم مبارزات، طراحی مراحل خطی و کمبود تنوع از مهم‌ترین انتقادها بوده است. IGN نیز با اشاره به تکراری شدن اکشن در طول کمپین حدود ۱۵ ساعته، امتیاز ۶ از ۱۰ را ثبت کرده است.

رسانه Push Square: نمره ۸ از ۱۰

رسانه CGM: نمره ۷ از ۱۰

رسانه PSLS: نمره ۷ از ۱۰

رسانه IGN: نمره ۶ از ۱۰

رسانه GameSpot: نمره ۶ از ۱۰

حیف از R&C که به خاطر این افتاد توی گاوصندوق! :(
-----
سونی یه جوری روی دور افتخار افتاده که فقط کم مونده PSN هک بشه یا یه آپدیت داغون بدن و گنسول‌ها آتیش بگیره تا همه‌چیز تکمیل بشه! :دی

Resistance رو بگو!

قبلا هم گفتم، به نظرم عامل اصلی تکراری شدن بازی استدیوها درجا زدن در یک ژانر یا IP ـه. اگه اینا بیان به کارشون تنوع بدن، و تعمدانه برن سراغ ساخت بازی های مختلف، در ژانرهای جدید، از همه نظر پیشرفت میکنن. هم کالچر استدیو، هم دانششون در گیم دیزاین، هم تکنولوژی و ... بعد وقتی با این تجربیات تازه برمیگردن سراغ بازی قبلی، ناخودآگاه ایده های بدیع دارن و میتونن یه چیز خفن بسازن. تنها کسی که داره این کارو خوب انجام میده، ND ـه که درجا نمیزنه و شجاعانه میره سراغ یه ژانر تازه. من شک ندارم Intergalactic شاهکاره، و وقتی اینا برگردن سراغ UC یا TLoU تجربیات این بازی ام تاثیر میزاره و باز یه کار بدیع میسازن...

اگه Insomniac یه مقدار بکشه بیرون از مارول، بره سراغ همین Resistance، یا اصلا یه IP تازه اورجینال با حال و هوای متفاوت، خودشو چلنج کنه، کلی چیز جدید یاد میگیره و وقتی بعد چند سال برگرده سراغ مثلا SM میتونه واقعا یه تحولی درش ایجاد کنه. الان اینا دارن کپی پیست میکنن تا بشن کارخونه تولید بازی. این مسیر انتهاش اوبی سافته! دقیقا سونی داره همون مسیرو طی میکنه! امیدوارم یه جا آدم بشن! من تنها امیدم الان Intergalactic ـه! قبلا گفتم، به Laufey هم امید چندانی ندارم و در اون بازی ام شخصا چیز خاصی نمیبینم.

View attachment 421557

بازی رقابت سنگینی با این عنوان ۲۰۰۹ داره:دی
حالا جدی این یکی واقعا بازی بدی نبود... همین الان بازیش کنی قطعا بیشتر خوشت میاد از محصول اینسامنیاک
.
.
سونی می خواست با ولورین گوتی ببره
ولی نمی دونه چرا محصولش Goatوِرَن شد!!!!:دی

🔴 منتقدان عمدتاً از شخصیت‌پردازی لوگان، خشونت مبارزات، کیفیت بصری و سکانس‌های سینمایی تعریف کرده‌اند، اما تکراری شدن سیستم مبارزات، طراحی مراحل خطی و کمبود تنوع از مهم‌ترین انتقادها بوده است. IGN نیز با اشاره به تکراری شدن اکشن در طول کمپین حدود ۱۵ ساعته، امتیاز ۶ از ۱۰ را ثبت کرده است.