امتیازات Marvel’s Wolverine

• Thread starter Thread starter ps34
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پیش بینی شما از متای بازی؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    142
  • نظرسنجی بسته شده است .

ps34

کاربر سایت
IMG_6609.jpeg

نمرات عنوان Marvel’s Wolverine
:

1789147667348.png

رسانه ScreenHub: نمره ۱۰ از ۱۰

رسانه Hardcore Gamer: نمره ۱۰ از ۱۰

رسانه PSU: نمره ۹ از ۱۰

رسانه Gameliner: نمره ۹ از ۱۰

رسانه GameSpew: نمره ۹ از ۱۰

رسانه MonsterVine: نمره ۹ از ۱۰

رسانه GamingTrend: نمره ۹ از ۱۰

رسانه Destructoid: نمره ۸ از ۱۰

رسانه GameReactor: نمره ۸ از ۱۰

رسانه PSX Brasil: نمره ۸ از ۱۰

رسانه TheGamer: نمره ۸ از ۱۰

رسانه Press Start: نمره ۸ از ۱۰

رسانه Push Square: نمره ۸ از ۱۰

رسانه CGM: نمره ۷ از ۱۰

رسانه PSLS: نمره ۷ از ۱۰

رسانه IGN: نمره ۶ از ۱۰

رسانه GameSpot: نمره ۶ از ۱۰

آخرین ویرایش:
این نمره بیان گر حقیقتی که قبلا هم بود خود اسپایدر من ۲ یا یوتی امثالش متا ۶۰ هم زیادشون بود قشنگ یه چک خورد صورت سونی همونطور که قبلا گفتم سرنوشت بازیا یوبی سافت منتظر سونی اگر از ریشه دگرگون نشن

دیگه باید ونوم و SP3 رو ادامه ندن جدا، سوپر هیرویی بسه، قبلا زیاد گفته می شد اما تاکید داشتن که گرافیک و تار زدن در نیویورک لذت بخشه!
اخه فرمول تکراری بدرد چی می خوره؟ رفتن دنبال ایده ی جدید در استودیو های سونی داره افسانه می شه.

این نمره بیان گر حقیقتی که قبلا هم بود خود اسپایدر من ۲ یا یوتی امثالش متا ۶۰ هم زیادشون بود قشنگ یه چک خورد صورت سونی همونطور که قبلا گفتم سرنوشت بازیا یوبی سافت منتظر سونی اگر از ریشه دگرگون نشن
چه گیری به اون دو عنوان دادید

بی نظیر بودند

قشنگ کلی ارتقا ها ریز یوتی داشت

وولورین ولی نمی دونم قضیه اش چی بوده تو این منجلابه

• Smile
  • Like
Reactions: Cowpoke and Sepi_60
چه گیری به اون دو عنوان دادید

بی نظیر بودند

قشنگ کلی ارتقا ها ریز یوتی داشت

وولورین ولی نمی دونم قضیه اش چی بوده تو این منجلابه
جفتشون تکراری و پوچ بودن و ارزش یک دور بازی کردنم نداشتن کلا بازیا سونی شدن تکرار مکررات الان یواش یواش دیگه منتقدا هم خسته شدن و بالاخره نمره کیلویی دادن متوقف کردن

ناموسا ربط ولورین به یوتی و سبایدرمان 2 و ساروس چیه؟:دی یوتی به نست سوشیما یه حرکاتی زده بود، سعی داشت یه نوآوری بکنه، سبایدرمان 2 هم کلی اسکیل رو عظیم کرد و کلا بازی خوبی بود، ساروسم که اصلا یه دنیای دیگه است:دی ولورین ولی از همون نمایش اول به وضوح کپی پیست بود. اونورم گفتم، هیچی نداره بازی و صرفا یه پروداکشن خوبه. وضعش انصافی اصلا قابل مقایسه با باقی بازی هایی که مثال میزنید نیست...

ولی خوب اگه استدیوهای سونی بخوان عوض ساخت یه بازی جدید، مدام همون فرمول موفقی که UC براشون ساخته رو کپی پیست کنن نتیجه میشه این. یعنی بدترم میشه. باید یه تکونی به خودشون بدن یه بازی جدید بسازن! اونی که ملت دوست دارن! نه این آت آشغال ها! ولورین واقعا برای من که هیچ نقطه امیدوار کننده ای نداشت! گیم پلی که هیچی، شخصیت ها هم متعفنن، گرافیکش خوبه که اونم واقعا جنریکه! آرت دیرکشن بازی کلیشه ای ترین چیز ممکنه. هممین 77 آم واقعا زیادشه! بازی 6 یا با ارفاق 7 ـه!

جفتشون تکراری و پوچ بودن و ارزش یک دور بازی کردنم نداشتن کلا بازیا سونی شدن تکرار مکررات الان یواش یواش دیگه منتقدا هم خسته شدن و بالاخره نمره کیلویی دادن متوقف کردن
یوتی نرفتم ولی ارتقا زیاد داشت . تو ویدئو بررسی دیدم

با هورایزن زندگی کردم .تازه منی که حوصله بازی طولانی ندارم و از جهان باز متنفرم

چقدر لذت‌بخشه دیدن این نمره، چقدر! حال اون کامیونیتی منجر مغرور و پرروی اینسامنیاک رو خریدارم که در جواب کاربرها توی توییتر اومده بود نمرات بازی‌های قبلی‌شون که به ناحق بالا بودن (مخصوصا اسپایدرمن ۲) رو فرستاده بود. آخ، بازم باید بگم چقدر لذت‌بخشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or